سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دیدارعبدالله نوری با داود سلیمانی...

دیدارعبدالله نوری با داود سلیمانی

چکیده :داوود سلیمانی که در اولین روزهای پس از انتخابات سال ٨٨ بازداشت و در طول بیست و سه ماه گذشته تنها دو روز مرخصی داشته، هفته گذشته برای پنج روز به مرخصی آمده است....


عبدالله نوری، وزیر کشور دولت اول اصلاحات و از حامیان جریان اصلاحات، با داود سلیمانی، زندانی سیاسی که اخیر برای استعلاج به مرخصی چند روزه آمده، دیدار و از او عیادت کرد.

به گزارش جرس، عبدالله نوری در این دیدار، مقاومت و استقامت داود سلیمانی و دیگر زندانیان که تنها به جرم عقائد خود در زندان هستند را ستود وبرای صحت و سلامت آنها و خانواده ی آنها دعا کرد.

داوود سلیمانی که در اولین روزهای پس از انتخابات سال ٨٨ بازداشت و در طول بیست و سه ماه گذشته تنها دو روز مرخصی داشته، هفته گذشته برای پنج روز به مرخصی آمده است.

این عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت، دراولین روزهای پس از انتخابات پر جنجال ریاست جمهوری سال ٨٨ بازداشت شد و با گذراندن دورانی بسیارسخت درزندان های اوین و رجائی شهر کرج، استوار و مصمم همچنان بر مواضع خود با محوریت دفاع از خواست اکثریت ملت ایران پافشاری می کند و به همراه گروهی از زندانیان دیگر چون احمد زیدآبادی، عیسی سحرخیز، مسعود باستانی و …. ، در شرایطی بسیار سخت به مقاومت ادامه می دهند.


یک پاسخ به “دیدارعبدالله نوری با داود سلیمانی”

  1. حاج قاسم بسیجی گفت:

    خوب توجه کنید
    1- حمایت رهبری برای انتخاب شدن مجدد کسی که ایشان از سر بصیرت فکر میکرد نظرش به وی نزدیکتر است؟!
    2- اشتباه دوم رهبری ، در عرض تبریک نسبت به انتخاب احمدی نژاد قبل از اعلام نظر شورای نگهبانش.
    3- اشتباه سوم ایشان که آنهم از سر بصیرت بود در فتنه خواندن اعتراض ملتی که فقط یک سئوال داشت که رای او کجاست؟ و با این بی تدبیری که آنهم از سر بصیرت بود باعث اینهمه خسارت شد.
    4- و اما بدتر از همه اینکه حالا که مشخص شده شخص مورد حمایتش در سر سودای نابودی نظام را داشته به لطائف الحیل سعی در گناهکار جلوه دادن اطرافیان وی را دارد تا ثابت کند که همیشه آخر بصیرت است و هیچ وقت اشتباه نمیکند.
    5- حالا باید دید که وقتی احمدی نژاد مانند همتایش خود را بزک نمود و فرار کرد حضرات چه خواهند بافت.