سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » واکنش به اظهارات اخیر فرمانده سپاه: مگر امام دستور نداد در سیاست دخالت نکنید...

واکنش به اظهارات اخیر فرمانده سپاه: مگر امام دستور نداد در سیاست دخالت نکنید

چکیده :صفحه فیس‌بوک منتسب به حجت‌الاسلام سید حسن خمینی، نوه‌ی بنیانگذار جمهوری اسلامی، به اظهارات سیاسی اخیر سردار جعفری واکنش نشان داد و ضمن اشاره به وصیتنامه امام خمینی (س) و تاکید ایشان بر عدم شرکت نظامیان در امور سیاسی، خطاب به فرمانده سپاه نوشت: "سردار عزیز، مگر شما خود و ارگان وابسته به خود را ملتزم به اصول انقلاب و دستورات امام نمی دانید؟"...


صفحه فیس‌بوک منتسب به حجت‌الاسلام سید حسن خمینی، به اظهارات سیاسی اخیر سردار جعفری فرمانده سپاه واکنش نشان داد و خطاب به او نوشت: “سردار عزیز، مگر شما خود و ارگان وابسته به خود را ملتزم به اصول انقلاب و دستورات امام نمی دانید؟”

صفحه‌ی منتسب به نوه‌ی بنیانگذار جمهوری اسلامی در سایت فیس‌بوک، در واکنش به اظهارات فرمانده سپاه که شرطهایی را برای حضور خاتمی و اصلاح طلبان در انتخابات مطرح کرده بود، ضمن اشاره به وصیتنامه امام خمینی (س) و تاکید ایشان بر عدم شرکت نظامیان در امور سیاسی، نوشت:

سردار عزیز، مگر شما خود و ارگان وابسته به خود را ملتزم به اصول انقلاب و دستورات امام نمی دانید؟
مگر امام اینگونه وصیت نکردندکه:

وصیت اکید من به قواى مسلح آن است که همان طور که از مقررات نظام، عدم دخول نظامى در احزاب و گروهها و جبهه‏ها است به آن عمل نمایند؛ و قواى مسلح مطلقاً، چه نظامى و انتظامى و پاسدار و بسیج و غیر اینها، در هیچ حزب و گروهى وارد نشده و خود را از بازیهاى سیاسى دور نگه دارند. در این صورت مى‏توانند قدرت نظامى خود را حفظ و از اختلافات درون گروهى مصون باشند. و بر فرماندهان لازم است که افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند. و چون انقلاب از همۀ ملت و حفظ آن بر همگان است، دولت و ملت و شوراى دفاع و مجلس شوراى اسلامى وظیفۀ شرعى و میهنى آنان است که اگر قواى مسلح، چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد، برخلاف مصالح اسلام و کشور بخواهند عملى انجام دهند یا در احزاب وارد شوند که ـ بى‏اشکال به تباهى کشیده مى‏شوند ـ و یا در بازیهاى سیاسى وارد شوند، از قدم اول با آن مخالفت کنند. و بر رهبر و شوراى رهبرى است که با قاطعیت از این امر جلوگیرى نماید تا کشور از آسیب در امان باشد.

تکمیل خبر: سایت جماران در خبری، انتساب صفحه سید حسن خمینی در سایت فیس‌بوک به ایشان را تکذیب کرد و نوشت: حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل هیچ گونه صفحه ای در فیس بوک ندارد. همچنین هیچگونه صفحه ای در این شبکه اجتماعی توسط ایشان راه اندازی نشده است.

در واقع نوشته‌ی صفحه‌ی مذکور نیز سخن جدیدی را به آن سید بزرگوار منتسب نکرده بود، جز اینکه موضعی قدیمی و همیشگی از ایشان را در کنار فرازی از وصیتنامه امام راحل منتشر کرده بود.

جالب اینجاست که رسانه‌های وابسته به جریان حاکم، به جای اینکه به تخلف صریح فرمانده سپاه از قانون و وصیت امام بپردازند و درباره‌ی علت عمل نکردن رهبری به توصیه‌ی اکید امام خمینی (ره) سوال کنند، به سید حسن و رسانه‌های منتشرکننده نظر ایشان تاخته‌اند که: چرا نمی‌گذارید سپاه وارد سیاست شود؟!


