سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » عین خیالشان نیست شش سال بر این مملکت چه رفته است...
» اصولگرایان و مسئولیت عملکرد احمدی نژاد؛

عین خیالشان نیست شش سال بر این مملکت چه رفته است

چکیده :اساسا عین خیال اصولگرایان نیست که دولت نهم و دهم دستپخت آنها بود برای مملکت و خوب و بد آن نیز بر گردن آنهاست. بی خیال، با فراغ بال و راحت به دنبال برنامه ریزی برای انتخابات مجلس هستند. همه هم و غم شان صرف بازی با اعداد و فرمول های 1+3 ، 8+7 ، 6+5 ، 1+12 است. درست مثل اینکه احمدی نژاد رئیس جمهور کشور گینه بیسائو یا بورکینافاسو است و موضوع اینان خیلی به ایران مربوط نمی شود...


صادق زيباكلام:

انصافا اصولگرایان ما در برون و درون مجلس چهره ها و شخصیت های جالبی هستند. شش سال همه توش و توان شان را به کار گرفتند تا آقای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود. در چهار سال نخست رئیس قوه مجریه منتخب‌شان، از هر سیاستی که ایشان اتخاذ کردند، از هر تصمیمی که گرفتند، از هر عزل و نصبی که کردند، از هر موضع گیری که در عرصه بین المللی کردند، از هر برخوردی که با مخالفان و منتقدان و معترضان‌شان کردند. از هر اظهار نظری که کردن و عقیده ای که ابراز داشتند، از هر اتهام و تهمتی که به هر که دل‌شان خواست وارد کردند و … یکپارچه و تمام قد دفاع کردند. در جریان انتخابات 22 خرداد هم هر آنچه از دست‌شان بر می آمد برای وی هزینه کرند و در دوسال بعدی هم باز همچنان برای وی هلهله و دست افشانی کردند، اما حالا دارد معلوم می شود چه بر سر مملکت در این شش سال نرفته است. اگر ونزوئلا، لبنان و سوریه انقلابی را مستثنی کنیم، تقریبا با همه کشورها و قدرت ها، در منطقه و در عرصه بین الملل اگر خصومت نداشته باشیم، خیلی هم رابطه گرم و صمیمانه ای نداریم. تورم و گرانی، رکود بخش خصوصی، بیکاری، ورشکستگی شرکت های خصوصی یکی پس از دیگری، رشد نجومی چک های برگشتی، عقب ماندن پروژه های ملی و بدهکاری های فزاینده، دستگاه ها، شرکت ها و سازمان های دولتی به پیمانکاران و اشخاص حقیقی و حقوقی و رشد اقتصادی نزدیک به صفر، تصویر وضعیت اقتصادی کشور بعد از شش سال مدیریت اصولگرایان و رئیس جمهور منتخب‌شان است. سند چشم انداز 20 ساله عملا به طاق نسیان زده شد و پوشه نارنجی رنگ برنامه توسعه چهارم در بایگانی دولت نهم و دهم مدفون ماند. در همان اوایل به قدرت رسیدن‌شان آقای احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش که پس تکلیف سند چشم انداز چه شد، فرمودند« زیر ساخت های تحقق بخشیدن به اهداف سند چشم انداز هنوز در کشور فراهم نشده».

صدها محقق، صاحب نظر و کارشنان که هزاران ساعت مطالعه و بررسی کرده و سند چشم انداز پیشرفت و توسعه 20 سال آینده کشور را برنامه ریزی کرده بودند عقل‌شان ترسیده بود که ما زیرساخت های لازم برای تخقق آن اهداف و برنامه ها را نداریم اما آقای احمدی نژاد که تازه در سازمان برنامه را هم گل گرفتند این مهم را کشف کردند. اما این همه عملکرد ایشان نبود.

جملگی مدیران ارشد کشور را که در زمان هاشمی رفسنجانی و خاتمی مسئولیت داشتند کنار گذاشتند و هر وزیری که کوچک ترین ابراز مخالف با «رئیس» کرد نیز از کابینه کنار گذاشته شد.

جناب محمد علی رامین هر روزنامه و نشریه ای را که اراده کردند با یک تلفن بستند و رادیو و تلویزیون هم دربست در خدمت آقای احمدی نژاد قرار گرفت.

