سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احمدی‌مقدم: ادغام وزارت ارتباطات به کار پلیس لطمه می‌زند...

احمدی‌مقدم: ادغام وزارت ارتباطات به کار پلیس لطمه می‌زند

چکیده :اين اتفاقات به مدد سيستم‌هاي اطلاعاتي پنهان در فضاي مجازي و سامان‌دهي آن در اجتماع صورت گرفت كه همين موضوع لزوم وجود تمركز در وزارتخانه ارتباطات را ثابت مي‌كند و بر همين اساس اميدوارم در اين طرح بازنگري شود....


مجلس هفته گذشته وزارت ارتباطات را به لایحه تشکیل وزارت امور زیربنایی اضافه کرد. اما اکنون رییس پلیس ایران، با آن مخالفت می کند.

به گزارش خبرآنلاین سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در زنجان و میان خبرنگاران گفت: ادغام وزارت ارتباطات حرکت در جهت معکوس عملکرد نیروی انتظامی است.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی برای ایجاد بخش‌های متناسب با نیاز روز گفت: ادغام وزارت ارتباطات که نقش مهمی در امنیت و همچنین توسعه کشور دارد به کار نیروی انتظامی لطمه می‌زند.

همچنین خبرگزاری فارس نوشت اسماعيل احمدي‌مقدم در مراسم توديع و معارفه فرمانده انتظامي استان زنجان با ابراز نارضايتي از طرح ادغام وزارتخانه ارتباطات با دو وزارتخانه نيرو و راه و ترابري تاكيد كرد: اين وزارتخانه يك وزارتخانه تخصصي محسوب مي‌شود.

احمدي‌‌مقدم اضافه كرد: ادغام وزارتخانه ارتباطات به دلايل امنيتي بودن يك تهديد محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به اتفاقات پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 افزود: اين اتفاقات به مدد سيستم‌هاي اطلاعاتي پنهان در فضاي مجازي و سامان‌دهي آن در اجتماع صورت گرفت كه همين موضوع لزوم وجود تمركز در وزارتخانه ارتباطات را ثابت مي‌كند و بر همين اساس اميدوارم در اين طرح بازنگري شود.


3 پاسخ به “احمدی‌مقدم: ادغام وزارت ارتباطات به کار پلیس لطمه می‌زند”

  1. مشقاسم گفت:

    احمدی جان بابام جان بگو به بینم آقای شقایقی چه ارتباطی به آقای گودرزی دارد بابام جان؟ زور وشقیقه رو ولش، حرف حسابت را بزن

  2. ناشناس گفت:

    انشاالله تا چندسال آینده رییس نیروی انتظامی نباشی و اونوقت ببینم با گذاشتن دستگاه شنود برای خودت چه حالی بهت دست می ده!! در همیشه بر یک پاشنه نمی چرخه و این پست و مقامها به هیچکسی وفا نکرده.

  3. پدرام گفت:

    بله ارتباطات و آگاهی دادن/ یافتنهمیشه به کار شما لطمه می زند