تصویب طرح تحقيق و تفحص از واردات بي رويه ميوه در دولت
چکیده :او گفت: متاسفانه بيشترين حجم واردات از سوي وزارت كشاورزي است و اين مسئله با آمار سازگاري ندارد، لذا بخش كشاورزي از بابت اشتغال هم آسيب ديده است و امسال شاهد بوديم كه بسياري از نمايندگان در ارتباط با كشاورزي عنوان كردند كه ما توليد داريم اما در فصل برداشت خريدار نداريم....
نمايندگان مجلس به طرح تحقيق و تفحص از واردات بي رويه ميوه راي مثبت دادند.
به گزارش ايلنا، طرح تحقيق و تفحص از علل، ميزان و چگونگي واردات كالاها و محصولات كشاورزي در دولت با 186 راي مثبت مورد موافقت مجلس قرار گرفت.
بهمن محمدياري طراح اين طرح در صحن علني مجلس گفت: خوشبختانه در برنامه پنجم و قانون بودجه سال 90 و افزايش بهرهوري تمهيدات لازم براي حمايت از كشاورزي پيش بيني شدهاست، از جمله اينكه واردات را منوط به صدور مجوز از وزارت جهاد كشاورزي دانستيم و اعمال اين حق را از طريق وزارت جهاد كشاورزي پيش بيني كرديم.
وي افزود: هرگاه از وزارت بازرگاني علت واردات بي رويه را ميپرسيديم خلا قانوني را عنوان ميكردند و ميگفتند كه تنها مجوز ما اعمال تعرفه است، لذا ما اين مشكل را برطرف كرديم و امروز كه اين تحقيق و تفحص را ارائه كرديم مربوط به يك سال قبل است و متاسفانه به هر دليلي به تاخير افتاده است، اما موضوعيتش هر روز بيشتر از قبل ميشود.
محمدياري ادامه داد: در سال گذشته به جاي 800 هزار تن نيازكشور 1 ميليون و 400 هزارتن واردات داشتيم. انباشته شدن ميوههاي خارجي در سردخانهها با تعرفه پايين از اين دست مشكلات است.
او گفت: متاسفانه بيشترين حجم واردات از سوي وزارت كشاورزي است و اين مسئله با آمار سازگاري ندارد، لذا بخش كشاورزي از بابت اشتغال هم آسيب ديده است و امسال شاهد بوديم كه بسياري از نمايندگان در ارتباط با كشاورزي عنوان كردند كه ما توليد داريم اما در فصل برداشت خريدار نداريم.














چهار سال است مجلس خوابيده حالا مي خواهند كار كنند .اين تحقيق و تفحص بيهوده است و جنبه تبليغاتي دارد چون انتخابات فرمايشي نزديك است .يكي از تحقيق كنندگان به نام پاليز دار و از طرفداران پر و پ قرص احمدي نژاد در زندان .تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي چه شد از نمايندگان محترم وكيل الدوله و جنتي خواهشمند است خودشان را خسته و مردم را ناراحت نكنند واين چند مدت مانده به انتخابات و موقع سرما به زمستان خوابي بروند .
با تشکر از وکیلان محترم مجلس شورای اسلامی از اینهمه احساس مسئولیت. لطفا خون خودتان ر ا زیاد کثیف نکنید. طرح تحقیق و تفحص شما دو سرنوشت بیشتر ندارد. یا به بایگانی مجلس سپرده خواهد شد البته بعد از جرح و اصلاحاتی که آقایان باهنر، لاریجانی و کذا و کذا انجام خواهند داد و یا اگر بر فرض محال یک نفر هم جرات کند راجع به باندهای قدرت نظیر وزیر کشاورزی از دوره هاشمی تا حالا که هرکدام برای خودشان درست کرده اند حرفی بزند به سلول کنار دست پالیزدار منتقل خواهد شد. بنابراین زیاد جوش نزن داداش، آره قربونت