سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » عضو کمیسیون برنامه و بودجه: بودجه نویسی بیشتر از آن که علمی باشد، سیاسی است...

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: بودجه نویسی بیشتر از آن که علمی باشد، سیاسی است

چکیده :وی در مورد اجرایی نشدن قانون مدیریت مصرف سوخت اعلام کرد: «متاسفانه بودجه نویسی و اجرای آن در کشور بیشتر از آن که علمی باشد، سیاسی است و تا زمانی که این دیدگاه در برخورد با بودجه وجود دارد با این مشکلات مواجه خواهیم بود.» ...


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرایی نشدن قانون مدیریت مصرف سوخت اعلام کرد : «دولت از نظر قانونی اجازه ندارد یارانه های مصوب بودجه سالیانه در بخش حمل و نقل عمومی را با یارانه های بخش هدفمندسازی یارانه ها تجمیع کند.»

به گزارش ايلنا، “موسی الرضا ثروتی” با تاکید بر این که در بودجه سالانه، یارانه های بلیت بر اساس سهم دست‌كم یک سوم دولت از بهای تمام شده بلیت اتوبوس و مترو در نظر گرفته شده، گفت: «یارانه بلیت بر اساس قیمت تمام شده هزیه جابه جایی مسافر با اتوبوس و مترو بوده و با موضوع یارانه هایی که از محل هدفمند کردن یارانه ها باید به حمل و نقل عمومی تخصیص یابد، متفاوت است.»

وی افزود: «در مورد یارانه طرح هدفمند کردن یارانه ها، نمایندگان مجلس بر این نظر بودند که با اجرای این طرح به دلیل آزادسازی قیمت سوخت به بخش حمل و نقل عمومی فشارهایی وارد می شود و به همین دلیل حمل و نقل مانند بخش های تولید و کشاورزی باید یارانه دریافت کند و به همین دلیل سهم شهرداری ها از یارانه هدفمند کردن، مربوط به بار مالی ناشی از آزادسازی قیمت حامل های سوخت و تاثیر آن بر حمل و نقل عمومی است.»

ثروتی تاکید کرد: «اما در مورد یارانه های بلیت، بر اساس قانون دولت باید حداقل یک سوم از قیمت تمام شده بلیت را بپردازد و این امر متفاوت از یارانه های هدفمند کردن یارانه هاست و دولت موظف است که هر دو یارانه را به صورت جداگانه پرداخت کند.»

وی در مورد اجرایی نشدن قانون مدیریت مصرف سوخت اعلام کرد: «متاسفانه بودجه نویسی و اجرای آن در کشور بیشتر از آن که علمی باشد، سیاسی است و تا زمانی که این دیدگاه در برخورد با بودجه وجود دارد با این مشکلات مواجه خواهیم بود.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: «بر اساس قانون، دولت باید سهم 4 هزار میلیارد تومانی را در بودجه حمل و نقل شهری پرداخت می کرد تا بتوانیم به سقف 75 درصد سهم حمل و نقل عمومی برسیم که این مهم هنوز محقق نشده است.»


2 پاسخ به “عضو کمیسیون برنامه و بودجه: بودجه نویسی بیشتر از آن که علمی باشد، سیاسی است”

  1. narahat گفت:

    بقول احمدی نژاد آب رو بریزین اونجاتون که میسوزه.چیه?انگار احمدی نژاد بدجورمزدحمایتتون ازش و فحاشی هاتون به موسوی وکروبی رو داده?دمش گرم که به آدم حسابتون نمیکنه چه برسه به نماینده ملت.ننگ به شما وکیل الدوله ها

  2. ناشناس گفت:

    همه کار ها سیاسی شده مثلا همین غذای نذری و غیره…