سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

پلیس: عضویت در فیس‌بوک جرم نیست

چکیده :براساس قانون جرایم رایانه‌ای موضوعی به اسم مجازات افراد به دلیل عضویت در فیس‌بوک وجود ندارد و حتی اگر افراد از طریق فیس‌بوک اطلاعاتشان مورد سوء استفاده قرار گیرد و به دادسرای جرایم یارانه‌ای مراجعه کنند، شکایت آنان مورد پیگیری قرار می‌گیرد اما هیچ‌گاه با این افراد به عنوان متهم برخورد نمی‌شود و بر این اساس عضویت در فیس‌بوک جرم نیست مگر آن که افراد بخواهند از این فضا سوءاستفاده کنند....


سرهنگ تورج کاظمی گفت: موضوع هکرها یک موضوع جدید در دنیا مجازی نیست اما با توجه به راه‌اندازی پلیس فتا یک گروه خاص اقدامات هکرها را پیگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی با اعلام اینکه شناسایی هکرها از سوی پلیس در حال انجام است،‌ گفت: تاکنون بیش از 100 هکر در کشور شناسایی شدند و در مجموع میانگین سنی هکرها بین 18 تا 25 سال است.

کاظمی اضافه‌کرد: اخاذی از جمله جرایمی است که از سوی هکرها مورد توجه قرار می‌گیرد بطور مثال هکرها با هک کردن برخی از سایت‌ها اقدام به اخاذی از صاحبان آن می‌کنند که البته این‌گونه جرایم در کل دنیا متداول است.

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا درباره عضویت در سایت فیس‌بوک نیز اظهارکرد: براساس قانون جرایم رایانه‌ای موضوعی به اسم مجازات افراد به دلیل عضویت در فیس‌بوک وجود ندارد و حتی اگر افراد از طریق فیس‌بوک اطلاعاتشان مورد سوء استفاده قرار گیرد و به دادسرای جرایم یارانه‌ای مراجعه کنند، شکایت آنان مورد پیگیری قرار می‌گیرد اما هیچ‌گاه با این افراد به عنوان متهم برخورد نمی‌شود و بر این اساس عضویت در فیس‌بوک جرم نیست مگر آن که افراد بخواهند از این فضا سوءاستفاده کنند.

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا گفت: هر اقدامی که موجب هک حرمت و حیثیت افراد در فضای فیسبوک شود جرم محسوب می‌شود و افراد اگر در فیس‌بوک اقدام به توهین و افترا به مقامات دولتی یا افراد خاص و هر شخصی که خسارت و توهینی به فرد دیگر وارد کرده باشد، مرتکب جرم شده است.

کاظمی افزود: بیشترین جرایمی که در فیس‌بوک رخ می دهد سوء استفاده از اطلاعات شخصی افراد است.


7 پاسخ به “پلیس: عضویت در فیس‌بوک جرم نیست”

  1. رسول گفت:

    شمع روشن کنید گاوی گوسوفندی شتری قربانی کنید بالاخره یک بار هم شنیدیم که یکی از آقایان بگوید فلان کار جرم نیست

  2. حسین شیرازی گفت:

    نیروهای امنیتی میدانند که یکی از جاهایی که میتوانند براحتی اطلاعات مورد نظر در مورد اشخاص رو بدست بیارن فیس بوکه به همین دلیل خیلی موزیانه دارن تشویق به ثبت نام در فیس بوک میکنن
    در فیس بوک فقط اسم مستعار.
    یکی از دوستام به جرم حمایت ازمیرحسین تو صفحه فیس بوکش
    براش حکم بریدند
    من خودم هم بازپرسم تو اداره اطلاعات مدام کنجکاوی میکرد که فیس بوکم داری؟!
    پس براشون مهمه
    یاحسین میرحسین

  3. ناشناس گفت:

    به نظرتون چن روز دیگه تکذیب می شه؟

  4. ناشناس گفت:

    ولی فیلتره

  5. ramin گفت:

    از پلیس کشورمان کمال تشکر را داریم که باتوم را به کمر بسته اند و در ما تحتمان نمی کنند

  6. از بورکینا فاسو گفت:

    والله هیچ جای دنیا این کارها و اعمالی که شما جرم حساب می کنید و به مردم گیر میدهید عمرا جرم نیست. این جرم ها ساخته و پرداخته خودتان است چه رسد به فیس بوک. معلومه که استفاده از اینترنت وب، داشتن وب نوشتن در وب به این و اون ای میل فرستادن سینما رفتن گردش و تفریح لباس پوشیدن. خندیدن هیچکدام از این کارها بین آدم های متمدن دنیا جرم نیست.

  7. ناشناس گفت:

    این حرف خیلی معنا داره ها اگه خوب برین تو بحرش
    حکایت این بچه کوچیکاست که مثلاً میرن یواشکی شکلات می خورن و بعدش به مامانشون میان میگن: مامان راستی ما شکلات نخوردیم ها.
    اینم همین حکایته که حضرات میگن فیس بوک جرم نیست ها……..!!!!