سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » توضیح روزنامه اطلاعات در مورد یادداشت سردار علایی: شتابزده و خطاکارانه عمل شد...

توضیح روزنامه اطلاعات در مورد یادداشت سردار علایی: شتابزده و خطاکارانه عمل شد

چکیده :در ادامه واکنش ها به یادداشت تاریخی سردار حسین علایی و تذکر هیات نظارت بر مطبوعات به موسسه اطلاعات، امروز این روزنامه توضیحی منتشر و این اقدام را شتابزده و خطاکارانه خواند! ...


در ادامه واکنش ها به یادداشت تاریخی سردار حسین علایی و تذکر هیات نظارت بر مطبوعات به موسسه اطلاعات، امروز این روزنامه توضیحی منتشر و این اقدام را شتابزده و خطاکارانه خواند!

سردار حسین علایی، فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه از نویسندگان دفاع مقدس و همرزم شهیدان باکری و همت بمناسبت ۱۹ دی سالگرد قیام مردم قم یادداشتی در روزنامه اطلاعات منشر کرد که بازتاب های گسترده ای به همراه داشت بطوری که این روزنامه ناچار به ارائه توضیحی شد.

گفتنی است خبر آنلاین نیز که این یادداشت را بازنشر کرده بود، بلافاصله آن را از خروجی خود برداش.

متن کامل این توضیح بی هیچ توضیحی از پی می آید که نشان از هر چه تنگ تر شدن عرصه بر یاران انقلاب و سرداران جبهه و جنگ دارد.

روز دوشنبه 19 دي ماه جاري مقاله‌اي در صفحه 2 روزنامه اطلاعات به چاپ رسيد با عنوان «قيام 19 دي از نگاهي ديگر». نظر به اينكه اين مقاله بازتاب‌هاي متفاوتي در جامعه به همراه داشت و احساسات برخي دوستان را جريحه‌دار كرد، توضيح نكات ذيل را ضروري مي‌دانيم:

1ـ مقاله سردار حسين علايي، مانند دفعات گذشته و مقالات قبلي‌شان بصورت ايميل به روزنامه ارسال شده بود. نظر به سوابق درخشان نامبرده در انقلاب و دفاع مقدس و حضور در پست‌ها و مصادر رده بالاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نيز عنوان مقاله و موضوع آن (قيام مردم قم در روز 19 دي)، در ذهن مسئولان روزنامه، مثل هميشه كمترين ترديدي در محتواي مقاله ايشان و نسبت به دلسوزي نامبرده براي انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي برانگيخته نشد. و چون در سوابق نوشتاري سردار علايي هم چه در روزنامه اطلاعات و چه در ساير مطبوعات تا جايي كه ما مطلع بوديم سابقه‌ي سوئي نبود، و نيز با توجه به كمبود زمان و ضرورت وجود مقاله‌اي به منظور تجليل از قيام 19 دي 56 در روزنامه، مقاله مزبور بدون مطالعه مطالبش و به تصور اينكه تمام جملاتش در تجليل از قيام 19 دي است مستقيماً به چاپ سپرده شد.

2ـ پس از انتشار مقاله در روزنامه، دامن زدن رسانه‌هاي بيگانه و گروه‌هاي ضدانقلاب به اين موضوع كه برخي واژگان مقاله مزبور معناي منفي و ايهام‌آميز يا دوپهلويي داشته است، موجب شد كه پاره‌اي نگراني‌ها و پرسش‌ها و برداشت‌هاي برخي از دوستان و دلسوزان نظام در داخل كشور، در ذهنشان تأييد و بلكه تشديد شود. و آنگاه گلايه‌ها و اعتراضاتي را با حدّت و شدّت يا آرام و شكوه‌آميز اعلام دارند. خوشبختانه شخص نويسنده با انتشار بيانيه‌اي كه در شماره روز يكشنبه روزنامه اطلاعات (و نيز ساير رسانه‌ها) منتشر شد، توضيحاتي را ارائه داد تا هرگونه شبهه و سوءاستفاده از مقاله مزبور را برطرف كند.

