سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » در سالگرد 25 بهمن چهره تهران بار دیگر امنیتی شد/همزمان با تاریکی هوا؛ قطع پیامک، شکل گیری تجمعات پراکنده، افزایش برخورد بامردم...

در سالگرد 25 بهمن چهره تهران بار دیگر امنیتی شد/همزمان با تاریکی هوا؛ قطع پیامک، شکل گیری تجمعات پراکنده، افزایش برخورد بامردم

چکیده :تقاطع خیابان انقلاب و جمالزاده افزایش جمعیت مردم در پیاده روها باعث استقرار تعداد زیادی از نیروهای امنیتی و درگیری مختصر با مردم شده که به پراکنده جمعیت منجر شده است. ...


در پی فراخوان راهپیمایی سکوت توسط شورای هماهنگی راه سبز امید در سالگرد حضور خیابانی مردم در سال گذشته، چهره شهر بار دیگر امنیتی شد.

بنا به گزارش های رسیده به کلمه، خیابان های تهران از ساعات اولیه روز شلوغ تر به نظر می رسد و از سویی حضور پر تعداد موتور سوارها کاملا مشهود است.

شاهدان عینی در مناطق مرکزی شهر تهران گزارش داده اند که گره ی ترافیکی در خیابان ولیعصر کور شده و صدای بوق ماشین ها باعث شده حضور تعداد چشمگیرتری از ماموران در این مناطق شده است.

همچنین میدان آزادی در محاصره و حفاظت ویژه ی نیروهای امنیتی و گارد ویژه قرار گرفته و هر لحظه به تعداد ماموران و مردم در پیاده رو ها در محدوده دانشگاه صنعتی شریف افزوده می شود.

به گزارش خبرنگار کلمه، تقاطع خیابان انقلاب و جمالزاده افزایش جمعیت مردم در پیاده روها باعث استقرار تعداد زیادی از نیروهای امنیتی و درگیری مختصر با مردم شده که به پراکنده جمعیت منجر شده است.

***

در لحظه تنظیم خبر در ساعت 5 و 55 دقیقه بعد از ظهر؛ صدای بوق ممتد اتومبیل های سواری  در خیابان انقلاب.

***

رفته رفته با تاریک شدن هوا؛ افزایش میزان جمعیت در پیاده روها حوالی میدان ولیعصر و خیابان انقلا، چهار راه کالج و میدان ونک

***

به گزارش یک شاهد عینی از میدان هفت تیر از دقایقی پیش مامورین اقدام به تفتیش موبایل بصورت رندوم کردند. نیروهای لباس شخصی که با لباس شخصی های قدیمی ظاهری متفاوت دارند در میان جمعیت پراکنده اند و سه نفر از بالای یک ون در گوشه ای از میدان مشغول فیلمبرداری بودند. پلیس مردم را به حرکت و پراکنده شدن ارشاد می کند.

***

خبرنگار کلمه از خیابان آزادی گزارش داده که تقاطع خیابان اسکندری در محلی مربوط به نیروی انتظامی، تعدادی از مردم که به صورت رندوم بازداشت شده اند، نگهداری می شوند.

در عین حال گزارش ها حاکی از آن است که برخی بازداشت شدگان بعد از زمان کوتاهی آزاد شده اند و تعدادی هنوز در بازداشت نیروی انتظامی هستند.

***

از دقایقی پیش، حدود ساعت 7 بعد از ظهر، امکان ارسال پیامک در بیشتر نقاط تهران از بین رفته است. همزمان با تاریکی هوا مردم در برخی نقاط موفق به شکل دهی تجمع و سر دادن شعار شدند، همزمان موج دستگیری ها آغاز شده است.


153 پاسخ به “در سالگرد 25 بهمن چهره تهران بار دیگر امنیتی شد/همزمان با تاریکی هوا؛ قطع پیامک، شکل گیری تجمعات پراکنده، افزایش برخورد بامردم”

  1. من گفت:

    یکی نیست به این آقایون اطلاعاتی که می خوان مردمو نا امید کنن بگه، اگه این جنبش خطری محسوب نمی شه، شما چرا به خودتون زحمت می دین و می آین این جا نظر می دین؟ چرا این سایتا فیلتره؟؟
    چرا توی خیابون راهنمایی مشهد، هر دو قدم پنج شیش تا پلیس ایستاده؟
    چرا یه اتوبوس پر از سرباز پارک شده؟