95 پاسخ به “واکنش به اظهارات اخیر فرمانده سپاه: مگر امام دستور نداد در سیاست دخالت نکنید”

  1. ناشناس گفت:

    جناب آرمان نظر دهنده محترم : یعنی آن زمان که امام منع کردند نظامیان رو در امر سیاست الان دیگه گذشته و باید نظامیان دخالت کنند ؟!!!!!!!!!!!

  2. وصیت امام (سبز) گفت:

    جناب آرمان !! (سایبری)
    به یک بزرگتر بگو معنی “وصیت نامه” را برایت توضیح بده

  3. ناشناس گفت:

    ولایت فقیه وقت آقا هستند و حتما ایشان اجازه داده اند به رییس حزب سپاه !!.حالا ما باید ببینیم و صیت نامه آقا چیست ؟چه اشکالی دارد ما اینهمه حزب داریم سپا ه هم حزب باشه .

  4. محمد رضا گفت:

    درود به سید حسن

  5. با بصيرت گفت:

    اين وصيت كه شما فرموديد مال امام سابق حضرت امام خميني رحمه الله عليه بود كه الكي و يك شبه امام نشد .امام فعلي نه تنها منع نكرده كه ظاهراً تكليف هم فرموده اند.لذا اشكال از جاي ديگري است.كفش دزده را تو مسجد از ترس كفش ها امام كردند ولي طرف باورش شده بخاطر تقوي و زهد زيادش بوده است.براي اين خود كرده فقط همين علما كه اين بلا رو سر مردم آورده اند بايد فكري كنند.

  6. رضا گفت:

    سید بزرگوار .خود خوب می دانی که جد شما وقتی دو عدد لامپ مهتابی خریده بودن امام گفته بود ما یک عدد لازم داریم یک عدد را پس دادن چه کس را با چه کسانی؟ همه می دانند که سپاه کار چاق کن اقتصادی .سیاسی . بی قانونی وفضولی خارج از قانون می باشد . می گفتند انقلاب
    نیروهای خودش را می بلعد .امروزه متوجه می شویم بچه های خط امام توسط همین سپاه از دور خارج شدند خداوندطول عمر با عظت در سلامت
    عطا فرماید

  7. اصلاح طلب گفت:

    مشکل از بالاست…………………….

  8. ناشناس گفت:

    عباس آقا شما با سید حسن چکار داری بچسب به وصیتنامه
    لابد شما هم “مثل بقیه ولایی ها” فوق تخصص سفسطه دارید
    راستی اجنه هم ولایتمدار هستند

  9. يا حسين گفت:

    امام ديگه معني نداره تو اين مملكت فعلا ثروت قدرت مهمه

  10. ناشناس گفت:

    ضمن تایید مطالب اقای حسن خمینی از ایشان در خواست دارم با توجه به وجه قابل قبولی که بین مردم دارند بیشتر در صحنه سیاسی کشور در این شرایط حضور داشته و صریحتر اعلام نظر نمایند خداوند روح بلند امام و پدر بزگوار ایشان حاج احمد اقا را قرین رحمت نماید

  11. ناشناس گفت:

    آرمان عزیز
    این گفنه ها در وصیتنامه امام است !! وصیتنامه یعنی چی ؟

  12. سبزقبا گفت:

    امروز صفین است علی را تنها نگذارید
    امروز کربلاست حسین را تنها نگذارید
    فردا توبه هم کنی اما بدان علی و حسین را تنها گذاشتی!

  13. ناشناس گفت:

    مشكل مملكت ما اين است كه رهبري، مصباح يزدي را مقتداي خود قرار داده است:

    مصباح یزدی: سپاه تنها نهادی است كه تمام نیازهای كشور را بر طرف می كند
    جــرس: مصباح یزدی با ادعای اینکه “حفظ همه دستاوردهای نهاد ها و دستگاه ها به عهده سپاه است و بدون وجود سپاه هیچ دستگاهی قادر به انجام وظایف خود در كشور نیست و به واقع كم می آورد”، ادعا کرد “سپاه تنها نهادی است كه تمام نیازهای كشور را برطرف می كند و هر گاه به آن احتیاج باشد، در صحنه حاضر است. تا جایی كه انقلاب بدون وجودش قادر به ادامه حیات نیست و قوام و استواری ولایت فقیه بر عهده سپاه است.”