3ـ طبيعي است كه روزنامه اطلاعات هم مثل روزنامه‌ها و رسانه‌هاي ديگر عاري از خطا نبوده و نيست ولي بنظر ما سوابق روزنامه اطلاعات نشان داده است كه آرمان‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي و منافع ملي را كه رهبر معظم انقلاب اسلامي منادي و مدافع قاطع آنند، بر هر چيز ديگر مقدم مي‌داند و هرگز با جريان‌هاي معاند داخلي و خارجي همراهي نداشته و ندارد و آن بخش از محتواي مقاله مذكور كه موجب و موجد تفسيرهاي ضدّنظام شده است مورد قبول اين روزنامه نبوده و نيست. معذلك چنانچه برخي ياران و دلسوزان انقلاب و نظام جمهوري اسلامي از انتشار غيرعمدي نوشته مزبور در اين روزنامه، حقيقتاً دچار رنجش و نگراني و شبهه شده‌اند، روزنامه اطلاعات از همه آنان صميمانه پوزش مي‌طلبد و اين رخداد را براي خود تجربه تازه‌اي مي‌داند كه صرفاً براساس اعتماد اوليّه به شخص نويسنده و سوابق درخشان وي يا صرفاً با اكتفا به عنوان انقلابي مقاله و موضوع مطلوب و مطرح شده در آن يا ضرورت تسريع در رعايت تناسب‌هاي زماني (ايام‌الله) و امثال آن، در چاپ مطلبِ ارسال شده شتابزده و خطاكارانه عمل نكند.


45 پاسخ به “توضیح روزنامه اطلاعات در مورد یادداشت سردار علایی: شتابزده و خطاکارانه عمل شد”

  1. ناشناس گفت:

    مابيشماريم همه جا هستيم حتي جوري تو روزنامه هاي شما نفوذ مي كنيم كه خودتون هم متوجه نمي شويد

  2. فرزند شهید گفت:

    خدا کنه همیشه ازاین اعمال شتابزده وخطاکارانه انجام بدبد تا روزنامه تون یه کم مردمی بشه

  3. دادار گفت:

    ا ئینه چو بنمود تو قامت راست خودشکن ائینه شکستن خطاست.روزنامه اطلاعات بجای اینکه ازعمل درست سردارعلائی دفاع واگرانتقادی هم دارد انرا نقد کندببهانه حفظ نظام صورت مسئله را میپوشاند غافل ازاینکه تشابهاتی که سردار علائی ازان سخن گفته با این عذر خواهیهای اجباری ازبین نمی رود

  4. عباس گفت:

    شما بی شمار نیستید بلکه باید سوالی اساسی را از پدرتان! بپرسید تا مشخص شود چرا به این روز افتاده اید

  5. عباس گفت:

    راستی … چه عالمی دارد؟ ظاهرا که خیلی بهتون خوش نمی گذرذ!!! بالاخره جهنم هم هیزم می خواهد فلسفه خلقت …. ها هم ظاهرا غیر از این نمی باشد. دوستان حرام زاده! جهنم خوش بگذره!!!!

  6. سعید گفت:

    عجب اختناقی! چه فشاری به این بیچاره ها آورده اند؟ جالب است که تا کنون هیچ کس نتوانسته هیچ ایرادی به حتی یک جمله یا یک کلمه از مقاله ی حساب شده و منطقی سردار شجاع و هوشمند ما بگیرد. آقای دعایی، موقعیت سخت شما را درک می کنم. کلمات توضیحتان را دانه دانه بادقت خواندم. چرا حتی یک اشاره به این نکردید که یک ایراد به محتوای این نوشته بگیرید بجای عربده کشی و فحاشی؟

  7. بابک گفت:

    مسئولین محترم سایت کلمه
    لطف کامنت های حاوی فحاشی را حذف کنید.
    با تشکر

  8. رضا گفت:

    برادران خيلي خوب متوجه شباهت رفتار رهبرشون با رفتار شاه مخلوع شدن … واقعا توقع نداشتن ازشون …

  9. نسرین گفت:

    چقدر جالب! سواد ژورنالیستی این جماعت در حدی است که حتی متن یک مطلب را قبل از انتشار مطالعه نمی کنند!!!

  10. محمد گفت:

    اندکی صبر سحر نزدیک است…

  11. پاسدار گفت:

    سردار علایی حر زمان هست. پاسداران با شرف,مومن,انسان زياد داريم.

