سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سیدرضا اکرمی: قصد نمایندگان از مطرح کردن سوال از احمدی‌نژاد برای مشخص کردن تخلفات و جلوگیری از تکرار آن‌هاست...

سیدرضا اکرمی: قصد نمایندگان از مطرح کردن سوال از احمدی‌نژاد برای مشخص کردن تخلفات و جلوگیری از تکرار آن‌هاست

چکیده :وی افزود: قصد نمایندگان از مطرح کردن سوال از احمدی‌نژاد برای مشخص کردن تخلفات و جلوگیری از تکرار آن‌هاست، اما نه تنها شاهد کاهش این تخلفات نیستیم بلکه روز به روز بر تعداد آن‌ها نیز اضافه می‌شود....


نماینده تهران در مجلس بار دیگر بر حق نمایندگان مجلس برای سوال از رئیس دولت تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌و‌گو با ایلنا، در این زمینه گفت:‌ طبق قانون اساسی سوال نمایندگان یا استیضاح اعضای دولت حق قانونی نمایندگان مجلس است و رئیس جمهور نیز موظف است به این سوالات پاسخ دهد.

وی افزود: قصد نمایندگان از مطرح کردن سوال از احمدی‌نژاد برای مشخص کردن تخلفات و جلوگیری از تکرار آن‌هاست، اما نه تنها شاهد کاهش این تخلفات نیستیم بلکه روز به روز بر تعداد آن‌ها نیز اضافه می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سالگرد آغاز هدفمندی یارانه‌ها خاطرنشان کرد: در این یکسال باید بررسی شود که چقدر به قانون عمل شده و چقدر از قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت تخطی کرده است چرا که طبق قانون قرار بود از در آمد مازاد حامل‌های انرژی ۵۰ درصد به مردم، ۳۰ درصد برای بخش تولید، ۱۰ درصد برای بخش سلامت و ۱۰ درصد هم برای موارد دیگر اختصاص یابد اما طبق آماری که دولت ارائه کرده است ۳۳ هزار میلیارد تومان تنها برای مردم هزینه شده است.

اکرمی با بیان اینکه عملکرد دولت در سفرهای استانی باعث بروز مشکلات شده است، گفت: دولت در سفرهای استانی اعلام می‌کند که در ۲ سال آینده طرح‌های مصوب استانی را اجرایی می‌کند اما به مسائل و مشکلات روزمره کشور اهمیتی داده نمی‌شود.

وی با اشاره به صحبتهای رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت تاکید کرد: مگر مقام معظم رهبری اعلام نکردند که توقع ایجاد نکنید؟ مگر ایشان به دولت نگفتند که در مواردی هم که توانایی انجام کاری وجود ندارد به مردم اعلام کنید؟

نماینده تهران در مجلس هشتم ادامه داد: ‌آقای مطهری محورهای سوال از رئیس [دولت] را در خصوص تخلف در بودجه مترو و… عنوان کرد که باید پیگیری شود و این دولت است که باید به این سوالات پاسخ دهد چرا که این سوال تنها برای آقای مطهری نیست و حدود ۷۰ نفر از دیگر نمایندگان مجلس هم در این زمینه خواهان توضیحات وی هستند.

سیدرضا اکرمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره طرح سوال از احمدی نژاد گفت: ‌ عدم اجرایی شدن طرح سوال از رئیس [دولت] مصلح اندیشی و محافظه‌کاری عده‌ای است که شاید خیلی به جا نباشد چرا که ما نمی‌خواهیم با سوال از رئیس [دولت] مچ گیری کنیم.

وی اظهار داشت: ما اعلام کردیم که در جلسه غیرعلنی یا در کمیسیون‌ها نیز حاضریم توضیحات احمدی‌نژاد را بشنویم اما ایشان توجهی نکردند و باید گفت که دولت نمی‌تواند با این روند مسیر خوبی را ادامه دهد چرا که تاکنون نتوانسته است.


یک پاسخ به “سیدرضا اکرمی: قصد نمایندگان از مطرح کردن سوال از احمدی‌نژاد برای مشخص کردن تخلفات و جلوگیری از تکرار آن‌هاست”

  1. محمد گفت:

    جمع کنید بساتتون را ! به قول شاعر بزرگوار / این مجلس هشتم به خدا ننگ بشر بود / دیدی چه خبر بود.