سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » همسر شعله سعدی: ملاقات با مسئولین “غیر ممکن” است...

همسر شعله سعدی: ملاقات با مسئولین “غیر ممکن” است

چکیده :وی با اشاره به اینکه ملاقات با مسئولین "غیر ممکن" است ادامه می دهد: "من نامه پزشک و لایحه ای که خود آقای شعله سعدی از زندان نوشته را به دفتر دادستانی و دفتر رئیس قوه قضاییه ارسال کردم اما تاکنون هیچ پاسخی داده نشده است."...


دکتر قاسم شعله سعدی وکیل دعاوی در چهاردهم فروردین سال جاری بازداشت و به زندان اوین منتقل گردید. او هم اکنون در بند 350 اوین در وضعیت جسمانی بسیار نامناسبی بسر می برد و باید سریعا تحت درمان و عمل جراحی قرار گیرد اما با آزادی وی از سوی مسئولین “مخالفت” می شود.

همسر شعله سعدی با تاکید بر ضایعه نخاعی که همسرش شش سال پیش در زندان به آن دچار شده است به جرس می گوید: ” الان در بند 350 اوین نگهداری می شود. از زمان بازداشتشان هم فقط یکبار ملاقات حضوری داشتیم. آقای شعله سعدی نخاعشان ضعیف شده و پزشکان زندان تجویز کرده اند که ایشان نباید کیفر را به خاطر این مشکل جسمانی تحمل نکند و بیرون از زندان باید تحت درمان قرار گیرد، اما تاکنون هیچ ترتیب اثری داده نشده است. در ضمن بدنشان هم زونا گرفته است. همسرم داشت برای عمل جراحی به فرانسه می رفت که ممنوع الخروج شد این در حالی است که این عمل جراحی را باید انجام می دادند چون کوچکترین ضربه ای می تواند “خطر” جانی برای وی داشته باشد.”

قاسم شعله‌سعدی و نماینده شیراز در مجالس سوم و چهارم بود که در سال 1381 نامه ای سر گشاده خطاب به رهبری نوشت که در آن نامه به انتقاد از مسائل مختلفی پرداخته که ازجمله شرایط آقای خامنه ای را از جهت واجد شرایط رهبری بودن در آن زمان از منظر حقوقی به سوال و چالش کشید. اما پاسخ به سوالات وی چیزی جز پرونده سازی و اتهاما ت واهی برای وی نبود.

وی در سال 85 شعبه 21 دادگاه تجدید نظر استان تهران رای شعبه 26 دادگاه انقلاب را به اتهام “تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و توهین به حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری” را تایید و وی را به یک سال و نیم حبس محکوم نمود. البته پس از پیگیری های فراوان به دلیل اشکالات شکلی و ماهوی فراوان در پرونده و روند دادرسی ریاست وقت قوه قضائیه آقای شاهرودی طی نامه ای به رئیس کل دادگستری استان تهران نوشتند: “اولا: توقف اجرای حکم داده شود ثانیا: طبق قانون جدید اعمال ماده 18 در دادگستری تهران شود.” بدین ترتیب اجرای حکم متوقف و منوط به اجرای ماده 18 گردید.”

قبول وکالت از چهره های سیاسی و تحلیل های سیاسی قبل از انتخابات و همچنین مصاحبه ها و تحلیل های وی به عنوان استاد حقوق و روابط بین الملل در ایام پس از انتخابات ریاست جمهوری دلیل دیگری جهت احضار وی به مراجع اطلاعاتی و قضایی گردید. متعاقبا شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست آقای صلواتی ایشان را به تحمل یکسال حبس و محرومیت از حرفه وکالت و تدریس دانشگاه به مدت ده سال محکوم نمود. رای صادره از این شعبه مورد اعتراض قرار گرفته که تا این لحظه هیچ اطلاعی از تایید یا نقض رای صادره در دست نیست. دکتر قاسم شعله سعدی بارها به این روند غیرقانونی حبس و محاکمه اش اعتراض کرده و برای درمان خواستار دریافت مرخصی درمانی شده اما هر بار مسوولان نسبت به خواسته ها و اعتراض های وی بی توجهی نشان داده اند.

لازم به ذکر است که حتی قبل از صدور این رای کلاسهای این استاد در دانشگاه تهران حذف شده بود که متعاقبا در انتهای اسفند ماه با استناد به این رای نامه ای از دانشگاه مبنی بر اخراج ایشان از طرف دانشگاه ابلاغ گردید.

