سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آیت‌الله صانعی: دیکتاتورها بدانند؛ هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها...
» سخنرانی شب بیست‌ویکم ماه مبارک رمضان

آیت‌الله صانعی: دیکتاتورها بدانند؛ هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها

چکیده :خدایا ما با گرفتارهای زیادی روبه‌روییم. خودمان هم گرفتاری زیاد داریم. مشکلات جامعه بسیار زیاد است؛ بی‌کاری، فشارهای اقتصادی، اعتیادهای خطرناک، فساد، ناهنجاری‌های اجتماعی، گرفتار شدن خوبان، اسیر شدن نخبگان مملکت و فرزندان انقلاب. امیر المؤمنین حق مرغابی‌ها را فراموش نمی‌کند، ما حقوق انسان‌ها را به ضدش عمل می‌کنیم؛ نه‌تنها حقوقشان را مراعات نمی‌کنیم، بلکه ظلمی مضاعف و ظلمی دوچندان درباره آن‌ها روا می‌داریم، اما ظالمین بدانند و مطمئن باشند «وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنقَلَب ینقَلِبُونَ». دیکتاتورها بدانند هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها. ملت‌ها دیگر آگاه شده‌اند....


آیت‌الله‌العظمی یوسف صانعی در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان، برای خلاصی زندانیان بی‌گناه و اسرای مظلوم دعا کرد و از خدای متعال خواست به کسانی که به انسان‌ها رحم نمی‌کنند، مهربانی و عطوفت عنایت کند. ایشان همچنین با تاکید بر آگاهی ملت‌ها، آیه‌ی مبارکه‌ی «وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنقَلَب ینقَلِبُونَ» را به ظالمان یادآور شد و گفت: دیکتاتورها بدانند هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها

به گزارش کلمه، این مرجع تقلید در سخنرانی خود در دومین شب قدر رمضان امسال، با اشاره به گرفتاری‌ها و مشکلات زیاد جامعه، از جمله بی‌کاری، فشارهای اقتصادی، اعتیادهای خطرناک، فساد، ناهنجاری‌های اجتماعی، گرفتار شدن خوبان، اسیر شدن نخبگان مملکت و فرزندان انقلاب؛ تصریح کرد: امیر المؤمنین حق مرغابی‌ها را فراموش نمی‌کند، ما حقوق انسان‌ها را به ضدش عمل می‌کنیم؛ نه‌تنها حقوقشان را مراعات نمی‌کنیم، بلکه ظلمی مضاعف و ظلمی دوچندان درباره آن‌ها روا می‌داریم.

ایشان همچنین با اشاره به جمله‌ای از پیامبر که از زبان امام علی(ع) نقل شده، تاکید کرد که انسان‌های مغرور و مستبد در اسلام، هیچ ارزشی ندارند و انسان‌های خودخواه با پیامبر فاصله‌ای نامتناهی دارند.

متن کامل سخنرانی آیت‌الله صانعی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر ایشان بدین شرح است:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

مرحوم آیت‌الله العظمی آشیخ جعفر شوشتری در رابطه با بیست‌ویکم ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر می‌گوید کسی بار سفر بسته که همه ابزار و وسائل رفع گرفتاری‌ها را از گرفتاران همراه خود دارد؛ یعنی همه وسائل شفاعت را با خود دارد. امیر المومینن(سلام الله علیه) به‌عنوان یک انسان، در حد خودش مظهر همه صفات جمال و جلال الهی بوده؛ یعنی این صفات و اسمائی را که در جوشن کبیر خواندیم، امیر المؤمنین در حد خودش مظهر آن‌ها بوده و در خودش آن صفات را پیاده و عمل کرده است. چون انسان موحد باید رنگ الهی به خود بگیرد.

