تعداد زندانیان؛ چهار تا هشت برابر ظرفیت زندانها
چکیده :به نوشته روزنامه شرق رئیس سازمان زندانها گفته است: «ظرفیت اسمی زندانهای کشور ۵۵ هزار نفر است، اما بیش از ۲۲۰ هزار نفر زندانی...
روزنامه شرق در گزارشی وضعیت رفاهی زندانها در ایران را نامناسب دانست و اعلام کرد در برخی زندانها که 100 نفر ظرفیت دارد 800 زندانی نگهداری می شوند.
به نوشته روزنامه شرق رئیس سازمان زندانها گفته است: «ظرفیت اسمی زندانهای کشور ۵۵ هزار نفر است، اما بیش از ۲۲۰ هزار نفر زندانی هستند.»
این روزنامه همچنین به نقل از یکی دیگر از اعضای کمیسیون قضایی مجلس نوشت که ساختمان بعضی از زندانها قابل استفاده نیست و امکان بیمارشدن زندانیان در وضعیت نامناسب بهداشتی زندانها بالاست.
يوسفيان، عضو كميسيون قضايي مجلس به شرق گفته است: «الان چهار برابر ظرفيت موجود، زنداني داريم و در بعضي جاها تا هشت برابر هم رسيده است؛ يعني زنداني كه ظرفيت صد زنداني را دارد، هشتصد زنداني را در خود جا داده است؛ اين وضعيت را ميتوان در برخي شهرستانها نيز مشاهده كرد.»
او ميگويد كه نيازمند فضاي جديد براي زندانها هستيم اما در عين حال ميپرسد: «آيا با متحول شدن قوانين در جهان، نياز هست كه اين همه زنداني داشته باشيم؟»
دهم اردیبهشت ماه نیز یونس موسوی، عضو کمیسیون قضایی مجلس گفته بود که تعداد زندانیان در زندانها به حدی زیاد است که بعضی از آنها مجبورند در راه پلهها بخوابند.
رئیس سازمان زندانها و مسئولان قوه قضائیه هم پیشتر در مورد وضعیت زندانها ابراز نگرانی کردهاند.
غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندانهای ایران کمتر از سه ماه پیش گفته بود که تعداد زندانیان ظرف یک سال و نیمی که از دوره مسئولیت او میگذرد، ۵۵ هزار نفر افزایش داشته است.














نگران نباش یکم مهربونتر بیشینیم جامیشه