سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » چاوز: فقط دولت قذافی را به رسمیت می‌شناسیم...

چاوز: فقط دولت قذافی را به رسمیت می‌شناسیم

چکیده :رئيس‌جمهوري ونزوئلا در سخنراني تلويزيوني خود با اشاره به تحولات اخير ليبي گفت: «تنها يك دولت را به رسميت مي‌شناسيم و آن هم دولتي به رهبري معمر قذافي است.»...


«هوگو چاوز» رئيس‌جمهوري ونزوئلا تاكيد كرد كه دولت وي تنها «معمر قذافي» را به عنوان رهبر ليبي قبول دارد و دولت موقت اين كشور به رهبري مخالفان را به رسميت نمي‌شناسد.

به گزارش ايلنا به نقل از آسوشيتدپرس، رئيس‌جمهوري ونزوئلا در سخنراني تلويزيوني خود با اشاره به تحولات اخير ليبي گفت: «تنها يك دولت را به رسميت مي‌شناسيم و آن هم دولتي به رهبري معمر قذافي است.»

وي در ادامه نقش ناتو و دولت آمريكا در حوادث اخير ليبي را محكوم كرد.

چاوز با انتقاد شديد از حملات هوايي ناتو به ليبي گفت: «بدون ترديد با امپراطوري جنون رو‌به‌رو هستيم.»

رئيس‌جمهوري ونزوئلا، آمريكا و كشورهاي اروپايي را متهم كرد كه با استفاده از استراتژي ايجاد درگيري داخلي، به دنبال تصاحب منابع نفتي ليبي هستند و تاكيد كرد كه چنين رويكردي با قوانين بين‌المللي در تضاد بوده و باعث بازگشت جهان به عصر حجر مي‌شود.

بنا بر اين گزارش، چاوز در جريان درگيري‌هاي ليبي همواره از معمر قذافي حمايت كرده و اخيرا از مخالفان وي به عنوان «گروهي از تروريست‌ها» نام برده بود.

چاوز در سخنان خود به اين مسئله كه آيا طي روزهاي اخير با قذافي در تماس بوده است يا خير، اشاره‌اي نكرد.


21 پاسخ به “چاوز: فقط دولت قذافی را به رسمیت می‌شناسیم”

  1. ناشناس گفت:

    ببخشید شما؟

  2. مریم گفت:

    خب واضح است که دیکتاتورها باید از هم حمایت کنند ..مگر نه اینکه ما نیز در برابر بشار اسد خونریز سکوت کرده و در برابر اینهمه جنایاتش ؛ صدا و سیمایمان حرفی به میان نمی آورد؟؟

  3. قلم فرانسه گفت:

    یک ضرب المثل کاملا ایرانی :
    “کبوتر با کبوتر باز با باز / کند همجنس با همجنس پرواز” دیکتاتور ها همه همجنس هم می باشند . نامشان متفاوت است ولی راهشان یکی است ! یکی را بن علی گویند و دیگری را مبارک ! نام یکی هوگو ست و آن یکی محمود و یا چه می دانم معمر ! البته عرض کردم راهشان یکی است ولی فراموش کردم که بگویم : قضای روزگار عاقبتشان هم یکی است ! قلم فرانسه

  4. ایرانی سبز دورازوطن گفت:

    باز هم احسنت به غیرت این ” هوگو ” که تا آخرین لحظه از هم رزم خودش دفاع می کند و مثل بعضی از دولتها سکوت اختیار نمی کند و یا در لحظات آخر موضع گیری بر خلاف هم پیمان دیرینه خود بنماید و از مردم حمایت کند …… کسی که برای لیبی نتواند موضع مناسبی بگیرد در مورد سوریه به مراتب ضعیفتر از این عمل خواهد کرد , صرف نظر از آینده سوریه که چه سرنوشتی خواهد داشت.