در مصاحبه های معروف تلویزیونی شان «بامردم» هر چه خواستند گفتند و ادعا کردند و مصاحبه کنندگانی که از سوی آقای ضرغامی دستچین شده بودند فقط اجازه لبخند و پایین آوردن سر به علامت تصدیق داشتند. رئیس جمهور از هر حسابی که خواستند برداشت کردند و در پاسخ به این پرسش که چقدر در صندوق ذخیره ارزی مانده، گفتند این جز اطلاعات محرمانه نظام است و نمی شود آن را اعلام کرد. میلیارد ها تومان صرف طرح های زودبازده اشتغال زا، صندوق مهررضا، مسکن مهر، سفرهای استانی، پرداخت سهام عدالت و امور و برنامه های دیگری که بسیاری از صاحب نظران اقتصادی نسبت به مفید بودن و نتیجه بخش بودن آنها تردیدهای زیادی داشتند کردند، اسرائیل، آمریکا، اروپا و تمدن غرب را بارها و بارها به آخر خط رسیده اعلام فرمودند و داعیه دار مدیریت جهانی شدند. در مقام اثبات افسانه و ساختگی بودن هولوکاست برآمدند و همایش بین المللی در نفی آن به راه انداختند. کنترل جمعیت را که در زمان آقای هاشمی رفسنجانی با زحمت زیاد به اجرا گذاشته شده بود توطئه و برنامه دشمنان اسلام و انقلاب اعلام کردند و برای تولد فرزندان بیشتر مقرری و جایزه تعیین کردند.

وزیر علوم شان از دانشجویان انقلابی و مسلمان خواستند توی دهان اساتید سکولار و غرب زده بزنند و آنان را به دانشگاه راه ندهند. مسئولان و متولیان برنامه هسته ای کشور پیش از خودشان را متهم به خیانت کردند و هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری و فرزندان شان به همراه جمع دیگری از رهبران قبلی را متهم به فساد، رانت خواری و تجاوز به بیت المال کردند. هرکدام از مصوبات مجلس را که دوست نداشتند را اجرا نکردند. هزاران طرح را بدون بررسی، بدون مطالعه و بدون کار کارشناسی در جریان سفرهای استانی تصویب کردند که نشان داده شود ایشان به مناطق محروم توجه دارند. در تمام آن شش سال اصولگرایان در قبال سیاست ها و تصمیمات آقای احمدی نژاد به جز تایید، تصدیق، تمجید، دفاع همه جانبه، ابراز احساسات و افتخار، دنباله روی و حمایت کار دیگری نکردند. اما اکنون همان اصولگرایان که تا دیروز احمدی نژاد را بر روی سر گذاشته و حلوا حلوا می کردند، به گونه ای دارند با او برخورد می کنند کانه اساسا نه او را می شناسند، نه نقشی در به روی کار آمدن وی داشتند، نه از او حمایت می کردند و نه هیچ ارتباط و مراوده دیگری با وی داشته اند. برخی از آنان حتی یک گام هم جلوتر آمده و نه تنها اصلا به روی خود نمی آورند که تا دیروز چگونه احمدی نژاد را تکریم و تمجید می کردند، بلکه اصلاح طلبان و به تعبیر خودشان «جریان فتنه» را شریک و متحد «جریان انحرافی» اعلام می کنند. البته از حق و انصاف نباید گذشت، این فقره را کاملا درست می گویند. جریانات اصولگرا نه نقشی در به روی کار آمدن احمدی نژاد داشتند و نه حمایتی از او می کردند. هاشمی رفسنجانی، خاتمی، اصلاح طلبان، ملی- مذهبی ها و دفتر تحکیم وحدت در اصل عوامل به روی کار آمدن احمدی نژاد بودند. نامزد اصولگرایان در انتخابات 84 و 88 اساسا فرد دیگری بود.

از همه جالب تر اینکه اساسا عین خیال اصولگرایان نیست که دولت نهم و دهم دستپخت آنها بود برای مملکت و خوب و بد آن نیز بر گردن آنهاست.