مرحوم شیخ صدوق(قدس سره الشریف) هم در امالی می‌گوید: افضل اعمال امشب مذاکره علمی است. ما برای این که هم بین ادعیه وارده و هم بر سر گرفتن قرآن و توسل به معصومین و هم عمل به آن چه که شیخ صدوق فرموده را جمع کرده باشیم، یک حدیث از امیر المؤمنین نقل می‌کنم. اصبغ‌بن‌نباته یکی از دوستان امیر المؤمنین می گوید: ما روز بیست‌ویکم ماه مبارک رمضان با عده‌ای از صحابه مثل حارث‌بن سوید‌بن غفیله و جماعتی دیگر رفتیم در خانه امیر المؤمنین نشستیم، ‌شنیدیم که از خانه علی صدای گریه بلند بود. امام مجتبی(ع) بیرون آمد و فرمود امیر المؤمنین دستور داده به خانه‌هایتان بروید. همه رفتند اما اصبغ می‌گوید من ماندم خیلی هم گریه کردم؛ امام مجتبی رفت و برگشت و فرمود: مگر نگفتم بروید؟ عرض کردم: چرا، «اما لا والله یا بن رسول الله لایتابعنی نفسی ولا یحملنی رجلی ان انصرف»؛ جانم به من اجازه رفتن نمی‌دهد، تحمل رفتن را ندارم، پاهایم را نمی‌توانم حرکت بدهم، نمی‌توانم قدم از قدم بردارم و بروم مگر این که امیر المؤمنین را ببینم. بعد هم می‌گوید گریه کردم امام مجتبی رفت و بازگشت و فرمود: بیا امیر المؤمنین اجازه داده به عیادتش بروی. می‌گوید: وارد شدم امیر المؤمنینی که هیچ‌گاه در طول زندگی اش تکیه نکرده بود، دیدم بر یک وساده و متکایی تکیه کرده است. می‌گوید دیدم پیشانی‌بند زردی به پیشانی مبارکش بسته شده. آن‌قدر خون از فرق مبارکش آمده که صورتشان زرد شده و من نمی‌توانستم بین دستمال زردی که به سرش بسته شده بود و صورتش، تفاوتی ببینم. بنا کردم گریه کردن، دستش را بوسیدم روی پاهایش افتادم. فرمود: «لا تبک یا اصبغ فانها والله الجنه»؛ گریه نکن به هر حال بعد از این شهادت، بهشت است و رضوان الهی. عرض کردم: شما به بهشت می‌روید ولی من برای فقدان شما گریه می‌کنم، یا امیر المؤمنین «جعلت فداک حدثنی بحدیث سمعته من رسول الله صلی الله علیه و آله» یک حدیث که از پیغمبر شنیدید، برای من بگویید. دیگر بعد از این از شما حدیثی نمی‌شنوم.

خوب، اصبغ خیلی زیبا حرف زده، می‌گوید یک حدیثی بگویید چون من بعد از این دیگر از شما حدیث نمی‌شنوم آن هم از پیغمبر باشد. امیر المؤمنین پاسخ مثبت داد و فرمود: «نعم یا اصبغ، دعانی رسول الله یوما» اصبغ، یک روز پیغمبر مرا خواست و فرمود: برو به مسجد و از بالای منبر من – ظاهراً آن وقتی بوده که پیغمبر دیگر در بستر افتاده بود- مردم را به سوی خود دعوت کن و بگو مردم به مسجد بیایند. حمد و ثنای خدا را به جا بیاور، بر من صلوات زیاد بفرست، بعد این جملات را به مردم بگو: «ایها الناس انی رسول رسول الله الیکم» من پیغام‌آور پیغمبر هستم. پیغمبر فرموده همانا لعنت خدا و لعنت فرشتگان مقرب و انبیای مرسل و لعنت من بر کسی که خود را به غیر پدر نسبت بدهد یا ادعا کند «الی غیر موالیه»، به غیر مولا و آقای خودش ادعا کند «او ظلم اجیرا اجره» یا به کارگری در پرداخت مزدش ظلم کند «فاتیت مسجده و صعدت منبره» امیر مؤمنان می فرماید: به مسجد رفتم و بالای منبر قرار گرفتم. قریش مرا دیدند و به طرف من آمدند. حمد و ثنای الهی کردم و بر پیغمبر صلوات فرستادم و بعد گفتم: من رسول رسول‌الله هستم و از رسول‌الله برای شما پیغام دارم، و آن جملات را نقل کردم پیغمبر فرموده: «ألا إن لعنة الله ولعنة ملائكته المقربين وأنبيائه المرسلين ولعنتي على من انتمى إلى غير أبيه، أو ادعى إلى غير مواليه، أو ظلم أجيرا أجره» این‌ها را که پیغمبر فرموده بود، تکرار کرد. «فلم يتكلم أحد من القوم» هیچ کس صحبت نکرد جز یک نفر بلند شد و عرض کرد شما حرف پیغمبر را ابلاغ کردید ولکن کلام شما یک ابهامی دارد و تفسیر نشده. به او گفتم: من می‌روم از پیغمبر می‌پرسم و برمی‌گردم – نخواست از خودش معنی کند- می‌گوید رفتم خدمت رسول‌الله به پیغمبر قضیه را عرض کردم، فرمود برو مسجد و حمد و ثنا کن و بگو: این تفسیر آن موارد است: «أيها الناس ما كنا لنجيئكم بشئ إلا وعندنا تأويله وتفسيره» هر چه ما به شما گفتیم تأویل و تفسیرش نزد ماست. «ألا وإني أنا أبوكم» پیغمبر فرموده من پدر شما هستم پدر روحانی شما. «ألا وإني أنا مولاكم» من سرپرست شما و مولای شما هستم «ألا وإني أنا أجيركم» [امالی شیخ مفید، ص 351] من اجیر و کارگر شما هستم. این جملات آخری است که از امیر المؤمنین غیر از وصیت‌نامه‌اش در روز گذشته نقل شده است. آن که بنده عنایت داشتم، این مطلب است که پیغمبر خودش را اجیر مردم می‌داند نه آقا، سلطان و پادشاه مردم، نه رئیس مردم، بلکه برعکس است، من اجیر شما هستم. شما هر جوری که مصلحت بدانید و خلاف موازین شرع نباشد، به من بگویید، من عمل می‌کنم. من اجیر شما هستم در هدایت کردن شما. اصلا من برای هدایت شما آمده‌ام. من برای حفظ امنیت شما آمده‌ام ، من اجیر، راعی و حافظ شما هستم نه آقا و سرکرده شما و نه کسی که بخواهم به شما دستور و فرمان بدهم.