  5. بمب بصیرت گفت:

    از هوگو جون که انتظار بیشتری نمی ره بازم از بعضی ها بهتره که سریع رنگ عوض می کنن و اگه سوریه سقوط کنه با 180 درجه تغییر موضع از انقلابیون جدید (میکروب های سابق) حمایت می کنن

  6. شیرازی گفت:

    تازه من معمولا خبرگزاری مهر که چک می کنم ، میبینم نوشته سرهنگ قذافی ! لفظ دیکتاتور به کار نمی برند ، گویا امام موسی صدر اگر آزاد بشه خیلی ها نون و آبشون قطع می شه …

  7. ساسان گفت:

    مقام معظم رهبري تحويل بگيرند.

  8. ناشناس گفت:

    چاوز هم که رفیق گرمابه و گلستان احمدی نژاده، بیشتر از این ازش انتظار نمیره!!!!!

    به فرض استراتژی درگیری داخلی باز هم دلیل نمیشه که یک حکومت یا دولت سقوط کنه!! مگه اینکه اون دولت اینقدر به مردمش فشار آورده باشه که پتانسیل لازم برای سقوط دولت فراهم بشه. پس لنگ کار طرف امثال چاوز است.

    حکومتی که مشروعیت مردمی نداشته باشه با یه تلنگر سقوط میکنه!! ایران و ونزوئلا و سوریه سرش نمیشه! دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! روزی نوبت اینها هم میشه! ولی به یک شرط! که حکومت ها حرف مردمشان را گوش ندهند.

    غرب 100 درصد به دنبال منافع در این کشور ها هستند. 100 درصد به دنبال نفت هستند. ولی هر کاری راهی داره! وقتی غرب علم و جهان سوم نفت داشته باشه مطمئنا وقتی جهان سوم فقر علمی داشته باشه، تجارت نفت، تجارت پر سودی برای غرب هست.

  9. ناشناس گفت:

    راستی عکس مهرورزانه رییس دولت مهورز با قذافی خیلی رومانتیکه آدم رو یاد…که از وسط نصفش کردن میندازه

  10. پیمان گفت:

    راستی آقای چاوز از بانوان چندگانه شما چه خبر؟

  11. ناشناس گفت:

    دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید !

  12. یاسر گفت:

    خانم مریم وقلم فرانسه
    بر چه اساسی به چاوز دیکتاتو میگوئید؟
    چاوز طی یک انتخابات دموکراتیک که صحت آن مورد تأیید سازمان های بین المللی است ، با اکثریت آرا مردم بر گزیده شده و زمانی هم که مخالفین راستگرای او جر زدند ،رفراندم بر گذار شد و مجددا ًمورد پشتیبانی اکثریت مردم قرار گرفت.نویسنده محترم آزادند که از چاوز خوششان نیاید و مردمی را که به ایشان رأی دادند ،ناآگاه بداند،ولی نحوه انتخاب چاوز عین دموکراسی است،اگر تعریف دیگری از دموکراسی دارند ،ارائه نمایند.اگر ما هم یقین داشتیم که آقای احمدی نژاد نظیر آقای چاوز ،طی یک فرایند دموکراتیک و انتخابات سالم بر گزیده شده،هیچ اعتراضی به ایشان وارد نبود و حتی اگر نظیر چاوز با رفراندم مورد تأیید فرار گیرند و ما از شک در آییم ،باز ما تسلیم نظر اکثریت هستیم.به هر حال دموکراسی معیار های دارد که همه باید به آن پایبند باشیم.خوب و بد یک رییس چمهور را مردم تعیین میکنند،البته ما میتوانیم نظر مستقل خود را داشته باشیم، لیکن در زمینه اداره کشور باید تسلیم راه و روشی باشیم که اکثریت دیکته میکند.اینگونه حمله به چاوز به نوعی حمایت از احمدی نژاد است .زیرا چاوزی که رای اکثریت دارد،معادل احمدی نژاذ و قذافی دانسته اید.

