سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » در راهپیمایی «سكوت» شركت می كنيم...
» همزمان با سالگرد انتخابات 22 خرداد؛

در راهپیمایی «سكوت» شركت می كنيم

چکیده :اين راهپيمائي روي سه خواسته مشخص يعني آزادي زندانيان سياسي ، انتخابات آزاد و مقابله با بيكاري و گراني كه مورد تقاضاي آحاد مردم است انگشت مي گذارد. اين خواسته ها نه خلاف قانون اساسي است و نه خلاف اسلام . بنابراين حاكميت نمي تواند خدشه اي در مشروعيت و قانونيت مطالبات راهپيمايان وارد نمايد ....


کلمه: راهپيمائي “سكوت ” كه قرار است روز 22 خرداد برگزار شود داراي ويژگي هاي زير است كه آن را نسبت به ساير راهپيمائي ها ممتاز مي كند:

1 – اين راهپيمائي روي سه خواسته مشخص يعني آزادي زندانيان سياسي ، انتخابات آزاد و مقابله با بيكاري و گراني كه مورد تقاضاي آحاد مردم است انگشت مي گذارد. اين خواسته ها نه خلاف قانون اساسي است و نه خلاف اسلام . بنابراين حاكميت نمي تواند خدشه اي در مشروعيت و قانونيت مطالبات راهپيمايان وارد نمايد .

2- اين راهپيمائي در پياده روهاي عريض خيابان وليعصر انجام مي شود ولذا هيچگونه اخلالي در حركت اتومبيل ها و حمل و نقل بوجود نمي آورد .

3 – اين راهپيمائي زمان محدود و مشخصي دارد ( 6 تا 8 بعداز ظهر ) و از مردم خواسته شده است كه بلافاصله پس از اتمام راهپيمائي متفرق شوند .لذا امكان هر گونه سوء استفاده اي از تجمع و راهپيمائي مذكور مسدود شده است .

4 – در اين راهپيمائي هيچگونه شعار نوشتاري يا گفتاري وجود ندارد . در واقع مردمي كه در اين پياده روي آرام شركت مي كنند خواسته هاي سه گانه خود را قبلا اعلان نموده و اينك با حضور خود و با لبان بسته آنرا تاييد مي كنند .علت اتخاذ اين شيوه مسدود نمودن راه دولت كودتا در فريبكاري تبليغاتي است . مردم ما شيطنت” كارناوال عاشورا” در سال 76 و پاره كردن عكس امام خميني (ره) و توهين به امام حسين (ع) و ….. را كه همگي براي منحرف كردن خواست هاي بحق مردم بوده است را فراموش نكرده اند.

5 – اگر چه اين پياده روي و راهپيمائي كاملا قانوني است و حاكميت نه تنها نبايد مزاحمتي توليد كند بلكه بايد امنيت كامل راهپيمايان را فراهم آورد ، اما از آنجا كه راهپيمايان هيچگونه علامتي نظير پلاكارد ، نماد سبز ، شعار و…. ندارند لذا به عنوان يك عابر عادي تلقي مي شوند و با هيچ بهانه اي نمي توان آن ها را متهم كرد.

به اميد آنكه همراهان سبز با توجه به شرايط حساسي كه بر كشور مي گذرد و براي شكستن خفقان حاكم ، در اين پياده روي ويا راهپيمائي سكوت شركت كنند و كليه بستگان و دوستان در كليه رده هاي سني را براي شركت در اين راهپيمائي تشويق نمايند.

****

شورای هماهنگی راه امید هم پیش از این در بیانیه ای ضمن دعوت مردم به پیوستن در راهپیمایی سکوت در پیاده روهای خیابان ولی عصر حد فاصل میدان ولی عصر تا میدان ونک تاکید کرده بود: سکوت مطلق در طول برگزاری راهپیمائی حاکم خواهد بود. به هیچ شعاری پاسخ داده نشود و از هر گونه اقدامی که به خشونت طلبان بهانه برای انجام اقدامات غیر قانونی و ضد انسانی می دهد خود داری شود و رأس ساعت ۸ همه متفرق شوند.


