سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نظرخواهی عمومی جبهه اصلاحات درباره انتخابات مجلس نهم...

نظرخواهی عمومی جبهه اصلاحات درباره انتخابات مجلس نهم

چکیده :رئيس دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات از كليه احزاب و گروه‌هاي عضو شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات و نيز اشخاص حقيقي و حقوقي دعوت کرد که تحليل‌هاي خود در ارتباط با نحوه مواجهه با انتخابات پيش‌رو را تا پايان ارديبهشت ماه به اين شورا ارائه دهند. اعضاي شورا تاكيد داشتند كه فضاي باز سياسي، وجود آزادي‌هاي لازم، اجراي بي‌كم و كاست قوانين، اعتماد به برگزاركنندگان انتخابات از سوي مردم، موضوعاتي عجين با اصل انتخابات است....


رئيس دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات از كليه احزاب و گروه‌هاي عضو شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات و نيز اشخاص حقيقي و حقوقي دعوت کرد که تحليل‌هاي خود در ارتباط با نحوه مواجهه با انتخابات پيش‌رو را تا پايان ارديبهشت ماه به اين شورا ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، جلسه شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات عصر روز يكشنبه برگزار شد و طي آن رياست دوره‌اي اين شورا از حزب جوانان ايران اسلامي به مجمع فرهنگيان ايران اسلامي منتقل شد.

فرج كميجاني دبيركل مجمع فرهنگيان ايران اسلامي نیز در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در اين جلسه ضمن تبادل اطلاعات و اخبار پيرامون مسائل جاري كشور، به بحث و بررسي درباره دستور جلسه پرداختند.

وي افزود: با توجه به پيش‌رو بودن هفته بزرگداشت مقام معلم و روز جهاني كارگر، اعضاي اين جلسه ضمن اداي احترام به مقام شامخ اين دو قشر زحمتكش و تاثيرگذار جامعه تلاش بي‌وقفه در جهت رفع دغدغه‌هاي منزلتي و معيشتي آن‌ها را خواستار شدند.

وي افزود: با توجه به پيشينه روشن و شفاف اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات و انسجام حاكم بر روابط ميان آن‌ها و ساير گروه‌هاي اصلاح‌طلب، اعضاي اين جلسه بار ديگر بر اصل اتحاد بين گروه‌هاي اصلاح‌طلب عضو شورا و گروه‌هاي اصلاح‌طلب بيرون از شورا تاكيد كردند.

رييس دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات ادامه داد: اعضاي جلسه از همه كساني كه دل در گرو رشد و بالندگي كشور دارند و شيوه اصلاح را براي بهبود وضعيت انتخاب كرده‌اند، خواستند تا با حفظ وحدت و انسجام هميشگي، پيگير مطالبات برحق و قانوني خود از راه‌هاي مسالمت‌آميز باشند و با ارايه تحليل‌هاي منطقي، اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات را در اتخاذ تصميمات مسوولانه ياري كنند.

وي همچنين اظهار كرد: اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات توجه و رسيدگي به دغدغه‌هاي خانواده‌هاي برخي زندانيان از سوي رييس قوه قضاييه را خواستار شدند.

وي هم‌چنين گفت: اعضاي جلسه خطر جريان‌هاي تحجرگرا و طرح مباحث موهوم به نام دين و مقدسات را يكي از مسائل جدي مبتلابه جامعه دانستند و تاكيد كردند كه اگر چاره‌انديشي نشود ميزان خسارت‌ها و آسيب‌هاي وارده از سوي اين جريان‌ها و اثرات سوء اين قبيل موهومات بر باور و اعتقادات مردم به راحتي قابل جبران نخواهد بود.

دبير كل مجمع فرهنگيان ايران اسلامي با بيان اين‌كه «موضوع ديگر مطرح شده در جلسه اخير، موضوع انتخابات بود» اظهار كرد: اعضاي جلسه تاكيد داشتند كه فضاي باز سياسي، وجود آزادي‌هاي لازم، اجراي بي‌كم و كاست قوانين، اعتماد به برگزاركنندگان انتخابات از سوي مردم، موضوعاتي عجين با اصل انتخابات است.

وي خاطرنشان كرد: در همين راستا مقرر شد كليه احزاب و گروه‌هاي عضو شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات و نيز اشخاص حقيقي و حقوقي، تحليل‌هاي خود در ارتباط با نحوه مواجهه با انتخابات پيش‌رو را تا پايان ارديبهشت ماه به اين شورا ارايه دهند.

وي در پايان از تصميم اعضاي اين شورا براي ديدار با برخي شخصيت‌هاي كشور خبر داد و گفت: در جلسه اخير همچنين قرار شد كه ديدارهايي را با برخي از شخصيت‌هاي تاثيرگذار كشور داشته باشيم.


