سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » محاكمه متهمان حادثه خميني‌شهر پشت درهاي بسته؛ شش متهم هنوز متواری هستند...

محاكمه متهمان حادثه خميني‌شهر پشت درهاي بسته؛ شش متهم هنوز متواری هستند

چکیده :با حضور ماموران در محل و تحقيقات اوليه معلوم شد تعدادي اراذل و اوباش كه در مجاورت اين باغ موادمخدر و مشروبات الكلي مصرف مي‌كرده‌اند، با شنيدن صداي رقص و پايكوبي و سرك كشيدن از ديوار باغ، وارد محل شده و با ضرب و جرح مردان حاضر در محل و زنداني كردن آنها، زنان و دختران را ربوده و با انتقال به محل ديگري آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده و اموال باارزش آنها را نيز سرقت كرده و متواري شده‌اند....


9 نفر از متهمان متجاوز باغ خميني‌شهر روز گذشته در شعبه 18 دادگاه كيفري استان اصفهان به صورت غيرعلني و پشت درهاي بسته محاكمه شدند.

به گزارش جام جم، در حالي محاكمه اين افراد آغاز شده است كه چند روز پيش، دهمين متواري دستگير شد اما 6 متهم ديگر همچنان متواري‌اند. اين افراد در خرداد امسال به اتهام حمله به يك مهماني شبانه در خميني‌شهر اصفهان و آزار و اذيت زنان شركت‌كننده در اين مهماني دستگير شدند.

با اعتراف متهمان، پرونده آنها با صدور كيفرخواست به شعبه 18 دادگاه كيفري استان اصفهان ارسال شد تا محاكمه شوند. با توجه به اين كه چند روز پيش از محاكمه قرار بود، دادگاه متهمان به صورت علني برگزار شود اما اين گونه نشد و 9 متهم آزارگر روز گذشته در شعبه 18 دادگاه كيفري در حضور 14 قرباني اين حادثه هولناك، خانواده‌ها و وكلاي آنها محاكمه شدند و پيش‌بيني مي‌شود جلسات دادگاه در روزهاي آينده نيز ادامه پيدا كند.

رسيدگي به اين پرونده جنجالي هنگامي آغاز شد كه اوايل خرداد امسال زني با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اصفهان تماس گرفت و خبر داد تعدادي از اراذل و اوباش با حمله به يك باغ خصوصي، زنان و دختران را مورد آزار و اذيت قرار داده‌اند.

با حضور ماموران در محل و تحقيقات اوليه معلوم شد تعدادي اراذل و اوباش كه در مجاورت اين باغ موادمخدر و مشروبات الكلي مصرف مي‌كرده‌اند، با شنيدن صداي رقص و پايكوبي و سرك كشيدن از ديوار باغ، وارد محل شده و با ضرب و جرح مردان حاضر در محل و زنداني كردن آنها، زنان و دختران را ربوده و با انتقال به محل ديگري آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده و اموال باارزش آنها را نيز سرقت كرده و متواري شده‌اند.

با اطلاع مسوولان قضايي از اين حادثه هولناك، دستور ويژه در اين ارتباط صادر شد و در مرحله اول ماموران به كمك اطلاعات مردمي و سرنخ‌هايي كه به‌دست آورده بودند، موفق شدند 9 نفر از متهمان را در اصفهان و نقطه صفر مرزي دستگير كنند.

در بررسي از سوابق كيفري متهمان معلوم شد كه همگي آنها از مجرمان سابقه‌دار بوده و در ميان مردم مشهور به خلافكاري هستند.

به اين ترتيب متهمان بازجويي شدند و اعتراف كردند، شب حادثه از سوي نگهبان باغ همسايه از ماجراي مهماني شبانه با خبر شده‌اند و در پي حمله به اين محل و بستن دست و پاي 7 مرد، زنان حاضر در مهماني را با خودرو به باغ ديگري در 5/ 1 كيلومتري همان باغ برده‌اند و آنها را مورد آزار و اذيت شيطاني قرار داده اند.

با اعتراف اعضاي اين باند، دستور ويژه‌اي از سوي آيت‌الله آملي لاريجاني، رئيس قوه قضاييه براي رسيدگي به‌اين پرونده صادر شد.

به اين ترتيب متهمان روانه زندان شدند و پرونده آنها با صدور كيفرخواست به شعبه 18 دادگاه كيفري استان اصفهان ارسال شد تا در وقت فوق‌العاده محاكمه شوند.

دادگاه اين تبهكاران در حالي به طور غيرعلني برگزار شد كه قربانيان حادثه در انتظار صدور حكم قانوني از سوي قضات كيفري استان اصفهان هستند.


2 پاسخ به “محاكمه متهمان حادثه خميني‌شهر پشت درهاي بسته؛ شش متهم هنوز متواری هستند”

  1. ناشناس گفت:

    مسلما بمصلحت جامعه است كه اين چنين دادگاهائي عمومي نباشيد. اما بي تقصير ندانستنن زنان قرباني شركت كننده در يك مهماني خصوصي ، كه گويا از همشهريان ارامنه بوده اند ، از طرف رئيس پليس اصفهان و امام جمعه خميني شهر شبه هائي را ايجاد ميكند ، كه نكند غير علني بودن اين دادگاه براي حفظ مصلحت كساني است كه اراذل و اوباش ” شناخته شده هاي ناشناس ” را براي موارد خاص يعني تجاوز به حقوق و آزادي هاي مردم بصورت گروهي و سازمان دهي شده مسلح كرده اند. اما اينبارآنها خود سرانه به اتكاء به حمايت سازماندهندگانشان به نواميس مردم تجاوز كرده اند. آن زمان امام جمعه کاشمر در نماز جمعه اعلام داشت كه:” کسانی که به صورت گروهی ، سازماندهی شده و با سلاح به نوامیس مردم تجاوز می‌کنند مصداق روشن مفسد فی‌الارض هستند .”

  2. mehdi گفت:

    امیدوارم بجای متجاوزین افرادی که مورد تعدی قرار گرفتن زندانی نشن چون از قضات بی انصاف ما بعید نیست که چنین احکام مسخره ای هم صادر کنن.