بی خیال، با فراغ بال و راحت به دنبال برنامه ریزی برای انتخابات مجلس هستند. همه هم و غم شان صرف بازی با اعداد و فرمول های 1+3 ، 8+7 ، 6+5 ، 1+12 است. درست مثل اینکه احمدی نژاد رئیس جمهور کشور گینه بیسائو یا بورکینافاسو است و موضوع اینان خیلی به ایران مربوط نمی شود. همه فکر و ذکر اصولگرایان آن است که یک وقت اصلاح طلبان یا « جریان انحرافی» نتوانند در انتخابات اسفند ماه پیروزی به دست آورند. اینکه ظرف این شش سال گذشته چه بر کشور رفته، چه بر اقتصاد آن رفته، چه بر مردمش، صنعت اش، محیط زیست اش، کشاورزی اش، جایگاهش در عرصه بین الملل و … رفته خیلی به اصولگرایان که تا دیروز رفیق گرمابه و گلستان احمدی نژاد بودند مربوط نمی شود. آنان نه تنها هیچ مسئولیتی در قبال احمدی نژاد ندارند بلکه فعلا برنامه های مهم تری دارند از جمله به دست گرفتن مجلس نهم تا یک وقت در جریان خدمات برجسته شان به کشور خللی وارد نشود.

منبع: روزنامه روزگار


70 پاسخ به “عین خیالشان نیست شش سال بر این مملکت چه رفته است”

  1. وطن دوست مسلمان گفت:

    من که شک دارم این حکومت برای ایران و ایرانی و دلسوز ایران و ایرانی باشد

    همه اش دنبال این است که فرهنگ و ارزشهای ایرانی را محو و نابود کند یک دلیلش برداشتن مجسمه های بزرگان ایران در شهرهاست

    همه اش دنبال این است که افراد دلسوز و صادق را که معترض هستند با انگ زدن به انها زندانی یا گوشه نشین کند

    تحصیلکرده ها و نخبگان کشور را که سرمایه های کشور هستند به زندان بیندازد مردم معترض را که دلشان برای مملکتشان

    و مردمشان می سوزد سرکوب و زندانی می کند همه روز نامه های منتقد را می بندد ازادی بیان وجود ندارد

    انتقاد به حاکمیین جرم است و حبس و زندان دارد

    حالا شما بگویید ایا این حاکمان از جنس ایران و ایرانی هستند یا غاصبینی که با مردم ما بیگانه اند همه چیز را بر مردم تحمیل میکنند و ثروت و منابع کشور را حیف و میل می کنند

  2. ناشناس گفت:

    تا میر حسین وکروبی و زندانیان سیاسی ازاد نشوند صحبت از انتخابات هیچ معنایی ندارد

  3. مهدی گفت:

    سران حکومت فعلا در فکر قدرت و جمع ثروت برای خود هستند میهن و مردم کیلویی چنده؟

  4. ناشناس گفت:

    nangetan bad ke rozi bayad pasokh goye hameye in khiyanatha bashid,va an roz dir nist

  5. محسن گفت:

    با آرزی انتخاباتی آزاد و نابودی متحجرین!

  6. حسام گفت:

    من متولد بعداز انقلاب هستم تا انجایی که مطالعه مردم اینبار اولین بار بود که اصولگرایان همه قوا یعنی رهبری، نیروی نطامی انتظامی، مجلس قانون گذاری، قوقه قضائیه و بقول خودشان 24 میلیون رای حاصل این همه نیرو این است که الان در کشور می بینیم پس صد رحمت به چپ ها.
    اصول گرایان نشان دادند که قادر به اداره کشور نیستند دلیلش هم این است که قوه تفکر خودشان (اگر داشته باشند) را کنار گذاشته اند و منظرند ببیند که اقای بالاسر چه می گوید اینان نشان داده اند که حتی به قران هم اعتقاد ندارند و انچه می گویند فقط حرف است و حرف و نه بیشتر.
    یک ضرب مثل است که می گوید “actions speak louder than speech” فارسی ان این است که ” عمل مهمتر از حرف است” و اصول گرایان نشان داده اند که نه به قران و خدا بلکه به خودشان هم اعتقاد ندارند. فقط در یک یا دو ایه قران اطاعت مورد تاکید قرار گرفته ولی صد ها بار کلمه “یعقلون و مانند ان” بکار رفته است که تاکید بر برتری عقل بر اطاعت است. حتی اصول گرایان و بسیاری از روحانیانی که از حکم ارتداد حمایت می کنند برخلاف نص صریح قران حرکت می کنند و حرف می زند که می گوید ” در دین هیچ اجباری نیست” به همه انهایی که خودشان را اصول گرا می دانند نصیحت می کنم که یکبار قران را بخوانند البته با معنی فارسی شاید انرا بفهمند. در قران امده است که سرنوشت هر قومی به دست همان قوم است با این ایه که ” خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغیر نمی دهد مگر اینکه خودشان بخواهند” اصول گرایان و همه انهایی که سرنوشت 70میلیون انسان را دست یک نفر به نام ولایت مطلقه فقیه می دهند و یا از ان حمایت می کنند این ایه صریح قران را نقض می کنند و صدها نمونه دیگر
    سبز باشید

