سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » استعفای معاون المپيادي مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان...

استعفای معاون المپيادي مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان

چکیده :وی با تاييد خبر استعفاي خود از بروز برخي اختلاف سليقه‌ها به عنوان دليل اصلي استعفا ياد كرد و گفت: پرداختن به كارهاي علمي و تدريس در دانشگاه از ديگر دلايل استعفا بوده است....


معاون دانش‌پژوهان جوان مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان استعفا داد.

دكتر محسن جمالي در گفت‌و گو با ايسنا، با تاييد خبر استعفاي خود از بروز برخي اختلاف سليقه‌ها به عنوان دليل اصلي استعفا ياد كرد و گفت: پرداختن به كارهاي علمي و تدريس در دانشگاه از ديگر دلايل استعفا بوده است.

جمالي پيش از ادغام باشگاه دانش‌پژوهان جوان و سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان و تشكيل مرکز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان در اوايل سال جاري رياست باشگاه را برعهده داشت.

وي از برگزيدگان المپيادهاي دانش‌آموزي كشوري، دانش‌آموخته دكتري رياضي دانشگاه صنعتي شريف است كه در سال 86 با حكم فرشيدي، وزير اسبق آموزش و پرورش، جايگزين حسين ميرزايي، در رياست باشگاه دانش پژوهان جوان شد.

عضويت در کميته تصحيح مسابقه انجمن رياضي ايران در سال‌هاي 1385 و 1386 کميته علمي رياضي از 1379 تا 1385، سرپرستي آموزش تيم رياضي ايران در سال‌هاي 1381 و 1382، سرپرستي دوم تيم المپياد رياضي ايران اعزامي به المپياد جهاني اسلواني 1385، عضويت در شوراي رياضي سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي، مشاركت در طراح سوالات المپياد جهاني رياضي در کشور يونان و طراحي سوالات ليست نهايي المپياد جهاني رياضي در سال‌هاي متمادي از جمله سوابق جمالي پيش از انتصاب به رياست باشگاه بوده است.

جمالي به عنوان تنها رييس باشگاه دانش پژوهان جوان كه در تمامي رده‌ها از دانش‌آموز المپيادي گرفته تا سرپرستي تيم‌هاي اعزامي به المپيادهاي جهاني و نهايتا رياست باشگاه، تجربه شاياني در زمينه المپيادهاي دانش‌آموزي و مسائل المپيادي‌ها داشت، در دوران رياست خود بر باشگاه دانش پژوهان جوان نيز با ميزباني موفق سي و هشتمين المپياد جهاني فيزيك (سال 2007) در اصفهان و سومين المپياد جهاني نجوم و اختر فيزيك (2009) در تهران عملكرد موفقي به نمايش گذاشت.

دانش پژوهان ايراني امسال با كسب 33 مدال در المپيادهاي دانش آموزي بين‌المللي همانند سال گذشته، پرافتخارترين سالها را از لحاظ تعداد مدال‌هاي كسب شده در تاريخ 25 ساله حضور ايران در المپيادهاي علمي دانش آموزي رقم زدند.

در حال حاضر با ادغام باشگاه دانش‌پژوهان جوان و مركز ملي پرورش استعدادهاي جوان (مراكز تيزهوشان)، مسؤوليت نخبه‌ترين قشر نوجوان كشور به مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان واگذار و رياست اين مركز را «مهري سويزي » عهده‌دار شده است.

سويزي كه پيش از اين مشاور وزير و مديركل امور زنان در وزارت آموزش و پرورش بوده، داراي تحصيلات فوق ليسانس در عرفان اسلامي، سوابق فعاليت در سه حوزه پژوهشي برنامه ريزي فرهنگي، مطالعات زنان، معارف اسلامي و حدود 400 مقاله در اين حوزه هاست و مسؤوليت امور تربيتي بخش خواهران منطقه 6 تهران، مسؤول امور فرهنگي منطقه 13، مسؤوليت مديران مراكز پرورش اسلامي خواهران سراسر كشور، مشاور استاندار تهران و رييس كميسيون بانوان، مديريت مسؤول مجله زن روز و بسيج خواهران كشور و عضويت شوراي فرهنگي – اجتماعي زنان و … را در كارنامه خود دارد.

اصلاح ساختاري و ارتقاي تشكيلاتي باشگاه دانش‌پژوهان جوان به عنوان راهكاري اساسي براي رفع تنگناهاي مالي و كمبود شديد اعتبارات آن همواره از مهمترين دغدغه‌هاي مسؤولان باشگاه بوده كه به نظر مي‌رسد تغيير ساختاري صورت گرفته با تشكيل «مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان»، بروز ناهماهنگي‌ها را نيز به مشكلات قبلي افزوده است.


یک پاسخ به “استعفای معاون المپيادي مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان”

  1. هاشمی گفت:

    به حدی اوضاع مدارس تیزهوشان نا بسامان شده که بسیاری از پذیرفته شدگان مایل به تحصیل در این مدارس نیستند مثلا در یکی از دبیرستان های علامه حلی تهران ،150 نفر پذیرفته شده وفقط حدود 50 نفر ثبت نام کردند از جمله خودمن از ثبت نام پسرم منصرف شدم چون مدیریت مدارس به مناطق آموزش پرورش واگذار شده وکلا افت کرده اند اینهم دسته گل دولت در پرورش استعداد های درخشان تکلیف بقیه هم که روشن است