سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تبعات هدفمندی یارانه‌ها/ واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت مشغول کارند...

تبعات هدفمندی یارانه‌ها/ واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت مشغول کارند

چکیده :اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می‌توانست به شکل بهتری انجام شود، اما اکنون اجرای این قانون در صنعت و تولید مشکلاتی ایجاد کرده است. قرار بود در هدفمندی یارانه‌ها، هدف اصلی، تولیدمحور بودن این کار باشد، اما این‌گونه عمل نشد و اکنون بسیاری از واحدهای تولیدی تنها با 30درصد ظرفیت خود مشغول به کار هستند....


رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران گفت: اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می‌توانست به شکل بهتری انجام شود، اما اکنون اجرای این قانون در صنعت و تولید مشکلاتی ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نهاوندیان در سفر به گلستان و در دیدار با آیت الله نورمفیدی افزود: در صورتی‌که قرار بود در هدفمندی یارانه‌ها، هدف اصلی، تولیدمحور بودن این کار باشد، اما این‌گونه عمل نشد و اکنون بسیاری از واحدهای تولیدی تنها با 30درصد ظرفیت خود مشغول به کار هستند.

رئیس اتاق ایران در این دیدار با اشاره به اوضاع اقتصادی کشور، گفت: شرایط اقتصادی از نظر وضع درآمدهای نفتی در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است و امکان شکل‌گیری برخی پروژه‌ها میسر شده است.

وی افزود: قرار بود اصلاح ساختاری اقتصاد کشور با ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی انجام شود، اما این کار با سرعت مطلوب انجام نشده است و از سوی دیگر با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ناچار از استفاده از روش‌های غیرمرسوم در مبادلات هستیم.

وی در ادامه با اشاره به وظایف اتاق، بیان کرد: برای اتاق، فرصتی به‌وجود آمده که علاوه بر ارائه مشاوره به سه قوه، گزارش وضعیت اقتصادی کشور را نیز به مقام معظم رهبری ارائه کند تا به این شکل، واقعیت‌ها منعکس شده و راه‌حل مناسب انتخاب شود.

رئیس اتاق ایران هم‌چنین سیاست‌های بانکی قانون بودجه1390 را نیز مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ماده 28قانون بودجه سال1390 قرار است واحدهای تولیدی که به علت مسائل خارج از اختیار خود نتوانستند بدهی‌های بانکی خود را پرداخت کنند، مورد بخشودگی جرائم و تقسیط 5ساله بدهی‌های بانکی قرار بگیرند، اما تاکنون بانک‌ها عملکرد خوبی در این زمینه نداشته‌اند.

نهاوندیان بر لزوم تسریع در مصوبه‌های قانونی تأکید کرد و ادامه داد: در شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی فرصتی ایجاد شده که در تعاملی مثبت، بخش خصوصی مسائل خود را با مسئولان دولتی مطرح کند و این فرصتی بی‌سابقه است و باید از آن به‌خوبی استفاده کرد.


3 پاسخ به “تبعات هدفمندی یارانه‌ها/ واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت مشغول کارند”

  1. ناشناس گفت:

    30درصد ظرفیت این یعنی بیکاری نیروی انسانی ,کاهش درآمد ,فقر ,عقب ماندگی هرچه بیشتر
    وابستگی بیشتر به پول های نفت ,سیاست های غلطی که کمر صنعت و اقتصاد رو شکست دیگه
    کی میتونه این همه عقب ماندگی رو جبران کنه ؟خلایق هر چه لایق

  2. reza گفت:

    با سرعت مطلوب انجام نشد ،سه هزار میلیارد اختلاس شد ،اگر با سرعت مطلوب انجام میشد،چقدر اختلاس میشد؟

  3. مملکته؟ گفت:

    این هدفمند شدن یارانه ها هم مثل طرح زود بازده و خود کفا شدن بنزین روزی رو خواهد شد که چه لطماتی به اقتصاد و اوضاع مالی این ملت زده است. هرکاری که بدون مطالعه و زود و فوری و تند و به شیوه نایب تیمورخانی باشد همینطور خواهد شد. سی و چند ساله چند پالایشگاه ساخته ایم؟ ما در مدرس هند و شمال آفریقا برای دیگران پالایشگاه می ساختیم حالا بنزین خود را از خارج وارد می کنیم؟ و آنهم شده چشم اسفندیار و نقطه ضعف ما؟؟؟؟ واقعا که مملکته؟ انرژی اتمی واجب تره یا ساختن پالایشگاه و خود کفا شدن در بنرین. واقعا کدام یک حق مسلم ماست کسی جرات دارد پاسخ مرا بدهد؟