  2. محمد موسوی گفت:

    امروز خیلی خوب بود.راهکار بعدی چیست؟دوباره همدیگر را پیدا کردیم . باید تا قبل از انتخابات فرمایشی حرکت های جدید اعلام بشه .برای برنامه های بعدی بهتر است سکوت برداشته شود و از نمادها و شعارهای مناسب استفاده شود.اینها مردم را با وجود سکوتشان گروهی بازداشت می کنند،پس چه بهتر که با دلیل این امر اتفاق بیافتد. شورای راه سبز امید هم بهتر است برنامه ها و بیانیه ها و فراخوان ها را با شور و هیجان و با استفاده از جملات حماسی بیان کند تا انرژی لازم برای مخاطب ایجاد شود.فراخوان ها را به صورت مستقل از ماهوارها ی مختلف و اجاره موقتی در زمان های مناسب برای مردم ایران پخش شود.

  3. شاهین گفت:

    من امروز انقلاب بودم ، بنظرم باید این طرح ها رو بصورت پیوسته تکرار کرد و اونم نه در یه نقطه خاص که همه ی نیروها رو بریزن اونجا باید فراخوان داده بشه در همه ی نقاط شهرچون اینجووری جمع کردنش تقریبا براشون غیر ممکنه

  4. سعید گفت:

    حکومتی که در دلهای مردم مرده است چگونه فریاد بر می آورد که جنبش سبز مرده است ؟
    جنبش سبز متعلق است به تمام کسانی که ایرانی آباد و آزاد می خواهد ایرانی که تک تک این ملت شایسته اش بوده و هستند اگر قدمی بر نمی داریم حداقل آیه یاس نخوانیم این را به کسانی می گو یم که با هر تغییری مخالفند اگر طرفدار حکومتند که حسابشان جداست اگر مخالفند راهکار بدهند هی بنشینند و ساز مخالفت بزنند چه معنایی دارد؟

  5. علي گفت:

    مردم درهمه حال پيروزهستندوحكومت خودحقايق رابهترازهركسي ميداند.درودبرآقايان ميرحسين وكروبي وهمه زندانيان بي گناه

  6. سبز سبز گفت:

    دوستان خوب من اندکی صبر سحر نزدیک است.دیکتاتورها باید بروند

  7. برگ رنگ گفت:

    دو گروه فکری در این ستون های گفتگو به چشم می خورن ، یکی جنبش سبز ها و دیگری طرف دار حکومتی ها . هر دو تا سعی در این دارن که بگن ما اکثریت رو تشکیل می دیم . سوال اینجاست که اگر طرف دار حکومتی ها مدعی اکثریت هستن چرا به این جنبش سبز اقلیت اجازه ی یک راهپیمایی کوچیک حتی 1 ساعته با تدابیر امنیتی بالا نمی دن که این گروه سبز حرف مفت زن رو سر جاش بنشونن ؟! ترس کجاست ؟! یکم انصاف داشته باشین طرفداران حکومتی ها … یکی از شماها جواب بده که چرا در وجود شما ترس از یه گروه خیلی کوچیک وجود داره ؟؟؟؟!!!!

  8. آنتی دیکتاتور گفت:

    خواهشی که از شورای هماهنگی دارم یک مقدار هماهنگتر با قدرت بیشتری راهپیمایی ها رو سازماندهی کنین الان از همه مواقع شرایط نظام دیکتاتوری شکننده تر شده با توجه به اوضاع گرانی ووضعیت سیاست خارجی می شه مردم بیشتریو به خیابانها کشاند وحکومت رو در مقابل مردم تسلیم کرد فقط باید تبلیغات شدیدتر و تداوم اعتراضها بشتر بشه تا به لطف خدا دیکتاتور رو به زیر کشید

  9. علی گفت:

    من از ساعت4 تا 7 بین م انقلاب و 4 راه ولیعصر بودم … دو نفر از دوستانم را گرفتند و بردند ، چند دقیقه خودم را بازجویی و موبایلم را گشتند … ولی حضور مردم خوب بود … انشالله ادامه پیدا کند

  10. mahsa گفت:

    چرا مثل بقیه کشور های عربی بعد از نماز جمعه نمی زارید هرکسی هم که دینش فرق میکنه بیاند تو اون محل کنارمون باشه اینطوری تعدادمون زیاد میشه و یه هسته مرکزی تشکیل میشه بعد همه با هم به سمت یه محلی میری که تعیین کنید و بقیه هم اونجا به جمعمون می پیوندند م وقتی تعداد داشته باشیم سرکوب سخته امروز هم اگه یه هسته هزار نفری تشکیل میشد بقیه هم میومدند تو جمع تو اصفهان میگم

  11. اکبر گفت:

    12 اسفند باید باشه چون خبرنگار های خارجی میان

  12. حمید گفت:

    کاش این دوستامون که امروز اینجا کامنت گذاشتن میومدن تو خیابون!