111 پاسخ به “در راهپیمایی «سكوت» شركت می كنيم”

  1. ناشناس گفت:

    There are times when silence has the loudest voice”

  2. به جنبش جماعت ظلم شد گفت:

    بايكوتش كرديد، اقلا خبر بذاريد كه جه بلايى سرشون اومد، مسالمت جويى تو ايران، ابتكار اونا بود.

  3. فرشته گفت:

    به آوای بلند «سکوت» کردم
    چندان که «کر» شوند
    آنان که «فریاد» را پچ پچ می کنند.
    به آوای بلند «سکوت» کردم
    چندان که بایستد
    دروغی که بی محابا می دود
    و به حقیقت تنه میزند
    طعنه می زند.
    به آوای بلند «سکوت» کردم
    چندان که تجربه ی شرمساری بخشکاند
    کلام را در دهان وقاحت.
    به آوای بلند «سکوت» کردم
    چندان که فروتنی آزمونی شود
    چشمِ دریده و خون گرفته را.
    به آوای بلند «سکوت» کردم
    چنان که زمان نگذرد
    و بی پروا بخواهد
    هماوازی چشمان ات را
    آن دم که به «آوای بلند»
    «سکوت» می کنی./ سعید عقیقی/خرداد 88

  4. سالار گفت:

    عزیزان خسته نباشید …چرا سکوت همیشه ماسکوت کنیم تا دیکتاتور پرستها ادعای کمرنگ شدن مردم را در سیما بوق بزنند
    فقط آهن میتونه آهن رو ببره …..چقدر بزنند ما سکوت کنیم چه قدر بکشند ما سکوت کنیم ما دیگر سکوت نمیخواهیم

  5. استراتژی سبز گفت:

    متأسفانه قشر ناآگاه مون خیلی بیشتر از این حرفاست که فکر می کردم. در بین خودمون هم کسانی هستند که یک دل نیستند و عده ای به سکوت و عده ای هم به فریاد اعتقاد دارند. عزیزان این جامعه مستعد تغییر نیست. این راه راه آگاهی دادن نیست. خوشبختانه دولتمردا به جون هم افتادن. (حالا زرگری و غیرزرگریش مهم نیست. در همین بحبوحه می بینیم که خیلی چیزها از دستشون در میره و پشت پرده های لجنشنون بیشتر آشکار می کنن.) دوستان یک ضربه ضعیف در زمان درست و مکان درست بهتر از هزار ضربه بی هدف در زمان و مکان غلط. به فکر فرصت مناسب تر و راهکارهای تیزهوشانه تر باشید. برای آگاهی دادن راههای اصولی پیدا کنید. برای ضربه زدن سلاح مناسب و برای فریاد کشیدن یک جایگاه درست.

  6. عین الله -اراگ گفت:

    درود بر جنبش سبز و طرفدارانش . خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد مگر با اراده خودشان . حق گرفتنی است بیایید حق آزادی بیان – قلم و اندیشه را که از مواهب اللهی است و توسط حاکمیت از مردم سلب شده است به دست آوریم . همه در راهپیمایی 22 خداد 90 شرکت می کنیم.

  7. mahyar گفت:

    من میام همه ی دوستام و بچه محل هامونم میارم به امید آ ز ا د ی ا یر ا ن

  8. مهیار گفت:

    من میام همه ی بچه محلامونم میارم به امید آزادی ایران از شر حاکمیت

  9. داوود عاشورا گفت:

    من یا در راه آزادی به هدف خواهم رسید یا دراین راه کشته می شوم امروز غسل شهادت می کنم وبه خیابان می آیم وای کاش لیاقت آن را داشته باشم که که در مسیر جهاد با یزیدان زمان کشته شوم

  10. یه بسیجی گفت:

    من امروز آماده باش نمیرم ولی در عوض میام و در راهپیمایه سکوت شرکت می کنم

  11. لیل گفت:

    درود محمد. ازادی در سینی سکوت به کسی تعارف نمی شود.