    به گزارش ایسنا، محمد تقی مصباح یزدی، عضو مجلس خبرگان، در دیدار با پاسداران سپاه موسوم به «علی ابن ابیطالب»، ضمن تبریك روز پاسدار گفت: نهادی در جامعه ما وجود دارد كه نه تنها از جامعه محافظت كرده، بلكه به طرز هنرمندانه ای كمبود های دیگر نهاد ها را در زمینه های فرهنگی، سیاسی، اخلاقی، اجتماعی، بهداشتی، عمرانی و… جبران كرده و بال ولایت است.

    مصباح همچنین اظهار عقیده کرد: سپاه نهادی است كه هم خطرهای دشمن را دفع می كند و هم با گرفتن گوشه های زمین افتاده از كار كشور به الگویی برای كار های عمرانی كشور تبدیل می شود . همچنین یاور تام ولایت در تمام زمینه ها است و همیشه در بحران ها و فتنه ها سپر انقلاب است.

    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه افزود: سپاه نهادی است كه با قلب و روح مردم و ولایت پیوند خورده است و تكیه گاه و پناه جامعه و ستون خیمه انقلاب و علمدار ولایت فقیه است .

    وی در ادامه تاكید كرد: این نهاد در سال های قبل از جنگ تحمیلی یاور رهبری خویش بود، در دوران جنگ هم مردانه ایستادگی كرد و جنگید و كارنامه عالی از خود به جای گذاشت؛ نهادی كه پس از جنگ سازندگی و پس از سازندگی به دنبال فرهنگ سازی است.

    مصباح یزدی گفت: سپاه تنها نهادی است كه در مقابل آن هیچ كاری از دست دشمن بر نمی آید و هر جایی به وجودش نیاز باشد، فوری در صحنه بوده و دست ولایت و واسطه فیوض معنوی آن كشور است .

    وی ادعا کرد: “حفظ همه دستاوردهای نهاد ها و دستگاه ها به عهده سپاه است و بدون وجود سپاه هیچ دستگاهی قادر به انجام وظایف خود در كشور نیست و به واقع كم می آورد و پاسداران واسطه های فیض الهی اند و نعمتی كه به متعهدین محكم پاسدار داده شده است، تكلیفی سخت را می طلبد و بار تكلیف سپاه سنگین است .”

  14. تفکر سبز گفت:

    درود بر سید حسن خمینی

  15. ناشناس گفت:

    از باب نصیحه لائمه المسلمین امیدوارم خط آخر را حتما “من خوطب الیه “بخوانند و به وصیت امام عمل کنند وگرنه به گناه بزرگی چون دروغ گرفتارند

  16. سبزینه گفت:

    سید جان چی میگی!؟الان کدوم یکی از وصیت های امام داره اجرا میشه که این دومیش باشه؟فرمان هشت ماده ای؟در راس بودن مجلس؟لجن مال نکردن افراد؟کار برای خدا؟

  17. ناشناس گفت:

    تو این مملکت هیچ کس نه به فکر مردم است و نه هیچ کس به دستورات امام گوش می کند و نه هیچ کس اسلام مدار است منظورم از هیچ کس مقامات دولتی و حکومتی هستند و هرکی سر کار می آید فقط به فکر حفظ قدرت و مقام و پول خود است و این روند ادامه خواهد داشت.

  18. ناشناس گفت:

    اين جونورا كه تا يكي باشو جب ميذاره،فورا” وصله ضد انقلاب بودن رو بهش مي جسبونن حالا خودشون هر كاري ميخوان ميكنن فردا هم براي اين كارشون يه بندي،تبصره اي، ماده اي ميارن كه كارشونو توجيح كنن.