همسر دکتر شعله سعدی در خصوص روند پرونده همسرش می گوید: “در آن زمان آقای شاهرودی اجرای حکم را متوقف کردند و گفتند این حکم “غیرقانونی” و “غیر شرعی” است و الان هم شش سال از آن می گذرد و مشمول مرور زمان شده است. علاوه بر این هیچگونه اقدامی بعد از گفته آقای شاهرودی بر روی این پرونده صورت نگرفته است و به ما اطلاع نداده اند که این حکم قطعی شده؟ از سوی دیگر پرونده دومی هم برای ایشان تشکیل داده اند که یکسال دیگر به ایشان زندان دادند و ده سال محرومیت از تدریس و ده سال محرومیت از وکالت به همسرم داده اند. این در حالی است که حکم اول هنوز قطعی نشده بوده این تعدد جرم محسوب نمی شده و یک جرم واحد به حساب می آمده اما اینها این را در نظر نگرفتند و یکسال دیگر را به حکمشان اضافه کردند. علاوه بر این حکم یک پرونده سومی هم برای وی در همزمان با پرونده دوم برای وی تشکیل دادند که خود آقای شعله سعدی اعتراض کردند دادستان وقت هم قول داد که منع تعقیب صادر می کند و بازپرس منع پیگیرد روی پرونده سوم داد و گفت که این پرونده با پرونده شعبه پانزده یکی است و قابل مجازات نمی باشد. اما آقای دادستان این را نپذیرفتند و به اتهام توهین به رهبری پرونده را تشکیل دادند و از بازپرس به طور غیرقانونی پرونده را گرفته اند و به دادیار شعبه یک اوین و ایشان هم بلافاصله قرار مجرمیت و کفالت را صادر کردند و به شعبه 28 دادگاه انقلاب ارسال کرده اند و 26 شهریور دادگاه آقای شعله سعدی است و سرانجام این پرونده را نمی دانیم به کجا خواهد انجامید؟ من بعنوان کسیکه همیشه در کنار همسرم بودم و او را از نزدیک می شناسم می دانم که همیشه با خلوص نیت و با تمام وجودش برای ملت ایران مبارزه می کند و حاضر هست زندگی خود و خانواده اش را برای این مملکت فدا کند. فکر می کنم مردم هم خوب آقای شعله سعدی را می شناسند و از تلاش های وی در راه آزادی و آبادی کشور ایران آگاه هستند. اما با وجود تمام اینها بخاطر روحیه مبارزی که دارد این شرایط را تحمل می کند و از نظر روحی بسیار خوب هستند.”

وی با اشاره به اینکه ملاقات با مسئولین “غیر ممکن” است ادامه می دهد: “من نامه پزشک و لایحه ای که خود آقای شعله سعدی از زندان نوشته را به دفتر دادستانی و دفتر رئیس قوه قضاییه ارسال کردم اما تاکنون هیچ پاسخی داده نشده است.”

خانم شعله سعدی در پایان خطاب به گزارشگر حقوق بشر می گوید: “درخواست من از گزارشگر ویژه حقوق بشر این است که به وضعیت همسرم رسیدگی شود و بگذارند که ایشان آزاد شود و تحت عمل جراحی قرار گیرند تا بیش از این سلامتیشان بخطر نیافتد. البته نه تنها همسر من بلکه به وضعیت تمامی زندانیان سیاسی رسیدگی کنند.”


5 پاسخ به “همسر شعله سعدی: ملاقات با مسئولین “غیر ممکن” است”

  1. ناشناس گفت:

    یه سوال بپرسم؟ حالا که مردم هی راه به راه به اتهام توهین به مقام…. محاکمه می شن و سالها می رن زندان، اگه ما هم شکایت کنیم که یکی به ما توهین کرد و دو سال پیش گفت خس و خاشاک اثری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. کاوه مشهد گفت:

    دلیل اصلی در بند کشیدن شعله سعدی انتقاد به دیکتا تور است و کینه دیکتا تور . برخلاف تمام شئونات اسلامی وانسانی .در هیچ کجا دیده نشده که از پیامبریا خلیفه های صدر اسلام یا معصومین کسی انتقاد کند (به حق یا نا حق ) زندانی یا تکفیر شود .پیامبر با مخا لفانش با مهربانی رفتار میکرد .زن یهودی که خاکستر بر سر پیامبر میریخت پیامبر هنگام مریضی او به ایادتش میرفت .

  3. ناشناس گفت:

    همسر محترم شعله سعدی
    شما به این عربده کش ها می گویید مسولین؟
    اینها بی غبرت ترین و بی شرفت ترین انسان های ایران هستند . این ها هوز بشرند و پا از بشریت فراتر نگذاشته اند. به خاطر اینکه مردم از آنها انتقاد می کنند عوض اینکه خودشان را درست کنند منتقد را به زندان می فرستند. امیدوارم که مردم ایران مانند مردم مصر تکلیف این ها را یکسره کنند. حیف آن امام خمینی انسان بود که این ها از راهش سوء استفاده کردند.
    خدایا ندای ملت را در ماه مبارک بشنو و به ظالمان امان نده . آمین

  4. ازعلاقمندان ایرج میرزا گفت:

    شنیدم احمدی نژاد هم از مهدی خزعلی شکایت کرده که به وی توهین کرده است!! بسیار خنده ام گرفت. این بابا دیگر کسی نمانده که از بی تربیتی او در امان باشد. من واژه توهین را به کار نمی برم چون به توهین توهین می شود. او به همه هتاکی کرده حالا از خزعلی شکایت می کند که به من توهین کرده است. همه باید ترا دست بیندازند توهین برای تو خیلی زیادی است.
    اما خانم عزیز این مسئولین لایق همان شرحی هستند که ایرج میرزا صد سال پیش توصیف آنرا در شعری آورده است. البته او در وصف وزرا گفته که دیدنی نی اند و بی خاصیت اند و اما بسیار بد بو و آزار دهنده البته باید به کتاب لغت هم مراجعه کرد او از یک واژه قدیمی استفاده کرده است گمانم ضرطه باشد. پس شما از دست این مسئولین ناراحت نشوید که اینان تازه از وزرا هم خیلی کمتر و بی ارزش ترند.

  5. رضا اصفهان گفت:

    درود بر شعله سعدی بزرگ و همسر شجا عش /مردم این ها را زیر نظر دارند. ورپبه زودی جواب دندان شکن به انها خواهند داد