  7. ناشناس گفت:

    واقعاً به نكته خوبي اشاره كرديد آقاي زيبا كلام. مرسي از نوشته زيباي شما

  8. ناشناس گفت:

    دست پنهان و اشكار. كه از اول انقلاب گفت . انقدر بايد ظلم كنيم تا امام زمان بيايد.واينها جاده صاف كن هستند همانطور كه ميبينيم در خليج فارس هستند

  9. ناشناس گفت:

    والله شش سال نیست. سالهاست هی ما می گفتیم هی شما فکر می کردید ما مثلا ضد انقلابیم. درحالیکه از اول ما در این انقلاب بودیم و گفتیم او برود یک حکومت درست و حسابی سرکار بیاید. نمی خواستیم شاهد این همه بی عدالتی و قتل و برباد رفتن خانمان ها بشویم. حال که آتش به شما نزدیک شده سوزش آن را حس می کنید وفریادتان بلند شده و دوریالی تان افتاده است. وگرنه ما سالهاست میگفتیم چی میخواستیم چی شد.

  10. سبز گفت:

    جانا سخن از زبان ما ميگوئي.

  11. ناشناس گفت:

    آقای زیباکلام : یک مطلب را فراموش کردید که این دولت بهترین دولت صد سال گذشته بوده و کشور را از دو قطبی بودن و از شر اصلاحات نجات داده .

  12. فرهاد گفت:

    شير مادرت حلالت باشه دكتر زيبا كلام.

  13. من میدونم گفت:

    کاملا با دکتر زیبا کلام موافقم.
    با کاربری بنام ((حسام)) هم موافقم.

  14. پروین گفت:

    افرین بر اقای زیبا کلام که اغلب کلام زیبا بر زبان می راند .قدرت و ثروت و همه ایران دربست در اختیار اقایان اصول گرا می باشد. کاش یک جو عرضه
    داشته باشند و یک جواب دندان شکن به فقط همین حرفهای زیبا کلام بدهند. البته جواب دندان شکن نه مشت دندان شکن!!
    میدانید! همه شما ها از بزرگ و کوچک اگر جمع شوید قادر نخواهید بود سوالات یک ادم معمولی مثل من را جواب دهید.شما اصول گراها فقط
    قادرید سوال گرها را بکشید. با شعار نجات دین حسین(ع) بهترین دنباله روهای حسین(ع)را میکشید.امام حسین بر علیه یزید قیام کرد و شمشیر
    کشید و کشت و کشته وشهید شد اما شما بر علیه کسانی که در روز عاشورا بدون شمشیر بر علیه این حاکم نادان شعار دادند و حسینی عمل
    کردند اتش گشودید واکنون او را منحرف می خوانید و با پررویی تمام از مردم می خواهید به شما رای دهند. واقعا خیلی رو دارید!!!
    چرا می خواهید این کشور را نابود کنید ؟مگر شماها انسان نیستید؟ وجدانتان چه شده است؟
    بخدا سوگند که من فکر می کنم شاهان قاجار خیلی بیشتر از شماها به این کشور دل سوزانده اند و در تاریخ نام شما اصول گرایان به عنوان
    بدترین حاکمان ایران نوشته خواهد شد. با این کارتان شما ها حتی پرروتر از احمدی نژاد هم هستید!!

