سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » صادق زیبا کلام: دیگر کسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت نمی کند...

صادق زیبا کلام: دیگر کسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت نمی کند

چکیده :این استاد دانشگاه با اشاره به انتخابات سال 88 گفت: در آن دوره از انتخابات مردم شرکت کردند و افتخار دیگر را رقم زدند، اما با مشکلاتی مواجه شد به همین جهت نظام بدین نتیجه رسیده است که کم کم جایگاه ریاست جمهوری حذف شود و نخست وزیری احیا شود....


صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران و از منتقدین دولت، در مناظره‌ای با محمد دهقان عضو هیئت رئیسه مجلس که با عنوان نظام پارلمانی، ریاستی در دانشکده مدیریت دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به فضای سیاسی کشور اظهار داشت: نظام ما با مشکل انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مواجه شده است.

به گزارش فارس، آقای زیبا کلام گفته نظام کسانی را دارد که اگر رییس جمهور شوند مشکلی با رهبری نداشته باشند اما مشکل اصلی آن است که دیگر کسی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 شرکت نمی‌کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به انتخابات سال 88 گفت: در آن دوره از انتخابات مردم شرکت کردند و افتخار دیگر را رقم زدند، اما با مشکلاتی مواجه شد به همین جهت نظام بدین نتیجه رسیده است که کم کم جایگاه ریاست جمهوری حذف شود و نخست وزیری احیا شود.

این استاد دانشگاه همچنین افزود: “انتخابات مجلس نهم نزدیک است و اگر می خواهد تغییر و تحولی در ساختار سیاسی نظام صورت گیرد باید مجلس آینده نخست وزیر را انتخاب کند. شک نکنید که ترکیب مجلس آینده تفاوتی با مجلس فعلی نخواهد داشت، به همین دلیل قوه مقننه فردی را به عنوان نخست وزیر انتخاب می کند تا مشکلاتی را بوجود نیاورد و هر گاه که خواست او را برکنار کند.”

همچنین زیبا کلام گفت اگر نخست وزیری احیا شود بخشی از اختیارات آن به مجلس و رهبری واگذار خواهد شد و در اصل نخست وزیر آینده کاره ای نخواهد بود.

وی در خصوص اظهارات رهبری مبنی بر حذف پست ریاست جمهوری گفت: “رئیس جمهوری در نظام مهمان ناخوانده است و باید نخست وزیری به جای آن بیاید.”

صادق زیباکلام در تاکید بر ویژگی های اجتناب ناپذیر مردم سالاری گفت “مردم سالاری دینی یک چیز من در آوردی است. اما اگر بگویید که ما نظامی را طراحی کرده‌ایم که سه شرط دموکراسی را دارد اسم مهم نیست. من در برابر دموکراسی هند تعظیم می‌کنم؛ دموکراسی ترکیه شاهکار است.”


یک پاسخ به “صادق زیبا کلام: دیگر کسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت نمی کند”

  1. ناشناس گفت:

    آقاي زيبا كلام ريئيس جمهور هم در اين نظام هيچ كاره است .