سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر: میوه‌ی درخت استبدادستیزی سرانجام به ثمر خواهد نشست...

انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر: میوه‌ی درخت استبدادستیزی سرانجام به ثمر خواهد نشست

چکیده :بر ما است که با خواستی مناسب و انتخاب روشی درست، با کمترین هزینه های تحمیل شده بر بدنه ی جنبش، نقشی موثر در کوتاه شدن مسیر تغییر داشته باشیم و شعله ی امید رسیدن به جامعه ای آزاد و حکومتی که در مقابل شهروندان پاسخ گو باشد، حکومتی که زندان های خود را از دانشجو پر نکند و به جای دشمنی با جامعه ی جهانی در تعامل باشد، در دل های خود زنده نگه داریم....


انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با صدور بیانیه ای به مناسبت ١٦ آذر، ضمن گرامیداشت روز دانشجو، برخوردهای سنگین حاکمیت با دانشجویان را نشانه ای از کینه و ترس حاکمیت از جنبش بیدار و زنده ی دانشجویی و فعالین دانشجویی دانسته است.

به گزارش دانشجونیوز، در بخشی از این بیانیه آمده است: “انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ( پلی تکنیک تهران) ضمن گرامیداشت یاد سه آذر اهورایی و روز دانشجو، به تشکل های دانشجویی سراسر کشور یادآور می شود که خواست جنبش دانشجویی همواره همسو با خواست ملت ایران و همواره در تضاد با حکومت های مستبد حاکم بر کشور عزیزمان بوده است. از این رو تقویت جنبش دانشجویی برای آینده ی ایران حیاتی است زیرا که راه طاقت فرسا و زمان بر رسیدن به دموکراسی هرگز بدون پرداخت هزینه های گزاف محقق نشده است.”

متن کامل بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به شرح زیر است:

بیش از نیم قرن از شهادت سه آذر اهورایی، قند چی، شریعت رضوی و بزرگ نیا در ١٦ آذر ٣٢، که این روز را به نماد آزادی خواهی تبدیل کرد، می گذرد و اگر هنوز طراوت و تازگی خود را از دست نداده، به خاطر آن است که جنبش دانشجویی در مقابل این حکومت تمامیت خواه و جبار سر تعظیم خم نکرده است.

حکومت اقتدار گرا همواره تمام تلاش خود را معطوف به از بین بردن استقلال دانشگاه و حاکم کردن ایدئولوژی خود بر دانشگاه کرده است. در همین راستا از یک طرف بر پروژه ی اسلامی کردن دانشگاه، حذف برخی دروس از رشته های انسانی، تاسیس دانشگاه های تک جنسیتی، تفکیک جنسیتی کلاس ها و سهمیه بندی در برخی رشته ها پافشاری می کند و از طرف دیگر از فعالیت انجمن های اسلامی جلوگیری می کند و آنها را غیر قانونی اعلام می کند. اختیارات شوراهای صنفی و انجمن های علمی را کم می کند و فعالیت های آنها را به طور کم سابقه ای محدود می کند، با تدوین آیین نامه های جدیدی سعی در محدود کردن و تحت فشار قرار دادن دانشجویان دارد. به نشریات مستقل دانشجویی مجوز انتشار نمی دهد و به روش های مختلف درصدد حاکم کردن فضای یاس و سکون در دانشگاه های کشور است.

در این راستا نیز جنبش دانشجویی هزینه های بسیاری تحمل کرده است. از احضار دانشجویان به کمیته های انضباطی و حکم های تعلیق و اخراج از دانشگاه تا احضار به دفتر پیگیری و احکام طولانی مدت زندان برای فعالین شاخص دانشجویی همچون مجید توکلی، بهاره هدایت، مجید دری، ضیا نبوی، مهدیه گلرو و ده ها دانشجوی دیگر، که نشان از کینه و ترس حاکمیت از جنبش بیدار و زنده ی دانشجویی و فعالین دانشجویی است که حتی در سخت ترین شرایط هم مشی آزادی خواهی و ظلم ستیزی خود را حفظ کرده اند. این فشارها باعث تنگ شدن عرصه ی علم آموزی بر دانشجویان می شود که نتیجه ای جز افزایش تعداد دانشجویان و نخبه هایی که برای ادامه ی تحصیل دست به مهاجرت بی بازگشت می زنند، ندارد.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) ضمن گرامیداشت یاد سه آذر اهورایی و روز دانشجو به تشکل های دانشجویی سراسر کشوریاد آور می شود که خواست جنبش دانشجویی همواره همسو با خواست ملت ایران و همواره در تضاد با حکومت های مستبد حاکم بر کشور عزیزمان بوده است. از این رو تقویت جنبش دانشجویی برای آینده ی ایران حیاتی است زیرا که راه طاقت فرسا و زمان بر رسیدن به دموکراسی هرگز بدون پرداخت هزینه های گزاف محقق نشده است. بنابر این بر ما است که با خواستی مناسب و انتخاب روشی درست، با کمترین هزینه های تحمیل شده بر بدنه ی جنبش، نقشی موثر در کوتاه شدن مسیر تغییر داشته باشیم و شعله ی امید رسیدن به جامعه ای آزاد و حکومتی که در مقابل شهروندان پاسخ گو باشد، حکومتی که زندان های خود را از دانشجو پر نکند و به جای دشمنی با جامعه ی جهانی در تعامل باشد، در دل های خود زنده نگه داریم زیرا که تاریخ نشان داده است که میوه ی درخت استبداد ستیزی سرانجام به ثمر خواهد نشست.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)
١٦ آذر ١٣٩٠


یک پاسخ به “انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر: میوه‌ی درخت استبدادستیزی سرانجام به ثمر خواهد نشست”

  1. شیراز سبز گفت:

    استبداد دینی نابود باید گردد
    این یک سکوت مرگبار است