سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مصباحی‌مقدم: نمایندگان‌حامی‌دولت بی‌اخلاقی کرده‌اند...

مصباحی‌مقدم: نمایندگان‌حامی‌دولت بی‌اخلاقی کرده‌اند

چکیده :اینکه اعضا به اصول تشکیلاتی خود پایبند باشند یک امراخلاقی است و این امر مقتضای کار تشکیلاتی است، و افرادی که آرای سفید به گلدانها انداختند تخلف کردند....


عضو هیات داوری فراکسیون اصولگرایان گفت: «نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان که آرای سفید به گلدانها انداختند، تخلف کردند.»

حجت الاسلام غلامرضامصباحی مقدم عضو هیات داوری فراکسیون اصولگرایان در گفت وگو با خبرآنلاین درباره آرای سفیدی که در نشست 4شنبه مجلس به گلدانها انداخته شد، گفت: «اینکه اعضا به اصول تشکیلاتی خود پایبند باشند یک امراخلاقی است و این امر مقتضای کار تشکیلاتی است، و افرادی که آرای سفید به گلدانها انداختند تخلف کردند.»

براساس میثاق درونی فراکسیون اصولگرایان اعضا متعهد می شوند بعد از رای گیری درون تشکیلاتی، از چهره های برگزیده در جریان انتخابات هیات رئیسه حمایت کنند. بر این اساس همه اعضای فراکسیون اصولگرایان می بایست از علی لاریجانی حمایت می کردند اما همچون سال گذشته، امسال هم 32رای سفید به گلدانها انداخته شد.

اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی روز سه شنبه در انتخابات درون تشکیلاتی فراکسیون اصولگرایان، علی اصغر زارعی را به عنوان نامزد ریاست معرفی کردند؛ هر چند وی تنها 40 رای اعضا را به دست آورد.براساس این آمار می توان پیش بینی کرد که آرای سفید انتخابات هیات رئیسه مربوط به اعضا فراکسیون انقلاب اسلامی است.

مصباحی مقدم در پاسخ به این پرسش که هیات داوری چه ضمانت اجرایی برای مقابله با این تخلف دارد، گفت: «اول این امر قابل تشخیص نیست. ثانیا به فرض آنکه از آن آگاه شویم، این گونه نیست که این امریک تخلف حقوقی قابل پیگیری باشد.»

همچنین حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو هیات داوری فراکسیون اصولگرایان در گفت وگو با خبرآنلاین در این باره ، اظهار داشت: «متاسفانه برخی اعضای فراکسیون اصولگرایان به اصول تشکیلاتی عمل نمی کنند و برای ما هم مشخص نیست.»

وی بابیان اینکه ما بنای تجسس در آراء افراد را نداریم ، تصریح کرد: «خود کسانی که رای سفید دادند به این امر آگاه هستند و می دانند باید به معاهدات فراکسیونی پایبند باشند.»

گفتنی است فراکسیون حامیان دولت در مجلس که به فراکسیون انقلاب اسلامی معروف است سالهای گذشته نیز رفتار مشابهی داشته است.


3 پاسخ به “مصباحی‌مقدم: نمایندگان‌حامی‌دولت بی‌اخلاقی کرده‌اند”

  1. ناشناس گفت:

    اين نمک نشناسی است 100 ميليون پول قلمبه در جا بگيريد به نان وام بلا عوض؟ و أی ندهند.

  2. شهروند سبز گفت:

    مگر شما نمایندگان قا نونی وارد مجلس شده اید که از قانون دم میزنید .شما بارانت شورای نگهبان و چاپلوسی به نمایندگی رسیده اید

  3. ناشناس گفت:

    بی اخلاقی یا فساد اخلاقی
    مباهات ما بر آقای رحیمی معاون ریاست دولت است که حتی دادستان هم از جرائم ایشان سکوت کردند
    چون در این دولت این کارها مباهات دارد
    وگرنه ذلتی بیش از این دولت نیست