سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رکود تورمی گریبانگیر جامعه کارگری شده است...

رکود تورمی گریبانگیر جامعه کارگری شده است

چکیده :یک کارشناس اقتصادی اعلام کرد: در حال حاضر رکود تورمی حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها گریبانگیر جامعه کارگری کشور و قشر ضعیف شده است. ...


یک کارشناس اقتصادی اعلام کرد: در حال حاضر رکود تورمی حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها گریبانگیر جامعه کارگری کشور و قشر ضعیف شده است.

مهدی تقوی در گفتگو با ایلنا از تداوم افزایش رکود تورمی در جامعه کنونی ایران به دلیل وضعیت بحرانی واحدهای تولیدی خبر داد و گفت:‌ در حال حاضر نرخ تورم و بیکاری به صورت همزمان در ایران افزایش یافته است.

تقوي از کاهش قدرت خرید طبقات متوسط و رو به ضعیف جامعه در پی اجرای قانون هدفمندی یارانه ها خبر داد و خاطرنشان ساخت: در حال حاضر یارانه های نقدی در کلان شهری مانند تهران قدرت خرید خانوارها را کاهش داده است.

این کارشناس اقتصادی ضمن رد اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر حفظ قدرت خرید هشت دهک درآمدی جامعه یاد آور شد: اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی با رویکرد سیاسی است.

او خواستار افزایش سیاست های حمایتی دولت از واحدهای تولیدی شد و گفت: در حال حاضر واحدهای تولیدی به دلیل عدم پرداخت یارانه‌ها در وضعیت بحرانی قرار دارند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به این که يارانه نقدي پرداخت شده متناسب با تورم موجود نيست‏‏، تصریح کرد: عدم استفاده بهينه از منابع اقتصادي کشور موجب شده است که يارانه نقدي پرداخت شده نياز مردم را تامين نکند.

تقوي تصریح کرد: افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي متناسب با تزريق نقدينگي داده شده به مردم نيست از این رو دولت به جاي اجراي هدفمند کردن يارانه‌ها باید با تدوين سياست‌هاي اقتصادی از افزايش نرخ بيکاري پیشگیری کند.


2 پاسخ به “رکود تورمی گریبانگیر جامعه کارگری شده است”

  1. ناشناس گفت:

    در مجلس شورا سوال کردن از رییس دولت ممنوع است در مجلس خبرگان از شخص رهبری

  2. ناشناس گفت:

    اگر این لاریجانی بگذارد که نماینده ای بتواند تکانی به خودش بدهد