برگزاری اجلاس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست هاشمی رفسنجانی
چکیده :چهارمین اجلاس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری چهارم آبانماه به ریاست آیت اللّه هاشمی رفسنجانی و با حضور سایر اعضاء هیأت مؤسس در محل دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل شد....
چهارمین اجلاس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری چهارم آبانماه به ریاست آیت اللّه هاشمی رفسنجانی و با حضور سایر اعضاء هیأت مؤسس در محل دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی؛ طرح تأسیس مرکـز فـرهنگی دانشگاهی ” امام و انقلاب اسلامـی” با هدف تبیین ماهیّت، اهداف، آرمانها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و آشنایی با آثار و اندیشه ها و آرمانهای امام خمینی(ره) در این جلسه به تصویب هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
در این جلسه بحث برنامه ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی و برنامه استراتژیک آن دانشگاه، شاخصهای آموزشی- دانشجویی، پژوهشی و فنّاوری، فرهنگِ دینی، رفاهی – دانشجویی، اعتبارات و امکانات و سازمان سما، پیشنهادی دانشگاه و دبیرخانه هیأت مؤسس و نرخ رشد آنها مطرح و به تصویب هیأت مؤسس رسید.
در ادامه این جلسه طرح تأسیس واحد دانشگاهی ویژه تحصیل کردگان علوم دینی در رشته های علوم انسانی و برخی از رشته های علوم پایه برای دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در جهت تقویّت پیوند علمی، بین حوزه و دانشگاه و تأمین کادر هیأت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب هیأت مؤسس رسید.
در این جلسه همچنین مقرر شد دو طرح پژوهشی پیشنهادی دبیرخانه و دانشگاه آزاد اسلامی درباره بررسی وضعیّت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مقایسه آن با دانشگاههای دولتی براساس شاخصهای موردنظر و نیز طرح پژوهشی، بررسی وضعیّت اساتید معارف اسلامی، تعداد واحدهای دروس معارف اسلامی و نسبت اساتید به واحدها و مقایسه آنها با دانشگاه های دولتی، توسّط دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه هیأت مؤسس بررسی و نتیجه به هیأت مؤسس ارائه شود.














این هم یک نوع دهان کجی به آنهایی که می خواستند این دانشگاه را از زیر کنترل و حیطه هاشمی درآورندواو هم با درایت گفته بود مگر می توانند. نه اینکه ما این هاشمی را علاقه ای بهش داشته باشیم ها ، اما خوب یک عقلکی دارد که اونای دیگه ندارند. کاریش هم نمیشه کرد. عقل و درایت داره اما خاویار ماویار نداره