رضا خاتمی: اگر انتخابات پرشور میخواهند، باید نظامیان به پادگانها برگردند و زندانیان سیاسی آزاد شوند
چکیده :ما مساله پشت پرده و نياز به واسطه نداريم، بلكه اصول و برنامههايي داريم كه بايد تضمين شود تا در انتخابات مشاركت كنيم. پيش زمينه برگزاري انتخابات آزاد اين است كه به فرمايش امام (ره) نظاميان به پادگانها برگردند و عرصه سياسي را به فعالان سياسي بسپارند، اگر كسي خواستار حضور اصلاحطلبان در انتخابات است بايد اين شرايط را تامين كند....
محمدرضا خاتمي در واكنش به خبر ديدار محرمانه علي لاريجاني با برخي اصلاحطلبان براي شركت در انتخابات آينده مجلس گفت: ما مساله پشت پرده و نياز به واسطه نداريم، بلكه اصول و برنامههايي داريم كه بايد تضمين شود تا در انتخابات مشاركت كنيم.
نايب رئيس مجلس ششم در گفتوگو با خبرنگار ايلنا افزود: برگزاري انتخابات آزاد، به رسميت شناختن احزاب و مطبوعات مستقل و آزادي زندانيان سياسي خواسته اصلي ما است و هر كسي انتخابات پر شور ميخواهد بايد اين شرايط را فراهم كند.
وي ادامه داد: پيش زمينه برگزاري انتخابات آزاد اين است كه به فرمايش امام (ره) نظاميان به پادگانها برگردند و عرصه سياسي را به فعالان سياسي بسپارند، اگر كسي خواستار حضور اصلاحطلبان در انتخابات است بايد اين شرايط را تامين كند.
خاتمي تاكيد كرد: ما به روند گذشته انتقاد داريم و بايد تضمين داده شود كه انتخابات بر اساس اصول قانون اساسي و به صورت آزاد برگزار خواهد شد، ما نيز در صورت تحقق اين اصول، توان پرشور كردن انتخابات آزاد را داريم و نجات كشور را نيز در برگزاري انتخابات آزاد ميدانيم.














بله درسته! اما اگه به پادگان ها برگشتند و دوباره تقلب شد و دوباره مردم برای اعتراض آمدند آن وقت چه تضمینی وجود داره که جوابشون با باتوم و گلوله نگیرند؟! چه تضمینی برای آزاد بودن و صیانت از آرا وجود دارد؟
به خداقسم که هرگونه همراهی بااین نظام درنده ودروغگوگناه وحرام است وپشت کردن به خونهایی که درسالهای اخیربه خاطر حرف حق به زمین ریخته شده ومی ریزد. چشم پوشیدن به روی تجاوز وظلم وستم است. چشم پوشیدن به علم وآگاهی ورو کردن به جهل ونادانی است.چه انتخاباتی؟! اگر ملت بازهم می خواهد گول این نظام ددمنش رابخورد پس باید گفت که لیاقتش همین است.مماشات تاکی؟!
جناب خاتمي
نظاميان قدم به قدم دارند تمام قدرت را قبضه ميكنند تا يك حكومت بناپارتي حاكم كنند. آنان -اگر لازم باشد- با يك تيپا مجلس را هم به كناري پرتاب خواهند كرد. بنا بر اين، خواستهي برگزاري يك انتخابات آزاد – واقعاً آزاد، و نه كمي آزاد كه فقط افراد داخل نظام در انتخابات شركت كنند – به يك مبارزه جدي نياز دارد. فكر ميكنيد كه اين ها تضمين خواهند داد كه يك انتخابات آزاد برگزار كنند تا شما قدرت را از آنان پس بگيريد؟
ميدانم كه خودتان هم ميدانيد كه اين رؤيايي بيش نيست. شايد تصور بر اين است كه داريد آگاهي بخشي ميكنيد؟ در حاليكه به نظر من به توهم مردم دامن ميزنيد و با ناپيگيري در مبارزه براي حقوق مردم – به خاطر ترس از سقوط نظام – زمينه را براي بسط و تعميق قدرت نظاميان مدد رساندهايد و ميرسانيد. كافي است روش مبارزهي خود را با روش ميرحسين مقايسه كنيد: ميرحسين اعقتاد داشت حتي براي نجات نظام و براي برگرداندن نظام به مسير اصلي خودش نيز بايد بدون توسل به خشونت «مبارزه» كرد و نه اينكه از خشونت گريخت.
موفق باشيد.
مطمنا اين طور نخواهد شد.
اگر اصلاح گرايان چشم به انتخابات دوخته اند خيانت کارند
ba in ravesh behtarin rah tahrime entekhabat ast
ما منتظر اعلام نظر آقای خاتمی برای حضور یا عدم حضور در انتخابات هستیم. ایشان نماینده گروه بزرگی از ملت است که برای صحبت و گفتگو در جریان حاکمیت از سوی ما انتخاب شده اند. اگر خواسته های ایشان که خواسته های ما نیز هست محقق نشود وارد یک بن بست سیاسی می شویم.
