سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » استاندار قم: ترافیک برنامه دشمن برای ضربه زدن به نظام است...

استاندار قم: ترافیک برنامه دشمن برای ضربه زدن به نظام است

چکیده :ايجاد نارضايتي ميان اقشار مختلف مردم از طريق اخلال در سيستم بانکي، ايجاد ترافيک براي نارضايتي عمومي و تحريم‌هاي اقتصادي، همه با هدف ايجاد نافرماني مدني صورت مي‌گيرد که راهبرد درازمدت دشمن براي ضربه به انقلاب است....


استاندار قم گفت: در قفس بودن حسني مبارک، نشانه اقتدار انقلاب اسلامي و اقتدار نظام است که فرعون مصر را به قفس کشانده و در منطقه خاورميانه، تلاطم ايجاد کرده است و امروز قلب اروپا هم متاثر از پيام هاي عدالت‌خواهانه انقلاب اسلامي است و آنچه در انگليس هم مي‌گذرد، آثار پيام انقلاب است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمين محمدحسين موسي پور، در مراسم بزرگداشت سال ورود آزادگان، افزود: روز 26 مرداد، روز تاريخي و به يادماندني در حافظه تاريخي مردم ايران است.

وي ادامه داد: در روزهاي انقلاب، معدود روزهايي است که شور و نشاط همگاني داشته است، مانند روز ورود امام(ره)، به ايران يا روز فتح خرمشهر و يکي از اين روزها، 26 مردادماه است.

 

استاندار قم با بيان اينکه بزرگداشت ورود آزادگان هم ضروري بوده و هم فصلي تازه در تاريخ انقلاب است، اظهارداشت: استکبار همه توان خود را براي متوقف کردن انقلاب به کار برد اما موفق نشد. هشت سال جنگ تمام عيار را عليه نظام طراحي کردند و همه دنياي کفر آمده بود تا انقلاب را در درون خود از بين ببرد.

وي تاکيدکرد: 26 مرداد، دهن کجي آشکار و روشن به استکبار بود، يک ملت با تکيه بر شهادت و ايثار، نه تنها ايستاد، بلکه ذره‌اي تسليم نشد و با افتخار، همه آنچه را مي‌خواست به دست آورد و انقلاب مانند کوه استوار ايستاده است و اين استواري مديون اين تلاشها، ايثارها، صبوري‌ها و استقامت‌هاست.

استاندار قم گفت: امروز دنياي استکبار مجبور است که تحمل کند که پيام انقلاب، مرزهاي آفريقا را هم درنورديده است و فرعون مصر و بن علي را به زير مي‌کشد.

استاندار قم بيان کرد: حرکت هاي اجتماعي جوانان انگليس، کاملا مشخص است. حکومت استبدادي کامل، مستقر شده و جواني را به علت انتشار خبر تظاهرات به چهار سال زندان محکوم مي‌كنند که اين رسوايي ندا دهندگان دموکراسي است.

وي با بيان اينکه يکي از مهمترين شعارهاي آنها اين است که حکومت سلطنتي نمي‌خواهيم، افزود: مردم انگليس بايد براي مخارج ملکه انگليس و عروسي‌هاي آن چناني، ماليات بدهند، کاخ ناتينگهام با ماليات مردم محروم و بدبخت که حالا به آنها اوباش مي‌گويند، اداره مي‌شود.

حجت‌الاسلام موسي پور، تاکيدکرد: اين صلاگران حقوق بشر و مهد دموکراسي امروز اين چنين رسوا شد‌ه‌اند. اين رسوايي آثار مثلث طلايي صبر، استقامت و ولايت است که ايران را به قدرتمندترين کشور معنوي در دنيا تبديل کرده است.

وي افزود: آزادگان نقش مهمي براي رسيدن به اين افق روشن داشته‌اند، هم اجر و منزلت اسير و هم اجر و منزلت مجاهد في سبيل‌الله و شهيد را دارند و بايد اين منزلت را بشناسند که با هيچ چيزي قابل مقايسه نيست.

استاندار قم خطاب به آزادگان، تصريح کرد: دانستن قدر اين منزلت آن است که اين مسير روشن را دنبال کنيد، هر فردي که به اين انقلاب نزديکتر است، وظايفش سنگين‌تر است، زيرا دشمن بيکار ننشسته است، چون مي‌داند تثبيت و استمرار نظام اسلامي، مساوي با محو موجوديت نظام سلطه است.

وي افزود: اگر روزي نظام استکباري نظام ما را پذيرفت، بدانيد انقلاب از مسير اصلي خود جدا شده است. از جنگ سخت نااميد شده‌اند و نمي‌توانند نبرد نظامي عليه ما راه بيندازند و پشتوانه نظامي ما آن چنان قوي شده است که جرات نمي‌کنند، به ما نزديک شوند، اما تاکتيک را عوض کرده و جبهه فرهنگي و اقتصادي، روي ما گشوده‌اند.

استاندار قم ادامه داد: ايجاد نارضايتي ميان اقشار مختلف مردم از طريق اخلال در سيستم بانکي، ايجاد ترافيک براي نارضايتي عمومي و تحريم‌هاي اقتصادي، همه با هدف ايجاد نافرماني مدني صورت مي‌گيرد که راهبرد درازمدت دشمن براي ضربه به انقلاب است.

وي تصريح کرد: نداشتن تشکل از سوي جانبازان، مايه تاسف است. جامعه آزادگان ما عناصر ارزشمندي هستند که انقلاب به يمن ايثار آنها روي پا ايستاد و به همين دليل، خوب نيست که تشکلي نداشته باشند. البته تشکل نه براي جمع کردن امکانات که دون شان آزاده و آزادگي است، بلکه جلساتي مانند دعاي توسل آزادگان تشکيل شود.

