سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روس‌ها برای برگزاری تجمع اعتراض‌آمیز آماده می‌شوند...

روس‌ها برای برگزاری تجمع اعتراض‌آمیز آماده می‌شوند

چکیده :برگزار کنندگان این تظاهرات خواهان اجتماع در میدان «انقلاب» مسکو هستند؛ اما نهادهای امنیتی در حال حاضر مسئله تغییر مکان برگزاری این تظاهرات به میدان دیگری را بررسی می‌کنند....


خبرگزاری «روس بالت» روسیه از آماده شدن ده‌ها هزار معترض به نتایج انتخابات دوما برای تظاهرات در مسکو خبر داد.

به گزارش رویترز، خبرگزاری روس بالت به نقل از «آناستازیا اودالتسووا» سخنگوی حزب «جبهه چپ» نوشت که بیش از ۵۰ هزار نفر از طریق شبکه‌های اجتماعی برای شرکت در تظاهرات اعتراض‌آمیز در مسکو در روز شنبه اعلام آمادگی کردند.

وی ادامه داد که برگزار کنندگان این تظاهرات خواهان اجتماع در میدان «انقلاب» مسکو هستند؛ اما نهادهای امنیتی مسکو در حال حاضر مسئله تغییر مکان برگزاری این تظاهرات به میدان دیگری را بررسی می‌کنند.

سخنگوی حزب «جبهه چپ» گفت که سازمان دهندگان تظاهرات برای بررسی این پیشنهاد مقامات مسکو در صورت موافقت با شرکت ۱۰ هزار نفر در تظاهرات مذکور اعلام آمادگی کردند.

به گزارش منابع خبری روسیه، با وجود اینکه مقام‌های مسکو برای برگزاری این تجمع مجوز صادر کرده‌اند، این مجوز تنها برای تجمع حداکثر ۳۰۰ نفر صادر شده است و بدین ترتیب نگرانی‌ها مبنی بر اقدام نیروهای ضد شورش علیه معترضان در صورت حضور تعداد زیادی از آنان افزایش یافته است.

«آلکساندر گوربنکو» معاون شهردار مسکو در این‌باره گفت: «معترضان گفته‌اند که ۳۰۰ نفر در این تجمع شرکت می‌کنند و اگر تعداد بیشتری در آن شرکت کنند، سازمان‌دهندگان این تجمع مسئول خواهند بود.»

انتخابات دوما روسیه یکشنبه گذشته برگزار شد و بر اساس اعلام نتایج حاصل از شمارش ۹۹. ۹۹ درصدی آرای ماخوذه تا عصر پنجشنبه، به حزب حاکم «روسیه متحد» به رهبری «ولادیمیر پوتین» نخست‌وزیر کنونی این کشور ۴۹. ۳ درصد آرا معادل ۲۳۸ کرسی از مجموع ۴۵۰ کرسی را به خود اختصاص داده است.

حزب روسیه متحد در دوره قبلی انتخابات دوما موفق به کسب ۶۴ درصد آرا و ۳۱۵ کرسی از مجموع کرسی‌های دوما شده بود.


یک پاسخ به “روس‌ها برای برگزاری تجمع اعتراض‌آمیز آماده می‌شوند”

  1. narahat گفت:

    آخدا نوکرتم.انگارنوبت به پدرخوانده ی تمام دیکتاتورها رسیده