سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هاشمی رفسنجانی: فریب مردم توسط صاحبان قدرت با توجه به دستورات دینی با هر توجیهی مذموم است...

هاشمی رفسنجانی: فریب مردم توسط صاحبان قدرت با توجه به دستورات دینی با هر توجیهی مذموم است

چکیده :آیت الله هاشمی رفسنجانی با انتقاد از سیاسی کاری های اخیر پیرامون اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها گفت: فریب مردم توسط صاحبان قدرت با توجه به دستورات دینی با هر توجیهی مذموم است و صاحبان قدرت باید تلاش کنند که همواره با صداقت با مسائل مواجه شوند....


آیت الله هاشمی رفسنجانی با انتقاد از سیاسی کاری های اخیر پیرامون اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها گفت: فریب مردم توسط صاحبان قدرت با توجه به دستورات دینی با هر توجیهی مذموم است و صاحبان قدرت باید تلاش کنند که همواره با صداقت با مسائل مواجه شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی؛ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار رئیس شورای سیاست‌گذاری و اعضای شورای سردبیری روزنامه فرهنگ آشتی ضمن اشاره بر اینکه حکومت و مدیریت ؛ ابزاری برای خدمت به مردم و کسب رضایت خداوند است بر اهمیت توجه به خواست و نظرات مردم در جوامع امروزی تاکید کرد و افزود : بر اساس دستور اسلام و سنت پیامبر، اعتماد به مردم بهترین راه اداره امور جامعه است و امروز با گسترش ابزارهای اطلاع رسانی و رشد آگاهی‌های عمومی قدرت مردمی افزایش یافته و هر چه زمان می‌گذرد، این قدرت مضاعف می‌شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه این دیدار ؛ انقلاب اسلامی ایران را پیشتاز حرکت‌های مردمی منطقه دانست و با اشاره به قدرت رسانه‌های دیجیتال و همچنین ابزارهای مدرن اطلاع‌رسانی خاطر نشان کرد : در این فضا اگر زمینه‌های اطلاع‌رسانی رسانه‌های داخلی را محدود کنیم، زمینه برای رشد اخبار کاذب و گرایش به رسانه‌های بیگانه که منافع کشور و نظام جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند، ایجاد می‌شود.

وی همچنین با اشاره به نقش مطبوعات در رشد و اعتلای جامعه، تأکید کرد: ایجاد ضوابط صحیح و مدون به نحوی که چارچوب حدود مطبوعات و حقوق مردم و نظام مشخص باشد، می‌تواند زمینه فعالیت در این حوزه را تسهیل کند.


2 پاسخ به “هاشمی رفسنجانی: فریب مردم توسط صاحبان قدرت با توجه به دستورات دینی با هر توجیهی مذموم است”

  1. ناشناس گفت:

    بنظر من دقيقا.همين است وشاهد هستم از موقيعيكه روزنامه ها را بستند بيندگان ماهواره به اخبار و تفسير بيشتر شده از خنده و برخورد مفسران هم پيداست

  2. ناشناس گفت:

    متن سخنان رهبر در نماز جمعه 29 حرداد 88 که در روزنامه کیهان مورخ 30 خرداد 88 منتشر گردید
    بخوانید و قضاوت کنید که میر حسین چه مطالبی رو در آن زمان پیش بینی نمود و او را خائن خطاب کردند اما در حال حاضر همه به درستی آن اذعان دارند
    حضرت آيت الله خامنه اي ادامه مناظره ها در سطوح مديريتي را خوب و ضروري دانستند و افزودند: بايد با حذف عيوب و نكات منفي مناظره ها، آنها را ادامه داد تا همه افراد و مسئولان خود را در معرض نقد و انتقاد و پاسخگويي ببينند.
    رهبر انقلاب اسلامي، در تبيين نكات منفي مناظره ها، به ايجاد كدورت و كينه، تكيه بر شايعات، ضعف جنبه منطقي مباحث و احساساتي و عصباني شدن طرفين مناظره اشاره كردند و با ابراز ناخرسندي از اين عيوب افزودند: متأسفانه برخي مواقع مناظره ها حالت تخريبي پيدا مي كرد و به سياه نمايي افراطي خدمات دولت فعلي و در مقابل، سياه نمايي عملكرد دولتهاي قبلي كشيده مي شد و در ميان طرفداران نامزدها التهاب و نگراني ايجاد مي كرد.
    حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها افزودند: يك طرف به رئيس جمهور قانوني كشور، صريحترين و خجالت آورترين اهانتها و تهمتها را بيان مي كرد و با پخش كارنامه هاي جعلي براي دولت، رئيس جمهور متكي به آراي مردم را دروغگو، خرافاتي و رمال مي ناميد و اخلاق و قانون و انصاف را زير پا مي گذاشت و طرف ديگر هم، با اقداماتي مشابه، كارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را كمرنگ جلوه مي داد و شخصيتهايي كه عمرشان را در راه نظام صرف كرده اند زير سؤال مي برد و اتهاماتي را كه در مراجع قانوني اثبات نشده است بيان مي كرد.