  13. ناشناس گفت:

    همگی خسته نباشید
    روز خوبی بود
    ترس در دل آنها

  14. رضا خس و خاشاك گفت:

    مشهد خيابان احمد آماد پر بود از پليس و مامور مخفي و بسيجي. با اين حال، خيابان پر ترافيك و فضا ملتهب بود. به تعداد هر نفر ٢يا ٣ نفر مامور لباس شخصي بود. همه اخمو و يبس.

  15. عالی‌ بود گفت:

    به نظر من باید هر چه زودتر برنامهٔ بعدی رو اعلام کنید. امروز برای شروع خوب بود . هر روز که بگذره نیرو‌هاشون فرسوده می‌شه و مردم هم بیشتر خبردار میشن و میان.ضمنا ابروریزی شدیدی برای حکومت در آستانهٔ‌ انتخابات خواهد بود.شک ندارم که ما پیروزیم. فقط اگه تیم رهبری قوی عمل کنه و نترسه

  16. فکر1 گفت:

    پیشنهاد تجمع دوباره در دهم یا دوازدهم اسفند به نظر پیشنهاد خوبی میاد
    ولی چیزی که خیلی مهمه فقط تبلیغات برای آن روز است
    تبلیغات
    تبلیغات
    تبلیغات
    از هر راهی، از هر روشی ، از هر ابتکاری باید برای اطلاع رسانی در مورد روز تجمع و نحوه ی راهپیمایی استفاده کرد خصوصااااااااااااااا تبلیغات غیر مجازی
    دقت داشته باشید که خیلی از افراد بازار و کسبه و … زیاد به اینترنت و دنیای مجازی دسترسی ندارن و با دیوار نویسی ، کاغذ نویسی ، اسکناس ، پل های عابر ، گفت و گو های مردمی و … میشه بهتر آنها را در جریان گذاشت. ضمن اینکه این کار ها ( مثل دیوار نویسی) خودش در درجه ی اول تبلیغاتی برای بیداری جنبش سبز است و بعد تبلیغات برای تجمع اعتراضی مردم

    باید توجه داشته باشیم که هرچه تبلیغات بیشتر باشد اعتماد بنفس دوستان بیشتر میشود و حضور پرشورتری خواهیم داشت. ( در تبلیغات گفتوگویی یا کاغذنویسی که میشود کامل مقاصد اعتراض را شرح داد حتما به دوستان – کم خطر بودن تجمعات – را یادآور بشوند تا عده ای که بنا به مسائل و مشکلات شغلی ، تحصیلی ، سابقه ای و… رغبت زیادی به حضور ندارند ترغیب شوند و بیایند.)

    نحوه ی تبلیغات هم باید بچه های اتاق فکر بشینن و بهترین روش هارو و بهترین مکان های انجام تبلیغات رو انتخاب و به همه ی جنبش معرفی کنند.

    مثلا دیوار نویسی در مناطق مسکونی و غیر تجاری (محله ها و شهرک ها) که ساعات پایانی شب ضریب امنیت بالاتر و در روز هم بازخورد خوبی داشته باشد یا بلوتوث در مترو ها و یا هر طریق دیگر که بهترین راه باشد
    دقت داشته باشید که خیلی از دانشجویان نخبه و خوش فکر ما ( بالای 90% ) عضو یا دوستدار این جنبش هستند پس بهترین راه هارو پیشنهاد بدید دوستان

    به نظر من عامل اصلی موفقیت ما حضور پررنگ مردم و عامل اصلی حضور پررنگ مردم نیز تبلیغات بزرگ و فراوان است.

    پیروز باشید

  17. basiji گفت:

    ضايع شدين

  18. ناشناس گفت:

    پیروزی نزدیک است

  19. نگین گفت:

    اندکی صبر سحر نزدیک نزدیک است……….