  19. ناشناس گفت:

    روح پر فتوح امام شاد باد که میفرمایند:
    فرماندهان باید پرسنل زیر نظر خود را از ورود بسیاست بازدارند.اما وقتیکه خود فرمانده نظامی رهبری یک حزب و جناح سیاسی را یدک میکشد چگونه میتوان بدنه نیروی انتظامی را از ورود بسیاست باز داشت.من در عجبم چرا حضرت آیتالله خامنه ای مقام معظم رهبری که من از سر سپر دگان ایشان هستم با این صراحت دخالت جعفری در سیاست و زیر پا گذاشتن وصیت مرحوم امام راحل جلو ایشان را نمیگیرند؟

  20. مزدک گفت:

    وقتی سبز ها نگويند شرط ما برای شرکت در انتخابات چيست سردار جعفری ها برای ما شرط تائين می کنند

  21. بابک گفت:

    وای به حال این ملت از دست این همه دروغگویی

  22. dana گفت:

    درود بر روان پاک امام راحل -ای کاشت امام بود و می دید که چه کسانی حرف از فعالیت سیاسی می زنند خیلی جالبه آقای سپاهی باید بگه کی می ونه توانتخابات شرکت کنه! به جمهوری اسلامی کودتای ایران خوش آمدید.

  23. رضا گفت:

    سیدجان ازاینکه مثل جدبزرگوارت حسین(ع) سنگرمبارزه باظلم را ترک نمیکنی کم نظیری وشایسته تقدیر اما مواظب خودت باش که به سرنوشت پدرگرامیت دچار نشوی.

  24. صبور گفت:

    به نظر شما اگه آقای جعفری درسیاست دخالت نکنه پس چکار کنه .آخه آدم بیکار یا باید مثل ما بره تو اینترنت هم هزینه مالی برای خودش زیلدتر کنه هم جون خودش و به خطر بندازه بیکاری همیشه کار دست آدم میده .ایشون هم تو سیاست دخالت می کنه که هم بیکار نباشه هم بقیه روشون حساب کنن یک وقتی از دخالت سپاه در پروژه های اقتصادی کسی نپرسه.

  25. راستگو گفت:

    تکذیب صفجه منتسب به حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در فیس بوک
    http://www.jamaran.ir/fa/NewsContent-id_18179.aspx

  26. ناشناس گفت:

