سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » به یاد اسیران سبز/ نهمین روز از ماه رمضان؛ عماد بهاور، کیوان صمیمی و فواد شمس...

به یاد اسیران سبز/ نهمین روز از ماه رمضان؛ عماد بهاور، کیوان صمیمی و فواد شمس

چکیده :در ادامه ی گرامی داشت یاد اسرای جنبش سبز در ماه رحمت خدا، نهمین روز این ماه مبارک به یاد عماد بهاور، کیوان صمیمی و فواد شمس نام گذاری شد. جوانان اصلاح طلب در گزارشی شرحی از وضعیت این سه آزاده ی دربند را ارائه داده اند که با هم...


در ادامه ی گرامی داشت یاد اسرای جنبش سبز در ماه رحمت خدا، نهمین روز این ماه مبارک به یاد عماد بهاور، کیوان صمیمی و فواد شمس نام گذاری شد.

جوانان اصلاح طلب در گزارشی شرحی از وضعیت این سه آزاده ی دربند را ارائه داده اند که با هم میخوانیم:

عماد بهاور

بیش از یک سال از دوران حبس عماد بهاور رئیس شاخه جوانان نهضت آزادی ایران می گذرد اما وی همچنان از حق مرخصی و تماس تلفنی محروم است.

این فعال اصلاح طلب به ده سال حبس و ده سال محرومیت از فعالیت در فضای احزاب، رسانه‌ها و فضای سایبری محکوم شده است.

بهاور در مدت زمان بازداشت، با نگاشتن نامه به دادستان تهران و انتشار دفاعیت خود، بر مشی اصلاح طلبانه‌اش تاکید ورزیده و از آن دفاع کرد.

عماد بهاور، مسئول شاخه جوانان نهضت آزادی با ۴ بار بازداشت رکورد تعداد بازداشت بعد از انتخابات ریاست جمهوری را شکست و زمانی که ده سال حکم نا عادلانه اش را از مادرش پشت همان شیشه های کثیف دوجداره ملاقات کابینی شنید گفت: همیشه در عمل به چارچوب قانون اساسی تاکید کرده ام و اصلاح طلب خواهم ماند. من در خط بازرگان مانده ام و خواهم بود.

عماد بهاور در نامه ای به همسرش می گوید: وضعیتی که من و تو در آن قرار داریم، حاصل یک «انتخاب» بوده است نه یک «تحمیل» یا یک «اتفاق». انتخابی که سال ها پیش در پی یک «تصمیم» صورت گرفته است. نه از آن جنس تصمیماتی که دیگران فکر می کنند؛ تصمیم به «بودن» و «زندگی کردن».

عماد بهاور که اینک در بند ۳۵۰ اوین روزگار می گذراند از بین آزادی و یا مصاحبه علیه مهندس موسوی، جنبش سبز و نهضت آزادی ده سال را برگزید.

کیوان صمیمی

کیوان صمیمی روز ۲۳ خرداد ۸۸ بدون ارائه هیچ دلیلی از سوی وزارت اطلاعات در منزل شخصی اش بازداشت شد.

به گفته بازداشت کنندگان ابتدا به جهت پیشگیری بازداشت، اما اکنون بیش از دو سال است که در زندان به سر می برد و ۴ ماه از این زمان را در انفردای سپری کرده است.

نکته مبهم در پرونده بازداشت صمیمی این است که با وجود بازداشت وی در نیمه شب 23 خرداد ، دادگاه انقلاب زمان بازداشت وی را 26 مرداد اعلام کرده است که به گفته وکیل وی این به آن معناست که در این دو ماه یعنی فاصله خرداد تا مرداد، مشخص نیست پرونده و بازداشت او توسط چه کسانی صورت گرفته و در این دو ماه مرجع بازداشت‌کننده مشخص نبوده است.

کیوان صمیمی بهمن ماه ۱۳۸۸ به 6 سال حبس تعزیری و 15 سال محرومیت از فعالیت های سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-مطبوعاتی محکوم شد.

وی از فعالین سیاسی-اجتماعی-مطبوعاتی و حقوق بشری در ایران و عضو “شورای فعالان ملی-مذهبی” می باشد.

فواد شمس

منابع حقوق بشری گزارش داده اند که فواد شمس، دانشجوی دانشکدهٔ جغرافیای دانشگاه تهران، صبح روز دوشنبه، دهم مردادماه، پس از مراجعه به زندان اوین، جهت حکم حبس بازداشت شد.

این روزنامه‌نگار و فعال دانشجويی به ۶ ماه حبس تعزيری و ۶ ماه حبس تعليقی محکوم شده بود.

فواد شمس، طبق احضار مسئولان قضایی- امنیتی ملزم شده بود که به منظور گذراندنِ هشتاد چهار روزی که از حکمش باقی مانده بود، خود را به زندان اوین معرفی کند.

این روزنامه نگار و فعال دانشجویی چپ که چند روز قبل از مراسم ۱۶ آذر سال ۱۳۸۸ توسط ماموران امنیتی دستگیر شده بود، مدت ۹۷ روز را در بند ۲۰۹ زندان اوین در بازداشت به سر برد.

وی سپس به اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۶ ماه حبس تعزیری و ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شده بود.

این فعال دانشجویی، همانند تعدادی از دانشجویان، طی سالهای اخیر بارها مورد تهدید و احضار قرار گرفته و از تحصیل محروم شده بودند.


یک پاسخ به “به یاد اسیران سبز/ نهمین روز از ماه رمضان؛ عماد بهاور، کیوان صمیمی و فواد شمس”

  1. ناشناس گفت:

    سلام
    میخوام از همینجا به دوست هم دانشکده ای عزیزم فواد سلام بفرستم.
    خوشبختانه فواد قبل از معرفی خود،روحیه بسیار خوبی داشت.
    علی رغم تمام اختلاف نظراتی که با فواد دارم میگویم که فواد یک شخص شجاع و بسیار قابل احترام است.
    درود بر مبارزان راه آزادی.