سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رییس اتحادیه لوازم خانگی: تغییر قیمت‌ها تا ۱۰روز آینده کلید خواهد خورد...

رییس اتحادیه لوازم خانگی: تغییر قیمت‌ها تا ۱۰روز آینده کلید خواهد خورد

چکیده :رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با اعلام اینکه در اجناس خارجی و تولید داخل هنوز افزایش قیمت نداشته‌ایم، گفت: زمزمه تغییر قیمت‌ها هست و همه درخواست افزایش نرخ دارند، ما هم برای اینکه کالا کمیاب نشده و بازار سیاه درست نشود و تولید کننده هم از تولید نیفتد، با این کار موافقیم....


رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با اعلام اینکه در اجناس خارجی و تولید داخل هنوز افزایش قیمت نداشته‌ایم، گفت: زمزمه تغییر قیمت‌ها هست و همه درخواست افزایش نرخ دارند، ما هم برای اینکه کالا کمیاب نشده و بازار سیاه درست نشود و تولید کننده هم از تولید نیفتد، با این کار موافقیم.

به گزارش فرارو، محمد طحان‌پور با بیان اینکه علیرغم تفکر مردم مبنی بر اینکه به خاطر نوسان نرخ ارز بازار دچار التهاب است، هنوز اتفاقی در بازار لوازم خانگی نیفتاده است؛ اظهار کرد: گاهی برخی واحدها شیطنت می‌کنند اما تنها اتفاقی که افتاده این است که شرکت‌ها در گذشته جنس را دو ماهه می‌فروختند ولی الان کالا را 15 روزه و نقد می‌فروشند.

وی با تاکید بر موافقت اتحادیه لوازم خانگی با تغییر قیمت‌ها با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها افزود: با اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانه‌ها حامل‌های انرژی گران‌تر و مباحث بالارفتن هزینه‌هایی مانند حمل و نقل هم در کنار نوسان نرخ ارز برای اجناس خارجی مطرح می‌شود.

رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با تاکید بر اینکه به دلیل کمیاب نشدن و عدم عرضه زیرزمینی کالا با افزایش شش الی هفت درصدی قیمت لوازم خانگی موافق هستیم، تصریح کرد: وقتی ارز 20 درصد گران می‌شود ممکن است کالا پنج درصد گران شود، با توجه به در پیش داشتن بازار عید، نمی‌خواهیم قیمت‌ها بی‌رویه گران شود.

طحان پور افزود: در گذشته به دلیل حمایت از مصرف کننده مخالف گرانی اجناس بودیم اما اکنون برای حمایت از تولید کننده موافق افزایش چند درصدی قیمت‌ها هستیم. اکنون بازار این موضوع را می طلبد و بحثی روی افزایش قیمت نداریم.

رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با تاکید بر اینکه تا 10 روز آینده تغییر قیمت‌ها کلید خواهد خورد، خاطر نشان کرد: تا 10 روز آینده نرخ ها تغییر می‌کند چرا که کارخانه‌ها بلاتکلیف هستند و نمی خواهیم در تولید وقفه بیافتد.


2 پاسخ به “رییس اتحادیه لوازم خانگی: تغییر قیمت‌ها تا ۱۰روز آینده کلید خواهد خورد”

  1. ناشناس گفت:

    از اینکه هر بار به اسم حمایت از مصرف کننده تولید کننده را و بر اساس حمایت از تولید مصرف کننده را نقره داغ میکنید از شما متشکریم از طرف برادران وارد کننده

  2. حمید گفت:

    یه مقدار هم به فکر حمایت از برادران واردکننده باشید