سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آزادی 100 زندانی سیاسی از جمله دو نماینده مجلس در بحرین...

آزادی 100 زندانی سیاسی از جمله دو نماینده مجلس در بحرین

چکیده :دولت بحرین 100 تن از بازداشت‌شدگان تظاهرات اخیر این کشور از جمله دو نماینده سابق پارلمان این کشور را آزاد کرد. دستور آزادی تعدادی از بازداشت‌شدگان این حوادث در چارچوب قوانین این کشور و به این دلیل صادر شده است که مدت بازداشت موقت این افراد در واقع بیشتر از حکم حبسی است که پیش‌بینی می‌شود برای آنها صادر شود....


دولت بحرین 100 تن از بازداشت‌شدگان اعتراضات اخیر این کشور را آزاد کرد. دو نماینده سابق پارلمان این کشور نیز از زندان آزاد شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه الوطن چاپ عربستان، دولت بحرین 100 تن از بازداشت‌شدگان تظاهرات اخیر این کشور از جمله یکی از اعضای جمعیت الوفاق، بزرگترین گروه مخالف شیعه در بحرین و یک وکیل سرشناس این کشور را آزاد کرد.

به گفته عبدالرحمان السید، مسئول حقوقی بحرین، دستور آزادی تعدادی از بازداشت‌شدگان این حوادث در چارچوب قوانین این کشور و به این دلیل صادر شده است که مدت بازداشت موقت این افراد در واقع بیشتر از حکم حبسی است که پیش‌بینی می‌شود برای آنها صادر شود.

در همین حال خبرگزاری مهر هم به نقل از الجزیره گزارش داد که در میان زندانیان سیاسی آزاد شده، دو نماینده پارلمان این کشور به نامهای “مطر مطر” و “جواد فیروز” که در جریان اعتراضات مردمی بازداشت شده بودند، نیز حضور دارند. این دو نماینده عضو فراکسیون پارلمانی جمعیت الوفاق، بزرگترین گروه شیعی در بحرین، هستند که دو ماه پیش به اتهام دعوت برای تغییر نظام حاکم و انتشار شایعات درباره قیام مردمی این کشور توسط نیروهای حکومت آل خلیفه بازداشت شدند.

نمایندگان عضو جمعیت الوفاق که 18 کرسی از 40 کرسی پارلمان بحرین را در اختیار داشتند، حدود چهار ماه قبل در اعتراض به نحوه برخورد دولت با معترضان اقدام به استعفای دسته‌جمعی کردند.


4 پاسخ به “آزادی 100 زندانی سیاسی از جمله دو نماینده مجلس در بحرین”

  1. ناشناس گفت:

    در حقيقت با اجراي قانون خدمت به ملت و گشور خود و پيشگيري ميكند كه فردا ناتو ببهانه نبودن دمكراسي وارد نشود.

  2. آی دلم پره گفت:

    باز این سردمداران جمهوری اسلامی و نماز جمعه ای ها مرتب پشت سر بحرینی ها بد بگویند. والله اینها به مراتب از شما بهترند. اقلا زندانی ها را آزاد کردند. نه مثل شما که با آنها تجارت کنند و پانصد هزار دلار از این دختر بیچاره و بی گناه آمریکایی تیغ بزنند و بعد هم بگویند عطوفت و مهر وگذشت و رافت اسلامی باعث شد که این دختر را که به سرطان مبتلا شده بود آزاد کنیم که برود. واقعا از خودتان شرم نمی کنید؟

  3. حسین گفت:

    انسانیت وشرف حاکمان بحرین از حاکمان ایرانی بهتر وازجانشینان امام زمان بالاتراست …

  4. ناشناس گفت:

    بار هم همین بحرین