سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » انتقاد امام جمعه تبریز از گرانی ها در حضور رئیس دولت...

انتقاد امام جمعه تبریز از گرانی ها در حضور رئیس دولت

چکیده :گزارش‌هايی که در مورد گرانی پيش آمده در قبض گاز و برق به ما می‌رسد که موجب گلايه‌هايی از سوی مردم به ما شده است که به تبع اين گرانی‌ها ساير اجناس نيز با افزايش قيمت نيز روبرو بوده به همين دليل از مسئولين می‌خواهيم که به اين مسائل رسيدگی کنند....


امام جمعه تبریز، در حضور رئيس دولت، از افزايش قيمت‌ها در زمينه قبوض گاز و برق گلايه کرد.

به گزارش فارس، مجتهد شبستری نماينده ولی فقيه در استان و امام‌جمعه تبريز طی سخنانی در مراسم افتتاح مجتمع فولاد عجب‌شير و بناب با اشاره به اجرای هدفمند‌کردن يارانه‌ها گفت: گزارش‌هايی که در مورد گرانی پيش آمده در قبض گاز و برق به ما می‌رسد که موجب گلايه‌هايی از سوی مردم به ما شده است که به تبع اين گرانی‌ها ساير اجناس نيز با افزايش قيمت نيز روبرو بوده به همين دليل از مسئولين می‌خواهيم که به اين مسائل رسيدگی کنند.

وی با بيان اينکه در حضور رئيس‌ دولت از وزير بازرگانی خواهش می‌کنيم که اين موضوع گرانی گاز و برق را در کميته هدفمندی مطرح کند، اظهار داشت: از جانب مردم آذربايجان بگوييد که اين افزايش قيمت در گاز و برق روند زيادی داشته که اميدواريم شيب معتدلی را در پيش بگيريد چرا که افزايش قيمت گاز و برق، افزايش قيمت ساير اجناس را نيز به دنبال دارد.

نماينده ولی فقيه در استان آذربايجان شرقی با اشاره به حدود تورم در بحران اقتصاد جهانی تأکيد کرد: مردم توجه زيادی به اين موضوعات ندارند از اين رو خواستار در پيش گرفتن سياستی تعديلی در افزايش قيمت گاز و برق هستند.

شبستری همچنين يادآور شد: متوليان مساجد نسبت به افزايش قيمت گاز گله دارند که ما جوابی برای آنها نداريم بنابراين اگر اين موضوع اصلاح شود از شما ممنون می‌شويم.


7 پاسخ به “انتقاد امام جمعه تبریز از گرانی ها در حضور رئیس دولت”

  1. ناشناس گفت:

    این آقا هنوز نمی داند مسئول گرانی آب و برق “وزیر بازرگانی” نیست؟ مملکته درست کردن؟

  2. پروین گفت:

    بنده از طرف چوپان دروغ گو به جناب نماینده ولی فقیه قول می دهم که همه چیز مثل زمان شاه ارزان شود. جناب نماینده ولی فقیه!! ببخشید مثل
    اینکه شما زیاد هم ادم متوقعی نیستید و به همان اصلاح قیمت کاز مسجد محل هم راضی می شوید! من اولش تعجب کردم ولی با خواندن ختم
    کلام شما اطمینان پیدا کردم که شما اصلا ادم متوقعی نبوده و همان یک قلم مسجد باید کافی باشد.چراغی که به مسجد رواست به خانه حرام
    است(مگه نه!!) جناب اقای شبستری شما تا زمانی که از جیب ملت خرج می کنید هرگز درد مردم را احساس نخواهید کرد ودرخواست شما از
    رئیس دولت هم فقط یک جوک خنده دار است. البته باز نگران نباشید کسی حال خندیدن ندارد وفقط پوزخند تلخ1

  3. رهگذر گفت:

    واقعا متاسفم . دقت کنید می گوید طبق گزارش های رسیده ! یعنی این آقا اعتراف می کند که بنده پول قبض آب و برق و گاز را نمی دهم !!!!!!!!

  4. تبريز گفت:

    ايشان چطور جرات دارند به دولت امام زمان اعتراض كنند

  5. سبزه قبا گفت:

    آفرین به نماینده ولی فقیه که این چند جمله را برای کم کردن پول گاز و برق مسجد کردند. مردم را هم در نظر ندارند که چه سختیهایی میکشند و چه فشاری برای افزایش قیمت همه ی کالاها و خدمات تحمل میکنند.
    امیدواریم یک روزی هم گزارشاتی هم به ولی فقیه برسد مثل اینکه گزارشات فقط به نمایندگانشان میرسد. برای همین ایشان در این موارد نظری ندارند. آقای نماینده ولی فقیه توجه داشته باشند که این دولت دست نشانده و تایید شده ی همان ولی فقیهی است که شما از او انتقاد میکنید. برای این کار اجازه گرفته اید؟

  6. عبد گفت:

    ميخاد اسمش تو روزنامه چاپ بشه وبس دلش خوشه ؟

  7. ناشناس گفت:

    اولا:این اقای امام جمعه بعدازقهر11روزه انتقادمی کنندیعنی تازمانی که رییس دولت باهاشون بودهیچی نمی گفتندیعنی حق مردم هیچ نمی ارزد دوما:اقای امام جمعه شما چه تلاشی می کنید برای مردم؟؟فقط صحبت؟؟فقط تعریف ازدوستان وحمله به غیرخودی ها؟؟ دست های شما وامثالتان ازدست یک نوزادهم لطیف ترهست