سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تجمع اعتراضی کارگران آذربایجان شرقی/ هر روز شاهد خالی‌تر شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان هستیم...

تجمع اعتراضی کارگران آذربایجان شرقی/ هر روز شاهد خالی‌تر شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان هستیم

چکیده :دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی در گردهمایی کارگران و بازنشستگان آذربایجان شرقی به مناسبت سالروز تصویب قانون کار، که با اعتراض نسبت به پیش نویس اصلاح قانون کار همراه بود، گفت: "ما هر روز شاهد خالی‌تر شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان هستیم که وضعیت آنان با وجود تورم و کمتر شدن قدرت خرید هر روزبد‌تر می‌شود."...


کارگران و بازنشستگان آذربایجان شرقی به مناسبت سالروز تصویب قانون کار در تجمعی اعتراض خود را نسبت به پیش نویس اصلاح قانون کار اعلام داشتند.

به گزارش ایلنا، در این گردهمایی دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی در سخنانی با اشاره به نگرانی‌ها و دغدغه‌های کارگران و بازنشستگان این منطقه گفت: “ما هر روز شاهد خالی‌تر شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان هستیم که وضعیت آنان با وجود تورم و کمتر شدن قدرت خرید هر روزبد‌تر می‌شود.”

کریم صادق‌زاده در ادامه با اشاره به وضعیت کارخانجات و عدم توجه و حمایت جدی دولت از صنایع داخلی، ورود بی‌رویه کالا، قاچاق کالا و عدم فروش تولیدات داخلی و ملی را یادآور شد و گفت: “این مشکلات و عدم توجه جدی دولت در این زمینه موجب توقف تولید و اخراج کارگران شده است و این در شرایطی است که دولت وعده ایجاد 2.5 میلیون شغل را در سال ۹۰ داده است ولی تاکنون نه تنها یک چهارم آن هم تحقق نیافته بلکه به خاطر‌ واگذاری غلط کارخانجات به نام خصوصی سازی، بسیاری از کارگران شاغل یا شغل خویش را از دست داده‌اند و یا شغل خویش را با وجود قراردادهای موقت کار در خطر می‌بیند.”

صادق‌زاده به موضوع نگرانی‌های جامعه کارگری در خصوص قانون کار و طرح اصلاحیه این قانون اشاره کرد و گفت: “قانون کار امروزه مورد تاخت و تاز این و آن قرار گرفته است.”

وی در حالی که سخنانش بار‌ها با شعار کارگران حاضر در گردهمایی مورد تایید قرار می‌گرفت افزود: “ما اعلام می‌کنیم هر گونه دست اندازی به قانون کار جمهوری اسلامی ایران را بی‌جواب نمی‌گذاریم و باید طراحان این تغییرات و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بدانند که بدون کسب رضایت کارگران و بدون حمایت از نیروی کار هرگز موفق به اصلاح قانون نخواهند بود و باید در تمامی مراحل مشورت با نمایندگلن کارگری را سرلوحه برنامه‌های خویش قرار دهند.”


3 پاسخ به “تجمع اعتراضی کارگران آذربایجان شرقی/ هر روز شاهد خالی‌تر شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان هستیم”

  1. ناشناس گفت:

    مسئله مهم و کسی هم توجه نداره .حقوق گلیه حقوق بگیران از نصف هم کمتر شده خودتان حساب کنید تا قبل از حذف یارانه تا بحال حقوق ثابت مانده .گلیه اجناس از خوراکی که حرف اول را میزند.نان باید سر سفره باشد از اجاره بها وبنزین خودرو.وغیره و…… اگر بجای حذف یارانه حقوق را نصف میکردنند.ایران قیامت میشد.ولی با این روش اب از اب تکان نخورد

  2. ناشناس گفت:

    اتحاد همه چیز .تفرقه هیچ چیز

  3. ناشناس گفت:

    5ماهه هیچ قسطی نریختم