  12. علي گفت:

    جناب خوي بهشتي داني كه با نام “عباس” نظر داديد

    من مدتهاست از ادبيات شرمگينانه شما و اعوان و انصارتان تعجبي نميكنم. غير از اين ادبيات شرمگينانه و حياستيز اگر بود، بايد تعجبي ميكرد. انتساب حرامزادگي به برادران هم دين و هم وطن و بازكردن دهان و دور انداختن افسار آن، ذات هركس را معلوم ميكند. بنده در جواب جنابعالي كه ما سبزانديشان را حرام زاده ميدانيد، به تاسي از امام حسن ع ، پاسختات را همانند خودتان شرماسارانه نمي دهم و شما را به بازگشت به اخلاق، نجيب سخني و انسانيت واميدارم. چرا كه همان جهنمي كه ما حرام زادگان! را ساكن آن ميدانيد، مشحون و مملو از زشت زبانان و عربده كشان و فحاشان است. مبادا با خيال جهنمي بودن ما سبزها، به آن سوي وارد شويد و به تعبير قرآن، جحيم، نصيبتان شود!
    از زبان حافظ پاسختان را ميدهم.
    قدم منه به خرابات جز به شرط ادب/كه سالكان درش محرمان پادشهند!

  13. ناشناس گفت:

    عباس اقا لطفا بدون دعوا و فحش و اینکه چه کسی حلال زاده و کی حرامزاده است بفرمایید 1- کدام جمله و عبارت اقای علایی در مورد شاه اشتباه است؟ 2 – کدام عبارت به رهبری و وضعیت فعلی کنایه زده است و بگویید چرا از نظر شما غلط است؟ فقط لطفا بدون فحش!

  14. رضا گفت:

    کاربری به نام عباس مطالبی نوشته که نشان می دهد در چه خانواده و نزد کدامین پدر و مادری تربیت یافته که تمام فکر و ذکر و آموزهایش در یک نقطه متمرکز بوده و نشان از نوع مذهب، تربیت، اخلاق، اعتقادات ایشان و همپالگی هایش می باشد. همانانی که با دریافت پنجاه تا دویست هزار تومان از غارتگران بیت المال که با غارت و چپاول میلیاردی در کاخ های خویش سرگرم زندگی اشرافی می باشند و امثال عباس های کذایی را نیز با پرتاب تکه استخوانی پنجاه تا دویست هزار تومانی به ویروس هاری مبتلا نموده و به جان مردم می اندازند. آقای عباس! الیس صبح بقریب!
    قذافی و مزدورانش هم تا چند روز قبل از هلاکت چندش آورش از همین ارجیف و ادبیات برای آزار مردم، استفاده می کرد!
    اندکی صبر، سحر نزدیک است! یه روز خوب می یاد

  15. درود بر علايي گفت:

    مگر بنده خدا علايي چي گفته بود که اينها اينقدر اشفته حال شدن بابا ما که ميگيم خفقان در ايران بيداد ميکنه

    حالا باور کردين

  16. ناشناس گفت:

    ادم بي منطق و نفهم کارش عربده کشي و هياهو و اشوب و بلواست مثل همين ها که به خانه اقاي علايي حمله کردند

  17. ناشناس گفت:

    فکر این سردار که با پوزش و عذرخواهی درست نمیشه

  18. خدايي هست گفت:

    بله فعلا که ايران را براي مردم ايران شما اراذل و اوباش ولباس شخصي هاي دولتي و حکومتي جهنم کرده ايد

    خدا شر شما را بزودي از سر ملت ايران کم کند الهي امين

  19. سروسبز گفت:

    این شکنجه هاواعتراف گیری درطول تاریخ بوده است

    وقتی یکی ازاصحاب پیمبرتحت شکنجه بهش گفتند : بگومحمددروغگوست

    طاقت ندارد وگفت اماوقتی خبرش به رسول خدارساندند که فلانی چنین اعتراف کرده

    خداوند درقران فرمود: وقلبه مطمئن بالایمان: وقلب این شخص ای رسول خداسرشارازایمان به توست

    انسانهاباهم متفاوتند وظرفیتهای گوناگونی دارند

    یکی مثل ابطحی بااولین شکنجه هااعتراف میکند وسکوت میکند

    یکی هم مثل تاجزاده همانند شیرمی غرد وخاموش نمیشود
    حالاهم اهل بصیرت دروغین شبانه درخانه سردارعلایی تهدید وترعیب نموده اند
    وان سردارمعزز هم چاره ای جزسکوت وتعدیل مواضع ندارد

    یاحسین میرحسین
    یامهدی شیخ مهدی
    وعده ماقیامت

  20. حسین جعفری گفت:

    ای کاش روزنامه اطلاعات که درمقایسه با بسیاری از نشریات به ویژه کیهان و نیز آقای دعاتی مدیرآن دست به چنین کاری نمی زد و اظهار ندامت نمی کرد. انتشار مقاله آقای دکتر علایی اصلا کار اشتباه و شتابزده ای نبوده است. در مملکتی که نتوان آشکارا از کوتاهی ها و خلافکاری ها و اشتباهات انتقاد کرد، مردم رو به ایهام می آورند. نمونه آن اشعار شاعران ماست که بسیاری با همین زبان سروده شده است و پادشاه شاعران ایهام گوی حافظ عزیز است که گاه یک بیت او را به هفت گونه میتوان تعبیر و تفسیرکرد و معانی گوناگون از آن گرفت.
    اتفاقا من قبلا در نوشته روزنامه اطلاعات و مدیرخوش نام آن آقای دعایی را بسیار ستوده بودم که این مقاله را چاپ کرده است. اما اکنون با این توضیحیح و تکذیبه قدری از ارج کاری که کرده بودند کاسته شد. البته میدانم آنها نیز تحت فشار ها گوناگون ناچار شده اند دست به توضیح بزنند و هرآنکس که درخانه است میداند جریان از چه قرار است. درضمن آن عده ای که مرتب دم از مملکت آزاد و آزادی مطبوعات میزنند بدنیست پس از این رویدادها دیگر دم درکشند.

  21. ناشناس گفت:

    خاک بر سر روزنامه ی اطلاعات با این توضیحاتش !!!

  22. i گفت:

    اطلاعات بیا دست از این بازی ها بچه گانه بردار.

  23. ناشناس گفت:

    رئیس منصوب جمهوری نیم بندمان در سازمان ملل گفتند ما آزادترین کشور جهانیم! اینهم یک نمونه از اون آزادیها !

  24. عباس گفت:

    جریانی که این مقاله یا یادداشت در روزنامه در ذهن مردم ایجاد کرد انقدر موثر و مفید و مصداق تاریخی و عجینی داشت که دیگر این ابراز وفاداری به خامنه ای نمیتواند از مفهوم زبان اعتراض به وضعیت حکومت داری او را بی مفهوم نماید بخاطر وجود سیستمی خودسر و دستگاههایی شبیه ساواکی در سیستم حکومتداری خامنه ای خطر برخوردها و حذف شدنها مواضع خیلی از دلسوزان معترض را در خفا قرارداده که این رخدادها و رویدادها و یا بقولی ایام الله ها فرصتی است برای انتشار چنین دیدگاه ، نظرات و هشدارهایی که به سبب هدایت فکری جامه معثر و مفید است. در ضمن نوع برخورد تند عوامل حکومت در برابر چنین قلم زنی های در لفافه نشان دهند عمق شکاف حکومت و نخبگان را نشان میدهد و نشان دهنده ظهور روحیه های انقلابی است حتی در کسانی که قبلا انقلاب کرده اند. فلذا نتیجه این مقاله یا یادداشت ابدا به نفع حکومت نبوده و نیست و حرکتهای تند و حذفی بیشتر تشدید قدرت در بین مخالفان و یا کسانی میکند که عقاید خود را از ترس مخفی نگه داشته اند.

  25. حمیدرضا گفت:

    آقای دعایی چرا استعفا نمی دهید؟ حیف است به خدا. به دست اهن تفته کردن خمیر ، به از دست بسته به پیش امیر……

  26. فرزند یک شهید گفت:

    ازقدیم میگن اهن داغ رو که میذارن تو اتیش دزد خبردار میشه بی دلیل نیست

  27. سبز گفت:

    در هر صورت مقاله فوق العاده ای بود و ما بسیار خرسندیم که یک سری عوامل دست به دست هم داد تا مطلبی به این وزینی و وجاهت در این شرایط اختناق از عزیزی که جز افتخار وسربلندی و فداکاری و ایثار در پرونده اش نیست ……..و خدارا شکر بری ازهر نوع اختلاس ، ناپاکی و قتل و خودسری می باشد در روزنامه رسمی کشور بخوانیم . از خدای بزرگ امید استعانت بیشتری داریم

  28. سبز گفت:

    بترکه چشم حسود ناشناس

  29. ناشناس گفت:

    جناب عباس هیزم جهنم دزدها و دروغگوها هستن که دستشون برا همه رو شده

  30. سید گفت:

    اگر سردار نظام شاه رو با نظام ایران مقایسه می کرد چی کار می کردید؟

  31. ناشناس گفت:

    دوستی نوشتند چرا آقای دعایی استعفا نمی دهند؟ برای چی استعفا بدهند؟ این همون چیزی است که باند راست وحشی حاکم دنبالش هست.
    البته با توجه به دستگیری آقای فتحی، از سردبیران این روزنامه و ماجرای سردار علایی، پرونده سازی برای آقای دعایی و خارج کردن موسسه اطلاعات از دست هفکران آقای خاتمی باید آغاز شده باشه.
    آقای دعایی در سنگر بمانید. ما به امثال شما در روزهای سخت نیاز داریم.