این جمله «الا وانا اجیرکم» را باید بر سر چهارراه بشریت و سردر سازمان‌های حقوق انسانی نوشت و اعلام کرد انسان‌های مغرور و مستبد در اسلام، هیچ ارزشی ندارند، انسان‌های خودخواه با پیامبر فاصله‌ای نامتناهی دارند

این جمله «الا وانا اجیرکم» را باید بر سر چهارراه بشریت و سردر سازمان‌های حقوق انسانی نوشت و اعلام کرد انسان‌های مغرور و مستبد در اسلام، هیچ ارزشی ندارند، انسان‌های خودخواه با پیامبر فاصله‌ای نامتناهی دارند. باید به همه گفت که اسلام این چنین می‌گوید. رئیس مسلمین خود را اجیر و کارگر می‌داند نه حاکم علی الاطلاق و این که من هرچه بگویم، این است و جز این نیست. نه، چنین شخصی با اسلام فاصله فراوان دارد.

امروز نویسندگان ابعاد زندگی علی را شرح داده اند، ولی متأسفانه و صد افسوس که ابعاد حکومتی علی و رسول‌الله را شرح نداده اند. پیامبر نیز حاکمیت داشته و مدتی بعد از رسالت حاکم بوده، آن ابعاد حاکمیت به‌عنوان فقه در حوزه‌های علمیه باز نشده؛ و تنها یک نامه مالک اشتر است که گاهی خوانده می‌شود. البته شهید مطهری درباره حکومت علی بحث‌هایی دارد، اما در حوزه‌های علمیه به عنوان یک بحث فقهی بحث نشده و مطرح نگردیده است. انسانیت علی و رعایت حقوق امیر المؤمنین نسبت به دیگران آن چنان که باید و شاید بحث نشده است.

امیر مؤمنان صبح روز نوزدهم می‌خواهد بیاید بیرون، مرغابی‌های منزل بنا می‌کنند به سروصدا کردن، سفارششان را می‌کند و می فرماید: دخترم، این مرغابی‌ها را مواظبت کن، اذیت نشوند «صوائحُ تتبعها نوائحُ».

علی به مسجد می رود، ولی لحظاتی بعد، ایشان را به خانه باز می‌گردانند. پزشک معالج زخم سر را معاینه می‌کند و تشخیص می‌دهد که شمشیر مسموم بوده و کار از کار گذشته است. ظاهرا گفته‌اند امیر المؤمنین نیاز به شیر دارد. کودکان یتیم ظرف‌های شیر را به دست گرفته در منزل علی‌بن ابی‌طالب جمع می‌شوند. ، علی‌بن ابی‌طالب سفارش می‌کند شیر را برای عبدالرحمن هم ببرید؛

به‌جز از علی که گوید به پسر که قاتل من

چو اسیر تو است اکنون به اسیر کن مدارا

کجا بشریت به این حد رسیده است؟ چرا این حقوق بشر امیر المؤمنین را با علم و عمل پیاده نمی‌کنیم؟ چرا امروز که توان تبلیغاتی وسیع داریم، تبلیغات ما نمی‌تواند این روح بزرگ علی و تشیع را به دنیا بفهماند؟ اما متأسفاته شاهدیم که به جایش چهره اسلام را چنان کریه می‌کنیم که من فکر می‌کنم اگر خدای ناخواسته اوضاع این چنین باشد، دیری نگذرد که جمعیت زیادی از اسلام برگردند مردم هم گرفتارند؛ چرا گرفتاری مردم را حل نمی‌کنیم؟ چرا مثل امیر المؤمنین حرکت نمی‌کنیم؟ امیر المؤمنین حقوق همه را مراعات می‌کرد و خود را بالاتر نمی‌دانست.

