منتشر کنید / روزنامه کلمه؛ بیست و هشتم خرداد
چکیده :روزنامه کلمه؛ بیست و هشتم خرداد ...
صفحه فیس بوک روزنامه کلمه
چنانچه در دریافت فایل مشکل دارید ابتدا بر روی لینک دانلود کلیک راست نمایید و از منوی باز شده گزینه “Save Link as” در مرورگر های فایرفاکس و کروم و “Save as target” در اینترنت اکسپلورر را انتخاب کنید.
















حتما منتشر میکنم.ممنون از زحماتتون.این کمترین کاریه که وظیفمه برای جنبشی که ریشه در وجودم داره میکنم
در چهار شماره اخیر فایل PDF دانلود نمیشود!
سلام بر عباد صالح
هرچه گشتم در نشریه تان نگفته بودید مردم چطور در روزهای 22 و خصوصا 25و 26 خرداد که به هر دستاویزی و با استفاده از دقل کاری، سعی داشتید جاهلان از مردم را به صحنه قدرت خواهی خود بکشید، به شما نه محمی گفته و مجدد مهر تاییدی بر حذف مشی سیاسیون ضد انقلاب زدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
جالب است حتی مشتری های اینترنتی شما که معمولا زحمت خروج از خانه را به خود نمی دهند هم به شدت کم شده و همه چیز خبر از افتضاحی صد چندان میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مردم ثابت کردند هنوز هم مثل گذشته با وجود تغییر نسل ولی فرق دوغ و دوشاب را می فهمند و دنبال هر گرگ در لباس میش راه نمی افتند.
خدا را شکر که در ماه رجب قلوب مومنین را شاد کرده و حذف خود فروختگان ضد انقلاب را به همه نوید داد.
سلام
دسته تون درى نكنه اين روز نامه ها خيلي راحت و سريع دانلود مي شه و اين براي ما خيلي خوبه
از شما در خواست دارم فيلم هاي تضاهرات را بزارين براي دانلوى
آقای محمد حسین علائی ،عجله نداشته باش دوست عزیز.
من اصلا نمی خواهم که امثال شما توجیح بشید که مردم واقعا با این نظام کاملا الهی شما مشکل دارن و شاید همین مردم فکر می کنن با انجام راهپیمایی قادر باشن که این مسئله رو به حاکمیت نشون بدن در صورتی که حاکمیت توانا دیدن حضور مردم نداره.
فقط پیش خودتون فکر کنید این انقلاب شکوهمند به کجا رسیده که به زنان مردم تجاوز میشه و بعد همین زنان علت تجاوز معرفی میشن (حادثه خمین شهر اصفهان)
اگر یادتون باشه چند ساله پیش یک خانوم مسلمان مصری در دادگاهی در آلمان کشته شد.و دستگاه قضای ما چه به آب و آتش می زد که احقاق حق بکنه.!؟ مقایسه کنید این مسئله رو با حوادث اخیر.
که این حادثه یکی از هزاران بدبختی مردمان این شهر فرنگ هزار رنگ.
اگر قلب مومن شما توی این ماه رجب می تونه با عدالت رفتار کنه و شما مثل ما خود فروختگان ضد انقلاب نیستید حال مردم دریابید که بیش از
این قربانی اهداف ولایت مطلقه و الهی ولی فقیه ، نشویم.
سلام و درود بر شما
خسته نباشید و خدا قوت
راهتان پاینده باد
من که بدون مشکل دانلود کردم
dostan gerami
ba tarhe sherekat dar entekhabat az tarafe nirohaye sabz, pishnah mikonam agar ravanhaye mojod be in samt raft, bayad baraye sherekat dar entekhabat sharthaii ra gozasht ke agar an shartha dar vaghte moayan amali shod sherkat konim. hamaknon sharayete jahani va mantagheii va dakhelii be nafe jonbeshe sabz ast. bayad az in sharayt estefadeh kard. vagr na bayad 30 sale dige sabr konim ta 1 ghadam dyge bardarim
ba ehtram
Reza
100 ta print kardam
هستم اگر ميروم /گر نروم نيستم.