سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » منتجب نیا: صحبتهای جناحی رئیس مجلس خبرگان از تریبون این مجلس مایه تأسف است؛ دیگر تکرار نشود!...

منتجب نیا: صحبتهای جناحی رئیس مجلس خبرگان از تریبون این مجلس مایه تأسف است؛ دیگر تکرار نشود!

چکیده :نمایندگان خبرگان نباید جناحی سخن بگویند. یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های نظام جمهوری اسلامی این است که نمایندگان مجلس خبرگان، از تریبون نمایندگی خبرگان که عالی ترین نهاد‌ها در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، به حمایت از یک جناح خاص بپردازند....


حجت الاسلام والمسلمین رسول منتجب نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: وارد شدن رییس مجلس خبرگان و برخی از نمایندگان آن، به مسایل جناحی و جانبداری از جناح اصولگرا، آن هم در مجلس خبرگان و از تریبون این نهاد مهم، ضربه به این نهاد، نظام و جامعه است.

منتجب نیا در گفت‌وگو با ایلنا افزود: نمایندگان خبرگان نباید جناحی سخن بگویند. یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های نظام جمهوری اسلامی این است که نمایندگان مجلس خبرگان، از تریبون نمایندگی خبرگان که عالی ترین نهاد‌ها در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، به حمایت از یک جناح خاص بپردازند.

این فعال سیاسی در مورد اظهارات برخی از نمایندگان مجلس خبرگان در اجلاس امروز، در مورد ضرورت وحدت اصولگرایان، گفت: قبل از هر چیز باید گفت که مجلس خبرگان رهبری از نظر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عالیترین مرجع تصمیم گیری و نظارت در نظام است و‌ رسالتی که بر عهده مجلس خبرگان قرار گرفته است، بر عهده هیچ نهاد دیگری قرار ندارد و این هم به خاطر عظمت این نهاد و جایگاهی است که برای آن تعریف شده است، لذا این مجلس متعلق به همه ملت است و تنها برای یک جناح، طیف و گروه خاص نیست.

این فعال سیاسی اصلاح طلب، گفت:‌ اگر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با کمال بی‌طرفی و به صورت فراجناحی به وظایفی که قانون اساسی برای آنان تعریف کرده است، عمل کنند، بسیاری از مشکلات کشور اصلاح می‌شود، ‌ اما اگر خدای ناکرده آن وظایف را به خوبی انجام ندهند، یا اینکه جایگاه این مجلس که فوق همه نهادهاست را در نظر نگیرند و وارد مسائل جناحی شده، حزبی عمل کنند و در انحصار یک جناح و جریان خاص قرار بگیرند، آن وقت است که آسیب آن متوجه همه جامعه، نظام و مردم خواهد بود.

وی اضافه کرد:‌ واقعا یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های نظام جمهوری اسلامی این است که نمایندگان مجلس خبرگان، از تریبون نمایندگی خبرگان که عالیترین نهاد‌ها در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، به حمایت از یک جناح خاص بپردازند.

منتجب نیا خاطرنشان کرد:‌ جای تأسف است که شنیده شده، در جلسه امروز مجلس خبرگان، رئیس مجلس خبرگان و یا برخی از نمایندگان آن به جای آنکه منادی وحدت در جامعه و همه جناح‌ها باشند و تلاش کنند که اختلافات درون کشور را به اتحاد ملی تبدیل کنند، تنها به ضرورت وحدت یک جناح و حزب خاص در کشور پرداخته و جناح اصولگرا را به وحدت فرا می‌خوانند.

وی گفت: رئیس مجلس خبرگان رهبری و برخی از نمایندگان این مجلس که اقدام به صحبت پیرامون یک جناح خاص سیاسی کشور آن هم در مجلس خبرگان کرده‌اند، وارد مسائل حزبی و جناحی شده و خود و جایگاه خود را در برابر اصلاح طلبان و بخش اعظمی از مردم جامعه که نمی‌خواهند در دایره اصولگرایان قرار بگیرند قرار داده‌اند.

وی در پایان گفت: این گونه کار‌ها باعث تأسف است و امیدوارم هرچه سریع‌تر این کار‌ها خاتمه پیدا کرده و تکرار نشود».


13 پاسخ به “منتجب نیا: صحبتهای جناحی رئیس مجلس خبرگان از تریبون این مجلس مایه تأسف است؛ دیگر تکرار نشود!”

  1. ایرانی گفت:

    واقعا” برای کشور عزیزمان باید تاسف خورد که چنین مسئولانی برای مجلس خبرگان رهبری انتخاب میشوند

  2. ناشناس گفت:

    کشور و انقلاب و.. همه ارث پدری اقایان هست به شما هم ربطی ندارد

  3. یک همشهری جانباز گفت:

    از شما آقای منتجب نیا بعید است. مملکت رهبرش جناهی است شما می فرمایید مجلس خبرگان

  4. ترانه سبز گفت:

    وگرنه چي ميشه؟ آقاي منتجب نيا ميره زندان.
    كلمه! چرا نامه دكتر محمدملكي به گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل را منتشر نميكني؟

  5. ناشناس 34 گفت:

    اگر غیر از این میفرمودند باعث شک شبهه می شد.

  6. علی گفت:

    ای آقا !!
    آقای منتجب نیا ! چه حرفایی می زنی؟!
    اون زمان امام (س) بود که تریبون ها جناحی نبود.
    گذشت اون زمان . . .

