سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » کارشناس مسايل سیاسی افغان: اگر شبکه‌ی خبر بقیه صحبت من را پخش نکند، به نهادهای بین‌المللی شکایت می کنم...

کارشناس مسايل سیاسی افغان: اگر شبکه‌ی خبر بقیه صحبت من را پخش نکند، به نهادهای بین‌المللی شکایت می کنم

چکیده :این خبرنگار در همان دو دقیقه اول از نقش ایران و پاکستان در ایجاد بی‌ثباتی در افغانستان سخن گفت و مجری برنامه سخنان او را قطع کرد....


دوشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۰، مجری «شبكه خبر» صدا و سیمای جمهوری اسلامی از آقای اوریا درباره «توافقنامه امنیتی آمریكا و افغانستان» سوال کرد، اما گفت‌و‌گوی فضل الرحمن اوریا، کارشناس مسايل سیاسی افغان و خبرنگار در کابل با شبکه خبر جمهوری اسلامی ایران نیمه‌کاره ماند.

این خبرنگار در همان دو دقیقه اول از نقش ایران و پاکستان در ایجاد بی‌ثباتی در افغانستان سخن گفت و مجری برنامه سخنان او را قطع کرد.

فضل الرحمن اوریا، به دویچه وله گفت: « قرار بود ۲۰ دقیقه صحبت ‌کنم که فقط ۲ دقیقه و ۱۶ ثانیه از آن پخش شد. ۱۷دقیقه و چند ثانیه دیگر به من بده‌کارند. اگر شبکه‌ی خبر بقیه صحبت من را پخش نکند، مجبور هستم به خاطر اعاده‌ی حیثیت خود به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد مراجعه و شکایت کنم.»


16 پاسخ به “کارشناس مسايل سیاسی افغان: اگر شبکه‌ی خبر بقیه صحبت من را پخش نکند، به نهادهای بین‌المللی شکایت می کنم”

  1. alireza گفت:

    شبکه خبر یک شبکه بین المللی است و منافع ملی‌ در این شبکه یک اصل مهم است ولی‌ سایت کلمه که یک سایت جناحی است از پنج کامنت اینجانب ممکن است یکی‌ را منتشر و بقیه را سانسور کند

  2. قاسم گفت:

    تو دهنی که این خبرنگار افغانی به اقای ضرغامی و دستگاه سیمای نفرت زد به این سادگی از دست خیلی از سیاستمداران داخلی وخارجی بر نیامده بود کارش بیست بود تشکر مردم سبز ایران نثارت باد اقای اوربا .

  3. بابک گفت:

    برادر من! آخه شبکه ديگه اي نبود که با اون مصاحبه کني؟! واقعا بي خودترين شبکه دنيا همين شبکه خبره!

  4. ناشناس گفت:

    اين مصاحبه تنها ثانيه هاي بدون سانسور در تاريخ سي و دو ساله صدا و سيما بود. چند ثانيه در سي و دو سال. آمار بدي نيست.

  5. ناشناس گفت:

    دست خبر نگار افغان را بايد بوسيد. او نامش در تاريخ صدا و سيماي ايران ثبت مي شود. تنها كسي است كه در اين صدا و سيما، آزادانه براي چند ثانيه حرف زده.

  6. ناشناس گفت:

    دنیا رو ببین این خبرنگار هم از ما شاکی میشه
    البته بهتر بود فیلمش و متن مصاحبه در سایت مجددا قرار می دادید

  7. شهروند گفت:

    واقعا خجالت نمی کشید!؟
    حتی با منافع ملی هم سیاسی برخورد می کنید؟!
    من واقعا توصیه میکنم که برای روحیه خودتون هم که شده گاهی چیزهای مثبت هم بنویسید.
    از شدت انتقاد سایتتون منفی نگر و مایوس کننده شده است.
    بابا حداقل از بی بی سی تقلید کنید. اینرو بدونید که آسیاب به نوبت است و هر افراطی تفریط به همراه خواهد آورد.

  8. ناشناس گفت:

    ای کاش ویدیوی این مطلب رو در لینکی جداگانه قرارمیدادید.
    این افغانی راست میگه، ایران تو منطقه منزوی شده، مهم نیست که دوتا کشور تو افریقا گاه و بی‌گاه به خاطر پول یا امتیاز گرفتن از کشورهای اطراف، گاهی نیم‌نگاهی به ایران بندازند. مهم اینه که نظام جمهوری اسلامی با همسایه هاش که مهم‌ترین شرکای امنیتیش هستند، مشکل داره.
    ایران، چه در داخل و چه خارج از مرزهاش منزویه و مثل یک بیمار ایدزی که به کمک دارو زنده‌ست، اون هم به کمک پول نفت زنده‌ست و داره نفس میشکه. اگه پول تموم شه، اون هم میمیره.
    به هر حال متاسفم که بعد از 30 سال، مساله ایران به اینجا رسید … استبداد دینی

  9. ناشناس گفت:

    pishnahad e man be shoma baradarane afghan inast ke be tamame khabarnegaran an keshvar begooeid ke mesle shoma efshagari konnand

  10. ناشناس گفت:

    کار صدای سیما ملی (میلی ) ما میبینی به کجا رسیده که یک خبر نگار افغان تهدید به شکایت میکند

  11. سید گفت:

    شیر مادرت حلالت

  12. مشقاسم گفت:

    بابام جان یکی نیست به اینا بگه نونت نبود، آبت نبود، مصاحبه زنده کردنت دیگه چی بود. شما از ترستان به رئیس جمهور شصت و سه درصدی هم اجازه نمی دهید به صورت زنده از تلویزیون صدا وسیما صبحت کند، بابام جان مگر مرض دارین با کسی که خوب با مسائل منطقه آشناست و میداند در هرخرابکاری باید دنبال انگشت جمهوری اسلامی رفت، دست به مصاحبه زنده می زنید؟ حالا این بدبخت مصاحبه کنند این وری را سربه نیست نکنن خوبه. آن افغانی را که تهدید به قطع خاویار کرده اند. من نگران این بدبخت مصاحبه کننده ایرانی هستم که حتما حالا دیگه خواب و خوراک نداره. بابام جان تو یه مدتی تا آبا از آسیا بخوابه بیا پیش خودم تو مملکت ما غیاث آباد و هیچ جا آفتانی نشو وگرنه فردا دیدی ترا هم ترور کردند که این اسراییلی این دانشمند اتمی تلویزیون را هم ترور کردند .

  13. عباس-جنوب گفت:

    آقا / خانمی که با نام شهروند کامنت دادی محض اطلاع جناب غیر عالی شما برسانم شبکه ای که شش سال در دست منافع جناحی و صرف حذف نیروهای انقلابی و غیر انقلابی شده و در این راه برای تخریب بیت امام هاشمی و سایرین و سرکوب مخالفان و کمک به روی کار امدن یک فرد بی تعادل و بی تقوا و بی خرد و نیرنگبازی مثل احمدی نژاد شده آیا باز میشه گفت رسانه ملی ؟ جواب سوالو به وجدانت بده نه با علاقه شخصی به خامنه ای و زیر این علاقه تلقین طرفداری از منافع ملی.

    بعد اینکه امروز چرخش 360 درجه تمام تمام طرفداران این جریان اندک فریبکار در تمام رسانه ها که بخاطر اینکه علاقه انها به خامنه ای بیش از احمدی نژاد بود بسمت تکفیر و تهدید احمدی نژاد پس از ماجرای برکناری وزیر اطلاعات و آن ماجرا بر علیه احمدی نژاد و تکرار حرف مخالفان دیروز که فقط احمدی نژاد رو چهره نمایی کرده بوده و شما بی بصیرتان منافع ملی نمیدیدید و کجا بودید انروز و کجا هستید امروز ؟ جاتون بغیر از مکان شخصی است که عدالتش در اداره حکومت و بی طرفی از بین رفته ؟ زود نیست که بعد از تمام جنایتکاران و مزدوران بدست مردم مجازات شوند و نه بدست فریبخوردگان دستگاههای اطلاعاتی شما.

    بشین فکر کن حقیقت چیه

    اینهمه به خامنه ای و احمدی نچسبید اینهمه هم به موسوی و کروبی نچسبید . به حق بچسبید

    نه اینجا کوفه است نه خامنه ای زره ای جرات و توکل علی رو داشته و داره و نه موسوی حسین (ع) مام ماییم انسان خاکی که هیچ وحی بما نازل نمیشه تمام

  14. ناشناس گفت:

    کاش افرادی که دم از منافع ملی میزنند ادامه صحبت های این کارشناس افغان را در برنامه جمعه شب پارازیت میدیدند و متوجه میشدند حرفهای ایشان کاملا منطقی و واقعیت محض میباشد ایران واقعا منزوی است چرا سرمان را زیر برف کنیم

  15. ali گفت:

    aghay aziz hamchin migi afghan ke ingar adam nist kami biyayd in did man mani ro kenar bezarid irani amrikay afghani afrighay japoni hame hame ba ham yeki hastan

  16. یک ادم بی طرف و منصف گفت:

    بابا برفرض اون کارشناس شروع میکرد به ادامه حرفهاش و حرفهایی علیه ما میزد آیا یک فردی که میخواد از مسایل سیاسی با یک کارشناس مسایل سیاسی صحبت کنه نباید اینقدر معلومات داشته باشه که با طرف مقابلش بحث کنه.مگه خیلی وقتا رییس جمهور ما رییس مجلس ماو…با شبکه های مختلف امریکایی یا انگلیسی مصاحبه به صورت پخش زنده ندارن .تا کی ما میخوایم همه چیز رو با سانسور یا تهدید یا عدم اطلاع رسانی از ترس به خطر افتادن منافع ملی کنترل کنیم .چرا هیچ کس این نسل باهوش جوان امروزی رو باور نداره.چرا همش میترسیم که همه به بیراهه برن .این توهین به شعور جوانان فهیم ایرانی هست.چهار تا کارشناس خبره استخدام کنید و اگه واقعا حرفی برای دفاع دارید بزنید.من واقعا تاسف میخورم که یک افریقایی قحطی زده یک کارگر ساده یک کشور جهان سومی به غیر از ایران یا یک بیسواد اروپایی عین بلبل به انگلیسی صحبت میکنه وحرفشو چه خوب یا بد به همه دنیا میزنه ولی تو مملکت ایران یه دکتراش وقتی میره خارج برای بیان ساده ترین مسایل و خواسته هاش گیج میزنه!!!!چرا؟!!چون ایشون تو دبیرستان و دانشگاه فقط چهار تا کتاب زبان خونده اونم گرامر .از دبستان با ما انگلیسی کار نکردندچون ترسیدن که فرهنگ بیگانه جایگزین بشه فکر نکردند که این نوجوان و جوان ایرانی فهیم وقتی مسلط به زبان انگلیسی باشه بهتر میتونه فرهنگ و تمدن ایرانی رو منتقل کنه و به جذب توریست کمک کنه تا کی ما از همه چیز باید بترسیم و به جوونای نازنینمون اعتماد نکنیم!!!!