خدایا ما با جامعه افسرده‌ای روبه‌رو هستیم . ای امیر المؤمنین امشب به فریاد ما برس. خدایا ما با گرفتارهای زیادی روبه‌روییم. خودمان هم گرفتاری زیاد داریم. مشکلات جامعه بسیار زیاد است؛ بی‌کاری، فشارهای اقتصادی، اعتیادهای خطرناک، فساد، ناهنجاری‌های اجتماعی، گرفتار شدن خوبان، اسیر شدن نخبگان مملکت و فرزندان انقلاب. امیر المؤمنین حق مرغابی‌ها را فراموش نمی‌کند، ما حقوق انسان‌ها را به ضدش عمل می‌کنیم؛ نه‌تنها حقوقشان را مراعات نمی‌کنیم، بلکه ظلمی مضاعف و ظلمی دوچندان درباره آن‌ها روا می‌داریم، اما ظالمین بدانند و مطمئن باشند «وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنقَلَب ینقَلِبُونَ». دیکتاتورها بدانند هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها. ملت‌ها دیگر آگاه شده‌اند.

خدایا همه مریض‌های ما را امشب شفای عاجل عنایت فرما.

خدایا همه گرفتاران از انسان‌ها، مسلمین و شیعیان علی‌بن ابی‌طالب را از گرفتاری نجات عنایت فرما.

پروردگارا، هرچه زودتر مقدمات استخلاص زندانیان بی‌گناه و اسرای مظلوم ما را فراهم فرما.

خدایا، مهربانی و عطوفتت را در قلب آنانی که به انسان‌ها رحم نمی‌کنند، مقداری عنایت کن تا به انسان ها رحم کنند.

خدایا گذشتگان ما را مشمول مغفرت و رحمتت قرار ده.

خدایا پدر و مادر ما و آن‌هایی را که بر ما حق داشته و حق دارند مشمول مغفرتت قرار ده.

خدایا، امام امت و دو یادگارش را مشمول رحمت خودت قرار ده.

خدا، شهدای ما درجاتشان عالی است، متعالی گردان.

پروردگارا، ما غیر از این که از تو بخواهیم، راه دیگری نداریم و رفع همه گرفتاری‌ها را از تو می‌خواهیم.


29 پاسخ به “آیت‌الله صانعی: دیکتاتورها بدانند؛ هم دیکتاتوری خواهد رفت و هم دیکتاتورها”

  1. ناشناس گفت:

    قذافی رفت نوبت ال خلیفه است یا ؟

  2. احسان گفت:

    درود
    VVV…

  3. حمید گفت:

    درود بر مرجع تقلید شجاع و آگاه .

  4. محمد گفت:

    درود بر ایت الله صا نعی .این دیکتا تور ایران و دور بریهاش را نصیحت کنید تا کشور و انقلاب نابود نشده .دست از لجبازی بردارند و زندا نیان سیاسی را ازاد کنند . از سرنوشت قذافی و حسنی مبارک و اسد درس بگیرند

  5. بی نام گفت:

    کاش ایشان این دعا را هم میکردندکه”خداوندا ما را از شر طرفدارانت حفظ کن”زیرا هر چه ما می کشیم ظاهرا از دست طرفداران اوست.نمایندگان خداوند بر روی زمین.و کاش دعا می کرد که خداوندا تو می دانی چرا بعضی وقتها ما در حق دیگران ظلم می کنیم زیرا فراموش می کنیم که ما جدا از هر مذهبی در ابتدا انسان هستیم پس خداوندا به انهایی که گاهی فراموش می کنند انسان هستند.یاداوری کن

  6. ناشناس گفت:

    همه‌ی موجودای زنده بعد از مرگشون فاسد می‌شن ،

    ولی آدما قبل از مرگشون.

  7. بی نام گفت:

    اجازه دهید کمی شوخی کنیم مطمئنم خدا مارا خواهد بخشید چون او بخشنده هست.
    جواب خداوند:من نمی دانم از دست شما چکار کنم.کار نمی کنید.فقط دعا می کنید.از عالم وادم شاکی هستید.از همه خود را باهوشتر میدانید.
    ادعای تقوایتان هم گوش فلک را هم پر کرده.اما در زندانهایتان به مردم تجاوز می کنید.مال حرام می خورید .دروغ می گویید.اسم من را هم بنام خودتان مصادره کردید.گاهی وقتها می شنوم که میگویید من زمین و اسمان را بخاطر شما و رهبران مذهبی شما خلق کردم .من را نمی پرستید اما شنیده ام که یک نفر را بعنوان رهبر انتخاب کردید که می گویید حرفهایش فصل الخطاب است برای شما.بعضی وقتها به خودم می گوییم که
    واقعا من شما را افریدم؟و اخیرا شیطان نیز از شما به درگاه من شکایت کرده است.او می گوید شما ابروی او را هم برده اید…