  20. ميرحسيني گفت:

    همين كه اين زمزمه تا روستاها كه من خودم هستم پيچيد براي حاكمان كافيست.
    زمزمه حضور خياباني سبزها

  21. Mehdi گفت:

    بيش از ۷۰ تن از اعضای شورای ملی سوريه با امضای بيانيه ای، حمايت خود را از آنچه مبارزه مردم ايران برای دستيابی به آزادی و دموکراسی ناميدند، ابراز داشتند.

  22. sun گفت:

    از شورای هماهنگی راه سبز درخواست میکنیم برای روزهای معینی از اول تا دوازدهم اسفند فراخوان بدهد.
    25 بهمن بازی دو سر باخت برای رژیم بود
    جمهوری اسلامی بازنده بازی امروز بود.
    اینقدر جو امنیتی بود که خودم دیدم ماشین کلانتری 206 بومهن(25کیلومتری تهران) اومده بود توی فلکه اول تهرانپارس پست میداد.
    در ضمن فلکه چهارم هم دو تا اتوبوس پر از افسر نیرو انتظامی بودند
    ولیعصر رو هم که کرده بودن پادگان واقعی!!!

  23. minoo گفت:

    chera mardom vaghti oon basiji ,oon javoon ro hol dad va bordanesh ,eteraz nakardan?man ye zan hastam va rastesh mitarsam ama age marda injur mogheha ,nazaran ke yek nafaro ba khodeshoon bebaran ya tohin konan ,oona jorat nemikonan ke kasio bebaran ya gir bedan,bichare oon javooni ke sabz pooshide boode va az tarafe baghiye hemayat nashode va bordanesh

  24. sajjad گفت:

    همواره امید و انتظار فرج را در شدیدترین سختیها نباید از دست داد و آن دانای مطلق خود بهتر میداند که پس از تحمل دشوارترین امتحانها به یاری چه کسانی برود و چه کسانی بر حق هستند .

  25. فراز سبز گفت:

    سلام به همه.
    تعداد نیروهای سرکوبگر خیلی زیادتر از آن بود که بشود تجمع کرد،اما حضور سبزها در ترددهای پراکنده ی به ظاهر معمولی کاملا مشهود بود…..
    در این خفقان نباید انتظار بیشتری داشت،به نظر من امروز یک روز نمادین برای برجسته کردن یک حرف بود : جناب شاه سلطانعلی خامنه ای.جنبش سبز زنده است و با حصر رهبران نمادینش نمی میرد.به خیابان نگاه نکن.به آتشفشان سینه آحاد ملت نگاه کن.البته این آتشفشانها به وقتش به خیابان هم ریخته خواهد شد،مثل سال۸۸ و اینبار از دست شعبان بی مخ هایت هم کاری بر نمی آید.به این سکوت ظاهری دلخوش نباش…..
    آیا نتوانستیم حرفمان را بزنیم؟ به نظر من توانستیم و ….. از همینجا دست تمام خواهران و برادران ساکت اما طوفانی خود را می بوسم…..امروز روز تلاقی نگاهها بود و با نگاه حرف می زدیم……سبز باشید
    یا حسین میرحسین
    یا مهدی شیخ مهدی
    ——————————————
    قطره ای کوچک از اقیانوس سبز ملت ایران

  26. سبزی گفت:

    جنبش سبز در روز دانشجو امسال ضربه بدی خورد اما اون باید یک تجربه بشه این حرکتی که امروز افتاد باید هر روز تا روز انتخابات تکرار بشه نه باسکوت بلکه با هیجان و شعار درست مثل روز عاشورای 88 خدایش اگه اون روز عاشورا 3 یا 4 روز دیگر هم ادامه پیدا کرده بود الان این حکومت عوض شده بود و ماقبل از تونس اولین جنبش اعتراضی منطقه را شکل داده بودیم و یک الگو شده بودیم

  27. ناشناس گفت:

    امروز حضور مردم بعد از یک سال خوب بود. ولی چرا همیشه محل رو معین میکنین انقلاب؟، باید همه جای شهر باشه. هر که نزدیک خونش، بعد هم روزی که تعطیل/نیمه تعطیل باشه، چون امروز که همه مردم سرکار میرن مناسب نیست. این تجمعات باید ادامه داشته باشه. روز رای گیری خوبه، میدون های شهر، اونم از ساعت 2و3 عصر. انتخابات دو سال پیش و اون حضور مردم تداعی میشه. اون موقع هم خیلی از نیروهاشون مشغول برگزاری انتخاباتند و کار براشون سخت میشه. اگه غیر از این برنامه دیگه ای بزارین به نظر من نتیجه مناسب نیست.

