سجادپور: حضور در بخش رقابتی «كن» پشیزی برای ما ارزش ندارد!
چکیده :معاون نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی هم چنین درباره احتمال بازخواست سازندگان فیلم های ایرانی كن، اظهار داشت: همین قدر بگویم كه این جشنواره رسمیتی برای ما...
علیرضا سجادپور، رئیس اداره نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی ارشاد، در گفت و گو با خبرنگار شبستان، درباره حضور سینمای ایران در جشنواره فیلم كن گفت: حضور ایران در بازار كن بسیار فعالانه و پررنگ است. بخش رقابتی این جشنواره نیز پشیزی برای ما نمی ارزد و سازندگان فیلم های حاضر در كن باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به این كه پیش از این، معرفی فیلم برای حضور در جشنواره كن، بر عهده بخش خصوصی و یا نهادهای سینمایی نیمه خصوصی چون فارابی بوده است، گفت: ما هیچگاه برای حضور در كن به طور رسمی فیلمی را معرفی نمی كنیم.
سجادپور در رابطه با فیلم های ایرانی كه احتمالاٌ در كن به نمایش درمی آیند، تأكید كرد: تنها، فیلم هایی كه از معاونت سینمایی مجوز خروج داشته باشند، از نظر ما فیلم ایرانی محسوب می شوند.
معاون نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی هم چنین درباره احتمال بازخواست سازندگان فیلم های ایرانی كن، اظهار داشت: همین قدر بگویم كه این جشنواره رسمیتی برای ما ندارد!
وی در پاسخ به این پرسش كه “با وجود سیاست تیم جدید معاونت سینمایی، در زمینه معرفی فیلم های مورد نظر به جشنواره های بین المللی، چرا فیلمی به جشنواره كن معرفی نمی شود؟”، تصریح كرد: برنامه ما تعامل با جشنواره هاست اما نه جشنواره ای سراسر سیاست زده همچون “كن”. از سوی دیگر، حضور در جشنواره ها لزوماً به معنای معرفی فیلم نیست.
سجادپور در این زمینه به برنامه معاونت سینمایی در سال جدید برای ماركتینگ(بازاریابی) بین المللی اشاره كرد و افزود: ارزآوری برای سینمای ایران و اكران فیلم های ایرانی در كشورهای خارجی از اولویت های سال جدید ماست كه البته محدود به حضور در جشنواره ها نیست.
معاون نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی، 14 كشور حوزه فرهنگی ایران زمین(حوزه نوروز)، كشورهای جهان اسلام و كشورهای آسیایی را به عنوان اولویت های تعامل بین المللی سینمای ایران معرفی و تصریح كرد: غرب و اروپا در اولویت آخر ما برای تعامل قرار دارند.














بیچاره دست اندرکاران جشنواره کن که از اکران فیلم های مورد تایید آقای سجادپور محروم اند!!!
ان چيزي كه براي شما ارزش دارد له كردن تمام ارزشها و بها دادن به بي ارزشها مثلا چماق
فعلا bbc سنگ تمام گذاشته كه بصورت مصنوعي هم كه شده بشما بها بده ولي كور خوانده دست شما رو شده
جناب سجاد پور شنیدی میگن گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه بو میده.
کسی به ایشون نگفت که اصلا نظرشون مهم نیست !
به قول رئیس جمهور محبوب آ اونجایت بریز که …
آقایون سراسر ادعای امروز ایران خیال می کنند عدم حضور آنها معضلی جهانی بوجود می آورد در حالی که جهان اصلا آقایون را به حساب نمی آورد
جناب سجاد پور ، اظهارات شما هم پشیزی برای ما نمیارزد
آب رو بریز همونجایی که می سوزه
بگو راهمون ندادن.اشكال نداره كه خودتون با خودتون رقابت كنيد و از بيت المال به حساب خودتون جايزه واريز كنيد .اينو كه خوب بلديد.
بی هنری شده هنر آقایون.
صدای شجریان مثل چوب خشکه!!!!!!!!
جشنواره کن پشیزی نمیرزه!!!!!!!!!
اینترنت حلال نیست!!!!!!!!!!
حرفت مفت که میگن یعنی اینا.
ببین اصلا” کسی راهت می ده؟
تكذيب تيتر خبر
كن براي ما پشيزي ارزش قائل نيست.
آخه تو رو چه به کن ؟ فیلماتو ببر جشنواره خیمه شب بازی افغانستان شاید اونجا راهت دادند.
این آقا تهیه کننده فیلم بایان نامه است و… جای تعجب نیست با این اظهارات که غربی ها ما وحشی میدونند
اقای سجاد پور پس حتما جشنواره فجر ارزش داره با فیلمهای اخراجی های 1و2و3و4و5
پسحتما جشنواره فجر با فیلمهای اخراجیهای1 اخراجیهای 2 اخراجیهای 3 و الی اخراجیهای 20 ارزش دارد
eftekhare cinemay iran panahi ,rasolof , kiarostami & makhmalbaf hastand va donya ham midanad. dorode faravan be ramin parchami
رو که نیست تا بوده اونا(غربیها)شمارو قبول نداشتن.اینم دست پیش گرفته پس نیفته
وای به حال سینمای این مملکت…….