سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احمد ناطق‌نوري: تاريخ پس از انقلاب چنين اختلاس بزرگي را به خود نديده بود...

احمد ناطق‌نوري: تاريخ پس از انقلاب چنين اختلاس بزرگي را به خود نديده بود

چکیده :اينگونه نيست كه مجلس انفرادي فكر كند، مجلس بايد جمعي فكر كند و به مصلحت مردم بينديشد، يعني مجلس درباره اين اختلاس با همه ابعادش بايد وارد شود. تحقيقات بايد از مجلس آغاز شود، در مجلس بايد سوال شود و تحقيقات بايد به گروهي داده شود كه با محور عقلايي و مسلط ريز و درشت اين قضيه را در آورند و سرانجام به مردم ارايه شود...


عضو هيات رييسه مجلس، اختلاس سه‌هزار ميليارد توماني بانك صادرات را معادل بهاي حدود 30 ميليون بشكه نفت و 30كيلومتر اسكناس 10 هزار توماني برآورد كرد و گفت: با دستگيري اميرمنصور آريا و اعتراف‌ گرفتن از وي، ابعاد تازه‌يي از ماجراي اختلاس بزرگ فاش مي‌شود. مجلس با جديت پيگير اين پرونده است و در جريان كار اگر با مانعي از سوي دولت روبرو شود، به مردم اعلام مي‌كند.

احمد ناطق‌نوري در گفت‌وگو با خانه ملت درباره اختلاس سه‌هزار ميلياردي بانك صادرات با اعلام اينكه با متخلفان بايد برخورد جدي شود، گفت: براي بازگشت اعتماد مردم يك راه وجود دارد و آن برخورد جدي است، حالا اين گروه هر كسي از بالا تا پايين مملكت، هر كه باشد و در اين اختلاس دخالت كرده باشد، بايد با آن برخورد شود. ناطق‌نوري درباره نحوه برخورد با متخلفان گفت: اول بايد برسيم به اينكه مشخصا اختلاس كار چه كساني بوده و بعد بر مبناي مقدار جرم با اينها برخورد شود كه اين ديگر مربوط به تصميم قوه قضاييه است.

وي با اعلام اينكه تاريخ پس از پيروزي انقلاب اسلامي، چنين اختلاس بزرگي را به خود نديده بود، گفت: برخورد با متخلفان براي جلب اعتماد مردم ضروري است.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس درباره پشت پرده اختلاس سه‌هزار ميليارد توماني گفت: ممكن است پشت اين اختلاس جريان خاص وجود داشته باشد، اما تا به جمع‌بندي نرسيم، نمي‌توانيم قضاوت كنيم و اين فرق مجلس با كساني است كه عليه مجلس به تهمت و افترا متوسل مي‌شوند. ناطق‌نوري با بيان اينكه تا جرمي ثابت نشده، نمي‌توان قاطعانه گفت فلان شخصيت از جريان خاص عامل اختلاس است، يادآور شد: ما با بقيه فرق داريم، يك عده‌يي هستند كه مرتب و بدون دليل به مردم تهمت مي‌زنند، به شخصيت‌هاي سياسي بد مي‌گويند و آنها را متهم مي‌كنند و بعد هم نمي‌توانند ادعاي خود را ثابت كنند. عضو هيات‌رييسه مجلس هشتم افزود: مخدوش كردن چهره‌هاي مثبت و مقدس كردن چهره‌هاي مورد‌دار شيوه غلطي است كه در اين مقطع به وجود آمده است. در اين دوره متاسفانه تهمت و زير سوال بردن ديگران به وجود آمد، اما مجلس و ما مثل آنها عمل نخواهيم كرد و با روشي متقن و با دلايل قانع‌كننده سرانجام مجرم را به مردم معرفي مي‌كنيم و بعد هم تحليل مي‌كنيم كه چرا اين اتفاق افتاده است.