    سلام
    چون راهی دیگر برای ارسال این مطلب نبود لذا ازاین طریق این متن را برای اطلاع دوستان سایت ارسال می کنم :
    با دقت در اخبار یکی دو هفته اخیر متوجه میشویم سناریوی تبدیل جمهوری اسلامی به حکومت و خلافت اسلامی رسماً اعلام و اجرا شده و متاسفانه از طرف جنبش سبزاین موضوع جدی گرفته نشده است.به اخباری از این دست توجه کنید :
    1-آقای لاریجانی رییس مجلس اعلام کرد رهبری به ایشان فرموده در مورد ادغام وزارتخانه ها نظری ندارد و نمایندگان می توانند در این مورد اظهار نظر کرده، مصوبه داشته باشند .
    ایشان چند روز بعد برای تکمیل این معنا رسماً اعلام کرد اگر متوجه شویم مصوبات مجلس بر خلاف نظر رهبری است مصوبه را عوض می کنیم .
    2-لاریجانی دیگر که در راس فوه قضاییه است رسماًاعلام کرده چون رهبری اعلام کرده که فلان کارغلط است لذا قوه قضاییه با آن برخورد می کند .ایشان در مورد پخش اعترافات نیز از خود سلب مسئولیت کرده و حتی نحوه برخورد با میرحسین و کروبی را منوط به نظر رهبری کرده بود و این یعنی اعلام مرگ رسمی قانون و اینکه دستگاه عریض و طویل قوه قضاییه منحصراًمجری اوامر حاکم است .
    3- از سویی دیگر احمدی نژاد با اعلام طرحهای من درآوردی که غیر قانونی و عقلایی بودن آن واضح است زمینه حضور و دخالت رهبری را در لغو آن طرخ فراهم می آورد تا ایشان را بعنوان منجی زمانه مطرح کند بعنوان مثال به طرح واگذاری 1000متر زمین و مخالفت رهبری توجه کنید .انگار نه انگار که این طرح غیر عملی است و اگر بناست کسی بدلایل قانونی و یا خلاف مصلحت بودن با آن مخالفت کند مجلس اولی به این کار است اما آن کس که منجی میشود رهبری است .
    از این پس باید منتظر این اقدامات و دخالتهای منجیانه رهبری در کار هر سه قوه باشیم .جمع بندی و تحلیل اوضاع نشان می دهد در سال 90طرح تبدیل جمهوری اسلامی به حکومت مطلقه اسلامی که در آن یک نفر بعنوان حاکم دینی بر تمام مقدرات کشور حکم می راند اجرا شده است .در این مدل همه کارگزاران در سه قوه ،نیروهای مسلح و … همگی منتصبان و گماشتگان رهبری خواهند بود و حداکثر نقش مشورتی خواهند داشت و همه اینها یعنی اینکه قانون اساسی تعیین کننده حدود اختیارات ،وظایف و مسئولیت در جمهوری اسلامی نیست و آنکه تعیین حدود و اختیار می کند رهبری است و ظاهراً قرار است این نوع دخالتهای ایشان را بعنوان یک رویه عادی نشان دهند تا قبح آن نادیده گرفته شود و در دوره های بعدی هم بعنوان عرف و رویه حقوقی مورد استناد قرار گیرد.
    این معنا که در بالا اشاره شدمتاسفانه در دعوای رهبری و احمدی نژاد(اگراین دعوا از اول هم زرگری نبوده باشد) مغفول مانده است .
    به نظر بنده ضروری است تمام نیروهای علاقمند به اسلام و کشور با تبدیل و تغییر نطام از جمهوری اسلامی به خلافت اسلامی صرف نظر از اینکه احمدی نژاد بحق است یا رهبری (در عین اعتقاد به اینکه هردوی آنان بیشترین خسارت را به اسلام و مملکت وارد نموده اند )مخالفت نمایند تا این توطئه شوم آشکار و خنثی شود باید برای همه مردم روشن کرد حتی با این قانون اساسی و حتی با اعتقاد سنتی به ولایت فقیه زمان امام خمینی این نوع دخالتهای رهبری غلط بوده و خلاف شرع و قانون است .علی عبداللهی

  27. ایران متمدن گفت:

    ما همگی می دانیم ایران همیشه دستخوش سلیقه گرایی حاکمان زمان بوده گاهی یک نفر وصیت می کند نظامیان در سیاست دخالت نکنند رعب و وحشت ایجاد نکنند و گاهی حاکم بعدی خود را ادامه دهنده راه او می داند ولی عقل خود را کاملتر می داند و مسائل مشابه زمان خود را با تدبیری متفاوت و کاملاً متفاوت حل می کند.پس ادامه راه یعنی چه . حکومت کردن بدون در نظر گرفتن تاریخ هزاران ساله تمدن ایرانی و اینگونه است که تضمین می شود همه به بهشت می رویم.چون بهترین حکومت را داریم که حقوق همه رعایت می شود.البته همه یعنی هرکس با ماست.ما باید گریه کنیم تا پاک باشیم دزدی عیبی ندارد ولی باید سعی کنیم در مراسمها گریه کنیم.

  28. ماندگار گفت:

    درود بر سيّدحسن عزيز- که هميشه مدافع حقيقت و انسانهاي پاک بوده و هست-
    اينها ديگه هويتشون ازهيچ کسي پوشيده نيست-
    بايد به عرض برسونم که همينها بودند که با دوستانشون هواپيماي سپهبد کاظمي و فرماندهان عالي رتبه ي سپاه را (درتوطئه اي ازقبل طرح ريزي شده و حساب شده)دستکاري کردند و باعث شهادت آن عزيزان شدند- و خود قدرت را در دست گرفتند و به وصيت نامه ي امام و ياران باوفاي امام و مردم مي تازند ، و آنها را خانه نشين و يا زنداني و يا شهيد و… کردند و از هيچ بي قانوني اي ترسي ندارند و يکه تازي مي کنند و هرکس هم مقابل خيانتشان بايستد مي شود ضدنظام و دين و انقلاب!!!!در حالي که همه ي نسبتهاي کثيف به خودشان مربوط است
    توطئه از هر حيث حساب شدَست و فني

