سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بازداشت عباس پالیزدار برای ادامه تحمل پنج سال حبس...

بازداشت عباس پالیزدار برای ادامه تحمل پنج سال حبس

چکیده :مصطفی ترک همدانی وكیل پالیزدار با اعلام این خبر گفت: "نامبرده كه از جانبازان دفاع مقدس می‌باشد هم اینک از بیماری ناشی از صدمات گازهای شیمیایی در جنگ و قلبی و ریوی رنج می‌برد و بنا بر گواهی پزشكی قانونی تحمل كیفر را ندارد."...


عباس پالیزدار كه سال گذشته به موجب حكم دادگاه تجدیدنظر استان تهران از اتهام اقدام علیه امنیت كشور تبرئه شده بود، برای تحمل پنج سال حبس بابت اتهامات دیگرش (شامل افشای اسناد محرمانه و خیانت درامانت و افترا ) ساعت یازده دوشنبه شب توسط تیم ویژه عملیات دادستانی دستگیر شد.

به گزارش جرس، مصطفی ترک همدانی وكیل پالیزدار با اعلام این خبر گفت: “نامبرده كه از جانبازان دفاع مقدس می‌باشد هم اینک از بیماری ناشی از صدمات گازهای شیمیایی در جنگ و قلبی و ریوی رنج می‌برد و بنا بر گواهی پزشكی قانونی تحمل كیفر را ندارد.”

وی افزود: “قاضی شعبه دوم اجرای احكام دادسرای كاركنان نیز كه تاكنون با مساعدت خود موجبات تسهیل اقدامات قانونی برای او را فراهم آورده است، قول مساعد برای آزادی وی در صورت تایید مجدد گواهی پزشكی قانونی دال بر عدم تحمل كیفر را داده است.”

وكیل پالیزدار همچنین گفت: “قاضی اجرای احكام با توجه به حبس طویل‌المدت انفرادی موكلین اینجانب(جواد ترابی و سعید آجیلی و عباس پالیزدار) كه حتی به هشت ماه می‌رسد و با اشاره به دستوری از رهبری درباره تجویز معادل‌سازی یک روز حبس در زندان انفرادی با ده روز در زندان عادی‌، اینجانب را برای اخذ استعلام صحت این تجویز راهنمایی نموده‌اند.”

گفتنی است، عباس پالیزدار به اتهام افشای اسناد محرمانه و خیانت درامانت و افترا شب گذشته (25 مهرماه 1390 ) توسط تیم ویژه عملیات دادستانی جهت اجرای حکم ، بازداشت شده است. این حکم پنج ساله پیش تر توسط دادگاه تجدید نظر نقض شده و عباس پالیزدار از اتهام اقدام بر علیه امنیت کشور تبرئه شده بود.


2 پاسخ به “بازداشت عباس پالیزدار برای ادامه تحمل پنج سال حبس”

  1. ناشناس گفت:

    دهان کجی شیخ محمد یزدی به مردم. وقتش رسیده که بچه های جبهه همه چیزها را صریح با مردم در میان بگذارند.

  2. ایران داد عمارلویی گفت:

    عباس پالیز دار برای سر نخوردن دزدان جنگل های شمال و ……و ادامه تحصیل 5 دکترا و 5 پروفسورا عازم زندان شد. مبارک است این دانشگاه جدید بر تمامی شلاق خوردگان و…..