سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پاسخ معاون دانشگاه علامه به حذف یکباره برخی از رشته های علوم انسانی: بزرگ‌نمايي مي‌كنيد، موضوع كاملا طبيعي است...

پاسخ معاون دانشگاه علامه به حذف یکباره برخی از رشته های علوم انسانی: بزرگ‌نمايي مي‌كنيد، موضوع كاملا طبيعي است

چکیده :معاون آموزشي دانشگاه علامه طباطبايي مي‌گويد تصميم گيري در مورد نپذيرفتن دانشجوي رشته‌هايي ويژه در برخي دانشگاه‌ها، در راستاي سياست‌ بازنگري رشته‌هاي علوم‌ انساني و كاملا طبيعي است، فقط رسانه‌ها بزرگ‌نمايي مي‌كنند....


معاون آموزشي دانشگاه علامه طباطبايي مي‌گويد تصميم گيري در مورد نپذيرفتن دانشجوي رشته‌هايي ويژه در برخي دانشگاه‌ها، در راستاي سياست‌هاي بازنگري رشته‌هاي علوم‌ انساني و اولويت‌هاي كشور بوده است.

“شفيع‌آبادي”، به خبرنگار ايلنا گفت: « موضوع عدم پذيرش دانشجو در برخي رشته‌ها يك موضوع طبيعي در هر دانشگاهي است و فعلا در اين ترم در برخي رشته‌ها پذيرش دانشجو نداريم.»

اين مقام آموزش دانشگاه علامه با تاكيد بر طبيعي بودن اين موضوع و بزرگ‌نمايي رسانه‌ها گفت: «دانشگاه هر ساله‌ با توجه به امكانات و برنامه‌ريزي‌‌هاي خود و نياز جامعه در مورد پذيرش رشته‌ها تصميم‌گيري مي‌كند با توجه به اينكه سياست وزارت علوم به اين سمت است كه دانشگاه علامه به سمت پذيرش دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي سوق داده شود اين تصميم در مورد اين ترم گرفته شده‌است.»

وي يادآوري كرد كه اين تصميم‌گيري در راستاي سياست‌هاي بازنگري رشته‌هاي علوم‌ انساني و اولويت‌هاي كشور نيز بوده‌است.

به گزارش خبرنگار ايلنا عادي بودن اين موضوع از نظر معاون آموزشي دانشگاه علامه در حالي عنوان مي‌شود كه پيشتر در اين زمينه به داوطلبان كنكور هيچ اطلاعاتي داده نشده بود.

داوطلبان ورود به دانشگاه با مطالعه دفترچه‌هاي انتخاب رشته از عدم پذيرش برخي رشته‌ها در دانشگاه علامه طباطبايي مطلع شدند، به دنبال پيگيري هاي خبرنگار ما معاون اجرايي ‌سازمان سنجش از اين موضوع اظهار بي اطلاعي كرد.

شفيع آبادي، معاون آموزشي دانشگاه علامه طباطبايي در مورد چرايي اتخاذ اين تصميم در دانشگاه متبوع خود گفت‌: «سياست دانشگاه بر تجديد نظر در برخي رشته‌ها قرار گرفته‌است و در رشته‌هايي كه اولويتي ويژه نداشتند اين ترم دانشجو گرفته نمي‌شود تا بعدا در مورد آن تصميم‌گيري كنيم.»

معاون آموزشي دانشگاه علامه در پاسخ به سئوال خبرنگار ما در مورد عدم پذيرش دانشجو در رشته روزنامه‌نگاري و روابط‌عمومي در حالي كه چند سال پيش دانشكده علوم ارتباطات به طور مستقل آغاز به كار كرد،‌ گفت: « طي چند سال گذشته در اين رشته دانشجويان زيادي جذب شدند و بايد برنامه‌ريزي جديدي در مورد اين رشته صورت گيرد. اكنون شوراهايي در حال بررسي اين موضوع هستند تا براساس سياست‌ها و اولويت‌هاي كشور در مورد اين رشته تصميم‌گيري كنند.»


3 پاسخ به “پاسخ معاون دانشگاه علامه به حذف یکباره برخی از رشته های علوم انسانی: بزرگ‌نمايي مي‌كنيد، موضوع كاملا طبيعي است”

  1. ناشناس گفت:

    آفرین. دنیا باید بداند که ما همه کارها را می کنیم بعد فکر می کنیم. به این قسمت توجه کنید مسخره تر از این می شه؟ دفترچه دادند ملت انتخاب رشته کردند بعد اینها تصمیم گرفتند که نپذیرند. خیلی باحالی شفیعی

    معاون آموزشی دانشگاه علامه در پاسخ به سئوال خبرنگار ما در مورد عدم پذیرش دانشجو در رشته روزنامه‌نگاری و روابط‌عمومی در حالی که چند سال پیش دانشکده علوم ارتباطات به طور مستقل آغاز به کار کرد،‌ گفت: « طی چند سال گذشته در این رشته دانشجویان زیادی جذب شدند و باید برنامه‌ریزی جدیدی در مورد این رشته صورت گیرد. اکنون شوراهایی در حال بررسی این موضوع هستند تا براساس سیاست‌ها و اولویت‌های کشور در مورد این رشته تصمیم‌گیری کنند.»

  2. رزمنده گفت:

    شریعتی دانشگاه علامه را نابود کرد وصدای کسی بلند نشد

  3. ناشناس گفت:

    اصلا معلومه دارین چی بر سر کشور می آرین؟

    چرا این همه بی تعهد هستید چرا این همه خیانت به کشور می کنید؟
    چرا علامه؟
    چرا علوم انسانی؟