  29. younes گفت:

    مواظب خودت باش سید عزیز اینا دین وایمان ندارند یه وقت دیدی بهت قرص دادن

  30. سبزه قبا گفت:

    1- سردار برادر قاچاقچی عییز آقا، امام که سهله خود امام زمان هم بیاد بخواد عدالت رو اجرا کنه وجلو قاچاق مافیای سپاه را بگیره باش درگیر میشن.
    2- ولی سید حسن به جوونی خودت رحم کن و مواظب باش هر وقت حرف حقی از خانه شما در بیاد برادران قاتل زنجیره ای هشیار می شوند.ببین پیرمردهای حوزه از ترس جوانمرگ شدن حتی در این روزگار بی کسی احمدی نژاد هنوز هم جرات ندارند قضیه هاله نور را تایید کنند.
    3- در ضمن وصیتنامه امام هم وحی منزل نیست. در این قضیه که نظامی ها در سیایت مداخله نکنند باید دست امام را هم بوسید. ولی مملکت را با قانون اداره میکنند نه با وصیت نامه و صحیفه نور. امام در بدو ورود به ایران گفت پدران ما حق انتخاب برای ما را نداشتند، چطور خودشان راضی شدند برای آینده نامعینی از این کشور و مردم وصیت نامه سیاسی بنویسند.
    4- از اسباب دموکراسی این است که سانسور نکنید.

  31. محمد گفت:

    شما اگر خون اون بزرگ رو در رگ دارید از سایت و پیغام پسغام ها خودتون رو خلاص کنید.عبای اون بزرگ رو بپوشید و عمامه اش رو بر سر بگذارید و با صدای همون مرد که در سال ۴۲ وااسلاما سرداد فریاد بزنید.من هم مثل پدرم که با فریاد اون بزرگ به راه افتاد به راه می افتم.اصلا نکنه احساس خطری برای اسلام نمی کنید…اصلا نکنه شماهم…

  32. ناشناس گفت:

    دمت گرم سيد حسن عزيز. خوب گذاشتي تو كاسه اش.
    سران جنبش سبز،‌مراجع و اصلاح طلبان، با هم اجماع كنيد و يك روز، با فاصله 2 ماه از بيانيه، را براي برگزاري راهپيمايي اعتراضي تعيين كنيد.

  33. ناشناس گفت:

    از قدم اول با آن مخالفت کنند. و بر رهبر و شوراى رهبرى است که با قاطعیت از این امر جلوگیرى نماید تا کشور از آسیب در امان باشد.

  34. ناشناس گفت:

    دخالت مردان قدرت (منظور نظامی ها) و حتی مردان قدرت از نوع ثروتهای عظیم فقط و فقط معنای اعلان انها در عدم پذیرش ولایت فقیه و استقرار حکومت هست و لا غیر. هر جا که مدعیانی از نوع نظامیت دخالت میکنند یعنی قانع بوجود حکومت مستقر نیستند. ببینید وقتی بجای جنگ با اجانب و معتدین اگر وجود داشته باشند هی نگران داخل هستند و نگاهی به داخل دارند معنایش از اصل انکار بضاعت و استقرار حکومت است. مگر بقیه ملت مرده هستند که چند نفر نظامی بگویند ما خط دهی میکنیم به روند استقرار حکومت! تمام حکومتهای نظامی اصلشان و فرعشان همین است. منحرفین از سیره سلف صلح امام خمینی س هرگز بر گرده ملت نمیتوانند سوار شوند. تمام ستونهای کنز و قدرتی که ذخیره کرده اند لرزان و فروریز است. چقدر قدرت و لوازم انرا ذخیره میکنید. امام با یک پیرهن از دنیا زندگی و حکومت مقتدر کرد. هدفش از صدور انقلاب فتح دلهای جهانیان با تبلیغ و اخلاق بود هیچ لحظه تو فکر موشکها و این چیزها نبود. شما هرچه آن سلف صالح انجام داد پایمال کردید.
    در روز قیامت ندای سپاه برای محاسبه خارج شوید نیست بسیج برای محاسبه روحانیت آخوند … برای محاسبه خارج شوید نیست بلکه ندا میاید تقی نقی برای محاسبه بیرون بیایید. شخصیتهای حقوقی نزد حق تبارک وجود خارجی ندارند این مواضیع ابزار اهل ماده و مادیگرا هست که فکر میکنند شخصیتهای حقوقی منشا اثر هستند. دو تن سپاهی یا عامی مثل هم نیستند.