  32. ناشناس گفت:

    هيزم جهنم اختلاسگرا هستند

  33. ناشناس گفت:

    سلام بر یاوران حق و حقیقت، میرحسین وکروبی و رهروان این راه
    لعنت خدا بر بسیجی نما های مزدور که با ساعتی 10 هزارتومان در سایتا پرسه میزنند.

  34. محمد گفت:

    علايي قهرمان!
    حقا كه مردي.
    نامت بر بلنداي ايران زمين ماندگار باد كه بر جنبش سبز ايران نفسي تازه دميدي

  35. ناشناس گفت:

    سردار علایی از نماینده آیت الله خامنه ای در موسسه کیهان خواسته به شعور مخاطب احترام بگذارد و هرکسی که مانند او نمی اندیشد را دشمن و ضد انقلاب نخواند

    به گزارش سایت «بازتاب امروز»، متن این نامه به شرح زیر است:

    برادر ارجمند جناب آقای حسین شریعتمداری

    باسلام

    گرچه بنا نداشتم پس از توضیحی که در روز اربعین حسینی(ع) در باره سوء برداشت از “مقاله قیام ۱۹ دی” منتشر کردم، پاسخی به نوشته های مختلف از جمله نامه بعضی از دوستان و همرزمان دوره دفاع مقدس بدهم، ولی نمی توان به مطلب درج شده در روزنامه کیهان با عنوان “قطره دریاست اگر با دریاست” بی تفاوت بود. بنابراین نکاتی را به این شرح تقدیم می دارم:

    ۱- این مقاله را من نوشته ام و دشمن و یا کسی آن را به من القا نکرده است. من از افرادی نیستم که دیکته دیگران را به صورت سفارشی بنویسم. متأسفانه بعضی دوست دارند هر مطلبی را که نمی پسندند، کار دشمن و یا ضد انقلاب بدانند.

    ۲- بهتر است به شعور انسانها احترام گذاشته شود و افرادی را که مثل شما نمی اندیشند مهره یا شکار حریف نخوانید.

    ۳- این یادداشت صرفا علیه رفتارهای خشن دیکتاتوری رژیم شاه است که سرانجام مردم ایران با انگیزه الهی، انقلاب اسلامی خود را از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ در برابر این پادشاهی سفاک آغاز کردند و آن را در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به ثمر رساندند. طبیعی است که نوشتن و مخالفت با استبداد و دیکتاتوری نظام شاهنشاهی، مطلب موهنی نیست.

    ۴- در مورد بکار بردن لفظ “کشته” برای شهدای فاجعه قم، لطفا به صحیفه نور مراجعه فرمائید تا ببینید حضرت امام خمینی چند بار از لفظ “کشته” برای شهدای انقلاب و جنگ استفاده کرده اند(صحیفه نور، جلد ۱، ص ۲۶۷).البته همیشه معتقدیم که: ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموات بل احیاء عند ربهم یرزقون

    ۵- امام خمینی به القاب و عناوین وابسته نبودند و خود می فرمایند: “اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر از آن است که رهبر بگوئید”. از سوی دیگر در آن سال ها، امام عزیز ما در بین مردم جهان، بیشتر به لقب زیبای آیت الله که نشانه الهی بودن او بود معروف بودند. لازم به ذکر است عنوان مقاله یاد شده “قیام ۱۹ دی از نگاهی دیگر” می باشد که بیان کننده دیدگاه تاریخی این رویداد می باشد.

    ۶- مسئله تغییر رژیم شاهنشاهی همیشه در نظر حضرت امام خمینی مطرح بوده است، ولی شعار سرنگونی شاه با گسترش سرکوب ها، آرام آرام در بین مردم مسلمان و هوشیار ایران توسعه یافت و خوشبختانه با قیام همگانی به رهبری حضرت امام خمینی رحمت الله علیه این حکومت فاسد برای همیشه از بین رفت.