  8. عبد خدا صانعی گفت:

    درود و سلام بر ایت الله صانعی روحانی بیدار . روشنفکر و ازاده که یار ملت ایران و مظلومان است

  9. ناشناس گفت:

    پروردگارا به حق این شبهای فدر ایت الله صانعی و دستغیب و خاتمی و همه روحانیون ازاده که دلهایشان با خدا و مردم است

    را برای حفظ اسلام و یرای مردم ایران حفظ بفرما

    امین

  10. ناشناس گفت:

    بله درست است در قرن بیست و یکم و در اوج ترقی علم و تکنولوزی هیچ ملتی زیر بار تحجر و دیکتاتوری نخواهد رفت

    و دیر یا زود دیکتاتور و دیکتاتوری نابود می شود

  11. ناشناس گفت:

    درود بر این مراجع بزرگ امروز چشم امید مردم مظلوم به خدا و بندگان مخلص اوست. امروز امثال صانعی و صافی و وحید و دستغیب و بیات و موسوی اردبیلی و روحانی و سیستانی باید با هم متحد شوند و این لکه ننگ را که به اسم تشیع و مرجعیت و با سو استفاده از دین بوجود آمده و باعث خدایی کردن یک نفر شده را برطرف کنند. گلایه ایی از مراجع منتقد و مستقل دارم. کاش دیروز با آیت الله صافی همراه می شدند …

  12. ناشناس گفت:

    درود بر صانعی روحانی معتقد و باایمان به خدا و یار مطلومان خداوند به حق این شبهای عزیز نگهدارت باشد

  13. ناشناس گفت:

    خدایا همه مریض‌های ما را امشب شفای عاجل عنایت فرما.

    خدایا همه گرفتاران از انسان‌ها، مسلمین و شیعیان علی‌بن ابی‌طالب را از گرفتاری نجات عنایت فرما.

    پروردگارا، هرچه زودتر مقدمات استخلاص زندانیان بی‌گناه و اسرای مظلوم ما را فراهم فرما.

    خدایا، مهربانی و عطوفتت را در قلب آنانی که به انسان‌ها رحم نمی‌کنند، مقداری عنایت کن تا به انسان ها رحم کنند.

    خدایا گذشتگان ما را مشمول مغفرت و رحمتت قرار ده.

    خدایا پدر و مادر ما و آن‌هایی را که بر ما حق داشته و حق دارند مشمول مغفرتت قرار ده.

    خدایا، امام امت و دو یادگارش را مشمول رحمت خودت قرار ده.

    خدا، شهدای ما درجاتشان عالی است، متعالی گردان.

    پروردگارا، ما غیر از این که از تو بخواهیم، راه دیگری نداریم و رفع همه گرفتاری‌ها را از تو می‌خواهیم.

  14. ناشناس گفت:

    قذافی هم رفت پیش دیکتاتورهای دیگر عاقبت همه دیکتاتورها همینه

  15. ناشناس گفت:

    ایت الله صانعی درست میفرمایید مردم از دیکتاتور و دیکتاتوری بیزارند

  16. ناشناس گفت:

    آمین یا رب العالمین

  17. ناشناس گفت:

    خدایا خودت به حق این شبهای عزیز قدر و رمضان شر همه دیکتاتورها را از سر همه ملتها و ملت ایران کم کن
    الهی امین

  18. حسين گفت:

    خدايابه مابينش عطا كن كه هرچيزي رابه نام دين ومذهب به خورد مان ندهند.
    خدايامراجع و علمايي كه چشم خودرا به روي جناياتي كه دركشور صورت مي گيردوسكوت كرده اندبه راه راست هدايت فرماتا به تكليف خود عمل
    نمايند.
    خدايامراجع شجاع وهمۀ كساني كه به تكليف عمل مي كنند وعزت وشرف وآخرت خودرابا هيچ چيزي معامله نمي كنند سلامتي ونصرت عطافرما.

  19. ناشناس گفت:

    از دوستان کلمه خواهشمندم فايل صوتی اين سخنرانی زيبا را هم نهيه فرماييد.

  20. سبز ايستاده گفت:

    به راستي که وعده خدا تحقق مي يابد: وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنقَلَب ینقَلِبُونَ
    به اميد صبحي که نزديک است.

  21. ناشناس گفت:

    اقاي صانعي كمي هم براي روحانيون درباري دعا كنيد كه به راه مردم بيايند

  22. mohammzd گفت:

    khodavand saberin ra dost darad

  23. ناشناس گفت:

    اگر برای روحانیت و دین سر سوزنی آبرو باقی مانده باشد از صدق سر امثال صانعی است.
    مردم می مانند و حکومت های غیر مردمی می روند

  24. ناشناس گفت:

    وای به حال سایر روحانی ها که در برابر ظلم سکوت کرده اند.