حجت الاسلام موسي پور در پايان خواستار جمع آوري، تدوين و انتشار خاطرات آزادگان استان قم شد و گفت: خوب است در طول سال اين خاطرات به دانش آموزان و همه مردم منتقل شود، زيرا ما امروز بيش از هميشه، نيازمند بازگشت به آن دوران هستيم.


13 پاسخ به “استاندار قم: ترافیک برنامه دشمن برای ضربه زدن به نظام است”

  1. ناشناس گفت:

    برخورد و ضرب وشتم آزادگان در روز آزادی شان هم کار بیگانگان بوده!

  2. ناشناس گفت:

    اشتباهات خوشونو گردن این و اون میندازن. کجاست اون دانشمندی که گفت تحریم خوبه و اینا همش کاغذ پاره هستن؟ میخوان مدیریت جهانی کنن اما از برقرای امنیت در یک شهر هم عاجزند.

  3. شیدا گفت:

    به نظر من بزرگترین ضربه ای که دولت عدالت محور به مملکت زد در مقوله ی طنز بود.این دولت به ما فرصت فکر کردن و طنز ساختن را نداد.ما مجبور بودیم که حرف های اقایان را کپی کنیم.چون خنده دار ترین حرف ها را اقایان خود به زبان می اوردند .و این خلاقیت را از ما گرفتند چون ما هر جوکی که میساختیم به خنده داری حرف های اقایان نبود.

  4. ناشناس گفت:

    در قفس بودن مبارک و تظاهرات اعتراضی در برخی کشورهای اروپایی که اعتراض به دولت هایشان است نه اعتراض به نظامهای مردم سالارشان چه ربطی به اقتدار نظام ما دارد؟! اینها مثل قضیه ماست و دروازه است . معلوم است که امثال این آقا حقوق میگیرند برای گفتن این حرفهای کلیشه ای که بطلان آنها دیگر برای اکثر جوانها معلوم شده نه اینکه واقعا وظیفه استانداری خود را انجام دهد بگذریم از اینکه اصلا استاندار بودن یک طلبه چه صیغه ای است و تخصص ایشان چه بوده و چه ربطی به استاندار شدن دارد!

  5. دشمن خود ِ تویی گفت:

    حقیقت رو می گه، همه افتضاحات کشور و هرج و مرج و بدبختی های ما حاصل ِ اشغال ِ کشور ِ ایران توسط دشمنه ( که همه می دونیم دشمن ِ این مملکت و مردم ِ اون، خود ِ همین حکومتِ فعلی ی ماست!!! و با سرنگونی ی اون ، مملکت از دست دشمن نجات پیدا می کنه )

  6. ناشناس گفت:

    هر كدام شما ها يك رهبر ضد ملي و ضد انقلاب هستيد

  7. کامران سبز گفت:

    بر کذاری دادگاه حسنی مبارک در قفس نشانه ضعف حکو مت دیکتا توری است که شامل نظام ایران هم میشود .سرهنگ قذافی هم همین روزها
    به همین روز میافتد نوبت شما ها هم بزودی و با شگفت زدگی تمام میرسد پس اماده باشید؟

  8. ناشناس گفت:

    اینروز ها وقیح ترین آدم ها هم در مقابل افاضات این ….. سر تعظیم فرود می آورند.

  9. حمید گفت:

    به ایشان بفرمایید چطور تمام اعتراضات مردمی در سراسر جهان آثار انقلاب اسلامی است به غیر از مورد سوریه… حتما در مورد سوریه یک مشتی آشوبگراند که با پول بیگانگان اخلال می کنند …

  10. میز قلمدون گفت:

    این بزرگوار در در فشانی های خود فرموده اند:
    یکی از مهمترین شعارهای آنها این است که حکومت سلطنتی نمی‌خواهیم، مردم انگلیس باید برای مخارج ملکه انگلیس و عروسی‌های آن چنانی، مالیات بدهند، کاخ ناتینگهام با مالیات مردم محروم و بدبخت که حالا به آنها اوباش می‌گویند، اداره می‌شود.!!!!!!

    الله اکبر از این همه فرمایشات حکیمانه و از سر اطلاع.
    اونوقت این جوانان نگفتند چی میخوان؟مشروطه مشروعه؟جمهوری اسلامی؟حکومت اسلامی؟همه؟هیچ کدام؟ اوا واقعاً؟

    من هلاک این آسمون ریسمون بافتنا به هم هستم…

    خدا آخر وعاقبت هممونو ختم به خیر کنه…

  11. ناشناس گفت:

    همینطوری … ازاستان قم نگهداری می کنید؟!
    واقعیت این است که ، همان دشمنانی که شما می گویید ازشما ها باهوش ترند، نشسته اند ببیند که شما وبقیه دست اندرکاران حکومتی چطور … به سرتاپای مملکت می زنید. نیازی ندارد که حتی بیگانگان نقشه ای شوم وپیچیده ای برای مملکت تدارک ببینند وقتی ناظرند که سیستم حکومتی بدون دردسر خود …خودش را(به حول وقوه الهی) می کند.

  12. بابک گفت:

    دوران اقتداره شما وقتی بود که یه خبر از تهروون تا کرج برسه ده روز طول میکشید
    دیگه با وروده عصره ارتباطات شیشه عمر…ترک خورده…

  13. ساسان گفت:

    گران شدن قيمت سوهان قم را فراموش كرده اند. اين هم برنامه دشمنان است!