سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » کارگران شهرداری خرمشهر دست از کار کشیدند...

کارگران شهرداری خرمشهر دست از کار کشیدند

چکیده :این تجمع با وعده شهردار خرمشهر مبنی بر پرداخت حقوق معوقه تا پایان این ماه پایان یافت. این کارگران شهرداری خرمشهر ، عمدتا کارگران فضای سبز و خدمات شهری هستند....


بیش از120 نفر از کارکنان شهرداری خرمشهر به دلیل دریافت نکردن حقوق معوقه خود مقابل شهرداری خرمشهر تجمع کردند .

به گزارش اعتدال، این افراد با گذشت بیش از سه ماه از سال، حقوقی دریافت نکرده اند و برخی از آنان هم 15 روز حقوق دریافت کرده اند. دیروز هم برخی از کارگران شهرداری خرمشهر در اعتراض به تعویق در پرداخت حقوق و مزایای خود؛ مقابل فرمانداری این شهر تجمع کرده و از مسولان خواستند به مشکلاتشان رسیدگی کنند.

این تجمع با وعده شهردار خرمشهر مبنی بر پرداخت حقوق معوقه تا پایان این ماه پایان یافت. این کارگران شهرداری خرمشهر ، عمدتا کارگران فضای سبز و خدمات شهری هستند.

یکی ازمسولان شهرداری خرمشهر در این خصوص گفت: به سبب اینکه شمار کارکنان شاغل در شهرداری خرمشهر بیش از حد استاندارد است با مشکل نقدینگی مواجه شده‌ایم که در صورت تامین اعتبار حقوق معوقه کارکنان پرداخت خواهد شد.

حدود هزار و 200 نفر به صورت رسمی، قراردادی، حق الزحمه‌ای و روزمزد در شهرداری خرمشهر شاغل هستند.


4 پاسخ به “کارگران شهرداری خرمشهر دست از کار کشیدند”

  1. تا گلی از سر ایوون تو پژمرد گفت:

    برده‌اي كه بردگي را نپذيرد، مي‌تواند آزاد شود.

  2. حبیب تبریزیان گفت:

    من به خالی بندیهای احمدی عادت کر ده بودم ولی فکر نمیکردم رئیس بانک مرکزی کشور که باید مثل ماشین حساب الکتونیک دقیق نظر داده، ارزیابی کرده و کار کند ،کارش به چنان خالی بندی بیفته که رودست رئیس جمهور بزند.
    در یک میز گرد آقای رئیس بانک مرکزی از یکطرف از سود های کلان ده ها میلیاردی روی معاملات ارزی و طلا سخن گفته و از طرفی با کوپنی کردن ارز و برخورد با صرافان و سود جویان ارزی ناخودگاه اعتراف میکند که مملکت چنان فاقد ذخیره کافی ارزی است که تمساح های بازار ارز و حتی مسافرین مجعول و طلا را به طمع سفته بازی روی ارز و طلا می اندازد. اینهمه ضد و نقیض گویی در جایگاه رئیس بانک مرکزی! ضد و نقیض گویی آقای بهمنی به اینجا ختم نمیشود . ایشان میگوید یا ادعا میکند: «ما در سال جذشته صد ها میلیارد دلار سرمایه گذاری کردم» . ایشان مثل اینکه نمیداند جمع درآمد ارزی مملکت از محل نفت بین 70 تا 80 میلیارد دلار است. اگر فرض کینیم که بخشی از این صدها میلیارد دلار هزینه های ریالی بوده باشد، جطور است که دولت بدهی ده ها میلیارد دلاری خود را به پیمانکاران وزارت نیرو، به سازمان تأمین اجتماعی نمیپردازد؟ آیا سرمایه گذاری بهتر این هم میشود که با پرداخت مطالبات پیمانکاران وزارت نیرو مانع ورشکستگی صد ها مؤسسه شویم؟ ایشان نمییداند که سرمایه گذاری صد ها میلیارد دلاری یعنی نه تنها ریشه کردنی بیکاری بلکه نیاز به واردات نیروی کار خارجی؟
    گزارش میز گرد کارشناسان اقتصادی «دنیای اقتصاد» طولانی است ولی برای دانستن درجه پرت و پلا گویی رئییس بانک مرکزی خواندن آن خوبست. اینهم دو فراز از گزارش دنیای اقتصاد امروز.
    كارشناسان در يك ميزگرد تحليلي بررسي كردند
    سردرگمی در بازار ارز
    «…رييس‌كل بانك مركزي گفت: ورود و خروج غيرقانوني ارز مشكلاتي را براي ما به‌وجود آورده و اجراي سياست‌هاي ارزي را با مشكلات جدي روبه‌رو كرده است. بهمني با تاكيد بر اينكه بانك مركزي پاسخگوي نيازهاي واقعي است، گفت: بانك مركزي تعهدي در قبال نيازهاي كاذب ندارد و تفاوت نرخ ارز باعث مي‌شود تا خساراتي ايجاد شود؛ به‌طوري كه حتي مسافرها هم با اسناد صوري به دنبال خريد ارز هستند. شايد بتوان بخش مسافري را كنترل كرد، اما نمي‌‌توان ساير بخش‌ها را كنترل كرد. بهمني گفت: در اتفاقات اخير ارز با مدير دو بانك تجاري برخورد كرديم و 11 صرافي تعطيل شدند،
    ….
    ….
    براي اولين بار ذخاير ارزي خود را از بانك‌هاي خارجي به داخل كشور منتقل كرديم و چند صد ميليارد دلار در زمينه‌هاي نفت و پتروشيمي سرمايه‌گذاري كرديم. وي افزود: ما براي ذخاير ارزي بايد دو كار انجام دهيم كه اول كاهش تقاضاي خارج، دوم مديريت واردات است و بتوانيم ارزهاي خود را براي روز مبادا ذخيره كنيم. بهمني گفت: سفته‌بازها نمي‌توانند ما را از پا دربياورند و از قبل همه اين مسائل پيش‌بيني شده بود. وي با گلايه از رسانه‌ها گفت: ارز را كنترل مي‌كنيم اما يك دفعه مطبوعات مي‌نويسند كه بانك مركزي ارز ندارد و يا اينكه آمارهاي بانك مركزي را زير سوال مي‌برند. صندوق بين‌المللي پول به ما مي‌گويد: شما خودتان هم آمارهايتان را قبول نداريد. وي افزود: فرض كنيد ما ارز نداشته‌ باشيم، بايد اين موضوع را اعلام كنيم تا مردم هجوم بياورند؟ 14