  25. فرزند میهن گفت:

    درود بر تمامی ایرانیان آزاده.کاش دعایی هم برای این خاک پاک و آریایی میکردند.

  26. مرشدسبز گفت:

    اگر اين چند روحاني مثل ايت الله صانعي هم نبودند كه حوزه تبديل به مركز تجاري دين فروشان و منصب بگيران شده بود. ….خدايا ما را به دين و راه خود آشنا كن و از دست شياطين روحاني نما نجات بفرما .َ‍

  27. به كجا مي رويم؟ گفت:

    متاسفانه جنبش سبز دارد شخصيت خود را از دست مي دهد. رسانه ها،‌متخصصين و فعالين جنبش بايد در چند بخش فعاليت خود را متمركز كنند تا مبارزه اي هدفمند را دنبال كنند:
    1- بايد مشكلات و روندهاي اشتباهي كه در جريان است را بررسي كرد و به همگان شناساند.
    2- بايد در برابر هر روند اشتباهي در حال جريان است، روال اصولي و منطقي جايگزين آن ارايه شود.
    3- روشهاي رسيدن به هدف، تحقق اجرا شدن راهكار، و رسيدن به مرحله اي كه موانع اجراي طرحهاي ارايه شده مرتفع شود، بررسي و ارايه گردد.

    مثلا؟ 1- مشكلات سيستم بانكي چيست؟ 2- روش صحيح كدام است؟ 3- چگونگي گذار از روند فعلي و تحقق روند پيشنهادي چيست؟
    مشكل اقتصاد چيست؟ 2- اقتصاد درست كدام است؟ 3- چگونه به آن برسيم؟

    متخصصان و كارشناسان جنبش سبز، بايد در تمام زمينه ها، ريز و درشت، خرد و كلان، به بررسي وضع موجود بپردازند، روند صحيح را ارايه نمايند، و چگونگي گذار به آن را نيز ارايه دهند. نمي شود كه تنها خبر نابساماني هاي به بار آمده تاشي از ناكارامدي دولت و حكومت را گفت، و آن را رها كرد.

    بيان راهكارها، باعث مي شود كه اين امكان ايجاد شود كه راهكارها توسط همين نهادهاي دولت مستقر بكار گرفته شود. كيست كه نداند بخش عمده ناكارامدي تمام بخشهاي دولت، ‌از نا آگاهي آنان و عدم استفاده از مشاوران خبره ناشي مي شود. و به قوال مهندس ميرحسين موسوي، اينكه حكومت خود شروع به اصلاح كند،‌ بهترين و كم هزينه ترين مسير است و جنبش سبز از آن استقبال خواهد كرد.

    بيان راهكارها به جنبش سبز شخصيت خواهد داد، احزاب و شبكه هاي اجتماعي را متشكل خواهد ساخت، و همگان براي اداره مستقيم مملكت آماده مي شوند و مردم نيز از روندهاي پيشنهادي آگاه و از آن حمايت خواهند كرد.

    اين كار باعث خواهد شد كه قدرت جنبش سبز روز به روز قدرتمندتر شود. ديري نخواهد پاييد كه حكومت تنها سايه قدرت را در دست خواهد داشت و مغز متفكر اداره امور،‌ جنبش سبز خواهد بود.

    تقريبا ديگر فرد تاثير گذاري باقي نمانده كه به ظلم و ديكتاتوري و ناكارامدي سيستم واقف نباشد. پس بايد به جاي تمركز بر شناساندن چهره واقعي جريان حاكم به مردم، عمده تلاشها بر شناسايي مشكلات، ارائه الگو و روند صحيح،‌و نحوه تحقق اهداف متمركز شود.
    نبايد همه تلاشها در تبليغات صرف شود، تبليغات بايد به اهل خودش سپرده شود، و متخصصين ساير حوزه ها، به اصلاح زمينه هاي تخصصي خود،‌ به صورت آنچه در فوق ذكر شد،‌بپردازند.

    درست است كه با رسانه آزاد ،‌آزادي احزاب، انتخابات آزاد و سالم مي توان آينده هاي روشن را براي كشور متصور بود و اين سه فاكتور زمينه ساز ساير اصلاحات خواهند بود، اما اين سه ايتم ،‌سه مورد سياسي است كه البته توسط سياستمداران بايد مطابق روند فوق الذكر موشكافي و بررسي شود، اما ساير زمينه هاي هم بايد مورد بررسي قرار بگيرند. در كنار سياست،‌ بايد صنعت، كشاورزي، آموزش پرورش، اصناف مختلف، آموزش عالي، پليس،‌ و صدها زمينه ديگر هم بايد بررسي شوند و متخصصان آن عرصه ها بايد بداند كه مشكل چيست، راه درست كدام است و راهكار نيل به آن چيست و تمام اينها را به مردم نيز منتقل كنند.