76 پاسخ به “نظرخواهی عمومی جبهه اصلاحات درباره انتخابات مجلس نهم”

  1. 349 گفت:

    حداکثر حداکثر حداکثر کاری که جبهه اصلاحات اگه اگه اگه بخواهد انجام دهد این است که سکوت کند و بهیچ عنوان نباید کاندیدا معرفی یا به حمایت از مشارکت در انتخابات بیانیه بدهد چون در شرایط وحشتناک فعلی حتی اگر از اصلاح طلبان کسی بتواند از سد شورای نگهبان رد شده وارد مجلس بشود آنقدر مشکل هست و آشفتگی دخالت قوا در اعمال یکدیگر هست که کاری پیش نرفته تازه رفع نشدن مشکل مردم هم به گردن آنها می افتد

  2. عبدالله گفت:

    من يك رزمنده هستم ولي تا زماني كه اعتمادي به ارا نباشه وازادي تمام زندانيان انتخابات وشكست نشدن حصر دلسوزان واقعي اين اب خاك در انتخابات شركت نميكنم

  3. ناشناس گفت:

    شرکت در هر انتخاباتی در درجه اول خیانت به خون شهدایی است که در راه آزادی کشته شدند و تعدادشان هم کم نیست
    در درجه دو م حماقت محض است
    نماینده ای که اختیار از خود ندارد
    نماینده ای که با حکم حکومتی بر کنار میشود
    نماینده ای که اگر تایید صلاحیت شود باید مطیع امر باشد
    این نماینده نیست کار چاق کنه !!!!

  4. ت.س گفت:

    ایکاش نظرسنجی اینترنتی هم از مردم و هواداران صورت پذیرد.

  5. سبزه قبا گفت:

    اگر ایمیلی خاص این مطلب اختصاص داده شده و اعلام کنید تا نظرات ارسال شود، میتواند راهگشا باشد.

  6. سعید گفت:

    شرکت نکردن در انتخابات بهتیر کاره.هر ادم عاقلی باید اینو بدونه دیگه.هر کدوم از اقایون هم بگن باز تو انتخابات شرکت کنیم مطمئن باشید زره ای دلش واسه مردم نسوخته.یادمون باشه این مردم خون دادن.

  7. ایرانی گفت:

    فقط تحریم انتخابات راه حلشه، تا آقایون بفهمن که از بیست و چهار میلیونشون چقدش واقعیه

  8. ابراهیم پرواز گفت:

    تا مشاهده تغییر اساسی در رفتار حکومت باید به صورت متحد از نظر رهبران جنبش سبز در این مورد یعنی انتخابات و احزاب آزاد حمایت کرد.

  9. ناشناس گفت:

    آقای خاتمی 4 شرط کاملا منطقی به عتوان کف خواسته اصلاح طلبان برای بازگشت به قدرت گذاشت :
    1 آزادی زندانیان
    2 آزادی احزاب
    3 انتخابات آزاد
    4 اجرای کامل قانون اساسی
    تا وقتی این شروط محقق نشود شرکت در انتخابات معنی ندارد .
    از مردم هم نظر سنجی کنید .

  10. ناشناس گفت:

    واقعا کسی با این وضعیت شرکت می کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. سرای سبز گفت:

    هیهات که این اصلاح طلبان هنوز در خواب خوشند..بابا جون 25میلیون رای ملتو دزدیدن جوونا رو کشتن شما هنوز به فکر داغ کردن تنور انتخابات هستین؟؟؟بی غیرتی هم خوب چیزی شده انگار!!!

  12. ساناز گفت:

    به نظر من شرکت تو انتصابات (نه انتخابات) خیانت به مردم ایران وخیانت به انسانیت هست چون فارغ از نتیجه شرکت در انتخابات مورد سو استفاده این از حکومت جنایتکار میشه

  13. فاطمه گفت:

    من هرگز دیگر فریب نمی خورم و در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنم.

    شما ها حد اقل 8 سال ست که می دانید انتخابات سالم نیست و تقلب میشه و شما هم هیچ قدرت و تضمینی برای کنترلش ندارید.

    ولی نمی دانم باز به چه امیدی ما را به پای صندوق ها می کشانید؟

  14. علی گفت:

    مخالفم

  15. احمد گفت:

    مخالفم و در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنم. شما هم مردم را بیخود امیدوار نکنید.

  16. بگم گفت:

    باتوجه به شرایط موجود واحساس خطر خامنه ای از بروز اختلاف در میان اصول گراها بهتراست اصلاح طلبان در تهران شرکت نکنند مگر چندنفر موثر مانند خاتمی محتشمی مجید انصاری ان هم در لیست معتدلین اصول گرا تاهم مواضع از اصلاح طلبان بیان شود هم در صد تقلب نزدیک به صفر باشد هم باعث اتحاد اصول گراها نشویم تازه حرف های جدیدی بیان میشود که به نفع اصلاحات است

  17. ناشناس گفت:

    اینکه دیگه نظرخواهی نمی خواهد!!!!!!!
    واقعا فکر می کنید با این همه توهین و تهمت و زندان و شکنجه که در حق عزیزان اصلاح طلب ما شد، درست است که اصلاح طلبان حتی اسم انتخابات را بر زبان بیاورند؟؟!!!!!!!
    هنوز صدها اصلاح طلب عزیز ما که عمری برای این مملکت زحمت کشیدند (و ما هرگز زحماتشان را که در جهت پیشرفت و رفاه مردم و ایران بوده فراموش نخواهیم کرد) در زندان بسر می برند. چند تن از این عزیزان از روز بعد از انتخابات کذایی 88 یعنی از روز 23 خرداد بازداشت شده و هنوز در زندان هستند بدون حتی یک روز مرخصی با شکنجه های وحشتناک همچون دکتر زیدآبادی.
    زندانهایمان پر است از نخبگان ، روزنامه نگار، دانشجو، وکیل، معلم، شخصیتهای انقلابی و خدمتگزار به کشور و …. آن وقت شما درمورد نظرخواهی صحبت می کنید؟؟!!!!!!
    من که فکر می کنم صحبت از شرکت در انتخابات باعث خجالت و شرمندگی است.
    خجالت از کلیه زندانیان سیاسی و خانواده هایشان.
    خجالت و شرمندگی از خانواده ها و داغداران کشته شدگان پس از انتخابات کذایی 88. خجالت از خانواده های سهراب اعرابی، جوادی فر، کیانوش آسا، محمد کامرانی، رامین قهرمانی، ژاله صانع، محمد مختاری، اشکان سهرابی، ایمان نمازی، فاطمه براتی، مبینا احترامی، مصطفی کیارستمی، بهزاد مهاجر، امیر نامداری، مصطفی غنیان، ترانه موسوی، ندا آقاسلطان، رامین پوراندرجانی، شبنم سهرابی، و …………
    و البته سید علی موسوی
    مهندس موسوی عزیز ما و حجت الاسلام کروبی به همراه همسرانشان در زندان بسر می برند، بدترین توهین ها و تهمتها به عزیز ما آقای خاتمی نسبت داده شد (که الحق دوران ریاست جمهوری اش دوران طلایی ایران بود و آب خوشی از گلوی مردم پایین رفت) حال شما از انتخابات صحبت می کنید؟!!!!!!!

  18. ناشناس گفت:

    فقط تحریم

  19. ناشناس گفت:

    پیشنهاد میکنم بجای واژه ی تحریم از واژه ی بهتری استفاده کنیم

    ولی در کل با رای دادن دوباره مخالفم
    چون اینکار دهن کجی به شهدای جنبش است

  20. نرگس گفت:

    شرکت در انتخابات یعنی قبول نتیجه انتخابات سال 88و مشروعیت بخشیدن به برگزار کنندگان انتخابات

  21. ایمان قلبی گفت:

    به هیچ عنوان در انتخابات شرکت نمی کنم و دیگران را هم به شرکت نکردن تشویق میکنم اما از فضای باز سیاسی برای اعتراض کردن نهایت استفاده رو میکنم تا زمانی که همه مردم آگاهی لازم برای سرنگونی این حاکمیت رو پیدا کنند انتخابات معنایی ندارد.ظهور یسیار نزدیک تر از اون چیزی خواهد بود که اینها تصور میکنند.

  22. ناشناس گفت:

    TAHRIM

  23. سبز گفت:

    باز هم انتخابات اگر شركت كنيم پيروان حقيقي اين دين و مصداق اين روايت نيستيم كه عاقل از يك سوراخ دو بار گزيده نميشود . و شركت ما يعني اينكه عاقل نيستيم

  24. گمنام گفت:

    رای! هرگز

  25. ناشناس گفت:

    پیشنهاد میکنم سایت کلمه یک نظرسنجی بگذارد ببیند نظر مردم چیست. لطفا رو یاین پیشنهاد فکرکنید.

  26. پیمان گفت:

    سیجی سبز خط امام
    ۱۳۹۰/۰۲/۰۵ ۶:۴۳ ب.ظ | پاسخ

    با سلام و آرزوی رهایی ملت ایران از سلطه استبداد دینی

    و اما شرایط شرکت در انتخابات

    ۱- شکستن حصر خانگی رئیس جمهور برگزیده ی ملت و شیخ شجاع
    ۲- آزادی کلیه زندانیان سیاسی
    ۳- عزل و محاکمه ی احمدی نژاد و همه ی جاسوسان غربی و شرقی که در دولت دروغ لانه کرده اند
    ۴- …
    ۵- اصلاح قانون اساسی و حذف اصل واپسگرای ولایت فقیه از قانون اساسی
    ۶- دلجویی از خانواده های شهدای سبز
    ۷- انحلال سپاه و ادغام آن در ارتش
    ۸- پایان هزینه کردن از دین و باورهای مردم در مسیر منویات دنیایی حکومت گران
    ۹- بازنگری جامع قانون اساسی و به رای عموم گذاشتن این قانون
    ۱۰- به رفراندم گذاشتن نوع حکومت

    عدول از هر کدام از درخواست های فوق عدول از خون شهدا و آرمانهای تاریخی ملت بوده و گناهی نابخشودنی است.
    یا حسین میرحسین ، ۱۱ اردیبهشت یادمان نرود. ما پیروزیم این وعده ی خداست
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    بنده هم با این دیدگاه کامل موافقم