من پیشنهادی برای شرکت در انتخابات دارم . توجه کنید :
همه زندانیان سیاسی را نامنویسی و داوطلب شرکت در انتخابات و کنید . تا رسوا شود هر آنکه در او غش باشد .
رهبر ما ميرحسين موسوي است؛در مورد شركت در انتخابات هم ايشان اگه امر بفرمايند شركت ميكنيم البته با شرايطي كه آقاي خاتمي فرمودند كاملا موافقيم
صحبت از انتخابات یعنی خیانت
آقا رضا داشم اگه اینا همه این کارا رم بکن داشم، ایرونی غیرت داره، با او بلاهایی که سرما آوردند، غیر ممکنه ما دیگه بازیچه اینا بشیم. معلومه که نظامی چاش تو پادگانه. بیخود هم کردن که این عده رو گرفتن همه بی گناهن همه باید آزاد بشن. پس جواب اون خونایی که ریخته شد داشم باکیه؟ اون بابایی که پخش زمین شد و هنوز زنش داره زار میزنه چی؟ اونکه از پشت بون پرتابش کردن، اون ندای عزیز ما هنوز مادرش خوش گریه می کنه و این بی همه چیزا حتی اجازه عزاداری و نوحه خونی هم بهش نمیدن چی. اون که ماشین رفت روش چی؟ اون که از پل انداختنش بیرون چی، اون پنج نفری که بدتراز طفلان مسلم آن بلاها را سرشان تو کهریزک آوردند و به اون صورت کشتنشون چی، اون دختر بدبختی که بهش تجاوز کردن و بعد بردن تو بیابونای تهرون سوزوندنش و بعد هم مثل سگ دروغ گفتن که طرف تو کاناداست چی؟ مگه داش رضا اینارو میشه فراموش کرد. اینا دیگه خواب اینو به بینن که مردم برن صف وایستن که به این بی پدرا رای بدن. هرکی رای بده و هرکی خودشو نامزد بکنه هم بی غیرته هم نامرده هم به ملتش خیانت کرده. اینا مگه نمیگن مارو خدا فرستاده و ما نایت امامیم. برن از خدا و از امام کمک بگیرن و که رای هاشون ری کنه. بزارین تنها بمونم و این احمدی نژاد و رفقاش بیان مجلسو پرکنن او نا میدونن ازپس اینا چطوری بربیان نه این زن و بچه بیگناه و اون دانشجویایی که اومدن تو خیابان و مثل یه دسته گل گفتن رای ما کو لطفا ما را نکشین. نه اینا باید با قاتلا روبروبشن تا حالیشون بشه داشم یه من ماست چقذه کرده داره آره داشم. ایرونی غیرت داره، ایرونی نامرد نیست.
انتخابات در ایران آزاد نیست . همانند انتخابات سال 88 . ما دیگر نمی خواهیم همانند سال 88 انتخابات داشته باشیم
فریب نمی خوریم دیگر و در انتخابات شرکت نمی کنیم . رای ها از الان شمرده شده و درصد شرکت کننده 80 درصد است و افراد انتخاب شده اند . مجلس هم که فرمایشی است و فقط بلدند بیانیه در حمایت از صد و سیما بدهند و در واقع هیچ کاره اند . من نه شرکت می کنم و نه می گذارم از قوم و خویش هایم کسی شرکت کند .
ما شرکت نمی کنیم .
نمیدونم چی بگم ولی خیانت است به انسانیت اگر اصلاح طلبان که خود دارای عقل وفهم واندیشه میدونن دوباره وارد لجنزار انتخابات بشن –
به زحمت ما . . . به کام متحجرین
انتخابات مجلس عمرررررررررررررررررررا !
در تمام انتخابات تا به حال شرکت کردم ولی این دفعه ….نه…..
پرشور باشد!!
مير حسين را آزاد كنيد
من دیگه رای نمی دهم .
تاوقتی که ملت ما با مسایل سیاسی احساسی برخورد کنن وضع از این بدتر میشه خوب داش اسمال اگه آقایون آرا تقلبی تو صندوق ها بریزند و اعلام کنن پنجاه ملیون شرکت کردن اونوقت ما یقه کیو بگیریم بعدشم مگه ما تو قاتون داریم اگه به فرض ده ملیون یعنی یک چهارم واجدین شرایط رای بدن مجلس تشکیل نمیشه خودمونو گول نزنیم وحرف سید اصلاحات رو ملاک بدونیم
پس خون های به ناحق ریخته شده چی؟؟؟؟؟
تکلیف اینها چه می شود؟ اینها را هم می توانند برگردانند؟
خانواده هایی که سرمایه زندگیشان را از دست دادند و داغدار شدند چی؟
هرگز در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد. هرگز
entekhabat oj nemod mardom salari hast vali mafased tahmil shode bar ma an ra az ma gerfte va pas nemidahad bayad an ra setand rai hag man hast be an fekr mikonam kari konim ta hag rai be ma bargarda vala mahmod va khamenei be dictatori miandishand ma be khatami va fekr oo moftakharim va mibalim biaeid ba ham poshte oo bashim va jebheie motahed tashkil dahim ma melet fagir, beitafavot nabashim va andishe va tadbir ra pishe konim
dar hokomat ma, dast hara mibandand va sag hara rah mikonand