  35. شیما گفت:

    درود بر سید حسن
    نصر من الله و فتح غریب
    سپاه زایده بالایی هاست

  36. فردای سبز گفت:

    وظیفه ی حاج حسن آقا خیلی فراتر از این موضع گیری هاست لازم است ایشان شفاف تر وارد صحنه سیاست شوند واز حقوق پایمال شده ملت دفاع نمایند.

  37. سوسیال دموکرات گفت:

    دقیقآ درست گفته اید.

  38. محمد گفت:

    زمان امام حسن (ع) هم خیلی از این سرداران با کرفتن پول از حاکم وقت از محرکه جنگ کریختن

  39. حق گو گفت:

    امیدوارم سپاه به دخالت کردنهاش ادمه بده و خیال همه دشمنان خارجی و خصوصا داخلی ملت ایران رو برای همیشه راحت کتد
    زنده باد آزادی . مرگ بر دشمنان آزادی مال مردم خور

  40. ناشناس گفت:

    باسلام به آقای خمینی شما فکر میکنید هنوز افکار ودستورات امام خمینی را اجرا مکنند هر وقت احتیاج داشته باشند حرفی رو اثبات کنند به حرفهای اقا استناد میکنند در غیر اینصورت هر حرفی به ضررشون باشه امام تو بایگانیه .خداوند این مملکتو از دروغ وسیل و زلزله درامان بداره

  41. apersian67@yahoo.com گفت:

    سپاه راهش ازبعد ازامام کج شد.رهبر هم ترمز برای کارهای نامربوط سپاه نیست.وگرنه به جعفری مربوط نیست اظهارنظر سیاسی.آقایون بهره برداریهای اقتصادیشون رو بعد ازجنگ کردند.دیگه چی میخواند

  42. محمدجوادِسبز-فرزندجانبازوبرادرزاده ی1شهید گفت:

    آقا : این پیامو همون اول باید منتشر می کردی- چون خیلی مهم بود و با شواهد موجود ، به واقعیت نزدیک- تو هم که سانسور کنی ، یعنی فرقی با اون پسفطرتها نداری- گفتم که یاداوری کرده باشم

    درود بر سيّدحسن عزيز- که هميشه مدافع حقيقت و انسانهاي پاک بوده و هست-
    اينها ديگه هويتشون ازهيچ کسي پوشيده نيست-
    بايد به عرض برسونم که همينها بودند که با دوستانشون هواپيماي سپهبد کاظمي و فرماندهان عالي رتبه ي سپاه را (درتوطئه اي ازقبل طرح ريزي شده و حساب شده)دستکاري کردند و باعث شهادت آن عزيزان شدند- و خود قدرت را در دست گرفتند و به وصيت نامه ي امام و ياران باوفاي امام و مردم مي تازند ، و آنها را خانه نشين و يا زنداني و يا شهيد و… کردند و از هيچ بي قانوني اي ترسي ندارند و يکه تازي مي کنند و هرکس هم مقابل خيانتشان بايستد مي شود ضدنظام و دين و انقلاب!!!!در حالي که همه ي نسبتهاي کثيف به خودشان مربوط است-
    توطئه از هر حيث حساب شدَست و فني

  43. mehdi گفت:

    متاسفانه سید حسن این پیام رو تکذیب کرد. به نظر تکذیبه ایشون رو باید حتما منعکس کرد تا خدای نکرده مردم دچار سوء تفاهم نشن.

  44. ناشناس گفت:

    اینها از وقتی که خودشان امام و نایب پیامبر و نعوذ بالله خداوندگار در روی زمین شده اند دیگر به فرامین امام پشت کرده اند.

  45. ناشناس گفت:

    خبر تکذیب شد اما با این حال درود بر سید حسن عزیز انشالا خدا برای جنبش حفظش کنه