سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » فشار نهادهای امنیتی به خانواده علیرضا رجایی...
» احضار همسر علیرضا رجایی به بازپرسی اوین

فشار نهادهای امنیتی به خانواده علیرضا رجایی

چکیده :همسر علیرضا رجایی صبح روز چهارشنبه 23/9/90 خود را به شعبه 4 بازپرسی زندان اوین معرفی کرده و برای دومین بار تحت فشار قرار گرفته که سریعا تکذیبیه این متن و تکذیبیه مصاحبه با کلمه را اعلام کند. ...


پس از انتشار خبر کذب سایتهای امنیتی در ایران که ادعا کرده بودند شش تن از زندانیان سیاسی امضای خود در نامه 36 امضایی زندانیان را درباره انتخابات تکذیب کرده اند خانواده این زندانیان اعلام کردند که در ملاقات با عزیزان شان، آنها این خبر را تکذیب کرده و بر مواضع شان در نامه 36 امضایی تاکید کرده‌اند.

به گزارش تلویزیون رسا، در این میان فشار بر خانواده دکتر علیرضا رجایی بسیار شدید بوده است و از خانواده ایشان خواسته شد که تکذیبیه خود را تکذیب کنند. خانواده رجایی اما به این خواسته تن نداد و طی نامه‌ای که به خبرگزاری فارس فکس شد اعلام کرده که علیرضا رجایی بر مواضع خود تاکید دارد.

خانم لیافت در نامه ی خود نوشته بود: “در تاریخ ۷/۹/۹۰ ساعت ۹:۵۰ صبح که در زندان اوین با همسرم «دکترعلیرضا رجایی» ملاقات داشتم، ایشان نسبت به بیانیه‌ای کذب و کاملا قلابی و دروغ با نام و امضای ایشان و 5 نفر دیگر از دوستانشان، به شدت معترض بوده و ابراز انزجار خود را از انتشار اینگونه مطالب سخیف و بی‌ارزش اعلام کردند و بنده نیز تمام مطالب همسرم را به دادستانی تهران عینا بازگو کردم و تکذیبیه همسرم را به اطلاع رساندم و آنان را در جریان امور قرار دادم و از همین جا نیز مجددا اعلام می‌کنم که سخنان بیهوده و بی‌اساسی که از قول همسرم دکتر علیرضا رجایی و خانواده ایشان در سایت‌های مختلف دیده و شنیده می‌شود همگی کذب محض بوده و اصلا به شخص ایشان و خانواده‌شان ارتباطی ندارد.”

در پی انتشار این فکس از سوی خانم لیاقت همسر علیرضا رجایی توسط خبرگزاری فارس وابسته به سپاه که تنها به مدت نیم ساعت روی خروجی این سایت قرار گرفت و دادستانی تهران را برآشفته کرد، احضار نامه ای کتبی به دست خانم لیاقت ارسال شد.

همسر علیرضا رجایی صبح روز چهارشنبه 23/9/90 خود را به شعبه 4 بازپرسی زندان اوین معرفی کرده و برای دومین بار تحت فشار قرار گرفته که سریعا تکذیبیه این متن و تکذیبیه مصاحبه با کلمه را اعلام کند.

خانم رجایی پسش از این در گفتگو با کلمه تصریح کرده بود که همسرش در ملاقاتی که با وی داشته است تاکید کرده که تکذیبیه ی بیانیه ی ۳۶ نفر را امضا نکرده است.

همسر این فعال سیاسی در بند ۳۵۰ اوین گفته بود من پس از ملاقات با آقای رجایی و شنیدن این خبر با دادستانی تماس گرفته و اطلاع دادم که وی تصریح کرده که این بیانیه جعلی است و وی آن را امضا نکرده است.

پیش از این نیز خانواده های بهزاد نبوی، محسن میردامادی، فیض الله عرب سرخی، عبدالله رمضان زاده و داوود سلیمانی از جعلی بودن تکذیبیه ی منتشر شده در سایت وابسته به نیروهای امنیتی و حق پیگیری قضایی این عمل غیرقانونی خبر داده بودند.

