سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » منتشر کنید / روزنامه کلمه؛ هشتم تیر...

منتشر کنید / روزنامه کلمه؛ هشتم تیر

چکیده :روزنامه کلمه؛ هشتم تیر...


صفحه فیس بوک روزنامه کلمه

دریافت نسخه PDF - پی دی اف

دریافت نسخه PDF – پی دی اف

دریافت نسخه JPEG – عکس

‎چنانچه در دریافت فایل مشکل دارید ابتدا بر روی لینک دانلود کلیک راست نمایید و از منوی باز شده گزینه “Save Link as” در مرورگر های فایرفاکس و کروم و “Save as target” در اینترنت اکسپلورر را انتخاب کنید.


14 پاسخ به “منتشر کنید / روزنامه کلمه؛ هشتم تیر”

  1. ناشناس گفت:

    تاجزاده یکی‌ از شیران ایران زمین

  2. ترسو گفت:

    این زندانیها از ما آزادترند.

  3. دیکتاتور کش گفت:

    مصطفی تاج زاده مردی که همه نامردان را یک تنه به زانو در آورده و هرگز زیر شکنجه لب به اعترافات خواست رژیم نمی گشاید

  4. محسن گفت:

    تاجزاده مردانه مردی است که در پهنه‌ی بی‌اخلاق سیاست ما.

  5. 128 گفت:

    kash az in daste ensanhaye vafadar dar jonbesh bishtar dashtim

  6. سرباز گمنام گفت:

    مطمئن باشید شما هم مثل آقای موسوی دستگیر میشوید پس بهتره دست از این بازی که انگلیس برای شما راه انداخته بکشید
    این یک هشدار بود.

  7. ایمان گفت:

    زهی خیال باطل کلهم در توهم به سر می برید.

  8. سرباز گمنام گفت:

    من به تفکرات درست یا اشتباه آقای تاج زاده کاری ندارم ولی آفرین به این مرد که مردانه پای اعتقاداتش محکم ایستاده ومانند آقای ابطحی و…. که همان اول همه چیزشان را به باد دادند؛ مردانه ایستادگی کردند پس آفرین به غیرتت مرد .
    این توضیح را یادآوری کنم که در زمان مولا علی ع چنان معاویه وحاکمان بی محتوا جو را خراب کرده بودند که کسی باور نداشت ایشان نماز میخوانند وبجز اندکی که با ایمان راسخ به امامت مولا ایمان داشتند مابقی با حاکمان زورگو وحیله گر والبته پر هیاهو همراه شدند ومولا وهمان گروه اندک ولی محکم طرفدارانش را غیر مسلمان اجنبی می خواندند در صورتیکه بلندگو ها هم در اختیار ……. وامروز بنظر من همان زمان دارد دوباره تکرار میشود نتیجه گیری با خوانندگان محترم

  9. Naser گفت:

    جناب سرباز گمنام اول، کسی‌ که به عزیز کرده امام، موسوی عزیز بگوید انگلیسی‌ خودش جاسوس انگلیس است و اما جناب سرباز گمنام دوم (وای که خوش به حالمان که اینقدر سرباز گمنام داریم!)، از کجا میدانید شاید وضع آقای تاجزاده عزیز با وضع ابطحی عزیز تفاوت دارد. شاید ابطحی دختری دارد که این نامردهای شیطان صفت تهدید به تجاوز به او کرده اند و برای همین ابطحی اعتراف کرده (در مورد بنده خدا آقای عباس عبدی که اینطور بوده قطعاً). لذا از شما سرباز گمنام عزیز تقاضا می‌کنم در اینگونه موارد به این راحتی‌ قضاوت نکنید. باید توجه داشته باشید که این قوم (پیروان مصباح یزدی که هم اکنون همه کاره ایران هستند) از مغول هم بد ترند. در این شک نکنید بقیه اش را هم صبر کنید تا ان شا الله بزودی پرده‌ها کنار بروند. من فکر می‌کنم آنهایی که به بنده مخلص خدا میر حسین عزیز ظلم کرده اند جوابش را در همین دنیا میگیرند (و صد البته در آخرت هم). ببینید چطور مثل کفتار به جان هم افتاده اند و حتی استخوان هم دیگر را جویده، قورت داده و هضم میکنیند(!!) و ککشان هم نمی گزد (صد رحمت به کفتار که وقتی‌ سیر شد به گوشه‌ای می‌خزد اینها سیری ندارند نامرد ها). خواهش می‌کنم اینقدر سریع قضاوت نکنید.
    ادبیات کثیفشان را ببینید!! ببینید چقدر از کلماتی‌ مثل انحرافی، سحر، جادو، فاسد، جاسوس،… استفاده میکنند آنهم نه در برابر اصلاح طلبان بلکه در برابر خودی هایشان. الان زمانه زمانه سکوت ما و لذت بردن از جنگ کفتار هاست با یکدیگر. البته صد افسوس که هزینه‌ها متعلق با همه مردم است ولی‌ چاره‌ای نیست.

  10. ابراهیم گفت:

    چرا برای آزادی میر حسین و کروبی عزیز تلاش نمیکنید ؟!

  11. سرباز سبز پوش گفت:

    سلام..چرا از آخرین وضعیت رهبران سبز چیزی نمی نویسید؟ چرا به دست فراموشی سپرده شده اند؟ جواب صبرشون این نیست

  12. حسین گفت:

    ماچاکر میر حسین جون هم هستیم

  13. m i 6 گفت:

    شما خودت ساخته وپرداخته دست انگلیس هستی ونمیدونی.

  14. دیکتاتور کش گفت:

    در پاسخ به سرباز گمنام اول باید بگویم که شما و هم قطارانتان قطعا سرباز گمنام هیتلر هستید
    بهتر است نظرات …خودتان را در روزنامه … که نام حسین شریعتمداری را به سرقت برده منتشر کنید