  28. عبدااله گفت:

    امروز برای من روز خیلی خیلی روحیه بخشی بود، اصلا تصور نمی کردم اینهمه جمعیت جوان، امیدوار و شجاع در خیابان انقلاب ببینم. من مسیر فردوسی تا جمالزاده رو پیاده طی کردم و اونقدر جمعیت در پیاده روها حرکت می کرد که واقعا راه رفتن رو مشکل می کرد، علی رغم حضور فشرده نیروهای انتظامی و لباس شخصی ها واقعا کار مردم و جوان ها قابل تحسین بود. من که حسابی روحیه گرفتم و به آینده امیدوار شدم واقعا مردم و جوانان ما نشان دادند شایستگی تغییر و بهبود اوضاع رو دارند و نشون دادند که میر حسین عزیز، رهنور و کروبی رو فراموش نمی کنند.
    آفرین به این مردم آفرین به غیرتشون و آفرین به شجاعت و پایمردیشون.

  29. ناشناس گفت:

    25بهمن بازی دو سر باخت رژیم بود،جمهوری اسلامی باخت
    شورای هماهنگی حتما باید برای روزهای آینده فراخوان بدهد

  30. ورامین سبز گفت:

    درود بر سعید سبز!کاملا حق با شماست!(اندکی صبر سحر نزدیک است.)

  31. soroush گفت:

    فوق العاده بود به نظر من… بهترین حرکتی بود که میشد کرد.. نه بهانه دست کسی دادیم نه حضور کمرنگ بود. اکثرا اومده بودن فقط چون مکان و تایم مشخصی نداشت و نمیشد همه را یه جا دید به نظر بعضیا کمرنگ به نظر میومد. ولی بعد یه سال و با این وضع ترس و وحشت که حاکم بود عالی بود. عالیییییییییییییی. به امید پیروزی که خیلیم نزدیکه…

  32. YAGHOOT گفت:

    امروز ترس نظام از جنبش رو به طور واضح میشد توی تهران مشاهده کرد. جمعیت زیاد بود و مامورای ساندیس خوار ریخته بودن تو ولیعصر. من ساعت 4 تا 7 اونجا بودم. بعضی رو فقط به علت ایستادن تو یه محل بازداشت میکردند. ترافیک خیلی سنگینی هم بوجود امده بود. ماشین ها مدام بوق میزدند. مامورها هم مثل… مردمو نگاه میکردن. جنبش هنوز رو پاست و تا پیروزی به راهش ادامه میده. به نظرم روز 10 اسفند بهترین روز برای تظاهرات بعدی هست. دو روز قبل از انتخابات مجلس! به امید پیروزی جنبش. ما بیشماریم !!!

  33. ناشناس گفت:

    من رفتم. نیرو گارد زیاد بود. و مردم هم کم و بیش آمده بودند اما انصافا خیلی کمتر از حد انتظار بود.اطلاع رسانی ضعیف بود. شبکه رسا باید رو هاتبرد و عرب ست هم بیاد. جنبش تا زمانی نتونه 2 الی 3 شبکه حرفه ای مانند بی بی سی راه اندازی کنه و در ماهواره های مختلف عربست, هاتبرد و یوتل ست ساپورت کنه, اوضاع همینه. مقابله با دستگاه عریض و طویل حکومت با این همه امکانات رسانه ای به همین راحتی نیست. تا این شبکه ها راه اندازی نشه راهپیمایی عظیم خبری نیست.

  34. ناشناس گفت:

    بايد هر چه زودتر تا دير نشده اقدام بعدي مشخص گردد.