    ۷- من همیشه به پاسداری از انقلاب عظیم اسلامی ملت ایران که با تقدیم هزاران شهید عالی مقام، بساط دیکتاتوری و استبداد را برچید افتخار می کنم و همیشه بر روح امام عظیم الشأن امت درود می فرستم و یاد و راه او را در این ایام قیام بر ضد دیکتاتوری ها در جهان عرب زنده می دارم؛ مقاله ۱۹ دی هم از این قاعده مستثنا نبوده و نباید آن را بیراهه قلمداد کرد.

    در پایان توجه به این نکته ضروری است که توسعه تفکر اسلامی همچنان در مخالفت با ظلم و یاری از مظلومین است که تضمین می یابد. امام علی(ع) در آخرین وصیت خود می فرمایند:کونا للظالم خصما و للمظلوم عونا یعنی دشمن ظالم و یار مظلوم باشید.

  36. حسین گفت:

    سلام .اتفاقا موندن شخصی مثل اقای دعایی در روزنامه اطلاعات یه نعمت. ایشون تا اخرین لحظات بیانیه ها و سخنان میر حسین رو چاپ می کردن که اخر سر اراذل حکومتی دیدن زورشون نمیرسه و قانونی تصویب کردن که در اون نوشتن از اقایان موسوی و کروبی رو ممنوع کردن

  37. ناشناس گفت:

    یه بچه میفهمه چقد به موسسه اطلاعات فشار آوردن عیب نداره عاقلان باید بفهمند که میفهمند.

  38. ایران سبز گفت:

    عجبا ! ! عجبا ! ازاین ندامتنامه آقای دعائی ! امید وارم برای ایشان قرین عافیت باشد .

  39. ناشناس گفت:

    چقدر این طرفدارهای خامنه ای بدزبان وبی ادب هستند.فقط ادم بی منطق فحش می دهدو عربده می کشد.اقای عباس اقا اگه دنبال حق هستی ببین ادبیات خاتمی به امام علی نزدیک تر هست یا ادبیات نماینده خدا روی زمین(خامنه ای).ائمه هیچوقت با مخالفان فکریشون با فحش و عربده کشی در مقابل منزل مخالف برخورد نمی کردند اگه حضرت علی مثل شما عمروعاص گونه عمل میکرد ازحکومت شما بیشتر عمر می کرد.ائمه گفتند در زمان غیبت ااز کسی اطاعت کنید که عمل واخلاق ان شما را به یاد ما اندازد.واقعا اعمال شما منو بیشتر یاد بنی امیه وهیتلر می اندازه.
    زودتر به فرهنگ اهل بیت برگردید که صرف ااطاعت ااز خامنه ای سعادت برای شما نمیاره.

  40. ناشناس گفت:

    هرکس هوس قهرمان شدن دارد، کافیست به پروپای این حکومت غیرمردمی به پیچد. حتی هاشمی رفسنجانی هم با آن سوابق وقتی آن نطق و خطابه نماز جمعه را کرد یک باره بین مردم گل کرد و محبوب شد. عظما جان دلم برایت می سوزد که موقع شناس نیستی. اگر عقل داشتی خودت یکی دوتا شعبده بازی می کردی و میشدی رهبر اصلاحات و رهبر جنبش سبز و این اشغالهای دور و برت را میریختی دور

  41. ناشناس گفت:

    آره بابا، سردار اعلایی آدم بسیار بسیار بدی هست، شاه خیلی خوبه.

  42. سيد مهدي گفت:

    سردار علايي لقمه حلال خورده و لقمه حلال هم بر سفره مي آورد.
    برعكس … كه با آبروي اسلام وانقلاب بازي مي كنند و به انجمن حجتيه خدمت مي كنند.

  43. ناشناس گفت:

    کار اطلاعات در معذرت خواهی، کاری بود شتابزده. حیف از اطلاعات و حیف از دعایی. دعاتی تو از اینها نبودی چرا تسلیم عده ای دنیا پرست کورباطن شدی و بر سرحرفت نایستادی و از کار درستی که کرده بودی دفاع نکردی. حیف از تو دعایی.

  44. ناشناس گفت:

    عباس هيزم جهنم اون كسيه كه سه هزار ميليارد تومان بيت المال به باد رفت بعد گفت ديگه اين مسئله رو كش نديد راستي بدون اگه قرار باشه تو بهشت با تو باشم همون جهنم برام گوارا تره

  45. علی گفت:

    درود بر سردار عزیز و ننگ بر استبداد.