قبوض سنگين گاز بها برای مشترکان مشهدی
چکیده :در حالي که شرکت گاز مدعي است افزايش بها در تعرفه هاي گاز مصرفي وجود ندارد اما برخي مشترکان گاز خانگي در مشهد از افزايش بهاي گاز مصرفي خود نسبت به دوره هاي قبل که بعضا ۳ تا ۴ برابر است، ابراز نگراني کردند....
قبوض سنگين گاز بهاي مصرفي صداي برخي از مشترکان شهر مشهد را درآورد.
به گزارش روزنامه خراسان در حالي که شرکت گاز مدعي است افزايش بها در تعرفه هاي گاز مصرفي وجود ندارد اما برخي مشترکان گاز خانگي در مشهد از افزايش بهاي گاز مصرفي خود نسبت به دوره هاي قبل که بعضا ۳ تا ۴ برابر است، ابراز نگراني کردند.
البته مشترکان با توجه به خارج شدن مشهد از منطقه سرد ۳ و قرار گرفتن در اقليم شهري سرد ۲ استنباط مي کردند قيمت گاز در مشهد ارزان تر مي شود و پرداخت قبوض گاز برايشان سهل تر خواهد شد.
با تعيين اقليم جديد تعدادي از قبوض بستانکار و در قبض قبلي محاسبه شد و تعديل قيمت ها در قبوض صادر شده از سوي شرکت گاز اعمال شد. به رغم اين مسائل تعدادي از مشترکان گاز خانگي در تماس با خراسان از افزايش هزينه گاز مصرفي خود نسبت به دوره قبلي خبر مي دهند.
يک مشترک گاز خانگي به خراسان گفت: در تاريخ هفتم آذرماه کنتور گازما عدد ۶۴۱۳ را نشان مي داد که توسط کنتورخوان قرائت شد و قبض گاز من مبلغ ۴۰ هزار و ۳۰۰ تومان بود ولي در تاريخ ۱۳ دي ماه کنتور گاز عدد ۷۲۶۶ بود که مبلغ قبض گاز من به ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومان افزايش يافت. اين در حالي است که شرکت گاز مدعي است اقليم شهر مشهد از سرد ۳ به اقليم سرد ۲ تغيير پيدا کرده است. يک مشترک ديگر هم در تماس با خراسان ضمن انتقاد از افزايش مبلغ قبض گاز جديد گفت: خانواده ۳ نفري من حدود ۱۴۰ هزار تومان يارانه مي گيرد وقتي قبوض گاز، برق و آب را جمع مي کنم، از مبلغ فراتر مي رود.
وي مدعي است دو بخاري بيشتر ندارد و متعادل هم مصرف مي کند ولي با اين حال در فهرست مشترکان پرمصرف قرار گرفته است. وي که راننده تاکسي است افزود: قبوض بالاي گاز حلاوت هدفمندي يارانه ها را کم کم از بين مي برد.يک شهروند ساکن در منطقه آزاد شهر مشهد هم به خراسان گفت: در قبوض گاز صادر شده اخير برخي از مشترکان شهري و روستايي، قيمت هايي درج شده که بيش از حد متعارف است و پرداخت يک جاي قبض برايشان امکان پذير نيست.
در روزهاي سرد سال قيمت برخي قبوض گاز جهش قابل توجهي در برخي مناطق داشته و اين امر برخي از مشترکان را در شوک فرو برده است.
وي اضافه کرد: خيلي از مشترکان توان پرداخت اين قبض ها را حتي با دريافت يارانه ها ندارند.يک مشترک ديگر که در خيابان انديشه قاسم آباد ساکن است گفت: قبض گاز مصرفي من در يک ماه معمولا بين ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان در نوسان بود ولي ناگهان در مدت ۲ ماه قبض گاز به ۱۲۰ هزار تومان افزايش يافت.اخوان افزود: اين در حالي است که هيچ وسيله گازسوز جديدي اضافه نکرده و الگوي مصرف را هم رعايت کرده ام.
وي افزود : شرکت گاز در قبوض اخير جدول تعرفه ها را از پشت قبض ها حذف کرده است.














حلاوت یارانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه فقط بلدند حرف بزنن گفتند در اعتراض قبض گاز را پرداخت نکنند بعد یه روز اومده بودن گاز ما را قطع کردند فقط توی کوچه ما گاز ما قطع شد من هم مجبور شدم پرداخت کنم حالا هر کی تو کوچه ما میگه قبض ما زیاد شده من بهش میگم قبض ما که خوب اومده پرداخت کردیم آره برادر من اگه همه قبض هاشون را پرداخت نکن هیچ کس جرات نمی کنه بیاد قطع کنه ما مرذم حتی جرات اعتراض به گرانی را نداریم اون هم گرانی غیر قانونی و چند برابری, اگه قبض گاز هر خونه ای یک میلیون هم بشه همه پرداخت می کنند مگه کسی دیگه توان پرداخت نداشته باشه که اون هم میرود قسطی پرداخت میکنه .