تاج زاده به دیدن فیلم پگاه آهنگرانی رفت
چکیده :تاج زاده که در پی وخامت حال پدرش برای چهار روز به مرخصی آمده بود، با پایان یافتن زمان مرخصی خود صبح امروز به زندان اوین بازگشت. همچنین وی در آخرین روز از مرخصی خود و در حمایت از پگاه آهنگرانی به دیدن فیلم “ورود آقایان ممنوع” با بازی این هنرمند سبز کشورمان که به تازگی بازداشت شده است، رفت. گفتنی است تاج زاده مجددا به جای انتقال به بند عمومی زندان اوین به قرنطینه منتقل شده است....
سید مصطفی تاج زاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین صبح امروز به زندان بازگشت.
به گزارش تحول سبز وی که در پی وخامت حال پدرش برای چهار روز به مرخصی آمده بود، با پایان یافتن زمان مرخصی خود صبح امروز به زندان اوین بازگشت.
همچنین مصطفی تاج زاده در آخرین روز از مرخصی خود و در حمایت از پگاه آهنگرانی به دیدن فیلم “ورود آقایان ممنوع” با بازی این هنرمند سبز کشورمان که به تازگی بازداشت شده است، رفت.
گفتنی است با وجود آنکه تاجزاده در حال گذراندن دوران محکومیت ۶ ساله خود می باشد و طبق قانون می بایست در بند عمومی زندان اوین نگهداری شود، مجددا به قرنطینه زندان منتقل شده است. این در حالی است که وی تمام مدت ۱۱ ماه گذشته را نیز در قرنطینه اوین سپری کرده است و مسئولین زندان به شدت از تماس وی با دیگر زندانیان جلوگیری می کنند. تاج زاده در اعتراض به این رویه غیر قانونی از ۸ ماه پیش تا کنون در روزه اعتراضی به سر می برد و قصد دارد تا روزه های اعتراضی خود را تا زمانی که از حقوق اولیه یک زندانی برخوردار نشده است ادامه دهد.














آخه تاج زاده ويروس ميهن پرستي داره كه با منفعت طلبي منافات داره و ممكنه مثل خوره بيفته به جونشون.
مسولین نظام میدونن اندیشه ی اقای تاج زاده واگیر داره برای همین هم این بنده خدا رو تو قرنطینه نگه می دارن ! دیگه برای این اقایون آبرویی هم مونده؟
ما اصلاح طلبا اینیم دیگه!
قوی ، مصمم ، پر انرژی ، دانا ، و پر از امید به آینده.
افتخار جنبشی عمو تاجزاده
درود بر آقای تاجزاده و خانم محتشمی پور . سعادتی است در عصری زندگی می کنیم که با آنکه سیاست با همه زشتی چهره نشان می دهد اما زیست های علی گونه و فاطمه گونه بودن را می توانیم بطور ملموس ببینیم و هدایت یابیم . میر دلیرمان و بانوی سبز اندیش او . شیخ شجاعمان و بانوی استوارش . آقای نوری زاده و همسر صبورش و … درود بر همه تبار آنها . ما تا آخر با شما میمانیم
تا تاج زاده هست، تا نبوی هست، تا اکبر امینی هست،
امیدوارم …
درودبر اعضاي پر افتخار سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي ايران
با سلام
اقای تاجزاده وقت میکرد یک فوتبال گل کوچیک هم با دوستای سابقش میرفت به این میگن یک انسان نرمال و با دلی بزرگ. اونطرف هم داریم کسانی را که دستور محدود کردن زندگی نخست وزیر امام خمینی را میدن و راست راست تو مملکت جمهوری اسلامی ایران راه میروند و کسی هم با هاشون کار نداره.و حکم تائید و تخریب هر جنبنده ای تو جیب قباشونه.
محمد.ت
ما بیشماریم
یا حسین میر حسین
واقعا از صمیم قلب دوستت دارم تاجزاده
دوستتون داریم آقای تاج زاده و افتخار میکنیم به داشتن این افراد
دین معتدل و دین وسط اینه . می تونه تو خودش سید محمد خاتمی رو جا بده و در کنارش پگاه و پناهی و حجازی و همینطور آیت الله دستغیب و آیت الله صانعی و نیز فاطمه معتمد آریا و شجریان . می تونه شهدایی مثل ندا و مریم و هاله رو در کنار سهراب ومحمد مختاری و عزت الله سحابی و هدی صابر رو داشته باشه . ما بایستی امروز افتخار کنیم که به هر طرف نگاه می کنیم از زن و مرد چهره های بسیار ارزشمند و مدیران توانایی رو داریم که اگه قرار باشه کسی جلودار حرکت اندیشمندانه و با معنای جنبش سبز باشه هیچگاه این سرزمین از وجود شون خالی نمی شه . مثلا به همین تاجزاده پر صلابت و امین و دوست داشتنی نگاه کنیم ، انصافا چیزی از رهبری یک جنبش کم داره ؟. می خوام بگم آهای کور دلای بی مردم و منطق فکر می کنین اگه موسوی و کروبی ، رهنورد و دکتر کروبی رو ازمردم دریغ کنین این چمن پرسبز بی کرانه خشک می شه ؟ ! زهی خیال باطل بهار آینده چمنی سبز تر و شاداب تر با گل های شقایق و لاله های تابلوی خواهیم داشت که کویر سیاه شما رو از رو می بره . اگه امروز شما بی خدایان بت پرست مشرک به قوانین الهی و سنن رسول و آداب انسانی وجوانمردی ، موسوی و همفکراشو قرنطینه کرده این و به قدرت پوشالی خود می نازین ، حتم داشته باشین که هم امروز وهم در فردای پرسبز ما حتی محلی از انگشت اشاره در تاریخ این سرزمین نداشته و نخواهین داشت . امروز به گفته قرآن مجید. : خوضوا و یلعبوا و تمتعوا حتی یاتیکم الیقین. چه بهره ، ناچیز و خوار کننده ای. ! همانست که لایق آن هستین.