  15. رضا گفت:

    استاد زیباکلام مواظب باش برادر مگه اقای رییس دانا رو یادت رفته همین امشب میبرنت ها

  16. سبزه قبا گفت:

    البته خوانندگان محترم مجازاند که در این نوشتار هر جا نام اصولگرایان را دبدند به جای آن از نام مقام ولی بصیر استفاده کنند که البته به حقیقت نزدیک تر است.

  17. ناشناس گفت:

    اصول گرایان (البته معنی این کلمه را تا کنون متوجه نشده ام) هم به نان و آب رسیدند و مردم (غیر خواص=عوام) هنوز اندر خم یک کوچه اند.

  18. ناشناس گفت:

    اگر همه دنیا جمع میشدند که ایران را نابود کنند نمیتوانستند این کاری که این اقا انجام داد را انجام بدهند.آن هم بدون هزینه و لشکر کشی.هنوز تخریبی که انجام داده است نمود نکرده است.آینده نشان خواهد داد که این ها که بودند و چه کردند و پشت پرده آن ها چه کسانی بوده اند.

  19. ناشناس گفت:

    moteshakeram aghaye zibakalam, vaze iran,e aziz hamin ast ke bayan farmoodid.

  20. ناشناس گفت:

    nice

  21. ناشناس گفت:

    كلامتان زيبا بود، اما سكوتتان در مورد سرمنشاء اصلي اين گرفتاري‌ها خيلي با اتيكز آكادميك انطباق ندارد و نشان مي‌دهد همه‌ي ما ايرانيان سر و ته يك كرباسيم!

  22. محسن گفت:

    زنده دانشگاهيان واساتيد شجاع ان

  23. ناشناس گفت:

    درود بر این کلام زیبا
    اما صد حیف که چون تویی دراین ملکت جایی نیست…. این ملک جای جاهلان است

  24. ناشناس گفت:

    درورد بر این کلام زیبا….
    ولی صد حیف که برای چون تویی درین ملکت جایی نیست…. این ملک و ملک جای جاهلان است…..

  25. ایرانی سبز گفت:

    همه چیز را گفتی اینرا نگفتی که بزرگترین حامی و طرفدار پر و پا قرص احمدنژاد کی بود … رفسنجانی یار دیرینش را بخاطر او کنار زد و علنا در نماز جمعه مشهورش گفت نظر احمد نژاد به نظر او نزدیکتر است حتی قبل انتخابات غیرمستقیم در سخنرانی اش گفت که مردم به او رای بدهند .مدام با حکم حکومتی اش نظر مجلس را بخاطر احمد نژاد عوض کرد بارها حکم حکومتی در دفاع از احمدنژاد داد.کاری کرد که هیچکس جرات انتقاد از احمدنژاد نداشته باشد.بیانیه میرحسین موسوی بعد از عاشورا را یادتان هست؟موسوی به همین مطلب اشاره کرده بودکه از دولت حمایت نشود اگر دولت کارامدی باشد باید خودش بدون حمایت یک پدر بتواند امور را به نحو احسن اداره کند.ولی کی به حرف موسوی گوش کرد؟… بعد سراغ بقیه اصولگرایان برویم.خوب میدانیم که در این مملکت دیکتاتوری برقرار است ….فساد اینجاست.بیاد بیاوریم شعارهای مردم را که ابتدا روی احمد نژاد زوم بود ولی بعد تبدیل شد به مرگ بر دیکتاتور.مردم فهمیدند مشکل از کجاست.دیکتاتوری مشکل ماست.

  26. ناشناس گفت:

    نظر آقای زیبا کلام کاملا صحیح است ,اما آقای زیبا کلام! شما در این دوسال انگار از دنیای رسانه کاملا به دور بوده اید, خیلی ها نظر دادند حرف زدند انتقتد کردند, مصاحبه کردند اما شما به عنوان یک نخبه انگار غایب برگی بودید. حال که به نظر میرسد نظام از جریان دور و بر و حتی خود احمدی نژاد برگشته انتقادتان شروع شد؟ خسته نباشد احتمالا بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری دهم کتاب قطوری خواهید نوشت!!

