سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احتمال افزایش قیمت بنزین تا 1100 تومان...

احتمال افزایش قیمت بنزین تا 1100 تومان

چکیده :در سال جاری و در سه ماه پایانی سال اگر دولت قیمت برخی از حامل‌های انرژی مانند بنزین را تغییر دهد و بنزین 400 تومان را به 700 تومان برساند و احیانا بنزین 700 تومان را با قیمت 1100 تومان عرضه کند درآمد بیشتری را به دست خواهد آورد و این درآمد بیشتری که دولت کسب می‌کند برای دوبخش هزینه می‌شود؛ یکی تولیدکنندگان و دیگری بخش سلامت....


رییس کمیسیون طرح تحول اقتصادی مجلس با اشاره به پیش‌بینی مجلس مبنی بر اینکه دولت نمي‌تواند درآمد 40 هزار میلیاردی حاصل از اصلاح قیمت‌ها داشته باشد، گفت: امسال با 73 و نیم میلیون نفر کسانی که برای گرفتن یارانه ثبت‌نام کردند باید 40 هزار میلیارد تومان فقط به خانوار‌ها داده شود. ولی درآمدی که از اصلاح قیمت‌ها به دست مي‌آید 27 هزار میلیارد تومان است. بنابراین یک فاصله وجود دارد بین درآمدی که به دست می‌آید و پرداخت‌‌هایی که فقط به مردم می‌خواهد صورت بگیرد.

به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا مصباحی مقدم ادامه داد: دولت علاوه بر پرداخت به مردم، وظایف دیگری هم داشت و آن هم اینکه باید 30 درصد درآمد حاصل از اصلاح قیمت‌ها را به بخش تولید اختصاص می‌داد.

نماینده تهران اظهار کرد: مجلس برای اینکه 40 هزار میلیارد تومان را تامین کند اعلام کرد 80 درصد درآمد ناشی از اصلاح قیمت‌ها، برای تامین یارانه نقدی اختصاص پیدا کند و معادل 20 درصد آن که 10 هزار میلیارد تومان می‌شود به تولید اختصاص پیدا کند.

مصباحی‌مقدم اضافه کرد: در سال جاری و در سه ماه پایانی سال اگر دولت قیمت برخی از حامل‌های انرژی مانند بنزین را تغییر دهد و بنزین 400 تومان را به 700 تومان برساند و احیانا بنزین 700 تومان را با قیمت 1100 تومان عرضه کند درآمد بیشتری را به دست خواهد آورد و این درآمد بیشتری که دولت کسب می‌کند برای دوبخش هزینه می‌شود؛ یکی تولیدکنندگان و دیگری بخش سلامت.

مصباحی‌‌مقدم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حجم نقدینگی حدود 300 هزار میلیارد تومان شده و تورم هم بر اساس برآورد بانک مرکزی 15 تا 20 درصد اعلام شده است و آیا این موضوع با هدفمندی یارانه‌ها ارتباط دارد، گفت: تورم نقطه به نقطه بین 15 تا 20 درصد برآورد شده است و نه اینکه تورم سالانه این میزان باشد. اما افزایش حجم نقدینگی به هدفمند کردن یارانه‌ها ارتباط پیدا نمي‌کند. هدفمند کردن یارانه‌ها سبب جابه‌جایی نقدینگی می‌شود و در خلق نقدینگی اثری ندارد.

رییس کمیسیون طرح تحول اقتصادی مجلس ادامه داد: این افزایش نقدینگی ناشی از تزریق ریال، معادل دلاری است که بانک مرکزی آنها را به مالکیت خود در مي‌آورد.


یک پاسخ به “احتمال افزایش قیمت بنزین تا 1100 تومان”

  1. ناشناس گفت:

    متن سخنان رهبر در نماز جمعه 29 حرداد 88 که در روزنامه کیهان مورخ 30 خرداد 88 منتشر گردید
    بخوانید و قضاوت کنید که میر حسین چه مطالبی رو در آن زمان پیش بینی نمود و او را خائن خطاب کردند اما در حال حاضر همه به درستی آن اذعان دارند
    حضرت آيت الله خامنه اي ادامه مناظره ها در سطوح مديريتي را خوب و ضروري دانستند و افزودند: بايد با حذف عيوب و نكات منفي مناظره ها، آنها را ادامه داد تا همه افراد و مسئولان خود را در معرض نقد و انتقاد و پاسخگويي ببينند.
    رهبر انقلاب اسلامي، در تبيين نكات منفي مناظره ها، به ايجاد كدورت و كينه، تكيه بر شايعات، ضعف جنبه منطقي مباحث و احساساتي و عصباني شدن طرفين مناظره اشاره كردند و با ابراز ناخرسندي از اين عيوب افزودند: متأسفانه برخي مواقع مناظره ها حالت تخريبي پيدا مي كرد و به سياه نمايي افراطي خدمات دولت فعلي و در مقابل، سياه نمايي عملكرد دولتهاي قبلي كشيده مي شد و در ميان طرفداران نامزدها التهاب و نگراني ايجاد مي كرد.
    حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها افزودند: يك طرف به رئيس جمهور قانوني كشور، صريحترين و خجالت آورترين اهانتها و تهمتها را بيان مي كرد و با پخش كارنامه هاي جعلي براي دولت، رئيس جمهور متكي به آراي مردم را دروغگو، خرافاتي و رمال مي ناميد و اخلاق و قانون و انصاف را زير پا مي گذاشت و طرف ديگر هم، با اقداماتي مشابه، كارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را كمرنگ جلوه مي داد و شخصيتهايي كه عمرشان را در راه نظام صرف كرده اند زير سؤال مي برد و اتهاماتي را كه در مراجع قانوني اثبات نشده است بيان مي كرد.