سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » جمع‌آوری کتاب از نمایشگاه کتاب تهران / چرا با کتابی که خودشان مجوز دادند، برخورد می‌کنند...

جمع‌آوری کتاب از نمایشگاه کتاب تهران / چرا با کتابی که خودشان مجوز دادند، برخورد می‌کنند

چکیده :سلیمانی با بیان اینکه درباره جمع‌آوری این کتاب به مدیر غرفه‌ نشر در نمایشگاه هیچ توضیحی نداده‌اند، گفت: این کتاب را در حالی از نمایشگاه جمع کرده‌اند که طی روزهای برپایی نمایشگاه فروش خوبی...


بلقیس سلیمانی به جمع‌آوری کتابش از نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کرد. این نویسنده گفت: «خاله‌بازی» که توسط نشر ققنوس منتشر شده، از محل نمایشگاه جمع‌آوری شد. این اثر در سال 87 تجدید چاپ شده و از ضوابط نمایشگاه تخلف نکرده است.

به گزارش ایسنا، وی با انتقاد از رفتارهای دوگانه‌ در مواجهه با مسئله کتاب عنوان کرد: چرا با کتابی که خودشان مجوز آن را داده‌اند و تخلف هم نکرده است، برخورد می‌کنند و حاضر نیستند آن‌ چیزی را که خروجی کار و دست‌پخت خودشان است، بچشند و افرادی در سایه که نه نویسندگان و نه ارشاد آن‌ها را می‌شناسد، به جمع‌آوری کتاب اقدام می‌کنند؟

سلیمانی با بیان اینکه درباره جمع‌آوری این کتاب به مدیر غرفه‌ نشر در نمایشگاه هیچ توضیحی نداده‌اند، گفت: این کتاب را در حالی از نمایشگاه جمع کرده‌اند که طی روزهای برپایی نمایشگاه فروش خوبی داشت.


3 پاسخ به “جمع‌آوری کتاب از نمایشگاه کتاب تهران / چرا با کتابی که خودشان مجوز دادند، برخورد می‌کنند”

  1. قلم فرانسه گفت:

    حداد عادل که البته یقینا حداد نیست و قریب به یقین عادل هم نیست , روز گذشته پیشنهادی دادند که ساعتی بر آن خندیدم !

    “حداد عادل ضمن پیشنهاد زندان اوین برای نمایشگاه كتاب تهران افزود: زندان اوین پاركینگی دارد كه می‌تواند برای پارک ماشین‌ها مناسب باشد ضمن اینكه این مكان با وسعتی كه دارد می‌تواند مكان خوبی برای نمایشگاه باشد.”
    عرض کردم , قریب به یقین عادل هم نیست ! آخر مگر به همین راحتی می شود در مورد زندان اوین تصمیم گرفت ! دولت فخیمه احمدی پس از ماه ها زحمت توانسته حجره های این نمایشگاه بزرگ را مملو از نویسندگان کتاب , ناشران کتاب , فروشندگان کتاب و خوانندگان کتاب بنماید ! محض اطلاع جناب حداد آن پارکینگ بزرگ هم جهت اسکان روشنفکران تغییر کاربری یافته !
    آقای حداد عادل من به یاد دارم , یقین دارم بسیاری از مردم نیز به یاد دارند و البته اگر شما هم با عدل خویش به حافظه خویش مراجعه کنید ! به یاد خواهید آورد بهمن پنجاه وهفت را که مردم در راهرو های زندان اوین قدم می زدند و پاسداران زندان اوین توضیح می دادند : “اینجا سیاه چال هائی بود به نام زندان اوین جهت زندانی کردن روشنفکران مخالف با رژیم پهلوی و قرار است زین پس تبدیل به موزه شود ”
    این یکی را راست گفتند ! عجب موزه ارزشمندی ایجاد شد ! چه انسان های گران قدری در آن نگهداری می شوند ! آقای حداد عادل یک بار دگر به پیشنهاد خویش فکر کنید . یقین شما بیش از من بر آن خواهید خندید . قلم فرانسه

  2. حبیب گفت:

    بابا کار این کشور از این بی قانونی ها گذشته

  3. کیوان گفت:

    احتمالا رمال و جنگیر ها پیشبینی کرده اند که این کتاب به نظام ساختاری دولت و روند رو به رشد(-100%) لطمه میزند!