    از تمامي متخصصان دعوت مي كنم،‌ در هر سطحي، به بيان مشكلات،‌ارايه روند صحيح پيشنهادي،‌ و چگونگي گذار از وضع فعلي بپردازند.
    اين كار مي تواند از يك مشكل كوچك در اداره، تا بررسي يك سياست وزارتخانه،‌ از بيان مشكل فضاي سبز يك خيابان تا بررسي وضعيت منابع طبيعي و … كشور باشد.
    دست در دست هم دهيم به مهر،‌ميهن خويش را كنيم آباد.

  28. ناشناس گفت:

    بهشت عطاشده خداوند بخشنده را با خودپرستی های خود جهنم کرده ایم. خدایا ما را به راه راست هدایت فرما. آمین یا رب العالمین.

  29. محمد رسول گفت:

    روزی که سه عامل زر و زور و ثروت توسط تئوریسنهای اجتماعی بعنوان عوامل انحطاط در جامع مطرح شد و روزی که تزویر را با معیار دین مطرح نمودند همه ما معتقدین به دین به انها تاختیم و انان را کافر و لامذهب و غیره لقب دادیم .
    پس از سالها مطالعه در قران دقت فرمائید فقط قران و قبل از ان تخلیه ذهن از هرانباشته غیر عقلانی به زیبایی کلام خدا را را نیز عیر از این نیافتم
    در جایی که بگفته قران روحانیت یهود (بعنوان شاخص به حزب و تعاریف امروزی ) کلام خدا به دروغ در راستای ثبیت قدرت ظالمان بکار برده و انان را سایه خدا بر روی زمین نامیده و اعتراض به انان اعتراض رابه خدا نامیدند انان که از دین اطلاعات عمیقی نداشتند یقیننا به چنین نتیجه ای رسیدند که دین افیون ملتهاست قران کریم در خصوص اینان میفرماید
    بسم الله الرحمن الرحیم
    و [ياد كن] هنگامى را كه خداوند از كسانى كه به آنان كتاب داده شده پيمان گرفت كه حتما بايد آن را [به وضوح] براى مردم بيان نماييد و كتمانش مكنيد پس آن [عهد] را پشت‏سر خود انداختند و در برابر آن بهايى ناچيز به دست آوردند و چه بد معامله‏اى كردند (187)

    بسم الله الرحمن الرحیم
    إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنزَلَ اللّهُ مِنَ الْكِتَابِ وَيَشْتَرُونَ بِهِ ثَمَنًا قَلِيلاً أُولَئِكَ مَا يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ إِلاَّ النَّارَ وَلاَ يُكَلِّمُهُمُ اللّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَلاَ يُزَكِّيهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ ﴿174﴾ بقره
    كسانى كه آنچه را خداوند از كتاب نازل كرده پنهان مى‏دارند و بدان بهاى ناچيزى به دست مى‏آورند آنان جز آتش در شكمهاى خويش فرو نبرند و خدا روز قيامت با ايشان سخن نخواهد گفت و پاكشان نخواهد كرد و عذابى دردناك خواهند داشت (174)
    بنام خدا
    كسانى كه نشانه‏هاى روشن و رهنمودى را كه فرو فرستاده‏ايم بعد از آنكه آن را براى مردم در كتاب توضيح داده‏ايم نهفته مى‏دارند آنان را خدا لعنت مى‏كند و لعنت‏كنندگان لعنتشان مى‏كنند (159)