عضو هيات رييسه مجلس هشتم، سرنخ اختلاس بزرگ را به جايي خارج از بانك صادرات ارتباط داد و تاكيد كرد: بايد اول تحقيق كنيم و بعد به نتيجه برسيم. ناطق‌نوري، درباره دستگيري اميرمنصور آريا گفت: همين فرد جزو كساني است كه ظاهرا سوءاستفاده‌هاي بزرگي از نظام بانكي داشته است و با دستگيري وي ابعاد تازه‌يي از ماجراي اختلاس بزرگ فاش خواهد شد. وي با بيان اينكه از اميرمنصور آريا بايد اعتراف گرفت، تاكيد كرد: آريا خواهد گفت كه چه كسي معرف او بوده است و من معتقد هستم كه از او و همه كساني كه وي آنها را معرفي مي‌كند، بايد اعتراف گرفت

عضو هيات رييسه مجلس با تاكيد بر اينكه بايد دقت كنيم تا مثل برخي‌ها فكر نكنيم و به همه تهمت نزنيم، از وجود خلأهايي در ساختار نظام بانكي و اقتصادي كشور گفت: براي به حداقل رسيدن چنين اتفاق‌هايي انديشمندان، وزارت امور اقتصادي و دارايي و شخص وزير، بايد چاره‌انديشي كنند.

ناطق‌نوري با اعلام اينكه مجلس هنوز در قضيه اختلاس آرام نيست و قانع نشده و كنار نرفته است، تصريح كرد: اينگونه نيست كه مجلس انفرادي فكر كند، مجلس بايد جمعي فكر كند و به مصلحت مردم بينديشد، يعني مجلس درباره اين اختلاس با همه ابعادش بايد وارد شود. تحقيقات بايد از مجلس آغاز شود، در مجلس بايد سوال شود و تحقيقات بايد به گروهي داده شود كه با محور عقلايي و مسلط ريز و درشت اين قضيه را در آورند و سرانجام به مردم ارايه شود.

وي با بيان اينكه دولت اعلام آمادگي كرده است و ما هم براي پيشبرد پرونده، پيشگام شده‌ايم، گفت: مجلس بررسي‌ها را آغاز كرده است، ما با قصد رسيدن به نتيجه جلو مي‌رويم و هر جا به مانعي برخورديم به مردم اعلام مي‌كنيم كه دولت مانع كار است.

وي درباره اينكه سه‌هزار ميليارد معادل ساخت چند دانشگاه و مدرسه در كشور مي‌شود با اعلام اينكه اين پول معادل قيمت حدود 30 ميليون بشكه نفت‌خام است، گفت: سه‌هزار ميليارد تومان يعني 30 كيلومتر پول، يعني اختلاس30كيلومتري با اسكناس 30هزار توماني، به اين معنا كه اگر30كيلومتر آجر بچينيم و اين مسافت را با اسكناس 10 هزار توماني پر كنيم، مي‌توانيم حجم ظاهري اين پول را توصيف كنيم. عضو هيات رييسه مجلس هشتم، معرفي و مجازات عوامل اختلاس را خواسته افكار عمومي اعلام كرد و با تاكيد بر اينكه حتي اگر اختلاس به دولت برسد هم، مصلحت‌انديشي از سوي قوه قضاييه و مجلس در كار نيست، گفت: كل كشور، وزارت اطلاعات، ديوان محاسبات و همه در كارند و مردم نبايد نگران باشند، زيرا همه فعاليت‌هاي مملكت را رو زمين مي‌گذاريم تا عوامل اختلاس پيدا شود.


11 پاسخ به “احمد ناطق‌نوري: تاريخ پس از انقلاب چنين اختلاس بزرگي را به خود نديده بود”

  1. گیلانی گفت:

    “از امیر منصور آریا باید اعتراف گرفت…..” فقط خدا میتونه به دادش برسه …چه بلاهایی که قراره قبل اعدام سر این آدم بازی خورده بیارن

  2. حسن گفت:

    یه اشتباه کوچیکی کردید اقا ناطق. تاریخ دنیا چنین اختلاسی رو ندیده

  3. ناشناس گفت:

    تاریخ قبل از انقلاب هم چنین اختلاسهای بزرگی را به خود ندیده بود

  4. ناشناس گفت:

    مال دزد رای دزد میشود و این بر همگان معلوم است که سرنخ تمام این اتفاقات کجاست و تنها نگرانی ما از به اصطلاح تحقیق و تفحص! شماست که در نهایت می فرمایی کار اجانب ،موصاد ،سیا و…بوده !ما میدونیم کار کی بوده فقط حیف که نمی تونیم بگم بگم راه بندازیم.

  5. امیر گفت:

    اگر کوروش بزرگ ماهی ۱۰۰ میلیون تومن پس انداز کرده بود، امروز بعد از ۲۵۰۰ سال، سه هزار میلیارد تومن پول داشت. تاریخ بعد از انقلاب که جای خود دارد،من بعید می دانم در کل تاریخ ایران چنین اختلاسی صورت گرفته باشد و همه ی اینها به برکت داشتن پاک ترین دولت تاریخ ایران است!