  27. حبیب تبریزیان گفت:

    جناب دکتر زیبا کلام!
    اگر قرار باشد تاریخ … در یک کلمه تعریف کنیم، آن کلمه «سقوط» است. سقوط ارزش پول ملی، استاندارد زندگی، اخلاقیات شخصی و مدنی، مسئولیت پذیری، حرمت زن و بچه، جایگاه بین المللی، ارزش مدارک تحصیلی، ارزش جان انسانها، حقوق اجتماعی و سیاسی، امنیت اجتماعی، جانی و مالی، رشد اقتصاد و اشتغال، جایگاه علمی، حتی ارزش پاسپورت هایی که در دست داریم و…. این لیست را همچنان میتوان ادامه داد.
    کسی هست که بگوید ما در چه زمینه ایی سقوط نکرده اییم؟…
    بانگ برداریم! کی خلق جهان!
    نیست ایران کشور افسانه رنگ کامکاران.
    کشور زجر است وزندان است و تیرباران.
    بانگ برداریم!
    تا کی آخر خون گلرنگ جوانان !

    جاری شود بر خاک ایران!
    جناب دکتر زییبا کلام!
    اولاً از این یاداشت بسیار مستدل و مستندتان حظ کردمو دستتان درد نکند.
    اما!
    شما کتابی بنام «چگونه ما، ما شدیم» را نوشته ایید و در آن به درستی نقش حمله و هجوم اقوم آسیایی مجاور به کشورمان را، در گسست توسعه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی اش(تاریخی اش) شرح داده ایید. ولی با کمال تأسف نقش حمله اعراب… را از قلم انداخته و یا به عمد نا دیده گرفته ایید. …
    جسارتاً، توصیه من بشما اینست که آن کتاب را نقادانه بازنویسی کنید و تاریخ این سی دوساله را نیز بدان افزده و تیتر آن را هم از « چگونه ما ما شدیم» به « چگونه ما چنین بد بخت شدیم» تغیر دهید.
    اگر ایرانی هستید بحکم ایرانییت و اگر مسلمان هستید بحکم دینیت، شما این وظیفه را دارید. شاید سرمشقی باشد برای دیگران تا این تابوی مهیب و این تقدس آفرینی نا سزاوار تاریخی/ سیاسی را بشکنند و خود و ملت را از یک افسون تاریخی آزاد سازند.

  28. مهدی گفت:

    آقا حسام ممنون از نظری که دادید.من هم مثل شما متولد بعد از انقلاب هستم و اونقدر دلم خونه از اقدامات جناب پروفسور کبیر آقای احمدی نِِژاد ! که حد نداره.نه فقط ایشون بلکه کلا جناح به اصطلاح اصول گرا که آخرشم نفهمیدم از کدوم اصول تبعیت دارند.اقدامات اینها آنچنان ریشه دین رو در ذهن و دل جوونهای نسل ما داره میسوزونه که فکر نکنم نظیرش در تاریخ وجود داشته باشه.مثل همین طرح عفاف و حجاب!! که فقط منتظرم ببینم با تموم شدن این طرح بالاخره رضا خان در کشف حجاب موفق تر بوده یا اینا !
    اما در خصوص ولایت فقیه یک بحثی رو مطرح کردی که لازم دونستم به عنوان یه هموطن و دوست باهات در میون بزارم.اینطور نیست که تبعیت از ولی فقیه به معنی تعطیل کردن عقل باشه! همونطور که در قرآن مردم رو به تفکر امر کرده در عین حال آیه “اطیعوالله و اطیعوالرسول و اولی الامر منکم” رو هم مطرح میکنه.یعنی ” از خداوند و از رسول و از جانشینانش تبعیت کنید” که جانشینانش میشن امام های بعد از ایشون تا میرسه به امام زمان(عج) که ایشون فعلا غایب هستن و به گفته خود ایشون باید از یک فقیه تبعیت داشته باشیم.علتش هم مشخصه.وقتی که من مهندسم و شما هم حتما حرفه و مهارتی دارید که به احتمال زیاد علوم حوزوی نیست.اکثر مردم هم به همین شکل هستن.پس جامعه مسلمون ها برای اینکه از هم گسیخته نشه و در مسیر دینی خودش بتونه حرکت بکنه نیاز به یک دید جامع و وسیع داره که قراره ولی فقیه این کار رو انجام بده.پس این منافاتی با عقل نداره.تصمیم گیری های شخصی رو آدم خودش میتونه انجام بده ولی وقتی قرار شد یه تصمیم روی کل جامعه تاثیر بزاره دیگه اینجا باید رهبر اون جامعه اون تصمیم رو تایید کنه.حالا دیگه بماند که صحبت ها و حتی دستورات آقای خامنه ایی رو تقریبا کسی درست و حسابی گوش نمیکنه و شاید حتی یکی از دستورات ایشون تا حالا عملی نشده! همه فقط حرف میزنن که جانم فدای رهبر! توی حرف اینو میگن ولی توی عمل کار خودشونو میکنن.اینه که جمعه ما پیشرفت خیلی خیلی ضعیفی داره و حتی خیلی جاها هم عقب گرد داشته…متاسفانه