  13. من گفت:

    اين حرفارو ولكن هوگو جون ! از تومور تو كلت چه خبر ؟ به سلامتي كي عازمه جهنمي ؟ راستي تنها نريها ، يه سر اينجا بزن ، بار بزن ، تكميل برو !

  14. ناشناس گفت:

    هوگو میخواد بگه من لوتی هستم ا

  15. علی گفت:

    وقتی میگیم دولت احمدی نژاد با هر چه عقب مانده ذهنی و متوهم ارتباط صمیمانه ای دارد میگن چرا میگید . همین صحبتهای چاوز هم سندش.

  16. سبز گفت:

    هاله نور نیز گفته بود بایستی بین قذافی و مخالفان آزادی خواه آشتی برقرار کنیم.
    در ضمن با علی موافق هستم. چون که کسی که خود را هاله نور بداند شخصی متوهم است.

  17. ناشناس گفت:

    زکی اقای چاوز .کار دو ستت تمام است

  18. سبز بیشماران گفت:

    به مریم و قلم فرانسه و اقا یاسر سلام 5 شهریور 1390
    چاوز تنها به منافع خودش فکر می کند و می خواهد به کشورش نفعی برساند لذا سر احمدی نژاد شیره می مالد و از او میلیارها دلار پول نفت ما را می گیرد و خرج کشورش می کند. چاوز با زرنگی می آید و پشت تریبون دو تا یا مهدی می گوید(فایل صوتی آن در اینترنت موجود است) تا بتواند پول بیشتری دریافت کند. در سفر اول احمدی نژاد به ونزوئلا تصویب شد که ایران 80000 خانه برای فقرای کشور ونزوئلا بسازد!!! که برای هر خانه ایران 12000 دلار باید پرداخت می کرد که کرد؛ جمعا می شود مبلغ 960000000 دلار!!!! (نقل از اخبار سراسر ایران) یعنی پول نفت به صورت نجومی بر سر سفره های مردم ونزوئلا
    همچنین در سال گذشته (1389) تراکتورسازی تبریز 1000 دستگاه تراکتور مجانی به ونزوئلا فرستاد(نقل از اخبار سراسری ایران)
    . واقعا چرا؟ ای کاش این هزار دستگاه را می فروختند و پولش را بین فقرای تبریز و سایر نقاط ایران پخش می کردند. البته اینها تنها نمونه هایی از دسته گل هایی است که آقای دولت ایران در کشورهای دیگر انجام داده است. بنابراین وقتی مسولان مملکت ما از نظر دیپلماسی عقب مانده ذهنی هستند هم چاوز و هم سایرین از ایران سوء استفاده می کنند و هم مردم ایران هر روز فقیرتر می شوند. شما ببنید قیمت ماشین های ایران خودرو در داخل ایران را و بعد مقایسه کنید ماشین های ایران خودرو را از نظر کیفیت و قیمت در خارج از ایران. فقط در همین زمینه می بینیم که چگونه ایران خودرو به دلایلی مردم را می چاپد اما در خارج تنها قیمت واقعی ماشین ها را از مردم آن کشورها که یکی از آنها سوریه است را دریافت می کند (زیرا خون مردم سوریه و ونزوئلا و … از خون مردم ایران رنگین تر است!)
    چاوز یک قاچاقچی و زن باره است اما ایران به دلیل اینکه در دنیا دیگر جایگاهی برای خودش نگذاشته است مجبور است از امثال چاوز حمایت کند به قول دوستمان در کامنت بالا
    کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز

  19. بسیجی قبل ار سال 1375 گفت:

    دیپلماسی الفبایی دارد که دولت های دیکتاتور از آن بی بهره اند. خواه این دولت چاوز باشد یا بشار و یا …..

  20. ویکتور هوگو گفت:

    هوگو چاوز بهتره بره عطر هوگو رو تبلیغ کنه براش بیشتر نون و آب داره

  21. مخلص آقا گفت:

    درود بر چاوز، قذافی، بشار اسد، چین ، روسیه و کره شمالی، صربها ،حامیان ، ایادی و فامیل های وابسته.