  7. ناشناس گفت:

    بد نبود نشریه شما نیز سخنان این باصطلاح رئیس مجلس خبرگان را انتشار میداد. دادید؟ ندیدم جایی؟

  8. محمد رزمنده سلبق گفت:

    مجلس خبرگانی که توسط شورای نگهبان مهندسی شده و در شهر های بزرگ با صد هزار دویست هزار رای نماینده ها وارد این مجلس بی خاصیت شده اند همه حقوق بگیر و بله قربان گو هستند به پابوس رهبر میروند به جائی که رهبر به پابوسی انها برود .چه انتظاری باید داشت
    تازه این مجلس رانتی هست که رو حانیت حکومتی از ان بر خوردار میباشد .کجای اسلام و قران هست که قشری برای خودش مجلس مخصوص
    خودش درست کند در صدر اسلام پیامبر مجلس مخصوص روحانیت داشته اند ؟/پیامبر با مردم عادی و حوزه ندیده مانند اباذر مشورت میکرد .
    در قران هم برای کسی و قومی و قشری امتیاز قائل نیست .خداوند که صاحب همه جهان است و پیامبر بنده اوست .میفرماید .ان اکرمکم عندالله اتقاکم.
    پرهیز کار ترین شما بر ترین شما است .به قشر ولباس نژاد کار ندارد .بعضی برای خودشان اسلام من دراوردی درست کرده اند!!!!!!1

  9. ناشناس گفت:

    از مجالس فرمایشی جز این انتظار نمی رود.اگر مجلس خبرگان مجلس حقیقی ونماینده واقعی ملت ایران بود آیا ما باز هم شاهد این همه جنایت وسبعیت وفرار از قانون از طرف بالا ترین مقامات کشور بودیم؟این گسستی که بین ملت وحکومت است چه دلیلی واضح تر ازاین می تواند داشته باشد که سران مملکت به هیچ قانون که بماند حتی پایبند اخلاقیات هم نیستند.

  10. برادر یک شهید دفاع مقدس،آزاده و جانباز گفت:

    اقتدار گرايان در بند استبداد و تقلب خويش به اين نتيجه خفت بار رسيده اند که تقسيم سنتي حوزه نفوذ انگليس در نيمه جنوبي ايران و روسيه در نيمه شمالي ايران بدون سرو صدا گريز ناپذير است!! براي اقتدار گراها اين سناريوي پانصد تا ششصد ساله گذشته تا بحال براي ايران همچنان بهتر از حضور ايالات متحده در ايران است!واقعيت اينست اقتدار گراها اعتراضها و انتقادها را يکسره به موافقان حضور آمريکاييها در ايران نسبت ميدهند حال آنکه جنايات و فساد روسيه و انگليس در ايران کمتر از آمريکاييها نبوده است . واقعيت تلخ اينست که اقتدار گرايان اصولا منتقدان و معترضان خودرا کوتوله سياسي ميپندارند و به بازيچه بودن خود درر دست انگليس و روسيه و آمريکا و فرانسه و چين واقف نيستند و نميدانند در هر صورت آمريکا سهم خود از ايران را در برابر انگليس و روسيه خواهد برد. ما ميگوييم با مديريت نمايندگان واقعي ملت منجمله آقايان موسوي و کروبي ميشود راهي براي برون رفت از اين سرنوشت تلخ پيدا کرد.

  11. خبرگان باید برود گفت:

    با کمال تاسف باید بنویسم که این شعبده بازی مرتب تکرار می شود. مگر سال پیش نبود که نشستند و چای خوردند و سیگار کشیدند و آخر سر هم اطلاعیه دادند که ای خدا تو چقدر مهربان و بزرگی و نسبت به ما عجب لطف و محبتی داری که یک چنین رهبر لایق، فرزانه دانشمند، زوردار، عاقل همه فن حریف، یک دنده، لجباز، مرغ یک پا دارد، همینکه من میگویم، من ازهمه بهتر می دانم ، من قانون نمی شکنم، من بدعت نمی گذارم، تو وزیر فعلا برو سرکارت بقیه اش با من، شما مثل میکرب می مانید، اگر قدم از خانه بیرون بگذارید تکه بزرگتان گوشتان است و…. داده ای. ای خدا واقعا از تو ممنونیم که این تحفه را بما ارزانی کرده ای البته نه ارزان بلکه ارزانی داده ای و گرنه وجودش برای ما خیلی گران تمام شده است.
    مقصود آنست که با گفتن اینکه تکرار نشود کار پیش نمی رود باید این خبرگان بیکاره را گرفت و گذاشت کنار و در این خبرگان بی بخار را هم بست و فکری عاجل کرد.

  12. 2011 گفت:

    وقتی که اعضای شورای نگهبان در تمام انتخابات به نفع یگ جریان سخنرانی و از انان حمایت میکنند این وضع می شود شما نتظار دارید انمتخابات سالم باشد و انتخاب رهبری هم از اصولگرا خواهد شد.

  13. مجيد گفت:

    مجلس خبركان تبديل به يك مجلس جناحي شده تبديل به يك مجلس جابلوس شده در حاليكه وظيفه اين مجلس نظارت بر رهبر و زيرمجموعه هاي رهبري است همه اش به تعريف وتمجيد وجابلوسي از رهبر ميكذرد
    كارهايي ميكنند كه ديكر اقشار جامعه هم بلدند جابلوسي كردن را همه بلديم نميدانم شرط اجتهاد ومجتهد بودن ديكر براي جيست؟؟!!!