وب‌سایت‌های نزدیک به گروه های اقتدار گرا، چندی پیش در نامه ای به نام شش چهره اصلاح طلب زندانی مدعی تکذیب بیانیه ۳۶ نفره از سوی این افراد و تاکید ایشان بر لزوم شرکت جریان اصلاح طلبی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شده بودند!

پیش از این نیز در تاریخ 2 شهریور 1390 دو روز قبل از مراسم افطاری که قرار بود از سوی ایشان برگزار شود ولی ملغی شد، خانم لیاقت را تا پلیس امنیت کشانده بودند تا التزام کتبی دهد که تحت هیچ شرایطی مراسمی برگزار نکند.

نهایتا تحت فشارهای شدیدی که بر ایشان وارد آوردند (که در صورت نیاز درآینده در مورد آن اطلاع رسانی خواهد شد) او به خبرگزاری فارس گفت که اخیرا مصاحبه ای انجام نداده است اما این خبرگزاری این یک جمله خانم لیاقت را تبدیل به خبری دروغ و پرحاشیه به دلخواه خود نمود و اقدام به تهیه خبری کاملا معکوس از جانب ایشان و همسرش دکتر علیرضا رجایی نمود.

فشارها و تهدیدات وارده بر همسر و خانواده علیرضا رجایی باعث نگرانی شدید دیگر خانواده ها ی زندانیان شده است . و این خود نمونه ای است بیانگر آن که خانواده‌ها چگونه تحت فشار روحی شدید قرار گرفته و از سوی دستگاه اطلاعات و امنیت سپاه در نبود همسر و پدر خانواده مورد آزار و اذیت فکری و روانی واقع می شوند.


7 پاسخ به “فشار نهادهای امنیتی به خانواده علیرضا رجایی”

  1. ناشناس گفت:

    الله اكبر

  2. تارا گفت:

    فقط می توانم بگویم شرمنده خانواده های زندانیان سیاسی هستم.درود بیکران بر شما شجاعان در این زمانه کهمه ترسو شده اند.

  3. ناشناس گفت:

    عحب نیرو های امنیتی دارد …. یزید هم نداشت ..

  4. فاطمه فرزند شهیدی از سپاه . گفت:

    خدایا به حق شهدای کربلا ظلم و جور فرعونیان زمان را به خودشان باز گردان .
    آمین یا رب العالمین

  5. قاصدک گفت:

    از بسکه اینها دروغ گفتند چوپان دروغگو خواستار حذف نام خود از کتاب های فارسی دبستان شد و اعلام کرد من در یک روسنتای کوچک دروغی گفتم و رسوای تاریخ شدم اینها در سطح کشور و دنیا دروغ های شاخدار می گویند و حتی روزنامه ها هم اسمی از آنها نمی بردند .پینو کیو نیز به این اعتراض پیوست .

  6. tire khalas گفت:

    درود به شرفت شیرزن که ازهرچه مرد مردتری بخدا

  7. علی گفت:

    اینهاراباچوپان دروغگومقایسه کردن جفاییست درحق چوپان چون نتیجه دروغ های چوپان دروغگوازبین رفتن چندراس گوسفند شد ولی
    دروغهای اینان می رود تا سرزمینی باپشتوانه بسیار قدیمی رابه شهر زمین سوخته تبدیل کند.چوپان دروغگو برای تفریح دروغ می گفت
    ولی اینان اگرروزی دروغ نگویند شب خوابشان نمی برد.جالبتر آنکه مدام ازمردن جنبش سبزدم می زنند ولی دست از این مسخره بازی ها
    که زمین وزمان ازدروغ بودن آن ها آگاهند بر نمی دارند ولی ازیادنبریم که دروغگودشمن خداست ودشمن خداسرانجامش معلوم.اف برشما