  35. ش. گفت:

    تبلیغات برای این روز به طرز باورنکردنی بد بود … خیلی کم بود … این تبلیغات انقدر کم بود که من تا دیروز از اینکه قرار است 25 بهمن راهپیمایی باشد چیزی نشنیده بودم. ما که رسانه همگانی نداریم باید زودتر برنامه ریزی کرده و خبر رسانی کنیم …

  36. سبز گفت:

    دوستان خوب سبز من قرار نیست ما از کسی انتقام بگیریم یا اینکه با خون پاسخ کسی را بدهیم چرا که سبز برای انتقام بوجود نیامده سبز برای از بین بردن استبداد است سبز بودن یک فرهنگ پرسشگری را آغاز می کند و کار خودش را در کمال صلح و آرامش به پیش می برد..البته امروز هم عالی بد نتیجه ای که می خواستیم را گرفتیم….فراموش نکنید ما بیش از اینکه مبارزه مان را با تجمع ثابت کنیم با گسترش آگاهی این کار را خواهیم کرد…

  37. ناشناس گفت:

    هر چه زودتر اقدام بعدي بايد مشخص گردد.

  38. من گفت:

    اندکی صبر سحر نزدیک است….خدا همه ی کسانی رو که جونشونو میذارن کف دستشون و غیرت دارن رو در پناه خودش حفظ کنه….یا حق

  39. مجید گفت:

    من پارسال 25 بهمن حسابی باتوم خوردم که تارهای عضلات رانم پاره شد و یکی دو ماه درگیرش بودم. امروز مردم از سال پیش بیشتر بودند ولی راهپیمایی سکوت بود. ندیدم کسی شعار بدهد ولی خیلیها رو گرفتند. ای کاش امروز میدان انقلاب بودید و حسابی روحیه میگرفتید. همیشه از یک هفته قبل از تظاهرات به این فکرم که آیا من مثلا بیست و پنجم هم همراه خانواده هستم و در این تخت نرم و گرم میخوابم. بله ما هم میترسیم ولی میریم، با سکوت و ترس رژیم نشان میدهد که ضربه خورده است. آنهایی که از تندی میگویند، یا جیره خوارند و یا خجلت زده سایرینند و بهانه می آورند.
    من سال 57 شانزده ساله بودم و در همه تظاهرات شرکت میکردم. به نظر من اگر شاه مثل بشار اسد رفتار میکرد، رفتار ایرانیهای سی سال پیش مثل سوریهای امروز بود. مردم ما سی سال فقط تجربه کسب کرده اند!!!! نباید ما را با سوریها مقایسه کنید، ضمن آنکه احترام بسیاری برای آنان قایلم.

  40. ساسان گفت:

    درود بر ملت سبز ایران
    ولی این تجمعات کمه.بیشتر شه لطفا
    یا حسین میر حسین

  41. nasima گفت:

    12 اسفند اصلا روز خوبی برای تجمع نیست. چون حکومت بهر طریقی میخواد اون روز رو شلوغ نشون بدن واینکه از انخاباتشون استقبال شده. یکی دو روز قبل از انتخابات خوبه. چون چه سرکوب بکنن چه نه براشون میشه تف سر بالا.

  42. ناشناس گفت:

    12 اسفند روز در خانه ماندن است برای جلوگیری از سو استفاده تبلیغاتی حکومت….
    تمام کسانی که خواهان بیرون امدن 12 اسفند به هر نحوی هستند از طرفداران حکومتی هستند
    تمام کسانی که به خشونت وترور دعوت می کنند یا از حکومت خط گرفتن یا در اشتباه هستند
    باید بدون خشونت و با کمک به اتحاد و اگاهی مردم به جلو حرکت کنیم تا دوباره گرفتار فرصت طلبانی مثل امروز نشویم
    12 اسفند همه در خانه می مانیم این بهترین برنامست

  43. ناشناس گفت:

    12 اسفند در خانه خواهیم ماند
    شهرها بوی مرده خواهند داد
    این را تبلیغ میکنیم

  44. داد گفت:

    سوت را در شب بصورت جدی همگانی کنید.

  45. ناشناس گفت:

    یک پیشنهاد برای 12 اسفند, تحلیل و پردازش بشه اگه احساس می کنین مفیده, لطفا اطلاع رسانی و حمایت بشه:
    در روز 12 اسفند همه مردم مانند روز طبیعت و سیزده بدر در اعتراض به برگزاری انتخابات فرمایشی حاکمیت شهر رو ترک کنند و همه به کوه و طبیعت و و بعضا پارکها بروند. به این صورت اولا همه سبزها یکدیگر را پیدا خواهند کرد و دوم اینکه عظمت مخالفین را به رخ حاکمیت خواهیم کشید. سوم اینکه به کسانی از حامیان حاکمیت که تعداد مخالفین را کم می پندارند عظمت آنها اثبات خواهد شد. 12 اسفند را تصور کنید که همه بجای اینکه به سمت صندوقهای رای هجوم برند به سمت بیرون شهر و تفرجگاهها هجوم می برند. فیلمهای اونروز هم که از این اجتماعات و تجمعهای مردم بیرون بیاد انعکاس وسیعی از روی گردانی مردم از انتخابات فرمایشی در رسانه های جهان خواهد داشت.
    حاکمیت در مواجهه با این وضعیت کاملا گیج خواهد شد. چون نمیدونه باید چیکار کنه, چون بزور نمیتونه به مردم بگه شما نمی تونین نرین کوه و ….

  46. ناشناس گفت:

    سلام
    من هم امروز در راهپيمايي سكوت شركت كردم. از كريم‌خان تا چهار راه وليعصر تا ميدان انقلاب. از ساعت 4 تا 6. به نظرم جمعيت خوبي آمده بود. كافي بود جمعيت چند دقيقه در يك جا متوقف و متمركز مي‌شد. ارزيابي من از راهپيمايي سكوت در اين روز مثبت بود. از شورا و ساير سازمانهاي سياسي درخواست مي‌كنم – بر اساس پيشنهاد عالي آقاي تاجزاده – روز‌هاي دوشنبه‌ي اول هر ماه را با برنامه‌هاي متنوع- به روز مقاومت بدل كنند. راهپيمايي سكوت به تمام مردم از سنين مختلف اجازه مي‌دهد كه در راهپيمايي شركت كنند بايد سعي كرد اين راهپيمايي‌ها به خشونت كشديه نشود تا به مرور جمعيت بيشتر شود. حمايت سازمان‌هاي و شخصيت‌هاي حقيقي سرشناس و اعلام حضور آنان به صورت دسته جمعي در اين راهپيمايي‌ها بسيار مؤثر است.

    كاش چهر‌ه‌هاي شاخص سياسي و فرهگي و هنري به صورت گروه‌ها بزرگ اعلام كنند كه از فلان مسير در ساعت فلان در راهپيمايي شركت مي‌كنند.

    بايد توجه كنيم كه حركت مردم كم كم شكل مي‌گيرد و مانند بارش باران به سيل تبديل خواهد شد. بايد زمينه‌ي بارش مداوم باران را فراهم كرد

    موفق باشيد.

  47. مهدی ایرانی گفت:

    امروز یه روز فوق العاده بود. من اولین بار بود که توی راهپیمایی اعتراضی شرکت کردم. من یکی از مخالفان تظاهرات سکوت بودم ولی الآن نظرم تغییر کرده. اگه بتونیم چند بار دیگه این تظاهرات رو برپا کنیم مطمئناً ترس و وحشت و خودزنی درونی نظام بیشتر میشه و ترس مردم هم خواهد ریخت.
    البته یه انتقاد اساسی دارم به دلیل اینکه اطلاع رسانی به حدی ضعیف بود که من با تردید به سمت میدان انقلاب حرکت کردم و دو دل بودم که امروز اصلاً تظاهراتی هست یا نه! امیدوارم یه فکر اساسی برای این مشکل بشه (شک نکنید که حضور چندین برابر میشه)

  48. سرباز امام خامنه ای گفت:

    سلام.به کوری چشم شمادشمنان اسلام وایران خواب روببینید.ماسربازان اسلام وایران وامام خامنه ای نمیگذاریم
    اسیبی به مملکت واسلام وامام خامنه ای واردشود….. ساندیس انقلابومیخوریم به هیچکی ربطی نداره…….همش دروغه من تازه میدان ونک بودم هیچ خبری از قورباقه هانبود…. ………………..(اگه شرف داریدنظررو بزارین.)

  49. سرباز امام خامنه ای گفت:

    سلام.بی شعوریدقبول کنید….

  50. علی گفت:

    با سلام.
    نباید فقط این اجتماعت واسه تهران باشه.
    از شورای هماهنگی میخوام که حتما از این برنامه ها به شهرهای بزرگ مثل تبریز اصفهان مشهد شیراز اهواز کرج …. بدن تا اینها با اطلاع در مسیر مشخص حرکت کنن.
    بایدمردم دیگر شهرها هم به این تظاهرات باز کنید..
    شما بخواهید حتما میان..