  29. بامداد گفت:

    اقای زیباکلام به عنوان یک روشنفکر واندیشمندسیاسی شما در شش ساله گذشته کجا بودید.وقتی صدها نفر بازداشت وروانه زندان شدند شما کجا بودید.

  30. ناشناس گفت:

    همه خوب می گن اما عمل نمی کنند. دکتر زیباکلام شما هم 8 سال در قدرت بودی اما وضع همین بود

  31. ناشناس گفت:

    اقای زیباکلام اینان که در راس دولت هستند باید جوابگوی مشکلات اقتصادی اخلاقی و فرهنگی که در این شش سال بوجود امده باشند و فرا فکنی دردری از انها دوا نخواهد کرد

  32. ناشناس گفت:

    صادق جون مهم اینه که نظرش نزدیک به بعضیاست.حالا مدیریتش رو نمی دونم.اما می دونم سالها پیش پیرمردی به مخالفان میر حسین گفت شما نمی تونید یه نونوایی رو اداره کنید.حالا دیدید.اینم از کیفیت نونهامون بقیه پیشکش.اما مهم اینه که نظرش به نظر بعضیا نزدیکه.برنامه توسعه میخوای چیکار!

  33. سبزی گفت:

    استاد عزیز
    همه اینها نشانه های فاشیسم هست نه اصول گرایی
    یک خدای زمینی درست کردن که با تعریف و تمجید اونو چاقش می کنن، خودشون هم دارن سرمایه های مملکت رو بالا میکشن

  34. Reza az Hamburg گفت:

    aghaye zibakalam ,mamnoon az serahate kalam va hesse vatan parastiye shoma

  35. دانشجوی سابق شما گفت:

    اقا جان هر ملتی لایق حکومتی است که دارد.روسو

  36. محمد جعفر گفت:

    وقتی قرار شد ولایت مطلقه فقیه همه کاره باشد دیگر اصولگرا و اصلاح طلب و …… چه میتوانند بکنند ؟چون که صد آ ید نود هم پیش ماست !!
    ولایت فقیه هماهنگ کننده سه قوه است اما ایشان مستقیم در انتخابات دخالت کرده و از یک کاندیدا حمایت کردند و قبل از شورای نگهبان انتخابات را تایید کردند .به نظر بنده از این پس دسته بندی سیاسی باید به طرفداران آ قای خامنه ای ( نه ولایت فقیه ) و مخا لفا ن وی خلاصه شود

  37. ناشناس گفت:

    ‫امام گفت عرضه اداره یک نانوایی را هم ندارند….

  38. ناشناس گفت:

    احمدي نزاد دستپخت خاتمي و اصلاح طلبان نبود همه بايد بدانند که بعد از انتخابات مجلس ششم اصولگرايان در تمامي سطوحشان تصميم به تضعيف اصلاح طلبان کردند انان با پشتوانه رهبري و صدا و سيما و قوه قضائيه و روحانيت دولتي هر کار اصلاح طلبان را عقيم کردند تا همه مردم به اين نتيجه برسند که اصولگرايان ميتوانند حکومت بدون بحران براي مردم به ارمغان بياورن و اقتصاد مردم رزا اباد کنند و اين حکومت فعلي دستپخص اصولگرايان…

  39. امير گفت:

    دلم بسيارتنگ است میرحسین جان به سخنانت تاکی پرده نشين باشي

  40. ناشناس گفت:

    می شود بگوییم: غلط کردیم؟ بخدا دیگر “انقلاب نمی کنیم!