  3. حبیب تبریزیان گفت:

    اینهم تکمیلی کامنت فوق با نقل از ایلنا:
    «…. يلنا:وزير نيرو اعلام كرد:وزارت نيرو با همکاری دولت و وزرای اقتصادی کابینه، ساماندهی بدهکاری‌های خود را در دستور کار قرار داده و 8 هزار میلیارد تومان بدهی صنعت آب و برق را در سال جاری تسویه مي کند.
    به گزارش خبرنگار ايلنا، مجید نامجو در نخستين نشست خبری خود با خبرنگاران با اعلام اين خبر گفت: 6 هزار و 500 میلیارد تومان از بدهی‌های وزارت نیرو به بانک‌های خصوصی و دولتی را در چارچوب بند 31 قانون بودجه 90 امسال تهاتر و به بدهی دولت اضافه خواهیم کرد؛ ضمن اینکه 5 هزار میلیارد تومان نیز که مطالبه پیمانکاران از وزارت نیرو است، طبق بند 35 قانون بودجه امسال تسویه خواهد شد. ….»

  4. ت.س گفت:

    وزير محترم نيرو اگه راست ميگه يه فكري بكنه براي تعهداتي كه در بودجه هاي عمراني داره.
    پيمانكارهايي كه در سد گتوند خوزستان ماهها ماهها ماههاست حقوق نگرفتندو كاركنان و كارگراش هشت ماه و نه ماه و ده ماه حقوق طلبكارن و چكهاي حقوق پس از ماهها انتظار برگشت حورده و كارگاه گتوند نيمه تعطيله و اونايي كه اخراج نشدن در اعتصابند تا بعدا اخراج بشن.
    پيمانكاراش نميدونن چه طوري بايد جواب مطالبات كارگرا رو بدن. چقدر ماشين آلات بفروشن تا هزينه هاي جاري رو تامين كنن چون كارفرما يعني سپاه و آب نيرو پول ندارن به پيمانكار بدن.
    نتيجه سياستهاي دلقك اينه. غولي رو كه تا حالا با لالايي ميخوابوند بيدار شده. صداي خرناسه هاش مياد. باز هم جرات ميكنه بياد لودگي كنه .؟ بگه تحريمها بي اثر بوده؟ دلار كاغذپاره است؟
    ميرحسين عزيز هشدار داد نتيجه ماجراجويي در تصميم هاي غيركارشناسي مسايل افتصادي و واردات بي حد و حصر.دور ريختن ذخاير ارزي به قيمت چپاول نورچشمي ها. هشدار نداد؟

    هشدار داد در مورد لودگي در برابر سياستهاي مخرب غرب و تحريم ها. نداد؟

    هشدار داد راجع به عقب ماندگي و رمالي . نداد؟
    هشدار داد راجع به خطري كه كل سيستم و نظام رو تهديد ميكنه .نداد؟
    ما سبزها ضدنظام بوديم يا اونايي كه با حمافت و لجبازي تيشه به ريشه اساس نظم نيمبند زدن؟
    حالا جواب خيل عظيم گرسنه ها فقرا حقوق نگرفته ها رو بدن.جماعتي كه سياسي نيستن تا بتونن 10سال و 11 سال و 19 سال زندان بندازن.