سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نقدینگی از مرز ۳۳۱ هزار میلیارد تومان گذشت...

نقدینگی از مرز ۳۳۱ هزار میلیارد تومان گذشت

چکیده :براساس آخرین آمارهای دریافتی از بانک مرکزی، حجم نقدینگی در حال حاضر با روندی افزایشی به ۳۳۱ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان رسیده است....


براساس جدیدترین آمار بانک مرکزی، حجم نقدینگی به ۳۳۱ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش مهر، براساس آخرین آمارهای دریافتی از بانک مرکزی، حجم نقدینگی در حال حاضر با روندی افزایشی به ۳۳۱ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

این در حالی است که محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی پیش از این حجم نقدینگی در پایان مردادماه امسال را بیش از ۳۰۵ هزار میلیارد تومان با رشد ۲۱ درصدی اعلام کرده بود.

در عین حال، مسئولان بانک مرکزی بر این اعتقاد هستند که نقدینگی موجود در جامعه باید توسط بخش‌های تولیدی و صنعتی جذب شود، در غیر این صورت تبعات و پیامدهای منفی برای اقتصاد کشور به همراه خواهد داشت.

برخی تحلیل‌گران اقتصادی نیز مطرح می‌کنند: در صورتی که نقدینگی مهار نشود، بخش‌های زیادی از آن به نقدینگی سرگردان دچار شده و به جای هدایت به بخش‌های تولیدی به بازارهایی همچون ارز، سکه و مسکن می‌رود. برهمین اساس، نقدینگی سرگردان هر روز از یکی از بازارهای سفته بازی و صوری سر درمی‌آورد.

در حال حاضر سیستم بانکی کشور به دنبال جذب منابع بیشتر و همچنین منابع سرگردان بازار است، بنابراین با کنترل تورم و مدیریت نقدینگی می توان آن را به سمت بخش‌های اقتصادی، تولیدی، صنعتی، کشاورزی،‌ مسکن هدایت کرد.


2 پاسخ به “نقدینگی از مرز ۳۳۱ هزار میلیارد تومان گذشت”

  1. محمودرضا خاوری از کانادا گفت:

    سلام
    پیشنهاد میکنم نظر باینکه حجم بالای نقدینگی، تورم زا است
    مبلغ 331 هزار میلیارد تومان را بر 3 هزار میلیارد تومان تقسیم و بین سرداران و معجزهای های هزاره سوم تقسیم تا از ایران خارج تا حجم نقدینگی کاهش یابد. البته بستگی به این دارد که نظر اینجانب هم به نظر آقا نزدیک باشه

  2. سبزه قبا گفت:

    فرمودید “با کنترل تورم و مدیریت نقدینگی می توان آن را به سمت بخش‌های اقتصادی، تولیدی، صنعتی، کشاورزی،‌ مسکن هدایت کرد.” اما نگفتید که چه کسی قرار است این کار را بکند؟ اصلا قرار است کنترل تورم انجام شود؟ مدیریت نقدینگی چطور؟ این مدیریت با چه سازمان یا سازمانهایی است؟ دولت آقای خامنه ای این کار را خواهد کرد؟
    کاری به آمارهای جور واجور اقتصادی نداریم . پنیری که در سال 88 به قیمت 1100 تومان فروخته میشد امروز به قیمت 2700 تومان فروخته میشود. نان 30 تومانی 160 تومان. چای 2000 تومانی 6000 تومان و بقیه موارد که مردم روزانه با آن سرو کار دارند.
    اینها میشود چند درصد تورم؟ به نظر شما شعار کنترل تورم در چنین شرایطی مسخره کردن مردم نیست؟