لاریجانی دو مصوبه دیگر دولت را لغو کرد/ صفر شدن تعرفه واردات تخم مرغ غیرقانونی است
چکیده :علی لاریجانی رئیس مجلس در مکاتبه ای با احمدی نژاد، مصوبه صفر شدن تعرفه واردات تخم مرغ را غیرقانونی اعلام کرد....
علی لاریجانی رئیس مجلس در مکاتبه ای با احمدی نژاد، مصوبه صفر شدن تعرفه واردات تخم مرغ را غیرقانونی اعلام کرد.
به گزارش فارس، در نظریه رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع صدر ماده واحده و تبصره (4) الحاقی به « قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (85)و یکصد و سی و هشتم (138) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» خطاب به احمدینژاد آمده است:
بازگشت به رونوشت تصویبنامه هیأت محترم وزیران به شماره 28448/ت46601ک مورخ 11/2/1390، موضوع: «صفر کردن سود بازرگانی واردات تخممـرغ خوراکی»، متعاقب بررسیها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوّبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (4) الحاقی به «قانون نحوة اجراء اصول هشتاد و پنجم (85) و یکصد و سی و هشتم (138) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (10) آئیننامه اجرائی آن، مراتب متضمّن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرّر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ میگردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرّر در قانون، آن بخش از مصوّبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغیالاثر خواهد بود.
1ـ طبق ماده (16) قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوّب 1389 و نیز تبصره (2) آن، دولت مکلّف است به منظور حمایت از تولیدات داخلی، برای واردات کلیّه کالاها و محصولات بخش کشاورزی، تعرفه مؤثّر وضع نماید به گونهای که نرخ مبادله همواره به نفع تولیدکنندة داخلی باشد، از آنجا که کاهش تعرفه بیست و شش درصد (26%) به صفر درصد (0%)، تعرفه مؤثّر محسوب نمیشود، علیهذا، بند (1) مصوّبه از این حیث مغایر با قانون مذکور است. 2ـ بند (2) مصوّبه مبنیّاً بر ایراد مذکور و از حیث لازمالاجراء دانستن این امر در بازة زمانی چهارماهه مغایر با قانون است».














جناب لاریجانی
از آنجائیکه تخم این پرنده به ظاهر ناقابل صبحانه ،نهار ، عصرانه و شام و دسر بخش عظیمی از بندگان این سرزمین سراسر اسلامی شده است
خواهشمند است برای یکبار، حداقل همین یکبار، مرحمت فرموده و اجازه “قانون گریزی ” را به دولت محترم قانون مدار و قانون مند آغای دکتر نابغه
هزاره سوم بدهید ،مطمئن باشید که با این یکمرتبه “قانون گریزی ” اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بخشش وزیر برای اختلاس 3 هزار میلیاردی و برخورد با وزیر دیگر بخاطر صفر شدن تعرفه تخم مرغ ! جدیت این مجلس محشر است.
مسلمه که جناب لاریجانی و فک وفامیل و دوستان با داشتن مرغداری های متعدد باید درمقابل صفرشدن تعرفه تخم مرغ جبهه بگیرند
ولی نکته جالب این جاست که حالا بعدازاین که تولیدات و صنایع داخلی نابود شده اندایشان به فکر حمایت از آن افتاده اند که این امر تاکید
کننده صدر همین مطلب می باشد
ای ول به دولت خدمتگذار.
دیدن که تخم مرغ رفته بالا تعرفه را صفر کردن. اشتباه نکنم یکی از آقایون دزد قرارداد خرید بسته و هرچه تخم مرغ شیمیایی چینی است داره وارد مملکت میشه با تعرفه صفر ولی قیمتش در بازار به همان قیمت تخم مرغ وطنی خواهد بود.
شما تا حالا دیدین که قیمتها پایین بیاد؟
…