سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پس از دو سال، باز هم از برگزاری گردهمایی اصلاح‌طلبان برای هم‌اندیشی، جلوگیری شد...

پس از دو سال، باز هم از برگزاری گردهمایی اصلاح‌طلبان برای هم‌اندیشی، جلوگیری شد

چکیده :علی محمد غریبانی رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، خبر داد که در پی «تماس مراجع ذیربط» برگزاری جلسه پیش همایش هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان که قرار بود روز جمعه 29 مهرماه تشکیل شود، منتفی شده است. اصلاح طلبان قرار بود در این گردهمایی برای اولین بار پس از دو سال برای هم‌اندیشی سیاسی دور هم جمع شوند....


رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات خبر داد که در پی «تماس مراجع ذیربط» برگزاری جلسه پیش همایش هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان که قرار بود روز جمعه 29 مهرماه تشکیل شود، منتفی شده است.

به گزارش ایلنا، علی محمد غریبانی به ممانعت از برگزاری گردهمایی اصلاح طلبان اشاره کرد که قرار بود پس از دو سال برای هم‌اندیشی سیاسی دور هم جمع شوند.

همچنین به گزارش ایسنا، دبيرخانه همايش هم‌انديشي سراسري اصلاح‌طلبان در اطلاعيه كوتاهي اعلام كرده است: ضمن عذرخواهي از دبيران،‌ نمايندگان هر يك از احزاب و گروه‌هاي اصلاح‌طلب و رابطين شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در استان‌ها، با توجه به اعلام مراجع ذي‌ربط، جلسه پيش همايش اصلاح‌طلبان كه قرار بود روز جمعه 29 مهرماه تشكيل شود، برگزار نخواهد شد.

این گردهمایی تحت عنوان پیش‌همایش هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان به منظور ارزیابی فعالیت اصلاح‌طلبان و آمادگی برای برگزاری همایش اصلی، قرار بود جمعه این هفته برگزار شود.

احمد حکیمی‌پور، عضو دیگر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز در گفت‌و‌گو با ایلنا، اعلام کرد: جلوگیری از برگزاری پیش همایش هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان این مساله در حالی است که تشکل‌ها و جبهه‌های اصولگرایی به راحتی همایش برگزار می‌کنند و مانعی هم برای برگزاری همایش‌هایشان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری همایش همیشه یکی از دغدغه‌های اصلاح طلبان بوده است، تصریح کرد: اگر در کشور عدالت، قانون و فرصت برابر برای همه جریان‌های سیاسی که در چهار چوب نظام فعالیت می‌کنند وجود داشته باشد این تبعیض برای چیست؟

حکیمی‌پور با اشاره به اینکه همه احزاب و تشکل‌هایی که قصد برگزاری همایش را داشته‌اند از سوی کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز فعالیت دارند، گفت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در این باره جلسه‌ای را تشکیل داده تا بررسی شود که آیا اصلاح طلبان در چهارچوب قانون اساسی اجازه فعالیت دارند یا خیر؟

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: بعد از انتخابات ۸۸ تاکنون حتی اجازه برگزاری همایش مجمع عمومی به اصلاح طلبان داده نشده است و این مسئله باعث دل سردی اعضا و کسانی خواهد شد که به این طیف دل بستگی دارند.

حکیمی‌پور با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان نه فعالیت زیرزمینی دارند نه غیر قانونی عمل می‌کنند و نه حتی چیزی برای پنهان کردن دارند، گفت: با جلوگیری از برگزاری همایش این طیف، تفاوت‌های فاحش در رعایت بی طرفی اجرای قانون در بین طیف‌ها مشخص می‌شود.


7 پاسخ به “پس از دو سال، باز هم از برگزاری گردهمایی اصلاح‌طلبان برای هم‌اندیشی، جلوگیری شد”

  1. ناشناس گفت:

    ضمن اینکه از ازادی مطلق است اینها اگر از دستشان بر بیاید از بچه دار شدن اصلاح طلبان هم جلو گیری میکنند مثل فرعون که میترسید از هر چه ادم است و نمیگذاشت حتی فرزند پسر داشته باشند اینان هم اگر از دستشان بر بیاید نمیگذارند حتی بچه بیاورند که البته وقتی همه اصلاح طلبان در حبس هستند این اتفاق بخودی خود میافتد

  2. اصلاح طلب گفت:

    مرگ بر دیکتاتور

  3. ناشناس گفت:

    آن وقت با کمال وقاحت اعلام می کنند حزب اعتماد ملی آزاد است و می تواند آزادانه فعالیت کند. دبیر کلش کجاست؟ هست ماه است به خرج خودش زندانی است.

  4. سبز گفت:

    عجالتا که از ازدواج فرزندان اصلاح طلب ها ممانعت به عمل می آورند بچه دار شدن هم بحثی است !!!

  5. سبز گفت:

    تاریخ پر است از عبرت ها ولی کو چشم بینا

  6. ناشناس گفت:

    به همین علت ارباب و رئیس جمهور دلخواهش و بقیه دستمالچی ها این مملکت را آزادترین و دموکرات ترین مملکت دنیا میدانند.

  7. ناشناس گفت:

    کسی نیامد تعطیلش کردند. عجب مخی دارند.شیطون را هم درس میدن