  41. نا شناس گفت:

    تا وقتي در اين طرف هيچ كس هيچ كس را قبول ندارد همين است وحدت عمل حول يك شخصيت مثل خاتمي ميتواند به او قدرت چانه زني بدهد أيا مرد م و گرو ه هاي لهستان و افريقاي جنوبي هم با لخ واسا و ماندلا وقتي كه بارژيم كمونيستي و اپارتايد به معامله ميپرداختند تا امتيازي بدهند و امتيازي بكيرند اين گونه رفتار ميكردند؟اين رفتار لجام گسيخته حاكميت كه اقليت ناچيزي إز مردم إز ان حمايت ميكنند حاصل فعاليت هاي ضد ونقيض اكثريتي است كه به شدت در حال خنثي كردن يكديگرند.

  42. اسلام گرای میهن دوست گفت:

    مثل همیشه عالی بود دکتر

  43. عطا گفت:

    آقای زیبا کلام: پس نقش آقای خامنه ای چه بوده اگر نقد مینویسی بدون ترس و با شجاعت بنویس -و ای کاش اقایان نصف وقتی را که برای فرمول نویسی 3+1 و 7+8 و 5+4+3 انهم برای پیروزی در انتخاباتی که کلید پیروزیش تمام و کمال دست خودشون هست را برای پیگیری (نه مشکلات مردم )بلکه برای اجرای مصوبات خودشون که هیچ یک را الحمدالله احمدی نژاد اجرا نکرد میگذاشتند.بقول اقای مطهری همان شاخه دفتر رهبری برازنده امثال چنین مجالسی هست

  44. محسن گفت:

    سلام جناب زیبا کلام
    قابل توجه اینکه چند روز پیش برای کاری به شهرداری مراجعه کردم فردی مثلا بعنوان ارباب رجوع (منظور از مثلا ارباب رجوع اینکه فعلا ملت برده هستند و ارباب کسی دیگر)
    میگفت هر چقدر دوست دارید فحش خواهر و مادر به من بدهید ولی کار مرا را بیندازید خلاص کنید
    مرد حسابی تو هم شدی مثل بقیه ما این وضع را نمیخواهیم تو داستان حسین کرد تعریف میکنی

  45. p گفت:

    I agree 100%

  46. محمد گفت:

    جناب آقاي زيبا كلام خيلي زود متوجه اوضاع مملكت شد ه ا يد!!بجزنمايندگان دوره اول مجلس هيچ دوره اي نمايندگان واقعي مردم نبوده اند

  47. محمد گفت:

    جناب آقاي زيبا كلام خيلي زود متوجه اوضاع مملكت شديد!!!بجز نمايندگان دوره اول مجلس هيچ دوره اي نمايندگان واقعي مردم به مجلس راه پيدا نكردند (بدليل نظارت شوراي نگهبان)

  48. دلسوز گفت:

    حرف دل ما بود آقای زیبا کلام عزیز،
    اما آیا گوش شنوایی و چشم بینایی باقی مانده است؟

  49. ناشناس گفت:

    بله اون افرد باید جواب بدن که گویا نظرشان وحی بود بر مردم. اونهایی که گویا پدر مردم هستند و مردم نیز جماعتی یتیم. تک تکشان که منتقدان را فریب خورده و فتنه گر نام نهادند باید جوابگو باشند

  50. د- ك گفت:

    در جريان شنود تلفني شهروندان غربي يك روزنامه كه قدمت بيش از صد ساله دارد به تعطيلي كشيده ميشود و…… ولي در مملكت ما كه
    حاكمانش دم از اسلام ميزنند به خصوصي ترين زندگي مردم دخالت كه چه عرض كنم هجمه ميبرند و خود شاهد بوده ام گيس زنان اين مرز و بوم را
    گرفته و با توهين و نا سزا به بيدادگاه ميبرند كه چرا گفته اي مرگ بر ديكتاتور . حقيقتا مرگ بر ديكتاتور كه روي يزيد را سياه كرد