  6. ترانه سبز گفت:

    آقاي ناطق نوري! قبل از انقلاب هم كسي چنين اختلاسي رو نديده بود. بعد از انقلاب هم اوليش نبوده .
    اين پول هر جا باشه براي منظور خاصي برده شده. يه اختلاس معمولي نيست.
    سه برابر اون پولي است كه جنتي افاضه فرمودن قرار بوده عربستان به سيد محمدخاتمي بده تا براندازي كنه :)))
    اين چوب بي عرضگي مسووليني است كه توان تدارك سيستمي رو نداشتن كه دست درازي به اموال عمومي ناممكن بشه.
    اين نتيجه بي لياقتي در مديريت مملكته كه به جاي به كار گرفتن انسانهاي وطن پرست و عاشق ملت, آدمهاي چاپلوس و متظاهر به شرع رو به كار گرفته. اين بي آبرويي مباركتون باشه. وقتي دست رد به صداقت ميرحسين زدن, بايد ميفهميدين كه چي در پيش است.

  7. سبزه قبای بصیر گفت:

    اختلاس یعنی ا ینکه آدم 30 سال نماینده محلس و 30 سال رییس فدراسیون بکس باشد

  8. امیر گفت:

    اگر کوروش بزرگ ماهي 100 ميليون تومان پس انداز میکرد و البته عمر زیادی هم داشت، امروز بعد از 2500 سال سرمایه اش می شد سه هزارمیلیارد تومان.مبلغی که آقایان در سایه ی پاک ترین دولت تاریخ یک شبه بدست آوردند.

  9. قلم فرانسه گفت:

    توجه کاربران گرام را به یک پیامک بی نظیر جلب می نمایم ! نقل عینا از سایت آفتاب :

    ” آفتاب: اخیراً پیامكی به‌صورت گسترده در بین شهروندان مبادله می‌شود كه در آن اشاره شده است: آیا می‌دانید، اگر كوروش كبیر ماهیانه 100 میلیون تومان پس‌انداز می‌كرد، الان پس از 2500 سال صاحب 3 هزار میلیارد تومان می‌شد؟ شاهكاره!!

    با وجود آن كه در نگاه اول این محاسبه نادرست به‌نظر می‌رسد، یک محاسبه ساده درستی آن را نشان می‌دهد:

    3,000,000,000,000 = 100,000,000* 2500(سال)* 12(ماه) ”

    حالا وقتش است تا حضرات جمله معروف محمدرضا پهلوی را با صدای بلند بگویند :” کوروش راحت بخواب ما بیداریم” قلم فرانسه

  10. کامران گفت:

    دولت و محلس و قضا در خوابند تا پولی به کف آری و خدای نکرده بحرام نخوری
    جناب آقای ناطق آمدیم و اختلاس به دولت نخورد و تصادفا سر از …. درآورد آن وقت چه خواهد شد ؟!

  11. قلم فرانسه گفت:

    توجه کاربران گرام را به یک پیامک بی نظیر جلب می نمایم ! نقل عینا از سایت آفتاب :

    ” آفتاب: اخیراً پیامكی به‌صورت گسترده در بین شهروندان مبادله می‌شود كه در آن اشاره شده است: آیا می‌دانید، اگر كوروش كبیر ماهیانه 100 میلیون تومان پس‌انداز می‌كرد، الان پس از 2500 سال صاحب 3 هزار میلیارد تومان می‌شد؟ شاهكاره!!

    با وجود آن كه در نگاه اول این محاسبه نادرست به‌نظر می‌رسد، یک محاسبه ساده درستی آن را نشان می‌دهد:

    3,000,000,000,000 = 100,000,000* 2500(سال)* 12(ماه) ”

    حالا وقتش است تا حضرات جمله معروف محمدرضا پهلوی را با صدای بلند بگویند :” کوروش راحت بخواب ما بیداریم” قلم فرانسه

    تیم فنی سایت کلمه , فکر نمی کنید این داستان به روز رسانی سایت یه کوچولو بیش از حد طول می کشه ؟ یعنی از ساعت 6 بعد ازظهر پیام به روز رسانی دریافت می کنم ! فکر می کردم حالا که تا نیمه شب چیزی نمانده حد اقل جمله راه تغییر داده بنویسید ” به شب رسانی ” قلم فرانسه