    دین خدا که بر اساس دعوت و پذیرش بر اساس فطرت و عقل و سیر در افاق و انفس است را تا حد جبر نزول دادند و حاصل جبر ایا غیر از ریا و دغلبازی و ذروغ که امروز سراسر جامعه ما بدلیل باصطلاح هدایت جبری فرا گرفته حاصل ان است . تا جایی که مسئولین و علما پس از فاقت از کار روزانه چون بخلوت میرسند ان کار دیگر می کنند
    خداوندی که می فرماید :
    بنام خدا
    انا هدیناه السبیل اما شاکرا و اما کفورا : بزبیایی انسان را مخاطب قرار داده و حتی در ازای نشان دادن راه هدایت تشکر را نیز لازم ندانسته را تبدیل به ذاتی نمودیم که تمام هم و غمش احتساب گناه انسان برای عذاب اوست
    خداوند متعال در دین کامل و مبین با اصرار بر ذکر بسم الله الرحمن الرحیم خود را بر انسان با دو صفت کامل بسیار بخشنده و مهربان معرفی می نماید .
    در دینی که حتی ظن و گمان نسبت به یگدیگر گناه قلمداد شده تهمت و افترا را چیگار
    در دینی که تکاثر (جمع اوری ثروت بعضا از راه مشروع ) را مذموم دانسته اینها کاخ که وجود انها مسلزم هزاران کوخ است چیگار
    در دبنی که زکات و انفاق را در ردیف نماز قرار داده مساکین و درمانده و فقیر را چه گار
    در دینی که بزرکترین کارکرد اجتماعی خود را قسط و عدل معرفی نموده اینها فاصله بین اقشار جامعه را چگونه توجیه کنیم
    در جامعه ای که خداوند بر مجاهدین با مال و جانشان به خانه نشینان اسیب نداده فضلیت بخشیده . فقر فزاینده و بقول حضرت امام خمینی گم شدن مجاهدین فی سیبل الله در پیچ و خم زندگی را چگار
    در دینی که خدا به انسان کرامت داده و ابروی اورا در حد کعبه مقدس دانسته بی ابرو نمودن افراد را چکار
    در دینی که خلیفه ان بنا بر مقتضایات روز انبان بر دوش میگرفته و بدون معرفی با صورت بسته به خانه مستمندان می برده و بعضا با یتیمان انان را بردوش گرفته و با انان بازی می نمود ه تا لحظه ای غم فراق پدر شهیدر را فراموش کنند . اینهمه فقر و نداری و بی احترامی به فرزندان شهید را چگار
    در دینی که در دعوت انسانها می فرماید
    بسم الله الرحمن الرحیم
    فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ ﴿159﴾ العمران
    پس به [بركت] رحمت الهى با آنان نرمخو [و پرمهر] شدى و اگر تندخو و سختدل بودى قطعا از پيرامون تو پراكنده مى‏شدند پس از آنان درگذر و برايشان آمرزش بخواه و در كار[ها] با آنان مشورت كن و چون تصميم گرفتى بر خدا توكل كن زيرا خداوند توكل‏كنندگان را دوست مى‏دارد (159)
    و یا
    بسم الله الرحمن الرحیم
    وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ ﴿33فصلت(
    و كيست‏خوشگفتارتر از آن كس كه به سوى خدا دعوت نمايد و كار نيك كند و گويد من [در برابر خدا] از تسليم‏شدگانم (33)
    و یا
    بسم الله الرحمن الرحیم
    وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ ﴿34﴾
    نیکی و بدی برابر نیست . همواره به بهترین شیوه جواب بده که در ان صورت کسی که بین تو و او دشمنی است,همچو دوستی مهربان میگردد.

    بله برادرانم حاکمان امروز بعد از امام کسانی هستند که تراوشات ذهن خود را دین انگاشته و خواستار تراوشات ذهن مریض خود به جامعه هستند
    وَمِنْهُمْ أُمِّيُّونَ لاَ يَعْلَمُونَ الْكِتَابَ إِلاَّ أَمَانِيَّ وَإِنْ هُمْ إِلاَّ يَظُنُّونَ ﴿78﴾بقره

    و [بعضى] از آنان بى‏سوادانى هستند كه كتاب [خدا] را جز خيالات خامى نمى‏دانند و فقط گمان مى‏برند (78)

    و بدانیم که خدای بزرگ ان یگانه بی همتا ان هدایتگمهربان از زمان حضرت ادم بیش از یک دین بر ما تعلیم ننمود و ماانسانها بودیم که بر اساس پیروی از پدر و مادر . و سادات و بزرگان بدون تعقل مذهب تکه تکه شده را از انها اموخته و انرا بنام دبن به جامعه استیلا دادیدیم چه با کلام چه با زور و قیس علیهذا
    – بسم الله الرحمن الرحیم
    مِنَ الَّذِينَ فَرَّقُوا دِينَهُمْ وَكَانُوا شِيَعًا كُلُّ حِزْبٍ بِمَا لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ ﴿32﴾ روم
    از كسانى كه دين خود را قطعه قطعه كردند و فرقه فرقه شدند هر حزبى بدانچه پيش آنهاست دلخوش شدند (32)
    فراموش نکنیم دین خدا بر یک جمله استوار است
    قولو لا اله الا الله تفلحوا
    دین بر همان کلام صالح توحید است توحید در ذات توحید ودر ضغات توحید در عبادت و دیگر اشکال توحید امری که عقل و غطرت به ان حکم میدهد و انسان بر اساس عقل و بینش و علم با تکیه بر فطرت توحیدی انتخاب می نماید (اندیشه ) و در راستای شناخت خود با تکیه بر ابزار هدایت . سر پرستی خدا (الله ولی الذین امنو یخرجهم من الظلمات الی النور ) کتاب الله حرکت می نماید
    ان الحیات عقیده و الجهاد
    ضمن پوزش از غلطا املایی و دستوری بدلیل فی البداهه یایپ نمودن ر